<dc_title>Journal of nutrition, food research and technology</dc_title> <TitleSource>Vol. 1. Issue 3. (2018.)</TitleSource> <UniformTitle>Journal of nutrition, food research and technology</UniformTitle> 1 főszerkesztő Biesebeke Dr. Rob igen 2 szerkesztő Meda Venkatesh igen 3 szerkesztő Coronel Dr. Pablo igen 4 szerkesztő Sabban Dr. Farouk El-MF igen 5 szerkesztő Tawalbeh Dr. Yousef Huszein Ali igen 6 szerkesztő iszlám Dr. Shahidul igen 7 szerkesztő Proestos Charalampos igen 8 szerkesztő Avsar Yahya Kemal igen 9 szerkesztő EFFAT Dr. Baher igen 10 szerkesztő Saghir Dr. Sabri igen 1 Ology Journals Kft. Budapest testület elektronikus rögzítés elektronikus szerkesztés 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. nutrition@ologypress.org Ology Journals Kft. Budapest 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. contact@ologypress.eu 2017- 2017 2018 2019 2021 Vol. 0. Issue 0. (2017) - EPA változat kéthavonként Az EPA-ban való regisztrálás dátuma 2018-10-18 FOLYAMATOS teljes https://epa.oszk.hu/03500/03514 EPA-03514 urn:nbn:hu-151780 2630-8096 Természettudományok és matematika Orvostudomány, állatorvostan Egészségügy általában Életmód, egészség, betegség egészségügy táplálkozástudomány élelmiszer élelmiszertudomány időszaki kiadvány szakmai tudományos PDF eng eng ARCHIVÁLT Élelmiszer, táplálkozás és marketing Táplálkozástudományi morzsák hírlevél Élelmezés Élelmiszervizsgálati Közlemények Tudatos Vásárló Élelmiszer-adalékanyagok Az élelmiszerek változása és a tartósítási eljárások / létrehozó Barna Tamás Ology Journals Kft. OK MATAR Nagy Erzsébet archiválta katalogizálta Uri-Kovács József válogatta