<dc_title>Journal of nutrition, food research and technology</dc_title> <TitleSource>Vol. 1. Issue 3. (2018.)</TitleSource> <UniformTitle>Journal of nutrition, food research and technology</UniformTitle> 1 főszerkesztő Biesebeke Dr. Rob igen 2 szerkesztő Meda Venkatesh igen 3 szerkesztő Coronel Dr. Pablo igen 4 szerkesztő Sabban Dr. Farouk El-MF igen 5 szerkesztő Tawalbeh Dr. Yousef Huszein Ali igen 6 szerkesztő iszlám Dr. Shahidul igen 7 szerkesztő Proestos Charalampos igen 8 szerkesztő Avsar Yahya Kemal igen 9 szerkesztő EFFAT Dr. Baher igen 10 szerkesztő Saghir Dr. Sabri igen 1 Ology Journals Kft. Budapest testület elektronikus rögzítés elektronikus szerkesztés 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. nutrition@ologypress.org Ology Journals Kft. Budapest 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. contact@ologypress.eu 2017- 2017 2018 2019 Vol. 0. Issue 0. (2017) - EPA változat kéthavonként Az EPA-ban való regisztrálás dátuma 2018-10-18 FOLYAMATOS teljes https://epa.oszk.hu/03500/03514 EPA-03514 urn:nbn:hu-151780 2630-8096 Természettudományok és matematika Orvostudomány, állatorvostan Egészségügy általában Életmód, egészség, betegség egészségügy, élelmiszer-egészségügy, életmód, táplálkozás, táplálkozási hiánybetegség, időszaki kiadvány szakmai tudományos PDF eng eng ARCHIVÁLT Élelmiszer, táplálkozás és marketing Táplálkozástudományi morzsák hírlevél Élelmezés Élelmiszervizsgálati Közlemények Tudatos Vásárló Élelmiszer-adalékanyagok Az élelmiszerek változása és a tartósítási eljárások / létrehozó Barna Tamás Ology Journals Kft. OK MATAR Nagy Erzsébet katalogizálta archiválta Uri-Kovács József válogatta