<dc_title>Journal of nutrition, food research and technology</dc_title> <TitleSource>Vol. 1. Issue 2. (2018.)http://ologyjournals.com/jnfrt/</TitleSource> <UniformTitle>Journal of nutrition, food research and technology</UniformTitle> <Translated>A táplálkozás, élelmiszer-kutatás és technológia szaklapja</Translated> 1 publisher in charge Sudeep Reddy igen 2 editor in chief Biesebeke Rob igen 3 szerkesztőbizottsági tag Meda Venkatesh igen 4 szerkesztőbizottsági tag Coronel Pablo igen 5 szerkesztőbizottsági tag El-Sabban Farouk igen 6 szerkesztőbizottsági tag Tawalbeh Yousef Huszein Ali igen 7 szerkesztőbizottsági tag Islam Shahidul igen 8 szerkesztőbizottsági tag Proestos Charalampos igen 9 szerkesztőbizottsági tag Avsar Yahya Kemal igen 10 szerkesztőbizottsági tag Effat Baher igen 1 Ology Journals Kft. Budapest testület elektronikus rögzítés elektronikus szerkesztés közreadó 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. contact@ologypress.eu Ology Journals Kft. Budapest 1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4. contact@ologypress.eu 2017- 2017 2018 Vol. 0 Issue 0 (2017) Online kiadvány kéthavonként 2018- Egy próbaszámnak tekinthető kiadása volt 2017-ben (Vol. 0 Issue 0) Az EPA-ban való regisztrálás dátuma 2018-08-29 FOLYAMATOS teljes http://ologyjournals.com/jnfrt/archive EPA-03474 2630-8096 Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok Mezőgazdaság, élelmiszeripar Élelmiszerek, táplálkozás táplálkozás táplálkozástudomány élelmiszer időszaki kiadvány szakmai tudományos HTML HTML PDF karakteres PDF eng eng eng TÁVOLI Táplálkozástudományi morzsák hírlevél Élelmezés Élelmiszer Online Élelmiszer, táplálkozás és marketing Élelmiszervizsgálati Közlemények Journal of Food Physics Magyar Baromfi Progresszív Tudatos Vásárló Egészségfejlesztés Fakanál Konyhamester Konyhaművészet Magyar Konyha Magyar Konyha Magazin Új Diéta Vital Ology Journals Kft. OK Kelemen Erzsébet katalogizálta