Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2024-03-28 15:14:45
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Linkek
Súgó
Gusto
CÍM
Főcím:
Gusto
Leírás alapja:
2011. 1. 10.
http://www.gusto.hu
Alcím:
ízek, borok, emberek
Besorolási cím:
Gusto
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
felelős kiadó
Besorolási neve:
Kővári
Utóneve:
Zoltán
Invertálandó név:
nem
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Gusto Production Kft
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
Postacím:
1025 Budapest, Kapy út 44./B
URL:
E-mail:
hingl.peter@gusto.hu
KIADÓ
Kiadó neve:
Gusto Production Kft.
Székhelye:
Budapest
Postacím:
1025 Budapest, Kapy út 44./B
URL:
E-mail:
hingl.peter@gusto.hu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2007-
Digitális változat évadatai:
2007, 2008, 2009, 2010, 2011
Számozás:
7. évf. 1. sz. (2007.) - .
Változat:
Online változat
PERIODICITÁS
Periodicitás:
havonként
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2011-01-18
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
FOLYAMATOS
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
http://www.gusto.hu
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/01900/01978
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-01978
Megjegyzés az ISSN-ről:
Nyomtatott változat ISSN 1587-6241.
NYOMTATOTT VÁLTOZAT
Cím:
Gusto
Egyéb címadat; közreműködő:
ízek, borok, emberek / lapigazgató Hingl Péter ; főszerk. Vágvölgyi B. András ; szerk. Tompa Imre
[Budapest] : M&C Consulting Kft.,
Évek:
2001-
Periodicitás:
havonként
ISSN:
1587-6241
Nyomtatott változat rekordjának URL-je:
http://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1028187
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Humán területek, kultúra, irodalom
Témakör
: Életmód, gasztronómia
Altémakör
: Gasztronómia általában
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
borászat, gasztronómia
TÍPUS
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
FORMÁTUM
Formátum:
HTML
NYELV
Nyelv:
magyar
Tartalomjegyzék nyelve:
magyar
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
KAPCSOLAT
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhamester
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.konyhamester.hu
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhaművészet
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.konyhamuveszet.hu
Kapcsolódó kiadvány:
Kulinárium
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.szaktudas.hu/rovatok+kulinarium.html
Kapcsolódó kiadvány:
Magyar Konyha Magazin
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.konyhamagazin.hu/
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Gáspár Marcsi
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS