Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
41. köt. 4. füz. (1995.)
Tartalom
Lásztity
Radomir
:
Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében
273-280
[119.67 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0010
Barabás
Béla
:
Tapasztalatok búza nedvesség- és fehérjetartalmának NIR módszerrel végzett mérésénél
281-288
[140.11 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0020
Tóth
Tiborné
,
Molnár
Pál
,
Komáromy
Attiláné
,
Boross
Ferenc
:
A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümöllcs- és zöldséglevek előállításánál
289-301
[219.85 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0030
Thomas
Walter
:
Jó minőségű üveges termékek előállítása hideg eljárással
302-205
[526.28 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0040
Molnár
Pál
,
Várkonyi
Gábor
:
"Az Európai Unió élelmiszerszabályozása" : kamarakiállítás
306-324
[549.41 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0050
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Centrum hírei
325-359
[241.08 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0060
Összeállította:
Boross
Ferenc
:
Hazai lapszemle
360
[100.26 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0070
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
361-362
[101.28 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0080
Rendezvénynaptár
363
[197.50 kB - PDF]
EPA-03135-00187-0090
Letöltés egy fájlban (1,4 MB - PDF)