Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
40. köt. 2. füz. (1994.)
Tartalom
Salamon
Aurél
,
Katona
László
:
Az élelmiszerek minőségalakulása 1993-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján
85-111
[254.32 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0010
Csiba
András
,
Lombai
György
:
Kinin folyadékkromatográfiás meghatározása üdítőitalokból
112-119
[129.88 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0020
Zsarnóczay
Gabriella
,
Körmendy
László
:
Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása
120-128
[140.14 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0030
Kerekes
László
:
Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben
129-135
[128.54 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0040
Komáromy
Attiláné
:
Beszámoló a EOQ MNB Élelmiszer Szakbizottság rendezvényéről
136-144
[119.69 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0050
A KÉKI-Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
145-158
[119.73 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0060
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke
159-166
[91.29 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0070
Összeállította:
Boross
Ferenc
:
Hazai lapszemle
167-171
[240.84 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0080
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
172-174
[97.20 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0090
Rendezvénynaptár
175
[166.42 kB - PDF]
EPA-03135-00181-0100
Letöltés egy fájlban (705,0 kb - PDF)