Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
34. köt. 1. füz. (1988.)
Tartalom
Molnár
Pál
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1987. évi XXXIII. kötetéről
2-3
[784.77 kB - PDF]
EPA-03135-00155-0010
Rácz
Endre
:
Az üzemi minőség-ellenőrzés helyzete az élelmiszeriparban
4-8
[1.69 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0020
Horváthné Almássy
Katalin
:
Újabb módszer fehérje PAGE ferogramok ezüst színezésére
9-14
[2.34 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0030
Pápa
Ágoston
,
Soós
Katalin
,
Domoki
János
:
Etiléntiourea (ETU) vizsgálata sörben
15-22
[2.71 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0040
H. Végh
Emőke
:
Gabonafélék szeléntartalmának meghatározása
23-31
[2.82 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0050
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
31-32
[668.98 kB - PDF]
EPA-03135-00155-0060
Samy Fanous
Sharobeem
,
Hidvégi
Máté
,
Lásztity
Radomir
,
Salgó
András
:
Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész) : táplálkozástani minőség
33-43
[3.12 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0070
Kádas
Lajos
,
Kiss
Ferenc
:
Citrusfélék vizsgálata (III. rész) : szállítmányok létartamának vizsgálata
44-48
[1.83 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0080
Molnár
Pál
,
Máté
Mihály
:
Beszámoló az Élelmiszer-Minőségellenőrzés VII. Tudományos Konferenciájáról
49-58
[4.68 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0090
Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek (Módszerlap - 13/1986-1/8) : tartósított termékek konyhasó-tartalmának meghatározása
59-60
[571.69 kB - PDF]
EPA-03135-00155-0100
Szakmai hírek
61-62
[893.11 kB - PDF]
EPA-03135-00155-0110
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
43, 48, 63-64
[2.35 MB - PDF]
EPA-03135-00155-0120
Letöltés egy fájlban (23,3 MB - PDF)