Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
29. köt. 3-4. füz. (1983.)
Tartalom
Antal
István
:
Dr. Kottász József emlékezetére
121
[425.80 kB - PDF]
EPA-03135-00140-0010
Szabó S.
András
,
Szórád
László
:
Élelmiszeripari kutatások eredményei II. A sütőipari kutatás és műszaki fejlesztés gyakorlati hasznosításra átadott, illetve átadható eredményei
122-126
[1.31 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0020
Szabó S.
András
,
Szórád
László
:
Élelmiszeripari kutatások eredményei III. Növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei
127-130
[1.21 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0030
Polacsekné Rácz
Mária
:
Egyszerű módszer a glükóz- és szacharóztartalom mérésére rögzített glükózoxidázzal
131-142
[3.33 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0040
Lásztity
Alexandra és mtsai
:
Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyagtartalmának vizsgálata
143-150
[2.23 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0050
Nagy
Lászlóné
:
Serdülők napi étrendjének Fe-, Cu- és Zn-tartalmának vizsgálata
151-158
[2.33 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0060
Csapó
János
:
Takarmányok és élelmiszerek aminósav-összetételének meghatározása különböző fehérjehidrolízis módszerekkel
159-170
[3.51 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0070
Ekler
Zsigmond
,
Márton
Attila Ferenc
,
Dutka
Ferenc
:
Tiokarbamát szermaradványok gáz - folyadék kromatográfiás meghatározása
171-178
[2.04 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0080
Sebestyén
Róbert
,
Six
László
:
A környezeti radioaktív szennyeződés alakulása Győr-Sopron megyében 1976 - 80 között
179-190
[3.20 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0090
Gomola
Gy.
,
Pintér
Gy.
:
Jogszabály figyelő
191-207
[4.01 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0100
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
207-208
[1.39 MB - PDF]
EPA-03135-00140-0110
Letöltés egy fájlban (24,1 MB - PDF)