Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
25. köt. 1-2. füz. (1979.)
Tartalom
Összeállította:
Farkas
Józsefné
:
Név- és tárgymutató
[2.56 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0010
Takó
Éva
:
Az élelmiszerek minőségének alakulása 1978-ban és az élelmiszerellenőrzések tapasztalatai
1-6
[1.79 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0020
Kottász
József
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1978. évi XXIV. kötetéről
7-8
[637.65 kB - PDF]
EPA-03135-00121-0030
Vámosné Vigyázó
Lilly
,
Törley
Dezső
:
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában. III. Növényi eredetű élelmiszerek analitikája
9-19
[3.64 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0040
Kádas
Lajos
,
Lindner
Károly
:
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminosav tartalmának változása az érés során
20-25
[1.49 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0050
Párkányné Gyárfás
Anna
,
Vámosné Vigyázó
Lilly
:
A búza amiláz-aktivitásának mérése színezett keményítő származékkal
26-34
[2.63 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0060
Papp
Margit
,
Kémery
Tibor
:
Tartósított élelmiszerek összes sav-és konyhasó tartalmának meghatározása közös oldatban
35-38
[1.01 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0070
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai könyv- és lapszemle
39-40
[1.24 MB - PDF]
EPA-03135-00121-0080
Személyi hírek
8,19
[611.57 kB - PDF]
EPA-03135-00121-0090
Letöltés egy fájlban (14,2 MB - PDF)