Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
16. köt. 3. füz. (1970.)
Tartalom
Vajda
Ödön
,
Gál
Ilona
:
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
129-135
[2.65 MB - PDF]
EPA-03135-00086-0010
Rékasi
Tibor
:
Búzaliszt kivonható köztes és tapadó fehérjéinek mennyiségi változásai az utánőrlési paraméterek függvényében
137-147
[4.20 MB - PDF]
EPA-03135-00086-0020
Aczél
Attila
:
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (II. rész) : adatok a „Szegedi halászlé” koleszterintartalmáról
149-154
[1.93 MB - PDF]
EPA-03135-00086-0030
Farkas
Józsefné
:
Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál
155-161
[2.46 MB - PDF]
EPA-03135-00086-0040
Könyv- és lapszemle
136, 148, 162-167
[2.89 MB - PDF]
EPA-03135-00086-0050
Gál
Ilona
:
Személyi hírek - Dr. Kovács Rózsa (1898-1970)
168
[258.63 kB - PDF]
EPA-03135-00086-0060
Letöltés egy fájlban (13,8 MB - PDF)