Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
14. köt. 1-2. füz. (1968.)
Tartalom
Összeállította:
Moldvai
Rezső
:
Név- és tárgymutató
3-12
[6.81 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0010
Kottász
József
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1967. évi kötetéről
1-2
[738.71 kB - PDF]
EPA-03135-00073-0020
Gál
Ilona
,
Vajda
Ödön
:
Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában
3-12
[4.18 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0030
Spanyár
Pál
:
Az élelmiszerek minősége és minősítése
13-28
[7.81 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0040
Miklovicz
András
:
Az élelmiszeripari szabványosítás korszerű elvei és gyakorlata
29-35
[3.74 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0050
Gyönös
Károly
:
Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében
37-45
[4.72 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0060
id.
Sarudi
Imre
:
Ivóvizek nitráttartalmának súlyszerinti meghatározása a nitronmódszerrel
47-50
[1.64 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0070
Verhás
Jenő
,
Hoffmann
Istvánné
:
Kis mennyiségű alkálifluorid meghatározása cukorkákban és fogkrémekben
51-55
[1.96 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0080
Könyv- és lapszemle
27-28, 35-36, 45-46, 56-57
[3.68 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0090
Figyelő
58-72
[5.82 MB - PDF]
EPA-03135-00073-0100
Letöltés egy fájlban (36,6 MB - PDF)