Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
12. köt. 6. füz. (1966.)
Tartalom
Lindner
Károly
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVIII. Zöldség- és gyümölcs félék szabadaminosav-tartalmának táplálkozási jelentősége
309-314
[2.54 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0010
Bíró
Géza
:
A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára
315-322
[3.09 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0020
Ojtózy
Kristófné
:
Májas készítmények keményítő és glikogén tartalmának meghatározása
323-329
[3.07 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0030
Balogh
Jenő
:
Márványsajt vízoldható illósav tartalmának alakulása érlelés és tárolás során
330-344
[5.75 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0040
Török
Piroska
:
A fővárosi üdítőitalok bakteriológiai vizsgálata
345-356
[4.87 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0050
Örsi
Ferenc
,
Kornéli
Kamilla
:
Sütőipari termékek súlyalakulásának vizsgálata matematikai-statisztikai módszerekkel
357-364
[3.42 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0060
Varga
Miklós
,
Tóth
Elek
:
Szilvafajták gyümölcsszeszipari vizsgálata és minősítése laboratóriumban III.
365-374
[4.61 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0070
ifj.
Sarudi
Imre
:
Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához
375-378
[1.37 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0080
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv és lapszemle
379
[533.73 kB - PDF]
EPA-03135-00067-0090
Figyelő
380-384
[1.90 MB - PDF]
EPA-03135-00067-0100
Letöltés egy fájlban (29,5 MB - PDF)