Sajnáljuk kicsit Kósa Lajost!

2018 március 28 8:58 de.59 hozzászólás

Olvasom Lendvai Ildikó jegyzetét arról, hogy szabadságot követel Kósa Lajosnak. Nem a büntetés alól, hanem abból a vélhető házi tömlöcből, ahova elzárták a mikrofonok elől. Egy kicsit meg is esett a szívem, és sajnálatban törtem ki. Kósa Lajoson. De tényleg. Mert nagyon kutyául érezheti magát.

Mármint akkor, ha jobban belegondolunk a Fidesz háza táján történő anyagi történésekben. Bizonyítékok nélkül csak a sokat emlegetett gondolatkísérletek eszközeivel élhetünk. Azon ismeretek dagonyájában taposva, amely posványt a Fidesz teremtette a közviszonyok számára. Részére. Nekije bele. Utóbbit azért, hogy rezsisziszi és kósalala is megértse. Úgyhogy legyünk kicsit holisztikusak. Ha nyomozóirodát nem is nyitunk erre a célra. Ami nem is kell ahhoz, hogy a felcsúti gázszerelő új ruhájában észrevenni véljük a rejtett zsebeket. Azokat, amelyek csak úgy dagadnak a milliárdoktól. Ráadásul igencsak okosban. Mert a méltatlanul korán eltávozott Demján Sándor azért épített, szervezett is egy, s mást a vagyonáért. Mészáros Lőrincnek ehhez a más elég volt. Tekintettel arra, hogy az a más’ a miniszterelnök.

Aztán ott vannak a letelepedési kötvények ügye. A közvetítőket aligha fogjuk az éhhalál, illetve a megfagyás szélén üdvözölni az aluljárókban. Legfeljebb a méltó, de valószínűleg sosem kiszabott büntetésük letöltése után. Ráadásul szintén nagyon okosban nyomták, mert a kötvények visszafizetése közpénzből fog indulni. Aminek úgy sincs szaga, ha némely kötvénybirtokost esetleg nemzetközileg körözték. Netán körözik a mai napig. Ki tudhatja? Az úgyis hallgat. Ahogy az a pénz is alszik, amely svájci számlákon landolt esetleg. A feltalálók legnagyobb örömére. Akik leginkább, Rejtővel szólva, magukat találták fel. Meg meg azt a lehetőséget, hogy miként lehet pénzhez jutni a közösnek szánt pénzekből. Az, hogy eközben Rogán egy kicsit helikopterezett? Hát istenkém! Valami neki is jár. Nem lehet mindjárt zacskóragasztással kezdeni. Nem igaz? Van aki, esküvőre propellerezi el magát, és van, aki háziasított rénszarvast megy levadászni. Naná, hogy puskával. Holott Semjént is elnéztem volna egy felvételen, amint pattintott obszidiándárdával befutja és leteríti a szarvast. Ha rén, ha nem a szerencsétlen. A szarvas.

Na itt kanyarodjunk vissza Kósához. Ahhoz a szegény miniszterhez, akinek korábban kijutottak a floridázó önkorisok, de talán nem járt Floridában. Aki látja Mészáros gazdagodását, neki meg csak a vacak, miniszterként elérhető keret jut. Még helikopterezni, feltalálni sem hagyták. Talán még kötvényezni sem. Néha odaengedték a mikrofonhoz, és szabad volt neki kiinni a vezér szellemi éjjelijét. Meg elviselni a sok kritikát. Nem kicsit a szellemi teljesítményéről. Arról a kicsiről. Most gondoljon bele a nyájas olvasó, hogy a mi szegény Kósa Lajosunknak milyen baromi savanyú lehetett az a szőlő. Ami, ha nem a véka alatt bujdokolt, akkor esetleg meghatotta a pártbelieket. Akik talán egyfajta beavatási szertartást is kanyarítottak az ügy köré.

Mondván:

„Kedves Lajos! Beveszünk a köreinkbe! Hogyne vennénk? Itt van egy facér örökségügy. Ha simán lebulizod, akkor a Tied lehet az, amit hasítasz belőle!” Esetleg egy kis visszaosztást kikötött a Párt magának, de talán még azt sem. Ellenben várták, hogy mit csinál a Lala. Lala nekigyürközött a feladatnak, és hite szerint tök jól játszotta meg a kártyákat. Azonban a végén kiderült. Kósa még egy kis szimpla pénzmosási balhéba is belesül. Annyi támadási pontot nyitott maga körül, hogy az három Rogánnak is elég lett volna. Ráadásul elég sokat tudhat ahhoz, hogy ne lehessen nyilatkozathelyzetbe kerülni. Mert arra sem futja tőle, hogy legalább a száját tartsa szorosan becsukva.

Akkor most kérdezzem? Azt, hogy miért ne sajánhatnánk ezt a szegény minisztert? A képességei szerények, a beavatáson elbukott. Soha nem lesz rendes tagja a közpénzmosodások és strómanok klánjának. Ha pedig a többiek már tutira el-, és szétcsatornázták a pénzt, akkor még oda is dobhatják a disznók elé. A sorosisztaoknyomozócivilpublicisták elé. Legfeljebb Németh Szilárd fogja megvédeni. De tudhatja: azzal kint van az összes vízekből. Mert egy szinten vannak. Szellemileg. Piszok alacsonyan.

59 hozzászólás

  • Jaj istenem…
    De most akkor mi van a 800 milliós igérvénnyel, amit Kósa már bevallott… És a sertésteleppel, amit anyuka vett? Ejnye, csúnya ringó vállú csengeri viola asszonyság…

  • Magyarorszag mindenben kicsit kesobb kapjak fel ami masutt tortenik.

    Itt az USA-ban mar egy ev-ota ha mas nem sikerul hozzak a vadolo nok sokait akik allitanak bizonyos bugyi-eseteket.

    Sot az egyik magyar web-lapban olvastam a mult heten hogy az egyik ujsagiro (allitolag) megfigyelt olyan fizikai kapcsolatot ami jelezheto lenne hogy Kosa es a Marika kozott igen kozeli fizikai kapcsolatot mutat.

    De az igen ertheto lehetne hogyasn sikerult Marikanak milliokert kihasznalni Kosa nevet es kapcsolatat vele.

    Mint a mondas, adj nekik eleg kotelet s felakasszak magukat vele.
    Bizonyara ez lessz Kosa politikai karrierjenek a vege.

    Vajon mit fog majd Marika “bevallani” miutan az Interpol megtalalja ?!
    Az lessz am majd a botrany kirobbanasa !

    Mernek fogadni, hogy Marika majd allitani fogja hogy az egesz dolog Kosa otlete volt !
    S az jo “vedelme” is lehet majd. Valosag vagy nem, de Kosara kenni mind azt, segiti a biro elott is majd.

  • Lendvai elvtarsno penzt remel kosa elvtarstol,mert az adosa par millioval

  • Orsós Elemér

    bar-lev
    2018 március 28
    12:25 du.

    “Lendvai elvtarsno penzt remel kosa elvtarstol,mert az adosa par millioval”

    Nem haragszol, ha most ez az igazi aranyköpésed nagyon tetszett? 😀

  • Nos megint egy gyűlölködő értelmetlen cikk,de minek,kinek?
    Kósát nem kell sajnálni,se az édesanyját rágalmazni,akad bőven a a baloldalon olyan politikus “anyukája”,aki nem tudja megmagyarázni,hogy ugyan miből is vett földeket,meg egyebeket!
    Sajnálni csak a jobb és baloldali szélsőségeseket lehetne(de nem érdemlik meg…)meg az elvakult gyűlölködő,hiteltelen híveit.
    Ne aggódjanak ennyire,mert még “betegebbek” …..lesznek!

  • Szia Marcsi! Látom, hogy mindig összesen kb 12 darab jelzővel operálsz. Tök mindegy a téma, a nap, a cikk–12 jelzőből áll a szókincsed. Vagy esetleg ezeket dobta ki a narancsszínű gép a nappalidban?

  • Azt hittem, már úrihölgy is Kósa sorsára jutott, merthogy elállt a szava. De látom, engedték: nincs benne kockázat, sose mond semmit.

  • Boda Marcsi
    2018 március 28
    1:19 du.

    – érvkészleted: nulla;
    – szövegértésed: nulla;

    Értem, hogy Kósa védelme a napidíjad része. De azért vannak védhetetlen helyzetek.
    Ilyen Tömjén Zsolti művadászata; Mészáros strómansága; Kósa disznói; és még jó pár.

    Ezt az sem menti, hogy ki mindenki lop. Ha te lopsz, akkor nem védekezhetsz azzal, hogy a szomszéd is.
    Bár lehet. Te úgy gondolnád, hogy te védve vagy, mert a vezéred is egy gyáva tolvaj.
    Talán Kósa is így gondolta

  • HEHEEEHEHEEEHE heheeeeheheheehehe
    Lendvai Ildikó a vicc-nő DDDDDDDDDDDDD

  • Boda Marcsi,

    “Nos megint egy gyűlölködő értelmetlen cikk,de minek,kinek?”

    Mert valasztasok vannak. Akik pedig teljesen hihetetlen hulyesegeket hazudoznak ossze, sajat maguk alatt vagjak fat, mikozben azt hiszik, hogy ettol fognak nyerni.

    Csak csinaljak, es minel tobbet, annal jobb.

  • Boda Marcsi
    2018 március 28
    1:19 du.

    “Nos megint egy…… cikk,de minek,kinek”

    Hát nekünk !
    Me nekünk kő az illen !
    Me mi szeressük az illen cikkeket,,,.,

    Azzé. Ferstéhen nagysád?

    (Ha meg nemtetszik OIM* ,húzz innét a Kurucinfóra az való neked )

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Amúgy Kósának nem hinném,hogy bujkálni kellene,vagy “házi őrizetben lenne…..egyes ellenzéki politikusokkal szemben,akik már a sitten vannak.Közölte,hogy fontos egyéb miniszteri teendői miatt nem szerepel a nyilvánosság előtt,ami érthető egy “ilyen ellenzék” miatt,van dolga…egy héttel a választások előtt amiről
    ugye nem köteles beszámolni…..
    Aztán lehet,hogy Rogán is többször repült,de nem az adófizetők(hanem a meghívók) pénzén,míg Hadházi Ákos fontos parlamenti ülések idején…nagy különbség.
    A homályosan…emlegetett 800 e/Ft-tal szemben,Hadházy anyukája,3,5 millióért vásárolt földeket,mellesleg kisemmizte,a halálba kergette a szomszédját…..Na ezek tények!
    Na egyenlőre ennyi,nincs több időm és kedvem ezzel a témával foglalkozni,részben a cikk valótlansága,elfogultsága ,másrészt a fanatikus beetetett hozzászólok szintje miatt!

  • Helyesbítés a (gyengébbek kedvéért):nem az anyuka,hanem a fiacskája
    tette tönkre.ölte meg az idős nyugdíjas szomszédját!

    Amúgy Elvira bácsi és Geyza “szóvivő” szókincse egyenesen “elragadó”….!
    Szikszai!

    Más országokban is vannak,voltak választások,de ilyen bunkó,hazug
    kínjában gyűlölködő,vicsorgó,szánalmas ellenzék sehol nincs mint nálunk!Az vigasztal,hogy maguk alatt vágják a fát…..!

  • Azt szeretem bennetek Orban-gyulolokben, hogy nyomozas, vagy birosagi itelet hianyaban is tutira vesztek teljesen keptelen hazugsagokat – amik raadasul epp a “kiabaljunk kigyot-bekat” korban jon elo hirtelen, azaz a valasztasok elott egy honappal, vagy nehany hettel.

  • Boda Marcsi,

    “Más országokban is vannak,voltak választások,de ilyen bunkó,hazug kínjában gyűlölködő,vicsorgó,szánalmas ellenzék sehol nincs mint nálunk!Az vigasztal,hogy maguk alatt vágják a fát…..!”

    Ugyanez megy az USA-ban is. Kanadaban nem nagyon fordul elo, mert itt nehany ugybuzgomocsingot kiveve senkit nem erdekel a ceco.

  • Andrew!

    Én nem kapok napidíjat,de magas tiszteletdíjat sem ,mint itt sokan….bár nehéz elhinni,de nem ebből élek….
    Amúgy az a bökkenő,hogy mindent nagyon is értek(többekkel ellentétben..) és rajtam kívül sokan!
    Ami a rekedt hangú(repedt sarkú) hazug Lendvay Ildikót illeti,hát ő aztán jobb ha hallgat…(nem lesz vizitdíj,nem lesz gázáremelés,”tagoltan” mondom…és lett)ugyan mivel is tartozhatna a szerencsétlen nőszemélynek Kósa?…..
    Na üdv. a sötéteknek!Jó film jön,amin azért jobban tudok szórakozni,mint az itteni “bölcseken”….!

  • Draga Marcsika ne vicceljunk kerem, mi ez a balkani tempo?

    “Aztán lehet,hogy Rogán is többször repült,de nem az adófizetők(hanem a meghívók) pénzén”

    Tudja kedves, ha valaki egy kicsit is komolyan veszi azt amit csinal nem repulgeg mas penzen sem, mert meg felmerul a gyanu, hogy az a valaki mit var cserebe. Olyan ember aki valamit is ad a jo hirnevere nem csinal ilyet. Persze MArgyarorszagon lehet barmit, Magyarorszag a kovetkezmenyek nelkulisegek orszaga, semmi nem szamit, a kormanynak mindent lehet. Mindenert az ellenzek a hibas, a kormany ugysem tud olyat csinalni, hogy Marcsiban felmeruljon a gyanu. Remiszto ez a szektas gondolkodas!

  • Még szerencse, hogy a kormánypártok olyan fedhetetlenek: Pár napja ötpercenként ismételgetik, hogy üres budapesti lakásokat keres a betelepítendő migránsoknak az ellenzék. Ezt egy, a Nemzeti Vagyonkezelőhöz érkezett levéllel “bizonyítják”, amelyben olyan lakások iránt érdeklődnek, ahol a tulajdonos elhunyta után nem volt fellelhető örököse, így állami tulajdonba került.
    Jelentkezett egy ügyvéd: ő írta a levelet, egy elhunyt örököseinek megbízásából érdeklődött esetleges ingatlan örökség után. És nem járult hozzá, hogy a levél nyilvánosságra kerüljön.
    Ennyit a hitelességről…

  • talalom!
    Nem állt el a szavam….és arról nem én tehetek,hogy egyes “csökkentek” nem értik,amit mondok(!!!)…..vagy nem akarják….az értelmesek igen!

  • Ez a video pedig a realitas –

    Az Orban-Putyin-Erdogan szent szovetseg – video II. resze.
    Beillesztettem a penzmosodarol szolo cikkhez, oda is nagyon vag –
    sajnos

  • A legutobbi magyarorszagi jelentesek alapjan Marika ugyvedje Helmeczy Laszlo, a DK egyik jeloltje kepviseli Marikat.
    Helmeczy allitasa lapjan Kosa aki feljelentette Marikat a cslas ugyeben.
    Marika igazi apja a debrecezi temetoben nyugszik. De szegny ember volt.
    A “masik allitolagos apja,a gazdag Swajci egyen meg elt amikor Marika a hatalmas oroksege hiret hasznlata ismeroseit kolcsonkereskkel megvagni.

    Marika eleg sikeresen jatszotta a regi “Dollar papa” szerepet valaosagban. Ill. svihaksagban.
    Csak a magyarok dultek be regi olcso svihaksagoknak.

  • Gabriel,

    “Az Orban-Putyin-Erdogan szent szovetseg – video II. resze.”

    Ez a video annyi temat erint, hogy napokig lehetne roluk beszelgetni (nem irni), ezert csak annyit fuzok hozza szerenyen, hogy a nagyhatalmak mindig is kevertek a szart egymas ellen.
    Az orosz ugyanugy keveri, ahogy az amerikai es a tobbi.

    Nekem speciel az orosz szarkeveresbol az irani atom-program nem tetszik egyedul, bar mondjuk a tobbi se szep, viszont nem lehet tulzottan csodalkozni rajta, ha kozben masok askalodnak Oroszorszag ellen.

    Az ukrajnai “hirek” borzalmasan bugyutak es egyoldaluak voltak ebben a videocskaban. Elsosorban azert, mert azt valahogy kifelejtettek, hogy ott eloszor az amerikaiak kevertek meg a szart, arra leptek az oroszok.

  • Szikszai
    2018 március 28
    9:31 du.

    “Nekem speciel az orosz szarkeveresbol az irani atom-program nem tetszik egyedul”

    Te rohadék!!!!!!!!!!!!
    Nem láttál te még zokogni a Szovjetúnióból menekült zsidókat !
    Akik pici kis csomagokkal menekültek a várható pogromok elől 1989-1990 környékén!

    Lehet írok ebből egy cikket és kivágom a NET-re mert a sztori meghaladja egy sima komment kereteit.

    Csak annyit :
    ÉN EGY MALÉV GÉPEN UTAZTAM HAZAFELÉ ezekkel a menekült zsidókkal.

    Felfogod te ruszki-bérenc szarházi ?

  • Olvasom: Csepelen birkózócsarnokot építenek 2,2 milliárd forintért, amire pályázatot írtak ki. Az egyetlen egy ajánlatot a Jánosik és Társai Kft. adta be, ezzel meg is nyerte a tendert.

    Kapaszkodj: a cég főtevékenysége általános épülettakarítás!

    Ezért máris keres a takarító cég hirdetés útján alvállalkozókat, akik megtervezik az épületet, beszerzik az építési engedélyeket, lebonyolítják a nyomvonal kitűzését, elvégzik az esetleges régészeti feltárásokat és a előkerülő lőszermentesítést (légibombázást kapott Csepel), valamint elvégzik az útépítési munkákat, az épületgépész és elektromos szerelési munkákat, és várnak építőipari (kőműves) szakmunkákat végző vállalkozókat.

    Az egész buli “védnöke” Németh Szilárd. 😀 😀 😀

    Az alapkövet már lerakták, középen Németh Szilárd:

    https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–3NtcOgek–/w_994/78eNNTicf0ojFUBcs.jpeg

  • Drizari
    2018 március 29
    5:16 de.

    DE JÓÓÓÓ !!!
    Végre megmozdult valami Csepelen is !
    Stadion nélkül nehéz az élvonalba birkózniuk magukat !!

    De semmi áskálódás.
    Költenek a Haza védelmére is.
    Felavatták a felújított Nemzeti Lovardát.
    https://24.p3k.hu/app/uploads/2018/02/lovarda-e1519487542296-1024×576.jpg

  • Nem kellene hazugsagokat terjeszteni masik embertarsunkrol, legalabb itt husvet tajekon.
    Akkor a korabban elhangzott jokinvansagokat nyugodtan vehetjuk farizeusiaknak.

    En nem az Orbant gyulolom, csak nem akarom magyarorszag miniszterelnokenek, mert tanubizonysagot tett rola, hogy nem alkalmas arra a posztra. Nem kerek azokbol hatalmakbol, akikkel most szovetsegbe viszi az orszagot – mivel azok mar magyarorszagra nagyon sok romlast hoztak (orosz, torok)

    De a röfit lehet hogy leszurnam egy kozos disznotor urugyen vele. Mar jonehanyat leszurtam.
    Meg a valodi szatmari szilvoriumot is el poharazgathatnank.
    Mint ahogy a Kosaval tettek ott Csengerben. Arra sok zsido elt valaha. Sokaknak sikerult onnan kijutni a Maria Hilferstrasszera.(talan ezek miatt a zsido-migransok miatt “felti” becset a muszlimoktol Lazar Jani)
    Na ezzel el is arulom, hogy nem vagyok korulmetelt.
    Bar mivel a klauzal-teren gyerekeskedtem, sok sok zsido baratom van, es bizony a hust a kosher meszarszekekben vasaroltam. Meg a libasoknal a piacteren. Amig a Demjan szét nem rombolta a csarnokot.
    Aztan volt zsido fonokom, akivel sokszor toportyut ettunk ebedre, aki amugy lejart imakra a zsinagogaba, froclizni a partvezeto nagyfonokoket. Sok minden belefer a sokszinusegbe.

    Amugy Boldog Husvetot, Pesach-ot, ahogy akarjatok.

  • Hag Kosher Pessah v’Sameah haverim!!!

  • Bar_lev

    neked is boldog hetét a kivonulasrol valo megemlekezesnek

  • László!

    Azért van némi különbség:ha valaki a meghívó költségére repül…vagy fontos parlamenti ülés helyett,amin ugye illene ott lennie,ha már tiszteletdíjat és költségtérítést kap,méghozzá közpénzből…
    Vannak tények,amiket kár és felesleges félremagyarázni,mert nagyon égő…,de ugye a baloldalon mindenre találnak mentséget…!

  • AZ a helyzet,hogy a baloldalnak elsősorban saját magát kéne sajnálni….már ha lenne önkritikájuk,de ugye nincs…na ezért is tartanak itt…..!

  • Nemtom illik e ide de..nekem nagyon tetszik DDD

  • Geyza!

    Igen, husvet van!
    Zene minden ketseget kizaroan.

  • Marcsika kedves, 2002-2010-ig mennyit latta Orvan Viktort a parlamentben? Amiert a fizeteset kapta.
    Egy politikusnak elfogadni barmit, utaztatni magat, hat mar ez is hagy kivanni valot maga utan a vilag kulturaltabb helyein.

    De tudom a baloldal maganak beragadt. Tudja MArcsi en nagyon szeretnek egy igazi konzervativ partra szavazni. Ami nincs tele, regi komcsikkal, aki nyilvanossagra hozna az ugynokaktakat, mert nincs felnivaloja.

  • Laszlo:
    Olyanra én is !
    De olyan nem volt és nem is lesz.
    Legalábbis véged, belátható időn belül.

  • Drizari,

    “” Az egész buli “védnöke” Németh Szilárd. “”

    Ez erdekes! Ez az egyik alapveto formaja a politikusok lopasaianak mindenhol a vilagban.

    De ha tudod, legyszives magyarazd el mit jelent itt a “vednok”?
    O a takarito-ceg tulajdonosa? Ha nem, ki az?

  • bar-lev,

    “Hag Kosher Pessah v’Sameah haverim!!!”

    Toda rabba!

    De azer’ kivancsi lennek, hogy a Peszach-ot is ugy unnepled-e mint a Sabbat-ot?
    Ugy ertem, hogy a Peszach vacsorad disznosult lesz, raolvasztott sajttal, kovaszos uborkaval, kenyerrel es sorrel?

  • szikszai testver! kitartas…..
    meg az a jokurvanyad te szellemi toprongy!!!
    azt hiszed ez vicces volt te antiszemita allat??!!!!disznohust te zabalsz en sose ettem olyant!!
    amit irtal az kimeriti a becsuletsertes fogalmat!! azonnal kerj bocsanatot itt nyilvanosan vagy megteszem a lepest feled de az neked sokba fog kerulni!!!!!

  • orsoselemer
    no usse ko ez eccer………………..nem banom ha tetszett az “aranykopesem” ami ugytunik igaz is

  • -“hava naguila, hava naguila, hava naguila v’nismeha…..h’va nerannena!…”
    ugyanott az tsahal altal enekelt es egyben jelbeszeddel eloadott H’tikvah sokkal megrenditobb!!
    a vilagon egyedul itt izraelben letezik allami himnusz ilyen jelbeszedes verzioban!!

  • a vezerkar -(tshal chief commander; Gen. Gadi Eisenkot)-kiadta a tuzparancsot tegnap reggeltol bizonytalan idore a deli gaza-i hatarovezetre!!
    akik megkiserlik az illegalis belepest gaza felol, akik megkiserlik megrongalni a keritest,stb le lehet oket loni!!
    a mostani kormany nem olyan puhanyokbol all mint a korabbiak!!

  • Szikszai senkit nem érdekel a nyervogásod
    Mással vagyunk elfoglalva:
    http://nepszava.hu/cikk/1156425-kozgyulesek-helyett-tenyleg-jonnek-a-prefekturak

    Gazdáid uj terveket szövögetnek a hazával kapcsolatban

  • bar-lev,

    “meg az a jokurvanyad te szellemi toprongy!!!”

    Hmmm, ez ugye nem meriti ki a becsuletsertes fogalmat?

    “azt hiszed ez vicces volt te antiszemita allat??!!!!disznohust te zabalsz en sose ettem olyant!!”

    Mellelottel. En semmilyen hust nem zabalok. Arrol nem is beszelve, hogy az “antiszemita allat” mintha megint becsuletsertes lenne.

    “amit irtal az kimeriti a becsuletsertes fogalmat!! azonnal kerj bocsanatot itt nyilvanosan vagy megteszem a lepest feled de az neked sokba fog kerulni!!!!!”

    En egy kerdest tettem fel neked, semmit nem allitottam. Viszont te annal inkabb sertegetsz itt mindenkit. Es meg te koveteled a bocsanatkerest! Nem gondolod, hogy kicsit el vagy tajolva?

    Nodehogy ne erje szo a haz elejet, abszolut elnezest kerek toled. Tudod milyen az abszolut elnezes?
    Az olyan, hogy egy magas hokedlit a tehen ket laba moge teszel, raallsz, aztan amig “dongeted” a tehenet elnezel a ket szarva kozott.

  • bar-lev,

    “a vezerkar -(tshal chief commander; Gen. Gadi Eisenkot)-kiadta a tuzparancsot tegnap reggeltol bizonytalan idore a deli gaza-i hatarovezetre!!”

    Szerencsere mar lottek is az orruk ele, hogy benntartsak oket a vadaskertben. De talan sokkal jobb megoldas lett volna 67-ben atkuldeni oket Egyiptomba.
    Ugyan, lehet hogy ez lesz a vege, mert ha jol ertem a Trump-tervrol szolokat, Egyiptom fogja atvenni Gazat. Persze csak ha hajlandok lesznek arra.
    A masik vadaskert egy resze felett pedig Jordania orkodne, amit viszont nem talalok olyan marha jonak. De ha Ali Baba es gyilkos bandaja eltunik Ramallahbol, mar az is jo eredmeny.

  • Upszi… most nezem, hogy allitolag bele is lottek nehany bekeaktivistaba Gazaban.

    http://barenakedislam.com/2018/03/30/at-least-15-so-called-palestinians-killed-in-mass-riots-at-the-israeli-gaza-border/

    Sajnos a “Pallywood-effect” miatt nehez tudni mennyi igaz belole, ok is mar regen eljatszottak a szavahihetoseguket.

    Talan jobb megoldas lenne az izraeli “parfum”, amit skunk-nak, azaz gorenynek hivnak. Azzal kene talan az egesz vadaskertet lepermetezni hetente. Abba legalabb nem hal bele senki.

  • szikszai testver! kitartas….
    anyad inkabb nyelte volna le……………

  • bar-lev,

    “anyad inkabb nyelte volna le…”

    Epp az elobb irtam, hogy ahhoz kepest milyen szenteletu Haszid vagy eleg batran kapcsolod be a komputeredet es irsz Peszach es Sabat este.

  • Szikszait kéne inkább lepermetezni.
    Gyorsankötő betonnel.

  • ERdekesek a fenti hozzaszolasok. Mi koze ennek Jezus szenvedesihez es halalahoz. A mi husvetunk, errol szo.

  • szikszai testver! kitartas
    -“bekeaktivistakat” mi?
    azokat akik fegyverrel mentek bekeaktivalni!! vannak felbvetelek amiken jol latni a granatot dobalo,geppisztolybol lovoldozo palastini “bekeaktivistakat”!!
    amelyik ugy jon azt le is fogjak loni ezutan is tetszik neked vagy sem!!!
    epp ma lattam egy video folvetelt a palastini hamisitott “halottakrol’!! az egyiken ott egy no zaszlot lengetve lerogyni, a bib csak az hogy vele szemben SENKI sincs az izraeeli oldalon!!
    raadasul ot percel kesobb uganez a no zaszloval megoint lerogyik es ugyanott!!
    hogy is csak akkor?? PALLY-WOOD!!

  • bar-lev,

    “” -“bekeaktivistakat” mi? ”

    En a Maavi Marmara eset ota hivom a terroristakat bekeaktivistaknak, mert a kanadai TV szerint azok bekeaktivistak voltak. Azota persze mar lett beloluk bekeharcos es bekegalamb is.

    Abban pedig biztos voltam, hogy lesz “Pallywood-effect”. Direkt ezert csinaljak a cirkuszt. Igy meg “biztonsagosabb” lesz a zsidok elete a Nagy Halado Nyugaton.
    Tudod, arrol a Nagy Halado Nyugatrol van szo, aminek a szekeret tolod itt esznelkul, amelyik ra akar eroltetni Magyarorszagra is bekeharcosokat, hatha leolik a magyarorszagi zsidok nagy reszet.

  • Figyelő,

    “ERdekesek a fenti hozzaszolasok. Mi koze ennek Jezus szenvedesihez es halalahoz. A mi husvetunk, errol szo.”

    Ez a cikk nem Husvetrol szolt.

  • szikszai testver! kitartas…
    a maavi marmara-n az odaerkezo katonakat fegyverrel,vacsovekkel,szekekkel,kesekkel fogadtak a “bekeaktivistaid”!!
    errol van video felvetel is!!

  • bar-lev,

    “” a maavi marmara-n az odaerkezo katonakat fegyverrel,vacsovekkel,szekekkel,kesekkel fogadtak a “bekeaktivistaid”!!
    errol van video felvetel is!! “”

    Madzsar nem jol menni te! Tanar segiteni erteni te!
    Iskola kozelben tehez?

  • szikszai testver! kitartas…
    anyad ment volna moziba jobban jar……..mint egy csokott agyu elmebajossal mint te!!
    nyuves szemetlada yehovista hitterito vagy epp mint a masik ujnyilas testver a bendeguz haverod!!
    javaslom huzzatok egymassal farszijat…..

  • -“sajnaljuk kicsit kosa lajost..”
    jo majd egy fel oracskanyit korusban es kanonban pityergunk!!
    de kosa ur miert nem rendel par kurvat a nyockerbol akik kivansagra sirnakl is erte

  • bar-lev,

    “de kosa ur miert nem rendel par kurvat a nyockerbol akik kivansagra sirnakl is erte”

    Mert ahhoz eszak-koreai elvtarsnok kellenek.

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.