A migránsok már Szekszárdon vannak

2018 január 28 9:15 de.86 hozzászólás

Nem kellene azzal vádolni a kormányt, hogy hisztériát kelt, ráadásul az adófizetők milliárdjaiból. Szó sincs ilyenről, ha eddig voltak is kételyeink a migránsokkal, vagy éppen a Soros György zsoldjában álló civilekkel kapcsolatban, akkor mostantól ennek vége.

Ács Rezső, Szekszárd fideszes polgármestere ugyanis rettenetes dolgokról számolt be a nagyközönségnek. Az Index munkatársai beszélgettek a Tolna megyei város első emberével, aki nem kertelt, nem maszatolt, nem ködösített, hanem elmondta az igazságot. Ács úr közlése szerint „ismeretlen emberek ismeretlen teherautókkal mindenféke dolgokat művelnek a városban és senkinek nincs semmilyen információja róluk.”

Ezek, bárhonnan is nézzük, tények. Konkrétumok, hogy mást ne mondjunk. Vagyis, nagy a baj. Talán itt a világvége, vagy valami, ami még annál is rosszabb. Most már – hála Ács úr szíves közlésének – mindent tudunk a migránsok módszereiről. Meg arról, hogy Soros és civiljei miként segítik őket.

Annyira veszélyesek, olyan jól álcázzák magukat, hogy senki nem látja őket, és nem is hall róluk semmit. Még szerencse, hogy a polgármester úr éber és résen van. Ha ő is ugyanolyan lenne, mint a többi ember, ki tudja, mit művelnének az ismertetlenek az ismeretlen teherautóikkal.

De most végre megtudtuk a teljes igazságot. Az elvetemültséget mi sem bizonyítja jobban, hogy egy olyan ember, aki teszem azt, nem Ács Rezső szekszárdi polgármester, képes arra gondolni, hogy nincsenek is migránsok Szekszárdon. Hogy a polgármester úr megzakkant, mert agyára ment az a sok hülyeség, amit pártja és kormánya el akar hitetni a magyar emberekkel.

Jött egy ember Ács Rezső személyében, aki nem volt rest, és leleplezte a sötétben bujkáló Soros-civileket. Meg persze azokat az egyelőre láthatatlan migránsokat, akik olyan sokan vannak, és annyira felháborító dolgokat művelnek, hogy teljesen úgy néz ki, mintha nem is lennének.

Ezek a migránssimogató civilek olyan tökéletesen álcázzák magukat, hogy a szekszárdi polgármesteren kívül mindenki mást sikerült becsapniuk a városban. Ha nem lenne Ács Rezső, még az is megtörténhetne, hogy mindenki azt hiszi, amit lát, vagy tapasztal. Ács úr azonban jól tudja, hogy ha valamit nem lát, akkor az nem azt jelenti, hogy nincs ott semmi. Éppen ellenkezőleg: ha valami nem látszik, és nem is hallott róla senki, az éppen annak a bizonyítéka, hogy van ott valami. Sőt, nem egyszerűen valami, de olyan valami, ami annyira furmányos, hogyha valaki nem szekszárdi polgármester, azt gondolhatja, hogy nincs ott semmi.

Az, hogy a szekszárdi polgármester hisztériát és riadalmat kelt az ismeretlen személyek ismeretlen teherautói miatt, azt bizonyítja, hogy a Soros-terv igenis létezik. És minél inkább nem látja senki, annál bizonyosabb, hogy van.

Nincs jobb annál, mint amikor az ember úgy biztos valamiben, hogy nem tud semmit.

Föld S. Péter

86 hozzászólás

  • Vegre jonnek a Muzulman imigransok ! Hm???

    Sirnak mert ok am rem utaljak az atheistakat, mindenfele istenteleneket es buzisokat. S amokor ok orjongenek levagjak “ellensegeik fejeit vajas kessel”.
    Nem csak bunko atkokkal vadoljak am,mint a magyarok.

    Talan majd Kertesz Akos is vegre hazajohet majd.

    Menj es iratkozz fel az Arab-nyelvi tanfolyamokra mar is.
    Amig van lehetoseged !

    Tanuld a Quorant ! Azt emlekezedetbol kell ismetelned.

  • Acs ur lehet, hogy tapasztalat hijan meg nem tudja megkulomboztetni az ujmigransokat a regiektol, akik szinten Sziria iranyabol erkeztek, de jo parszaz evvel elottuk. Lehet, hogy az enyingi migransaink attettek gyakorlo teruket Siofokrol Szekszardra, mert ott meg nem ismerik nevrol oket!

  • Talán a teherautóval pont nem kéne viccelni. Nálunk is borzolják a kedélyeket a hűtőkamionos per újabb részletei, bár a ballibeknek ez biztos hihetetlen, hogy a magyar emberek szánalmat is érezhetnek a migráncsok iránt.

  • Nem csoda, hogy Hadházy Ákos is azért menekült el onnan, mert már belső információi voltak a migráncsbetüremkedésről..

  • https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1613b49cd79c6b0d

    Ajanlatos elolvasni a fenti infot, nem ugy nez ki, hogy propagaganda a korm’any reszerol.

  • 2017. június 23., péntek
    Német diktatúra 2017.
    https://2.bp.blogspot.com/-B6jvC_wUhsQ/WU0n7Jf9NMI/AAAAAAAADEw/qdpKXJ_0FE8-sI5UdFu_i1tuBjSYOVsQwCLcBGAs/s280/let%25C3%25B6lt%25C3%25A9s.jpg

    Nadrágban a Vatikánban – hivatalos látogatáson. A kép mindent elmond….

    Alig hittem a fülemnek. Németországi barátomat hívom telefonon. Hosszan beszélgetünk mindenféle témáról. Főként egyháztörténet, németországi magyarok, Németországban élő kitelepített magyarországi svábok kihalása… stb.. de amikor a jelen történésekről kérdezem, elhallgat. Migránsok, erőszak, gyilkosságok? – hallgat. Majd kis idő múlva azt mondja… inkább most erről ne beszéljünk… majd ha átjössz személyesen… ezt a témát itt nagyon nem szeretik… majd ha személyesen… – és megszakad a vonal…

    Skype-on próbálkozom… legnagyobb meglepetésemre kiírja: „ellenőrzés alatt”.

    Másik ismerőst próbálok hívni, aki már bátrabb, mert őt legfeljebb kitehetik, hiszen nem állampolgár. Elmondom neki, mit tapasztaltam az imént.

    – Ez így van öregem – mondja. – Ezek tiszta hülyék. Nekem a fater mesélte annak idején, hogy mi volt a rákosi korszakban. Na annak ma már a németek örülnének, mert ami itt folyik, az ahhoz képest is diktatúra – folytatja. A szomszédom fia kicsit szereti a “régi világot”, és ennek hangot is adott a neten. Valami haverjának a koszos niggerekről írt… elvitték és három hónapot kapott. Szerinted megszereti ezeket odabenn? Te! Itt azon vannak a vezetők, hogy teljesen menjen tönkre az ország és eltűnjenek a németek, de még a nyelv is. Ezt még két éve sem gondoltam… Én is húzok haza innen, mert ez már egy élhetetlen, szar ország. Emlékszel, amikor Stuttgartban, meg Münchenben éjjel is lehetett sétálni, a kutya sem bántott? Amikor tele voltak a bajor kisvendéglők, és a kereszt ott volt minden kocsma valamelyik sarkában a falon? Na, ez ma már nincs… vagy amikor az apáca, rendi ruhában, kis csengettyűs persellyel állt a templom előtt és gyűjtött a szegényeknek. Aki adott, az kapott egy kis kitűzőt Caritas felirattal? Na, ezt felejtsd el! Ez már Afrika és Ázsia keveréke… A minap pofoztak sz…rá ezek a büdös fekák egy apácát… és rendőrök csak akkor mentek oda hozzá, amikor szegény a földön ülve szorongatta a Rózsafüzérét. Vörös, felpuffadt arccal. És az emberek messze kikerülték a helyet is. Milyen nép ez b…. meg? – fakad ki ismerősöm…

    – És te nem félsz, hogy ekkora pofával adod elő ezt telefonon keresztül? – kérdezem.

    – Én? Leszarom őket… mondom, hogy hazamegyek. Még a nyarat végigcsinálom, eladom a kocsmát és húzok ebből a rákosistánál szarabb országból. Öregem! Ilyen mocskos világba kellett belevénülnöm… De erről is az a tetves vén k…va tehet… úgy vették meg kilóra a rohadék liberális sorosisták, ahogy elő van írva. Igazi rohadt szemét Stasi-ügynök… – és a vonal megszakad… hiába próbálom visszahívni; – „pillanatnyilag nem kapcsolható”.

    Valami eddig nem érzett büszkeség és nyugalom van bennem immár lassan két éve. És egyre erősödik. Hiszen van hazám, van országon, látok a metrón angyalarcú nővéreket, rendi ruhában, akiket senki nem bánt – de Isten irgalmazzon annak, aki megpróbálná. Leülhetek egy kávéházban, bemehetek egy-egy bevásárlóközpontba félelem nélkül, s szabadtéri rendezvényeken is biztonságban érezhetem magam. Haza… saját ország… biztonság… szemben a sokáig irigyelt Nyugattal, amely ma öngyilkosságot követ el, tárt kapukkal fogadja a megszálló csapatokat, s közben azt hazudja önmagának, hogy menekülő szerencsétleneken segít… Pedig, akiknek menekülniük kellene, azok otthon maradtak, várják a szabadulást a pokolból, s közben tizedelik őket a romlott Nyugat és az azt idegen hadakkal elárasztó bankárhatalom pénzén. A menekült hálás, köszönetet mond, alkalmazkodik… ez a pogány had viszont gyilkol, erőszakos, és számára nincs törvény a sajátján kívül, ami a keresztények legyilkolására, Európa megsemmisítésére szólítja fel.

    Akik valóságos veszélyben vannak, azok otthon várják Isten irgalmát – a békét. Vagy a halált… mert megtagadni a hitüket soha nem fogják… Őket nem érintette a jólétnek és a szabadosságban a sátáni hatalma… mint a Nyugatot, és mint minket immár harminc esztendeje. Nekünk azért, talán még van lehetőségünk visszalépni az erkölcstelen, liberális, hit nélküli létből a normális, Istenhez forduló életre… Talán mi nem veszünk el, ha látjuk és tapasztaljuk, hová vezet az, amit annyira irigyeltünk évtizedeken át… Damoklész kardjaként függ a fejünk felett a józanság elvesztésével, a lelketlen és lélektelen élet folytatásával járó büntetés, amely lecsapott immár az ostoba, hitetlen és értékeit semmibe vevő Nyugatra. A kereszténységet nem csak állami vezetők, de papok, lelkészek és püspökök is megtagadják, azt hazudva és hirdetve, hogy háborúból menekülők előtt nyissunk kapukat, miközben Kapisztrán Szent János ma is magasra emelné keresztjét és toborozna… Lelkeket és talán hamarosan erős karokat is…

    Igen! – Van saját hazánk, van saját Kárpát-medencénk, szabadok vagyunk, s nem kell még félnünk a mindent letarolni képes pogánytól, a gyilkostól, a vadembertől, akinek mindegy, ha szamár, ha kecske, ha nő… s akit csak a váci püspök és evangélikus kollégája, no meg a liberál – bolsevik ellenzék érez testvérének, támogatandónak. Normális, magyar, keresztény, saját történelméből tudja mi az, ha százötven évig a pogány uralkodik… Bár, az a török megszállás a most fenyegető rémséghez képest csak enyhe tavaszi szellő a történelemben.

    A telefont lehallgatják, a vonalat megszakítják, német liberálisok adják a tanácsokat arra, hol kell robbantani, ölni és erőszakolni… s mindehhez a titkosszolgálatok, és maga a legfőbb állami vezető asszisztál. Apácát, papot vernek és fenyegetnek, templomok berendezését verik szét, egyházi szertartásokat zavarnak meg. Embereket ölnek halomra vallásuk, keresztény hitük miatt, s nem esik róla szó sehol a nagy sajtóorgánumokban. Nem tud róla senki, ha nem hívja fel a figyelmet e szörnyű gyilkosságsorozatra Böjte Csaba ferences szerzetes és Kocsis Fülöp érsek-metropolita, akik személyesen látogattak az üldözöttekhez, elvívén nekik a reményt, hogy vannak még Európában néhányan, akik figyelnek rájuk, akik lélekben velük vannak, s akik itt sem hagyják el hitüket néhány ócska áruló, szellemi toprongy eszmeisége és vadonatúj elveik miatt.

    Ez ma a Nyugat… Svédországtól Ausztriáig… és a nép retteg… de nem hiszi, hogy nincs menekülés, csak

    a pusztulás lehetséges…

    Hit és rend nélkül elvész minden. Sok a tennivalónk tehát mindkét dologban… reményünk azonban van. Nekünk még van! S jövőnk is… ha kérjük, és felismerjük azt, kitől kell kérnünk – és hogyan! Mert egyetlen út van számunkra is: – Isten!

    Lehet, hogy ma még sokan értetlenül néznek e sorokra, és ostoba prédikációnak tartják a fent írtakat, de előre szólok: – keserves lesz megtapasztalni, felismerni azt, ami által saját elhatározásból és nem elgondolkodtató felszólításra fordulunk majd Istenhez… amikor már nem lesz más kapaszkodó, amikor a halál ott leselkedik majd a kapualjakban, a házakban, s mindenütt – mint Nyugaton!

    Ha jó érzés tudnunk, hogy ma még van hazánk és biztonságunk, mennyivel magasabb rendű és értékű érzés és tudat – hogy van gondviselő, teremtő, irgalmas és megbocsájtó Istenünk, aki szeret… segít, támogat és megment! Ha kérjük…

    Stoffán György

    * * *

    Nemetorszag_ketszer_alltunk_mellettetek.jpg

    * * *

    letöltésőrangyal szomorú.jpg

  • Figyelő
    2018 január 28
    2:37 du.
    Ez a beszélgetés már nem létezik—hiába próbálkoztam!!!
    Figyelő
    2018 január 28
    2:56 du.
    NO KEDVES ELVTÁRSAK EL KELLENE OLVASNI MIT ÍRT “FIGYELŐ” E HOZZÁSZÓLÁSÁBAN !!!!
    RÁJÖNNÉTEK MIRE KELL SZÁMOLNI !!! NEM CSAK NEKÜNK!!! NEKTEK IS!! MERT A HATALOM NEM SOKÁIG LESZ A KEZETEKBEN HA TÖMEGÉVEL HOZZÁTOK BE EZEN LÉNYEKET EUJRÓPÁBA!!!
    KÉPESEK VAGYTOK EZT ELOLVASNI , MEGÉRTENI AMIT FIGYELŐ ÍRT???!
    MAJD LEHET TÖRLIK E HOZZÁSZÓLÁSOMAT : DE AZ EGYENÉRTÉKŰ AZZAL AMI NÉMETORSZÁGBAN TÖRTÉNIK!MEG NYUGATEJRÓPÁBAN!
    KÁR , HOGY SZEMETEK SÖTÉTEN LÁT—A VAK ZORBÁNGYŰLÖLET MIATT!!!
    GONDOLKODJ,GONDOLKODJ ÜDVÖZLETÉVEL!!!

  • Figyelő
    2018 január 28
    2:56 du.
    Ajánlom “”” Föld S. Péter”””figyelmébe Figyelő itt leírt szavait!! gondolkozz el –ha mersz és tudsz ezen!!
    Ezt akarod te is magadnak és másoknak is???
    Na hát ez ragyogó üdvözletével.

  • Figyelő Mit mond el a kép kedves Figyelő? Bizony a Vatikánba a legjobb ha egy nő nadrágban megy be, mert desszkód van, ami tiltja a test szabadonhagyását. Még a férfiaknak is tiltják a rövidnadrágot és a trikót. A szoknya hosszát is méricskélik a Vatikában is és az olasz templomokban is. Ha rövidnek ítélik, elzavarnak vagy rádhúznak egy papírruhát.
    Merkel jól választott. Ez van. Vagy félreértettem valamit?

  • Miklos Banfi
    2018 január 28
    12:01 du.
    Na akkor már mások is tudtak róla!Te is?
    Olvasd el Figyelő ezen hozzászólását:
    Figyelő
    2018 január 28
    2:56 du. Persze ha még meg lesz és nem lett törölve.De szóljál ha eltűnt én vissza másolom neked.
    Őszinte üdvözletével.

  • Nos Ács polgármester biztosan nem a fellegekben él,nem össze vissza beszél(mint a baloldal),a valóságról nyilatkozott,és nem hazudott,jó,hogy észrevételezte a gyanús történéseket,és valószínűleg jogosan intézkedett, főleg a település érdekében….
    Aki ellenkező állítással,véleménnyel,bizonyítékokkal rendelkezik
    az remélhetőleg jelentkezik ezen a “mindent tudó,hiteles”fórumon és bizonyítékokkal cáfolja az eseményeket!

  • Marosi Daniel

    Figyelő
    2018 január 28
    2:56 du.
    Nem akarom elkeseriteni, de a hallgatasra es farokbehuzasra kenyszeritett nemet valosag sokkal durvabb, amirol a lipcsei ismeroseim sokkal batrabban mernek beszelni, igaz hogy ok is csak Magyarorszagon, az sem veletlen hogy az esznelkuli migracio ellenes AfD csak az osztiknal tud nepszeru lenni, mert naluk az agyglobalizalas 45 ev hatranyban van a wesztikhez kepest, majdnem annyival mint az eletszinvonal.

  • “Német”országban 3,2 millió török és 1,3 millió kurd véres háborújává fajulhat a szembenállásuk. A német polgár meg élő adásban, bezárkózva nézi végig saját haláltusáját.
    Közben az elemi iskolát végzett szocialista Schultz kijelenti “a befogadásnak nem lehet felső határa”.

  • Kínos helyzet, amikor életerős polgármesternek a debilist kell eljátszania. Vagy mélyen áthatotta őt a kormánypropaganda,

  • Figyelő
    2018 január 28
    2:56 du.

    2017. június 23., péntek
    Német diktatúra 2017.
    ….
    ________________________

    És még csak most kezdődött a választási ceremónia… Mi lesz itt még áprilisig, édesjóistenem…

  • Kulonben a beszelgetest olyan embertol kaptam, aki nem hazudik foglalkozasa szerint.

  • Mellesleg mafr mashol is irtam, soha nem felejtem szegeny \Merkel kancellar egy het alatt milyen lelkivalsagon ment keresztul, mielott beengedte a muszlimokat az orszagaba.

  • FIGYELO;
    Elsokben olvastam a kukldott sorokat.
    Tisztanak tunt az elso par sorok utan hogy az nem a mag fogalmazasa volt.

    Remelem a link nem tartalamazott virust,mert amint kesobb kattintottam lezart mindent.

    A szovegre vonatkozoan. Van valami az alapjaban, de igen nagyon elesen tulzitva.

    De hogyan sikerult azt a cenzor alvtarst ravenni hogy atengedte? Talan lekenyerezete, vagy felemlitette? :))

  • HUNT*
    Elvtársad neked a…

    *HUNT = HUmortalan Náci Tóthpéter

  • Nincs új a napalatt.
    (Ha már a roppant feszültség miatti meggárgyulásról van szó)

    Állítólag történt hasonló eset az ötvenes-hatvanas évek Amerikájában is:

    Valami hadügyminiszter éjjel kiugrott a hálószoba ablakán és kiabálva rohangászott a környéken.

    Azt kiabálta hogy ” jönnek az oroszok..jönnek az oroszok”

    Diliházba kellett tenni szegényt.

  • Neocsárli:
    Jók ezek a Kurucinfós brussúra-szövegek.
    Nem szoktál rajtuk nagyokat röhögni mikozben itten elhinted ezeket a hülyeségeket?

  • CSAK a német N24 és NTV híradóját nézem, satellitről.

    Csak miheztartás végett : Ezek Németország LEGNAGYOBB hírcsatornái.

    Nem nagyon látszódik a német hírekben semmi, amit itt ezek a nácik összekárognak.

    Ellenben időnként szerepel Magyarország, mint az EU értékek megtaposója.
    (Olyankor szégyellni szoktam magamat.)

  • Geyza, te honnan ismersz “Kurucinfós brossúra-szövegeket”? –
    én nem szoktam onnan linkeket megosztani. Na szépen lebuktál. 🙂
    ………
    Itt egy NÉMET!! link a “nem létező” török-kurd világról:
    http://www.bild.de/regional/koeln/kurden/demonstrieren-gegen-tuerkei-offensive-54607616.bild.html

  • Marosi Daniel

    Geyza
    2018 január 28
    9:15 du.
    Melysegesen elfogulatlan felebaratom, a nemet media megkerdojelezhetetlen fuggetlensegerol nem artana elolvasni annak a nehai Frankfurter Algemeine Zeitungos vezerujsagirojanak, Udo Ulfkottenek a konyveit aki telepakolt hiteles hivatkozasaival szemtelenul megcafolta a fosodratu nemet allami es magan media allitolagos elfogulatlansagarol hirdetett fatalis tanokat! Szegeny kitalalo 56 evesen a harmadik konyve megjeleneset mar nem erhette meg allitolagos szivproblemai miatt. A konyvei nem veletlenul vezettek tobb millios peldanyszammal a nemet kiadoi listakat a betiltasig. A magyar kiadast meg az az ATV szekta kiadoja finanszirozta, akinek kirugasaig az altalad istenitett Dr Mr Bartus Laci ur is revuletes tapsonca volt!

  • Geyza
    2018 január 28
    8:58 du.
    Egy igazi Barát nagyon jó elvtárs is tud lenni!
    Elvtársi-Baráti üdvözlettel csak Neked !

  • Ja ,hogy kisnyílas múltaddal nem tudsz elvtárs lenni? Pedig az egy és ugyanaz ! Te mesélted el egyszer hogy léptetek be a piros pártba akkor!
    Barátias igazi üdvözlettel!

  • Bendeguz79
    2018 január 28
    7:39 du.
    Szerintem a Cenzor nem jart erre.

  • Nekomukodik a vonal.

  • Kedves Normális hozzászólók!

    Földes ugye megmondta a tutit…ugyanis ő meg a szintén okos,tájékozott “hívei” mindent tudnak…..és azt harsogják is!
    Mindenki tudja,hogy egyre rafináltabb módszerrel jutnak be a migránsok az országba és nem csak gyalogosan,hanem embercsempészek által,kocsikkal,sőt nemrég egy helikopterrel!
    Több esetben holtan találtak rájuk…..
    Nos Földesnél még egy óvodásnak is több esze van…..
    Aztán egy tisztességes polgármester odafigyel a gyanús dolgokra!
    Azt is mindenki tudja,hogy a szomszédos nyugati országokban már az utcára sem mernek több helyen kimenni az emberek,a nemi erőszak,gyilkosságok miatt ,amit ezek a “kultúrlények” elkövettek és még most is teszik,a nép minden országban tiltakozik,fél!
    Amúgy jó lesz vigyázni a fanatikus,sötét ballibsiknek,hacsak
    ki nem írják a homlokukra (különösen a női családtagok…)hogy
    ők a kétes bevándorlókat szeretik,ellenkező esetben lányaiknak,feleségüknek “kellemes közösülésben” lehet részük…
    Na ha “csak” ezért,(de ennél sokkal több ok miatt!)nyeri meg Orbán a választásokat,ne csodálkozzanak……
    “Főmunkatárs” Geyza meg csak a fórum szellemi “nívóját” emeli
    szokás szerint!

  • Hollósy Gerti

    A “migránsok” voltak ugye Cegléden is és majdnem Őcsényben is…

  • Kenny
    2018 január 28
    4:02 du.tt
    valamit.
    Bizony felre ertett,
    NEM a k;pen van a hagsuly, hanem az irott szovegen. Az illeyo csinalta a fenykepet, mert o is ott volt.
    Viszont, az egesz lenyeg, a mellekelt szovegen van.

  • Boda Marcsi
    2018 január 29
    12:20 du.

    Marcsi az nem helikopter volt, hanem egy kisrepülő 😀 Istenem, pedig már azt hittem nem kell kijavítanom magát végre valahára, de tuGGGYUk, hogy mindenben ilyen felületes, sőt ha csak ebben lenne de jó lenne!

    Marcsi, mutasson egy cikket ahol ahogy Ön fogalmaz bárki kétes, gyilkos, terrorista embereket kívánna Magyarországra hozni. De komolyan kérdem, ezt honnan veszi? Plakáton látta?
    Összekeveri a szezont a fazonnal, de, hogy ma is tanuljon és szippantson a körülöttünk lévő valóságból ellenben a magyar kormány a volt Szovjetúnió területéről 5-6 ezer terroristának, gyilkosnak, stricinek, maffiózónak adott magyar állampolgárságot, melyet az államtitkárság is elismert. Plusz a letelepedési biznisz bűnözöi, hát lassan egy közepes városnyi bűnözőt telepített be Marcsi mögött szeretett vezére, amíg Mari néni az árnyékokra vetődik 😀
    https://video.mno.hu/embed/199841

    De köszi a mai tájékozatlanságát is, érdekesnek nem volt érdekes. Viszont mosolyra fakasztó! 😀

  • Figyelő
    Értem. akkor kár volt odatenni a fényképet, mert így félreérthető.

  • HunCanada!

    Hűha…micsoda különbség nem helikopter ,hanem kisrepülő,lehet,hogy ebben tévedtem,de hogy berepültek,elfogták őket(szír és afgán migránsok) az tény(TV,Újság)kivéve a pilótát,na ez a lényeg “bölcs emberke”….

  • HunCanada!

    Na ez az egy közös bennünk,hogy jót nevetünk……
    Ami a tájékozottságot,észt,tisztességet,jó modort illeti abban
    szerencsére nagyon különbözünk!!!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2018 január 29
    2:37 du.

    HunCanada!

    “Ami a tájékozottságot,észt,tisztességet,jó modort illeti abban
    szerencsére nagyon különbözünk!!!!!!!!”

    Látod Boda tudsz te néha igazat is mondani! Vagyunk néhányan akik ezen állításoddal bizony egyetértünk….-:))))

  • Kenny
    2018 január 29
    1:34 du.
    Aki a szoveget irta fenykepezte azt le, mivel o is ott volt.
    DE a szoveget, azt IDEZTE egy beszelgetesbol.
    Nehez ezt megerteni?

  • Christopher Adam

    Besancon, most én is maximálisan egyetértek B.M.-mel! Ráadásul CanadaHun-t személyesen is ismerem, ritka uri és tisztességes személy!

  • Marcsi, direkt írtam, hogy bárcsak ez az egy tévedése lenne vagy ez volna legnagyobb. Nem erről van szó, mert ha szinte soha nem mondana bődületes nagy hülyeségeket akkor higgye el nem jegyeztem volna meg, de pont ez is mutatja, hogy fogalma sincs semmiről, félinfókat torzít el a valótlanságokba. Igen teljesen mindegy, hogy kisrepülő, vagy helikopter! Értse meg a mondanivalót, főleg a második részt a hozzászólásomból.

  • Chris és Besancon köszönöm szavaitokat! Én is egyetértek most Marcsival. Ha jogos, akkor meg kell dicsérni, márpedig most igazat mondott.
    Marcsi! “Ami a tájékozottságot,észt,tisztességet,jó modort illeti abban szerencsére nagyon különbözünk!!!!”

    Magam sem tudtam volna ezt jobban megfogalmazni.

  • Christopher Adam
    2018 január 29
    2:52 du.

    “Besancon, most én is maximálisan egyetértek B.M.-mel! Ráadásul CanadaHun-t személyesen is ismerem, ritka uri és tisztességes személy…’

    Ez pontosan átjön HunCanadáról, kedvelem is az írásait rendesen, hiszen rendkívüli tisztánlátással és elemzőkészséggel rendelkezik – egyben már többször megállapítottam, hogy kb öt pszichológus, három terapeuta és jó néhány “kedvesnővér” veszett el benne! Le a kalappal a türelme előtt!

  • Szegények…..még a végén azt hiszik,hogy “bókolni” akartam……
    köztük nemcsak a “kulturált észlények” hanem egy főnök.. is
    jó pofizik,akinek az ilyen alakok mellett Geyza szintje emeli a fórum “nívóját” természetesen, mint főmegmondó,eszetlen,primitív
    munkatárs!
    Na egyikükkel szemben sincsenek komplexusaim,a köztünk lévő
    különbséget sem képesek felfogni……szomorú,de nem nekem!
    Na megint a cikkhez írtak?vagy ismét őrjöngenek?
    Pá!

  • C.Á!
    ha valóban egyetértene velem,az bizony tisztességes lenne…,a hazájával szemben is,mivel aki nem itt él annak sem lehet mindegy mi lesz
    az országgal ,ha még jelent ez valamit……
    Mind a kinti,(HunCanada és mások))mind az itthoni hazaárulókat megvetem,a kintieket főleg a
    közönyükért,az itthoniakat meg plusz a pártok fanatikus,embertelen kiszolgálóiként!
    vannak helyzetek, ügyek,amikor a pártszimpátiától függetleníteni kellene magukat a tisztességes embereknek!

  • C.Á!

    Mellesleg mint főszerkesztőnek illene informálódni a környező,nyugati országokban kialakult szörnyű és valós helyzetről,ami ugye ugye nem nevezhető “hamis Orbán propagandának”? Merkel népszerűségcsökkenéséről,”kissé problémás”.kormány alakítása is netán elgondolkoztató….?
    meg azt is illene tudni,hogy a környező volt…szoc.országok is
    hozzánk hasonlóan vélekednek,nyilatkoznak!
    Részemről ennyi,az “öndicséretemből” a hazaszeretetet véletlenül kihagytam…..

  • Homortalan Náci Tót ne kend másra azt a lelki szennyet amiben te magad mártózol meg nap mint nap.

    Anyai nagyapámat agyonverték elvbarátaid, a nyilasok.

    Te szarházi.

  • Hogyne Marosi.
    Majd az oroszt fogom ezentúl nézni.

    Nomeg téged foglak megkérdezni mi a helyzet ott ahol életedben nem jártál.

  • Neocsárli
    Nem kell téged ismerni.
    A náci mentalitást kell ismerni.
    Ha azt ismeri valaki, akkor ismeri az összes magadfajtát.

  • Figyelo Azt kerted, mellozzelek. Ha valaszolok akkor nem teljesitem keresedet. Akkor most mit csinaljak?
    Egyebkent megint nem ertettel meg.

  • HUNT* a leg tutibb példája annak a filozófiai álláspontnak hogy amikor kettő véglet homlokegyenest ellenkező pályára áll, egyszercsak találkoznak és eggyé forrnak:a kör bezárul.

    Az elvtársazó náci Tóth péter…

    Nem mellékesen igy lett a szovjet idők “kommunista” berlini fö-hírszerzőjéből orosz államelnök, a nemzetközi fasizmus és nácizmus egyik oszlopos támogatója.

    Úgyhogy nincs új a nap alatt.

    HUNT* és tsai csak odaállnak ahol reményelhetik a nagyobb darab szar megevését.

  • Nézzenek oda..
    BODA MÁRIA lett a hazám…
    Aki vele egyetért az a HAZÁT is tiszteli.

    Még ilyet…

    (Gejza megint nagyon röhög az O.S.T.O.B.A. -n.)

  • Besancon
    2018 január 29
    3:19 du.

    Köszönöm Besancon, szinte végtelen türelmes vagyok valóban. Ahogy írod ha nem is annyi pszichológus meg terapeuta veszett el bennem :), de valamelyest rendelkezem ezen tulajdonságokkal. Azért mondom, hogy szinte végtelen a türelmem, mert Boda Mária az első személy életemben, aki elkezdte a türelmem végét feszegeti. De már egy jó ideje úgy gondolom, hogy Ő egyszerűen gyógyíthatatlan, és egyáltalán nem kell komolyan venni. Viszont a hazugságait ha olvasom, akkor azt nem hagyom szó nélkül. Én próbáltam a sok év alatt többször valódi vitát vagy beszélgetést kezdeményezni vele, legutoljára kb másfél hete, de alkalmatlan rá. (Nem sértésként mondom Marcsi, nehogy leballibsibibsizzen. Bár ahogy érzi. Ha jól esik, akkor írja ami a csövön kifér)
    Viszont mivel az igazság pártján állok (és arra büszke is vagyok, hogy minden bírósági ügyemet megnyertem amit jogtalannak, igazságtalannak véltem), ergo utálom a hazudozást így nehéz megállnom azt, ha valaki hazudozik, hát még ha hülyeségeket beszél.
    Még egy dolog. Marcsi lehet más véleménye, tőlem állhat bármelyik oldalon, a fentiekből kiderül, hogy nem a pártállása zavar, hanem a tudatlanság és a hazudozás.
    Például szokatlan mód Figyelőt mint pozitív példát mondhatom, pedig nem szorul védelemre, de neki legalább szoktak lenni valódi kérdései, saját gondolatai is, és olykor képes a hibáját is belátni. Ez nagyon fontos dolog, akkor is ha az esetek 90%-ban nem szoktunk egyetérteni. Ráadásul mostanában úgy vélem, hogy Ő mélyen belül elgondolkodott már azon, hogy a mostani kormány tevékenységét, nem biztos, hogy feltétel nélkül el kell fogadni, vagy el kell hinni mindent nekik. Érzek rajta egy kis bizonytalanságot sok év után, hogy valami nem gömbölyű. De abban igaza van Figyelőnek, hogy amíg nincs bármilyen ütőképes ellenzék addig “nincs más választás” Orbánéknál.
    Tehát Figyelő bármilyen nehéz eset is és olykor Marcsi-szerű mondandói vannak, de így is fényévekkel feljebb van B.M.-től. Nála is egyébként az a baj, hogy már a valódi vita előtt azzal úszik el a diszkusszió, hogy valamit félreért, félreolvas és aztán 3-4 hozzászólásban ezt a félrecsúszást kell pontosítani, elmagyarázni, újramagyarázni az eredeti téma helyett, és így aztán az újabb 3-4 hozzászólás végkép szétfolyik százfelé és a téma megvitatás nélkül marad. Marcsinál pedig ez alap jelenség minden egyes hozzászólásánál.
    Kicsit hosszúra nyúltam, és sok témát érintettem, de talán két film között a reklám alatt azért el lehet olvasni.

  • Boda Marcsi
    2018 január 29
    4:36 du.

    Marcsi, ha itt valaki egyszer ezt a sok évnyi hozzászólást végigolvassa, akkor pontosan látja, hogy ki az aki őrjöngő stílusban, szinte habzó szájjal fröcsögve, összefüggéstelen sületlenségeket beszél, pusztán abból az okból kifolyólag, hogy érvrendszere és tudása a nullához konvergál. Efelől nyugodt lehet.

    Az volna tisztességes, ha CA egyetértene Magával? Szerintem az lenne a tisztességes, ha Ön nem hazudozna és egyszer, egyszer a kérdésre válaszolna.
    Például van egy egyszerű kérdés. Megnézte a videót amit fent belinkeltem? Mert arról egy hangot nem szólt, helyette szitkozódott egy jó pár kommentnyit. Úgyhogy térjünk vissza a témához! Kezdésként ez az egy kérdés Marcsi amit vastag betűvel szedtem!

  • Marcsi,

    Ugye ma nem volt film!

    “Mind a kinti,(HunCanada és mások))mind az itthoni hazaárulókat megvetem,a kintieket főleg a közönyükért,”

    Marcsi ezek nagyon kemeny szavak. Itt senki nem kozonyos, viszont mindenkinek van velemeny, ami altalaban nem egyezik az izlesevel. Nincs itt semmi hazaarulas. Mar korabban irtam, hogy nagyon magas lorol beszel nagyon lekelezoen masokkal, ezt tovabbra is fenntartom. Mivel nincs emmogott erdemi tartalom, innen eredhet ez a hatartalan agresszio ami kommunikaciojat jellemzi.
    “Aki nincs velem az ellenem van” rendszer barmennyire is nosztalgigus es a regi szep idokre emlekezteti, es ez manapsag ujraeledni latszik, azert ezen a tobbseg mar tul van.

  • HunCanada,

    En egyetertek szerintem ez a helyes ut, mindenkivel vitatkozni kell, barmennyire is fajdalmas es frusztralo tud lenni neha, bizva abban, hogy masoknak felnyitja a szemet. Marcsit valoszinuleg nem tudjuk megvaltoztani, de nem is az a cel, hanem aki olvassa ezeket a hozzaszolasokat es ertelmezni tudja annak nagy a kontraszt. Mar csak ezert is megeri.
    Lattunk mi torten amikor Csurka megirta a dolgozatat es senki nem ult le vele, hogy megkerdezze, Pista te ezt hogy is gondoltad? Vagy ahogy a baloldal nem allt egy ideig szoba a Jobbikkal, kirekesztettek oket a nemletezo szalonbol.
    Szerintem mindenkivel vitatkozni kell.

  • Boda Marcsi
    2018 január 29
    4:55 du.

    Christopher itt szuletett Kanadaban. Dicseretes a magyar tudasa irasban is. Neki nincs olyan velemenye, hogy bal vagy jobb. Foleg magyar politikaban.
    Tehat, nem erdemes kulfoldi dolgokkal terhelni. Igen intellih=gens, tanult ember, torten;esz.

  • Boda Marcsi
    2018 január 29
    4:55 du.

    Marcsi, megis mit kivannal a kulfoldon elo magyaroktol, hogy ezt a jelzot ne hasznald : kozony. Honnn veszed ezt megis?

  • HunCanada (Boda Marcsinak):
    “Szerintem az lenne a tisztességes, ha Ön nem hazudozna”

    Boda Marcsi szerintem nem hazudik.
    Hazudni csak az tud, akinek legalább valami halvány tudása, ismerete van arról, amiről szó van; Boda – kommentjei alapján – semmilyen témával kapcsolatban nem tartozik ebbe a halmazba. Ezért ha akarna, sem tudna hazudni, egyszerűen nem képes rá. Ha a fórumon lehetne beszélni, az ő szövege csak zaj lenne a fülben.

  • Almási Alma
    2018 január 29
    3:24 du.

    nekem mar “tele van a hocipom” Sorosa Gyorgy szovegekkel. En nem felek tole es nem is erdekel mit csinal.

  • Geyza
    2018 január 29
    5:19 du.
    Most is nagyon csúnyán beszélsz magadról!!!
    Ejnyenye-bejnyenye!!!
    Már te ezt is régen kipróbáltad!!! Azóta vagy ilyen!!!,mert ami alul kiment felül bement és nem lefelé volt az útja itten hanem felfelé!( nyak fölé) : és a mondásaid ,reagálásaid ettől ilyen szagos.Mert ebből táplálkozik!!!
    Megértő Baráti üdvözlettel!!! Igen ! Komolyan !!!

  • Ja még egy ! A kör nálad már rég bezárult !Nyak fölött! Ezért olyan illatos ,mert nem tud kijönni a bezártság miatt.
    Nagyon barátságos nagy-nagy üdvözlettel!

  • Figyelő!

    Semmi gond én rendszeresen kiálltam melletted és érvekkel!!!!
    Aztán engedd meg,hogy mi akik itthon élünk,talán jobban ismerjük a napi helyzetet,bizonyítékokkal igazolt tényeket,mint Te,vagy
    C.Á,aki születése óta kint él..
    A több forrásból (!!!!) bizonyított tényeket+ az összes közvéleménykutató
    által kimutatott állapotokról,amelyeket még több ellenzéki politikus és szimpatizáns is elismer….nevetséges,felesleges
    vitatkozni,meg egyeseknek “égő”
    Persze a hírek,tények,események van akinek kedvezőek,van akiknek meg kellemetlenek,na ez egy másik dolog,lehet örülni,vagy megbotránkozni(többnyire!)vagy keseregni,de attól még igazak!

    László!
    Képzelje tegnap is volt egy jó film(sajnos nem mindennap,sorozatokat meg nem nézek) és már sajnálom,hogy egy két izgalmas jelenetet elmulasztottam…
    Na ma ez nem történik meg……
    HunCanadának!
    meg azt üzenem nem tudom nő vagy férfi,hány éves,milyen képesítése van,aminek alapján osztja az “észt” lekezelően és időnként modortalanul,hogy ő sincs képben az itthoni helyzetről
    ezért be bízza el magát!
    Aztán lehetőleg, ha megszólít csupán Marcsit írjon néni nélkül,mert itthon még a fiatalok sem néniznek!
    De ha nem ír,akkor se lesz hiányérzetem…..
    Gondolom kint is vannak kulturális,szórakozási lehetőségek a
    fórumon kívül is!
    Figyelmeztetés!
    A kötözködőknek üzenem nyugtassák le magukat,mert kezdődő telihold van,holnap meg holnapután meg “vörös szuper hold”ami az idegbetegeket különösen kötözködővé teszi,ha nem bírnak magukkal üvöltsenek mint a prérifarkasok… ki az ablakon !
    Na egyenlőre ennyi!mindenkinek jó szórakozást,tartalmas időtöltést kívánok!

  • Boda Marcsi
    2018 január 30
    2:00 du.

    Egyetlen kérdést tettem fel kétszer is, és nem sikerült rá válaszolnia ebben a hosszú irományában. Sem egy igen-t, sem egy nem-et, helyette mindenkit jól kioktatott.

    Szóval megnézte a videót amit fent belinkeltem? Ha nem, akkor

    HunCanada, 2018 január 29 1:23 du.

    -nál keresse.

  • Marcsi, en feltettem egy kerdest hozzad, de nem valaszoltal. JO, ha majd a jo filmnek vege.

  • HunCanada!

    nem néztem a videót nem értem rá…..majd ha lesz időm,most nincs
    Amúgy én régebben és TÖBBSZÖR is több kérdés tettem fel,
    hány éves?,milyen végzettsége van?,hol él?mit dolgozik?(már tudom nem itthon)
    és mégis kire szavazna a kinti meg nem érdemelt biztonságos
    helyzetéből mint VOLT magyar?vajon melyik törpe vagy leszerepelt pártra?és ugyan miért?
    Nos ezekre sosem kaptam választ,talán nem véletlenül……azért
    fizetik,hogy provokáljon,de az biztos,hogy nincs azon a szinten,hogy prédikáljon!
    Vége a reklámnak!….

  • Ja még egy mondat a neme?férfi vagy nő,vagy netán mindkettő?…..
    Titkos ügynök?adatok híján?

  • Marcsikám, ezeket az adatokat kell neked begyűjteni?

  • HunCanada!
    Megnéztem egy zavaros videót,egy MSZP-és kerepelő (másik..)polgármesterrel,olvashatatlan,értelmezhetetlen levelekkel,amitől nem lettem tájékozottabb,de bizonytalanabb
    sem a véleményemet illetően!
    Na kár volt erőlködni!
    Már megint a film alatt írok!….

  • Marcsi, soha nem kérdezte, hanem gúnyosan utalt arra, hogy vajon mi lehetek, hol élhetek. Ugyan így “le kintizett” számtalanszor, hogy a kintiek meg se szólaljanak, vagy, hogy ne osszák a kintiek az észt. Ezeket én nem tekintettem kérdéseknek, mert nem azok.

    Azt gondolom, hogy az én kérdésem a cikk témájába vág, míg az Ön kérdései irrelevánsak bármilyen témában, hiszen azok személyemet érintik, mely a KMH fórum szempontjából lényegtelen infókat később újra és újra arra használna, hogy vita helyett elterelje egy adott kérdésben a diszkusszió fonalát. Én az Ön személyéről nem kérdezősködöm soha sem mert nem arra fókuszálok, hogy Önnek mi a végzettsége vagy, hogy hol él, de még a pártállása sem érdekel, csak a mondandójára figyelek, illetve helyesebben figyelnék ha lenne. Számomra teljesen mindegy, hogy mik a személyes attribútumai ha számon kérem, vagy kérdést várok Öntől.

  • Boda Marcsi
    2018 január 30
    4:30 du.

    Jól sejtettem, hogy ezt fogja írni 😀

    Éreztem, hogy a rövid riport mondandója nem fog tudni átjönni magának. Leírom röviden ismét. Szóval arról van szó, hogy a magyar kormány hathatós segítségével és tudtával 5-6 ezer terroristát, gyilkost, bűnözőt honosítottak magyarrá az elmúlt években, melyet a helyettes államtitkár is elismert, mivel a nagy honosítás közepette senki nem törődik ezen posztszovjet (ukrán, csecsen, kirgiz, orosz ésatöbbi) egyének nemzetbiztonsági átvizsgálásával és kiszűrésével így ezrével özönlöttek és váltak magyarrá. De Ön megint leragadt az ügyben legkisebb érintett szálnál, a helyi polgármesternél és azonnal vérszemet kapott, hogy jujj de jó, “M” meg “SZ” meg “P” -t lát. Igen ezek a polgármesterek is bűnösek, de a magyar állam tudta és asszisztálása mellett nem szabadna megtörténnie, hogy veszélyes gyilkosok, terroristák egyenesen magyar állampolgárrá honosítódjanak (de szép szó). De ez azért történik, mert az ország teliplakátolása, és a szavazatmaximalizálás közepette senkit sem érdekel a kormányban, hogy milyen előéletű emberekkel gyarapszik nemzetünk. Mint a Dagobert bácsi szemein a dollárjelek, úgy villognak a kormányzat szemei előtt a szavazatszámok minden egyes “új” magyar állampolgár esetén.

    Ha Önnek ez így rendben van, akkor jó, nem csodálkoznék! Szerintem Ön örül a csecsen terroristáknak, az orosz striciknek, az ukrán bérgyilkosoknak 5-6 ezer számra, mert ezek legalább az Orbán-kormány segítségével jöttek és válnak folyamatosan magyar állampolgárokká. 🙂

  • Figyelő!

    Semmi gond,azt hiszem a leveleink elkerülték egymást!
    Úgy gondolom,hogy a kérdésedre,hozzáállásodra válaszoltam,csak még nem olvastad!
    Megírtam a véleményem,az érveim is ,amit ha végig gondolsz elfogadod!Nincs probléma köztünk és ha nem is
    emlékszel rá…bizony sok dologban egyezett a véleményünk!
    Aztán lehet,hogy eleged van Sorosból,de hidd el,hogy az itthoniaknak legalább annyira…..mert ugye ,bár Sorost Amerikában is sokan megvetik,utálják,és eljárást kezdeményeznének ellene az “ügyei”miatt,ez tény,addig mi sokkal veszélyesebb helyzetben vagyunk itthon,mivel nem
    Kanadába,nem az USA-ba,hanem hozzánk jönnének a kétes migránsok!
    Na óriási különbség,amit remélem,hogy mint innen elszármazott tisztességes
    magyar talán megértesz?!

    Mozgalmas és jó napom volt,most búcsúzom és minden jót kívánok! Nálunk már késő este van!

  • Boda Marcsi Nem szegyelled ezt a torleszkedest? Ennyire megalazkodni, hogy simogassak meg az elarvult rosszindulau kis buksidat? Egyenesedj ki mar az Isten szerelmere.

  • HunCanada, úgy csinálsz mint aki nem hallott még elkötelezett pártaktivistáról. Marcsi ebből a szempontból tökéletes, kitartó, tájékozott, helyzetével elégedett és tud kulcsmondatokkal válaszolni.
    Bárcsak nekünk lenne belőle még egymillió, mi nyernénk a választást.
    Néha azt gondolom, csak irigységből bántják azok, akik nem rendelkeznek az ő hitével, kiegyensúlyozottságával, erejével.
    Titeket minősít, ha felrójátok neki a pragmatikus vitaképesség hiányát a hitbéli kérdésekben.

  • Boda Marcsi
    2018 január 30
    5:28 du.

    Köszönjük a “pontos, mindenre kiterjedő és alapos” tájékoztatást Soros ügyben Marcsi, közben meg a másik oldalról bejött – mit bejött, magyar állampolgár lett 5-6 ezer gyilkos, terrorista kétes elem a kormány segítségével. Jó éjszakát!

    Eszembe jut az “itt a piros, hol a piros” játék, amikor gyufásdobozokkal, vagy poharakkal a szivacslabdát az ügyes svindlerek úgy elkavarták a szem elől, hogy az bámulatos. Na Marcsi, Ön ebben a játékban olyan magabiztossággal bökne arra a pohárra, amelyikben a piros szivacslabdát véli, hogy még akkor is azt mondaná, amikor mindenki látja, hogy nincs alatta a piros laszti, hogy de bizony az ott van. Soha nem venné észre, hogy olcsó trükkel a másik alá teszik, hogy kifosszák, megzavarják, megbolondítsák. Pontosan így játszadoznak magával a kormány svindlerei a propagandát használva pohárnak.

    Jó éjt.

  • charlie
    2018 január 30
    5:46 du.

    Charlie, igazad van! Marcsi a PÁRTunk és kormányunk szemszögéből tökéletes pártkatona. Jó legyen csak pártaktivista, ahogy írod. Bólogat, tökéletesen visszamondja azt amit a propagandán keresztül lát és hall, de már értelmezni és utánajárni képtelen sőt nincs is hajlandósága, mert elhisz mindent. Ez az elvakult hit és az orránál fogva vezetés jelzője. Ráadásul úgy tűnik ingyen is csinálja, más pártkatonák, párttagok ezért elég jó fizetést kapnak. Én viszont nem szeretnék még egy millió ilyen vagy hasonló szavazót, mert akkor már 3,5 millió elbutított, önálló gondolatokra képtelen magyar ember volna, és én az Ország érdekeit szem előtt tartva ezt nem tartanám jó dolognak. De persze értem, hogy jó lenne, egymillió szavazat 🙂
    Azt sajnálom, hogy amennyi gyűlölet és megosztás történik szellemi szinten az országban, és amennyit anyagilag is elherdál ennek fenntartására a kormány azt pozitív és építő kommunikációra, pozitív hangulat közvetítésére fordítva, és az anyagi forrásokat pedig valódi problémákra (beleértve a menekültválság megfelelő kezelését is) irányítva alkalmazná, akkor nem csak szép, hanem egy tudásban és lehetőségekben is sokkal gazdagabb ország lehetnénk. Ehelyett egy lezüllött, teljesen elbutított és a mai diákokon keresztül a jövőnket is irányítottan elbutító ország fejlődik ki a szemünk előtt. Köszönjük a Marcsi-féle 2,5 milliónak.

  • Boda M.
    jan.30.2:00

    ” HunCanadának!
    meg azt üzenem nem tudom nő vagy férfi,hány éves,milyen képesítése van,aminek alapján osztja az “észt” lekezelően és időnként modortalanul,hogy ő sincs képben az itthoni helyzetről…”

    Majd ugyanez 4:02- kor

    “Ja még egy mondat a neme?férfi vagy nő,vagy netán mindkettő?…..
    Titkos ügynök?adatok híján?”

    Boda, én a legkomolyabban kérdezem, te bolond vagy? Vagy egyszerűen csak ide jársz ismerkedni? Anyám, ez nem a randivonal – hát észnél légy már! Őszintén, mi a fene közöd van neked ahhoz, hogy ki hol él, minek él, kivel él, férfi-e vagy nő, (esetleg mindkettő) mivel foglalkozik, van e hivatása, miből él…stb a fizetési papírját, vagy a vizelet-vérkép leletét, no pláne a bankkártyája számát nem akarod véletlenül fénymásolatban? Miféle hiányzó “adatokról” irkálsz te itt?
    Komolyan megáll az eszem – ekkora szarban vagytok, hogy a fizetett trollokat már adatgyűjtésre is befogják az illetékesek, akik aztán (mint te is) mindenféle “óvatosságot” nélkülözve, neki szegezik a delikvensnek a “kérdőívet” – ha az van olyan pofátlan, hogy belépőként nem mindjárt azzal kezdi, hogy a fejlécben kitölti az összes tudnivalót, és csak aztán osztja az eszét mindenféle témában?
    Lebuktál Boda, bár nem lepődtem meg túlzottan!

  • HunCanada, “Azt sajnálom, hogy amennyi gyűlölet és megosztás történik szellemi szinten az országban, és amennyit anyagilag is elherdál ennek fenntartására a kormány azt pozitív és építő kommunikációra, pozitív hangulat közvetítésére fordítva..”
    A Fidesz megtanulta a 2002-es leckét, anno mindenkit simogatott, az ellenséges sajtóhoz nem nyúlt, hagyta a helyén a gáncsoskodó közszolgák hadát, sehol nem mutatott erőt stb. Bukás is lett belőle.
    A megosztás régi mantrája a baloldalnak, szerencsére nem igaz, a jobboldali pártok lefedik az ország négyötödét, a haldokló baloldal nem tud alternatívát mutatni. Várom már egy becsületes, hozzáértő csapat feltűnését, megérdemelné a még bennük hívők tömege.

  • Marcsit irigyelni? Az ev poenja.

  • Neocsárli:
    Szeretnétek már ti is egy kicsit herdálgatni mi?
    A megosztás Gyobbik módra már megvan…

  • Besancon:
    ” Nomen est omen”…amint a svéd mondja.

    (OIM* ugyebár..)

  • Geyza, a herdálásról jut eszembe, felénk nagy most a szegénység és gondolom a jótékonykodás tőled sem áll távol.
    Egy nemes cselekedet lenne, ha a licitbe beszállnál:
    http://www.vatera.hu/kisvasut-terepasztal-250-x-100-cm-2586188504.html

  • Boda Marcsi
    2018 január 30
    5:28 du.
    Marcsi, hogy megnygtassalak, a miniszterelnokunk ezer szammal engedte be oket. Igaz, hogy Kanada nagy, de ezek is csak nagy varosokba mennek. Egyelore csendben vannak , bar volt egy merenylet az egyik mecsetben tavaly.

  • Figyelő
    2018 február 6
    5:04 du.

    Kedves Figyelő, jól emlékszik az időpontra, volt tavaly egy merénylet, de pontosítsuk a hírt, mert az írásából még a végén Marcsi azt hiszi, hogy menekült volt ez a terrorista. Pont egy éve volt ez a merénylet, ahol egy fehér, szélsőjobbos (alt right-os) született québeci francia, bizonyos Alexandre Bissonette lemészárolt 6 muszlimot, 19-et pedig megsebesített a mecsetben.

  • HUn Canada. Koszonom, hogy kiegeszitette amit irtam.

  • 🙂

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.