Kubatov kopaszai újra akcióban

2017 május 29 7:01 du.21 hozzászólás

A történet annyira egyszerű, mint a faék, ám mint cseppben a tenger, benne van minden, ami minket mostanában körülvesz. Kor- és kórkép következik Orbán Magyarországáról.

Az Átlátszó információi szerint még április elején „harminc-negyven kigyúrt, félelmet keltő személy, továbbiakban kopaszok, Security feliratot tartalmazó ruhában, minden előzetes értesítés nélkül megjelentek a belvárosi Sas utcában, a Godunov nevű étteremben, az asztalokhoz ültek, a bent levő vendégeket hangoskodással, trágárkodással megijesztve távozásra bírták”. A kopaszok a „konyha ajtóinak zárjait dologi erőszakkal feltörték, és zárat cseréltek”.

Az alkalmazottak rendőrt hívtak, de a rendőrök „azt mondták, nem intézkednek, mert nem folyik vér, és ez birtokháborítási ügy, amelyben a jegyzőnek kell eljárnia.”

A kopaszok egy Eduard Uszikov ukrán üzletember cégének képviseletében jelentek meg és keltettek félelmet. Uszikov Habony Árpád ismerőse, volt társának az apja.

Kubatov kopaszai a pesti utcákon

Kubatov kopaszai a pesti utcákon

Eddig a hír, és akit nem érdekel, hogy miként működik ma Magyarország, az dugja nyugodtan a homokba a fejét és lapozzon. A többieknek elmondanám, hogy Budapesten, de bárhol Magyarországon, ma bármi megtörténhet, amit azok, akiknek ez érdekükben áll, hagynak megtörténni. Magyarországnak van rendőrsége és van egy terrorelhárításra létrehozott központja is – utóbbi Orbán Viktor miniszterelnök testőrségéből nőtt ki és ma már tízmilliárdnál több forintból gazdálkodhat évente.

Az ügy főszereplője személyesen nem vett részt az eseményekben, de nélküle ez nem történhetett volna meg. Kubatov Gáborról van szó, a Fidesz alelnökéről, az FTC elnökéről. Kubatovhoz köthetők azok a kopaszok, akik a Fidesz székházat elfoglaló fiatalok ellen erőszakosan felléptek, valamint azok a kigyúrt, büntetett előéletű fiatalemberek is, akik a Nemzeti Választási Irodánál, az irodavezető lojális asszisztálása mellett megakadályoztak egy Nyakó István nevű állampolgárt, hogy népszavazási kérdését az irodához időben eljuttassa.

A történet másik hőse személyesen szintén nem tette tiszteletét a helyszínen. Ő Habony Árpád, az Ember, Aki Nem Szerepel a Miniszterelnökség Fizetési Listáján, és akiről senki sem tudja, hogy miből él. Csak annyit lehet róla tudni, hogy meglehetősen jól megy neki. Drága kocsival jár, a belvárosi bérelt lakásának falait díszítő festményeket a Szépművészeti Múzeumból kölcsönzi. Ha kedve tartja, Ibizán mulat, miközben kokainfogyasztókat megszégyenítő ügyességgel mozgatja az orrát. Ja, még annyi, hogy évekkel ezelőtt elítélték garázdaságért, amiért megvert egy idős házaspárt.

Ezek az emberek a főszereplői annak a történetnek, amelynek helyszíne Orbán Viktor Magyarországa. Egy olyan ország, amely Kelet és Nyugat között van félúton, s melynek miniszterelnöke szerint Ázsiában vagyunk otthon, Európában idegenek vagyunk.

Magyarország olyan hely, ahol egy boltból kefirt lopó nyugdíjas nénit minden további nélkül elvisz a rendőr, miközben a letelepedési kötvényekkel üzletelő és milliárdokat lenyúló, magukat politikusnak álcázó gazemberek szabadon élhetik a világukat. Itt még Kubatov Gábor (ismételjük: a kormányzópárt egyik alelnökéről van szó) kopaszainak sincs okuk az aggodalomra, gond nélkül garázdálkodhatnak, étteremben, nemzeti választási irodánál.

Mindenhol, ahol a megbízóiknak ezt jónak látják.

Föld S. Péter

21 hozzászólás

 • mi az hogy “zarat csereltek”?? milyen alapon…..??

 • kertészutcai

  Petruska!
  Szivesen megadom Uszikovnak a harmadik emeleti címedet, oszt akkor egymás között barátságosan megbeszélhetitek a problémádat, mert ez nem magyar ügy, hanem két idegen maffiarivális, koncon való igazságszolgáltatása, ami úgy néz ki hogy hármótok között kell elrendeződjön!

 • Szukits Rezső

  A leírás pontos, a helyzet szomorú. (Tragikus)

 • Kun Béla rohamosztagosai, Horthy darutollasai, Szálasi nyilasai, Rákosi ávósai, Kádár III/III-asai, Kubatov kopaszai, meg Orbán főügyésze.

  Nincs semmi új a Nap alatt.

 • György Molnár

  Rákosi ÁVO-sai félrevezetett egyszerű parasztgyerekek voltak, szemben Orbán köztörvényes kopaszaival, akik pontosan tudják, hogy egy bűnöző banda (Fidesz vezérkar) használja őket ártatlan, tisztességes emberek megfélemlítésére, esetenként fizikai erőszakra, vagyonuk ellopására…..És sokkal többet kapnak ezért, mint Rákosi ÁVO-sai……..

 • S nem letezne ellenzeki csoport?
  Hogy igazi gang-warfare lenne.

 • Én úgy látom ezek a kopaszok a volt szdsz (ssdss) emberei.Nem kell összekeverni másokkal — szerintem.

 • Kedves Tóth Péter (hogy a magyar helyesírás is érvényesüljön valamennyire -micsoda anakronizmus!!!)!
  Ezzel a megszólalásával elárulta magát.
  Nemzeti szotyialista disznóól-kultúrájú nemzetvezetőnk elnökhelyettesének választójogban igen tájékozott informális legényei már megint rendet raktak.
  (Némi történelem: nézzen már utána – hogy csak egyet hozzak fel – Hitler hatalomra jutásának kulturált emberek között közismert körülményeinek!
  “Oszt jó napot!”

 • No, hogy a saját nevemet kis kezdőbetűvel írom; – az már egyenesen hazaárulás!!!

 • Régen is volt olyan, hogy vendéglősöktől védelmi pénzt kértek, és ez nem volt ritka eset.

  Most lehet, hogy az egyik politikai oldalhoz kötődők hátrányban vannak, sajnos így jártak. Majd ha ráérek, sajnálom a vendéglősöket. Kapásból mondok száz társadalmi csoportot, akiknek azonnali segítség is késő lenne, de róluk nem írnak a ballib médiumok.

 • földes Et.

  Ha megjelent volna a TEK, amit Ön hiányolt, akkor most még frappánsabb sirámot hozott volna ki a semmiből!
  “..A többieknek elmondanám, hogy Budapesten, de bárhol Magyarországon, ma bármi megtörténhet, amit azok, akiknek ez érdekükben áll, hagynak megtörténni.” A Világ bármely részén ennél súlyosabb, hétköznapinak számító események zajlanak, és boldogak lennének ha ilyen esemény lenne a legsúlyosabb!
  Gondolom az írás igazi célja Habony és a kefires néni volt, csak magukban nem töltöttek ki elegendő helyet!

 • SchumackerLady

  ˙

  A Habony tartalmú bekezdéshez:

  Belvárosi bérelt lakását a Szépművészeti Múzeumból [á lá Baán László főigazgató és liget népbiztos segítségével, talán épp a magyar állam által a Holokauszt során összerabolt, a nemzetközi per alatti Herzog Gyüjteményből való festmények] díszítik.

  Aztán még egy kis ízelítő a Kubatov Kopasz Gárdából:

  A Szőke Feri néven becézett kopasz a Fid SS Székház egyik legjelesebb őrző védő Cerberusa, aki 10, igen, azaz Tíz esztendőt húzott le gyilkosság miatt, ma igazán méltó társa a nem is oly rég magát még >fiatal demokratakénthazug autokrata< Orbán Vezérnek.

  .

 • Orsós Elemér

  Szives figyelmébe ajánlom minden magyarországi, orbándiktatúra által szólás-, vélemény- és vallásüldözöttnek az alábbi szösszenetet: http://nepszava.us/orban-szuletesnapi-koszontese/

 • barlev
  2017 május 30
  1:42 de.

  Kedves Netánjáhujuk ezekhez jön nemsokára Pestre haverkodni, miközben ma már minden magára valamit adó, kulturált kormányfő messzire elkerüli ezeket a bűnözőket, mint az ökörhugyozást ( az se nagyon számít BiBi Kingnek hogy az Orbán-rezsim az iráni atomprogramban is résztvesz ). Madarat tolláról…

 • Amúgy még csak kefírt vagy zsömlét se kell a közértből csórni, elég az is ha a bottal járó idős bácsi leül egy lépcsőre az árnyékba a melegben, akkor a hajlétalanság főben járó bűnéért vegzálják az orbánista közegek… Féreg egy ország amelynek ez megfelel, főleg a jól élő, írástudó felső és középosztályok…

 • Ez a kopaszra nyírt fej – bőrfej – egy ősi fallikus szimbólum. Monhatnók, akik ezt a formát követik, maguk is nagy falloszok.
  Így már érthető, hogy mint általában a nemzetvezetők, a miénk is így van ezzel – minthogy istennek képzeli magát* – szereti . a m a g a . k é p é r e . formálni a környezetében működőket is.

  Más:

  Orbán a kisfiával sétál az Orbánhegyi úton [és tényleg arrafele laknak]. Megszólal a picike:

  – Papa! Ugye ezt az utat rólunk nevezték el.

  Mire az:

  – Nem kisfiam. Rólunk az Istenhegyi utat nevezték el.

  .

 • Kép komment:

  Lám, ezek haladás közben is az ősi kapucnis hagyományt követik. És mondja még valaki, hogy ez a csuklya nem egy haladó hagyomány.
  Anno, már Anonimus [szintén névtelen] is kapucnival álcázta az ő fejét… Csakhogy az a mappát az ölében, a tollat meg a kezében tartotta ő még tudván írni és olvasni is.
  [Lásd: Ligeti Miklós róla készült “portréját” a Ligetben.]

  .

 • Tüske Zsófia

  hazai lámpa: ja, hogy régen is történt ilyesmi, az már teljesen legalizálja a mai helyzetet, igaz?
  különösen, ha a főszereplők az országban többnyire letelepedési kötvény formájában maguknak állampolgárságot vásárolt orosz-ukrán maffia megbecsült tagjairól van szó.

 • Orsós Elemér

  Tüske Zsófia
  2017 június 7
  2:50 de.
  A magyarországi magyar maffiáról most ne beszéljünk, de kérdezem én: a magyarországi orosz, ukrán, albán, kinai, török maffia hatásait ki érzékeli Magyarországon, mert a tavalyi muszlim maffia
  által idevezényelt “menekült” horda hatásait bőven megtapasztalhattuk!

 • Orsós Elemér! 1:28

  Magyarországi muszlim . m a f f i á r ó l . ne mesélj, ez . e g y e l ő r e . egy műcsont, amit szintén a Keresztapa vetett elétek, hogy ezen rágódjatok, miközben elfelejtitek az igazi bajaitokat. – Rossz a példa.

  Ellenben amiről Tüske Zsófia beszél, az már élő valósaág, amit a ugyancsak az Ő magyar maffiája – űzleti meggondolásból – a saját zsebe hasznára és mindannyiunk kárára hozott a nyakunkra. A tiedre is…

  Olvasgasd inkább a Maffiaállam… c. kitűnő, tudományos igényű könyvet. Az a mai magyar valóság… 🙂

 • Orsós Elemér

  Voronyezs
  2017 június 9
  3:58 de.
  A magyarországi idegen maffiák felsorolásakor nem említettem a muszlim maffiát, mert az nincs, nem is ők szervezték ide az inváziót, ezért a példa jó! Tüske Zsófia magyar maffiája viszont nagyon igaz és tudok róla, de nem róluk, hanem a nemzetközi muszlim maffiáról példálóztam!
  Jó könyv a Maffiaállam, de azért Neked Udo Ulfkotte “A menekültipar” című tudományos igényű könyvét is melegen ajánlom! 🙂

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.