Vona “meleg”, Orbán őrült, a TV2 aljas

2016 november 14 8:53 de.30 hozzászólás

Legújabban Vona Gábort járatja le a TV2. Azt mondatta róla a Tények című műsorban Terry Black-kel, hogy a Jobbik elnöke évekkel ezelőtt homoszexuális partikon vett részt.

Nem tudjuk, mi ebből az igazság, de nem is ez az, ami érdekes.

Az az érdekes, hogy a TV2 ezt az anyagot leadta. Nem lepődtünk meg persze nagyon, mert voltak előzmények, szép számmal. Hazudozás Juhász Péterről, Pukli Istvánról, Spéder Zoltánról, bárkiről, aki szálkává vált a hatalom szemében.

A TV2 Andy Vajna tévéje. Vagyis, Vajnának is az a véleménye, hogy Vona Gábor meleg, különben miért járt volna melegek által látogatott partikon. Vagy nem ez a véleménye, és nem gondolja azt, hogy Vona meleg, hanem azt gondolja, hogy Orbán és körei örülnének, ha ők ezt elmondanák az embereknek.

Ha Andy Vajna nem azt gondolná, hogy Vona meleg partikon járt, vagy azt, hogy bár nem járt soha ilyen helyeken, de odafenn jó néven veszik, ha ilyet terjesztenek róla, akkor a TV2 Tények című műsora magától soha nem vette volna a bátorságot, hogy ezt az anyagot leadja.

Andy Vajna Orbán Viktor bizalmi embere, ha a filmcézárnak is nevezett egykori parókakészítő úgy gondolná, hogy Orbán nem örülne egy ilyen riportnak, akkor ezt az anyagot nyilván nem engedte volna adásba menni.

Vajna valószínűleg nem gondolja, hogy Orbán szerint Vona homoszexuális lenne, és meleg partikon vett volna részt. Vajna tudja, hogy Orbán nem ezt gondolja Vonáról, de bizonyára nem lenne ellenére, ha Vonáról, úgyis, mint a Jobbik elnökéről elterjedne, hogy meleg.

Vona persze tagad, kikéri magának, hazugságnak tartja az egészet. Amiben egyébként egyfelől igaza van, mert az egész ügy úgy, ahogy van, gusztustalan. Akkor is, ha igaz, és akkor is, ha nem. Még akkor is mocskos dolog valakit ilyennel lejáratni, ha tudjuk, hogy Vona Gábor egy meglehetősen homofób pártnak az elnöke, vagyis, ha róla kiderülne, hogy meleg, az finoman fogalmazva is, érdekes lenne.

De persze ez nem derül ki, merthogy, nem is az a lényeg, hogy mi, nézők bármit is megtudjunk. A lényeg, hogy a derék urak egymásnak üzengetnek, a mi pénzünkön persze, mert mint mindent, ezt a mocskos játékukat is mi fizetjük.

vona-orban

Vona persze nem hülye, eszében sincs azt gondolni, hogy a TV2 (Vajna és Orbán) azt gondolná róla, hogy meleg. Vona most feltehetőleg azt gondolja, amit mi is: hogy a letelepedési kötvények piszkálásával kihúzta a gyufát Orbánnál, ezért a miniszterelnök nem bánja, ha csatlósai minél több embernek elújságolják, hogy a Jobbik elnöke meleg.

Erről szól ezt a történet, és nem arról, amiről kellene. Hogy a Jobbik egy náci párt, Orbán pedig diktatúrát épít. Vona Gábor a Tények kapcsán összehívott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy méltatlannak tartja ezt az egészet, mert őt sem érdeklik a miniszterelnökkel kapcsolatos, amúgy régóta terjedő szóbeszédek. Vagyis, hogy Orbán állítólag veri a feleségét, és időnként Grazban kezelik.

Vona ugyanúgy nem tudja, hogy veri-e Orbán a feleségét, és kezelik-e Grazban, mint mi, tévénézők. De azt tudja, hogy az információ hatalom. Ha valakiről valami csúnyaság terjed, akkor annak az ellenkezőjét marhára nehéz bizonyítani. És ebből a szempontból másodlagos, hogy ki járt meleg partikra a kétezres évek elején, és ki az, aki veri a feleségét, valamint Grazban kezelteti magát.

Ez itt egy gusztustalan hatalmi harc, egy mocskos háború, amelyben a TV2 eldobható arcai fizetett zsoldosokként vesznek részt.

Föld S. Péter

30 hozzászólás

  • Az igazság az, hogy Vona akar “király” lenni, de nem elég a kővetője.
    Az tényleg nevetséges, hogy a homoszexualitás MOST a média kedvenc témája. Hiszen, nem egy nagy menő szegény amúgy sem. Buta, jóképű ember, de a pártja kormány ellenes, ami marhaság. Miért nem tudnak mint jobboldaliak csatlakozni a Fideszhez? Mert ő akar kiskirály lenni, vagyis a maga szemétdombján akar kukorékolni.

  • Föld S, meleg édesanyánk szeretete tud lenni, meg nyáresti szellő, Vona semmiképp. Homoszexuális vagy buzi a magyar szó rá. Vagy a szlengben elterjedt “kéményseprő” vagy “széltoló”.

  • Aljasabb, előremegfontolt szándékkal rosszsbb szándéku embert még nem hordott a föld a hátán, mint ő. Nekem az megfoghatatan, hogy tud egy ember (ember?) kifordúlni magából, hogy csak a gonoszkodás, a mindenkinek oknélkúli ártás, a mindenlit felúlírás, a midenkit letipró gyalázatos ösztön uralkodjon rajta. Ebben az emberben (emberben, állatot nem akarok írni, mert nem akarom megsérteni az állatokat), egy mákszem nincs, ami emberi vonás. Ő egy alajas gonosztevő, maga az ördög. Ezért nem csoda, ha veri a feleségét, aki egyébként meérdemli, mert a bikaviadal után ezt a daliát választotta. Ha megnyerte, hadd vigye. Ha úgy lenne, ahogy mondani, nem………..bocsi, sejttetni szándékszik, hogy Vona meleg, mennyire aljasabb ez, mint ha ó veri a feleségét? Ha jól tudom, nem veri. Az meg senkire nem tartozik – még erre a korcs emberre sem – hogy valaki milyrn nemi identitású? Ha mégis így lenne, én nem ezzel próbálnám magam mellé állítani az embereket, ami lassan-lassan, hál’istennek egyre nehezebben megy neki, hanem az egyenes gerinccel, az igazmondással, mások megbecsülésével, s a rászorult emberek szolidáris segítésével. Tudom, naiv vagyok, a felsorolt jellemek mindeggyike hiánycikk orbáncnál. Ami Hangyabadit, a fejüveges megélhetési bűnözőt illeti, őt is már rég vissza kellett volna zavarni amerikába! Próbáljon ott megélni……. Nálam az emberség nem ott kezdődik, hogy lebuzizom az ellenfelem, hanem az emberségnél. Ahogy az öreg székely mondja, öcsém, nem az számít honnan jöttél, inkább az, hogy merre tartasz?

  • Kedves Figyelő, ezt írja: “Miért nem tudnak mint jobboldaliak csatlakozni a Fideszhez? Mert ő akar kiskirály lenni, vagyis a maga szemétdombján akar kukorékolni.”
    …..
    A Fidesz ölelése halálos, nehéz megszámolni az együttműködésre hajlandó majd aztán zokszó nélkül kinyírt pártokat (FKGP, MDF, KDNP stb), tehát csak a távolságtartás teszi lehetővé az életben maradást. Vona nem akar “kiskirály” lenni, mi egymillióan, szimpatizánsok akarjuk, hogy az legyen.
    Amúgy ez a politika egyik törvényszerűsége, aki nem akar hatalmat szerezni, az hogy akarja az elképzeléseit megvalósítani?

  • Na ez a téma már túlragozva….
    Röviden(több szót nem érdemel!)nem a TV 2,hanem Terry Black,meg Zuschlag János állította ezt,sem a csatornának,sem Orbánnak,sem a kormánynak ehhez semmi köze,de az érintettnek valóban “kissé” kellemetlen,főleg ha a melegellenesség (meg zsidóellenesség)szemléletük alapjait képezik…..
    Nem izgulok értük,oldják meg,cáfoljanak,pereskedjenek …..és
    egyben az “állítólagos” hazaszeretetüket is bizonyítsák be,főleg az
    utóbbi miatt fognak sok szavazót elveszíteni,de a szexuális állítások sem teszik népszerűbbé őket…..
    Na erről ennyit,jobb programom van!

  • charlie, hol Vonának a hatalma? Van egy gyenge pártja akit a magyarság többsége nem kedvel?
    Ti. ami az antiszemitizmuson alapszik, az MA MÁR elveszett! Lejárt gyűlölet kampánynak számít.

  • Ja és Figyelő!

    Eddig a Jobbik volt a Fidesz-KDNP után a legnépszerűbb párt….
    akik nem szöveteséget akartak,hanem hatalmat éppúgy mint a szocik….
    Hát nagyon nem jön össze egyiknek sem(akkor meg pláne nem,ha szövetkeznek a baloldallal,ami azonos szintre hozza őket velük)!
    Se ész,se jellem!

  • Figyelő
    2016 november 14
    11:29 de.

    Kedves Figyelő!

    Önnek nem tűnt fel, hogy a Jobbik nem csak szélsőjobboldali (mint a Fidesz), de annak is tartja magát?
    Lehet, hogy Önnek nem szalonképtelen a szélsőjobb, de – legalább is ma még – Európa kulturáltabb felében az!

    Mély tisztelettel:
    terminus

  • A rohely, hogy nem veszi eszre a Fidesz mi tortent az USA -ban valasztas elott ? Mindenki 99.5% szidta, ocsmarolta, Trumpot, es mi lett a vege ?
    Elobb utobb az lesz, hogy a fidesz szavazoknak, eleguk lesz a lejarato kampanybol, es szepen beallnak a jobbik melle.

  • terminus,
    nem tudom tud e olvasni? A fenti beírásomat például.

    akárki: miért tenné? Hiszen a jobbiknak még rosszabb a híre…

  • akarki!

    Hát igen kint nagy a döbbenet a demokraták oldalán!
    de azért más a helyzet ott és műs itthon,ugyanis nálunk most a Jobbik járatja le magát(nem kicsit nagyon…)a baloldal meg már régebben megtette és hosszú távra.
    Ebből az következik,hogy Fidesz malmára hajtják a vizet(ők sem tökéletesek)ugyanis a magyarok többsége sem a szélsőjobból sem a szélsőbalból nem kér!
    Mindezt minden pártelkötelezettség(tagság) nélkül írom,ha 2018-ig alakulna egy szavahihető,magát még nem lejárató “szuper”párt,na akkor történne kormányváltás….na erre nem sok esély van,így lehet tovább őrjöngeni az ellenzéknek!

  • Megdöbbentő, hogy F.S.P. bedob egy lerágott gumicsontot és ilyen újabb indulatokat tud kavarni vele! 🙂
    A megnyugtató csak Gere István akit a téma nem is érdekel csak az, hogy veri az ördög a feleségét! 🙂

  • Egyébként tényleg mocskos ez a háború,hülye állítások: Orbánt Svájcban kezelik ,veri a feleségét… ki állítja,ki bizonyítja,?ellentétben a Vona üggyel….
    Aztán a TV-ben Gyurcsányt látva többeknek eszébe jut,hogy őt tényleg kezelni kéne,különösen az egyértelmű rángatódzása…,megnyilvánulásai alapján!!!!
    Na ez a helyzet!

  • Ja amúgy Orbán lánya Svájcban tanult,akit többször meglátogatott….

  • Jesszusom! És az ilyenektől várjuk,hogy értsék meg a sajtószabadság fontosságát! Nem a TV2, hanem Terry meg Zuschlag állította ezt, sem a csatornának, sem Orbánnak, sem a kormánynak semmi köze – írja a nagyokos. A két illető nem egy sötét utcasarkon suttogta el az állításait, hanem a megnevezett kanális hírműsorában. Elképzelem, ahogy a TV2 az FHB (állami tulajdonú bank) nagyvonalú hiteléből lett tulajdonosa, az USA-ban adócsalásért keresett ember csodálkozva összecsapja a kezeit: Né, mán, no mán?! Hát ezek meg hogy kerültek ide?!

  • Kedves Figyelő, legyen szíves valamivel bizonyítani, hogy a Jobbik “az antiszemitizmuson alapszik”. Elég egy link, egy részlet a párt programjából, vagy egy részlet valamely pártvezető beszédéből.

  • Nem! Nem! És Nem! Tiltakoznom kell az írásban megjelentekkel szemben!
    Amíg az, hogy Vona homokos, vagy sem, csak pikáns kérdés a politikai irányultsága és megnyilvánulásai miatt, addig Orbán teljesen más tészta.
    Az nem mindegy, hogy az országot egy elmebajos irányítja, és főleg az, hogy az állapota titkos, az emberek nincsenek ezzel tisztában, és megtévesztve adtak neki bizalmat.

    A másik érdekes kérdés a feleségverés.
    Igen. Az elbukott választása után biztos, hogy lilára, zöldre verés megtörtént. 2 független esetben is beszéltem 1-1 eset szemtanúsággal érintettel.
    A Kútvölgyi szülészeti részlegén voltak, és mindkét esetben találkoztak orbánnéval, aki lejött az emeletről, mert elzárva unatkozott, hogy beszélgessen lent a nőkkel.
    Megdöbbentő volt, hogy 2 független szülő nő is ezt mondta.
    Nekem hihetetlennek tűnt, hogy kettőjük esetével is kapcsolatba kerültem, de valszeg azért, mert csak pár évvel fiatalabbak a férjeik, azaz feleségeik pont a családalapítási időszakban voltak.
    Ezek a találkozásaim ezekkel az emberekkel időben is távol voltak egymástól, és ők is egymástól függetlenek voltak és mondták el az egybevágó történeteiket.
    Viszont mindez könnyen bizonyítható mindenki számára, hiszen orbán feleségének könnyelmű lépése, hogy lilára -zöldre verve elvegyült a többi kismama között, ezért, ha őket bárki megkeresi, igazolni tudják az esetet. A dátum alapján visszakereshető, hogy kik voltak akkor ott a szülészeten. Biztos, h vannak akik fel mernék vállalni a találkozásukat, bár biztos, hogy valaki félelemből, vagy orbánszimpátiájuk miatt nem vallaná be, vagy csak azért, mert ők elkerülték egymást, nem voltak egyszerre a folyosón, ill. azon a részen, ahol kint a lépcsőházban összejöttek beszélgetni.
    Orbánné adott adatait szinte biztos, h törölték a kórház rendszeréből, de talán nem! Viszont a szülő nőkét nem hiszem, mert ők szültek, azaz a gyerekeik miatt ez elégé képtelenség lenne (bár, egy kontrollt megérne!)
    De visszatérve az eredeti témára, nem mindegy az sem, ha egy kormányfő a családi erőszakot ilyen szinten gyakorolja.
    Az lehet, hogy Mo-on nem verné ki a biztosítékot, mert megszoktuk, h a nőket alacsonyabb fajnak tartja, vés a családon belüli erőszakot is csak szükséges rossznak tartja, de Európa és a fejlett világ részein megbotránkoznának, sőt a kapcsolatot is megszüntetné vele, mert különben ők sem lennének vállalhatóak otthon….

  • Bodának monggggya már meg vki, h Grác nem Svájcban van!
    Ah! De mégse, hisz felesleges. De legalább a kontinenst eltalálta!
    Múltkor láttam róla egy vetélkedőt a tv-ben.
    Ott is olyan hülyék voltak a válaszolók, hogy azt már tényleg mutogatni kellett.

  • talalom!
    Ne okítson olyan ember ,akinek nincs képessége rá!….
    Itthon bizony igenis sajtószabadság van,csak az a bökkenő,ha a kormányt,Orbánt sértegeti,szidja az ellenzék alpári módon az oké…míg ha náluk találják “fején a szeget”az ugye elítélendő szörnyűség!
    Na az a baj,hogy itthon túlságosan is sajtó és szólásszabadság van!
    Vak Ond!
    Orbán több országban járt,baráti,ismerősi látogatáson,meg a lányát is látogatta sűrűn,sok dologgal vádolták,nem ez a lényeg…..hanem az alaptalan hazug vádaskodás,
    híresztelés,szintén nincs szinten !!!!,duguljon be!

  • charlie, ez a híre és ez amit olvastam vele kapcsolatban.

  • Kedves Figyelő, ha én Ille, Göllner, vagy Geyza önről alkotott véleményeit olvasgatom csak, és kijelentem, hogy ez alapján az ön híre nem kifogástalan, azt akkor ugye – helyesen – igazságtalannak tartaná. Tájékozódjon ön is sokfelől, mindenben segít az internet.

  • Boda Marcsi
    2016 november 14
    3:50 du.

    Tudom, az a saját lábán álló leányka …
    Bár tudnám feledni …

  • Kedves charlie, nem az itteni véleményt ismételtem, ez a vélemény van a magyar politikában a Jobbikről.
    Ne haragudjon, én erről nem tehetek. Bizonyitsák be az ellenkezőt, akkor nincs okuk ilyet állitani..

  • Orsós Elemér

    Van-e homoszexuális vagy homofób politikai, gazdasági és országirányítási ideológiai irányzat? Ha nincs, akkor miért kérdés a szakmai és politikai rátermettség helyett a nemi identitás felvetése, ha igaz, ha nem? Ugyanilyen skandallumot miért nem okoznak a politikusok közötti mindenféle faji és vallási külömbözőségek? Mert, nem ez a lényeg! Jobb lenne, ha a politikusok legalább a parlamentben az ORSZÁGÉRT politizálnának, még az ellenzékiek is! Ez a politikusnak álcázott álvita a TV2 és az RTL klub agymosó bulvár szinvonalát hajazza, na meg a cikk szerzőjéét aki érdemlegesre nem képes csak sunyi uszításra!

  • Orsós Edömér

    Föld S Péter sunyin uszít ebben a cikkében? A francokat! Csak tényeket ír le.

    Az meg teljesen torz, hogy nem számít a Jobbik rasszizmusa!
    A zsidó- és cigánygyűlölete a meghatározó! Nem a gazdaságpolitikája, mert az alapján nem is létezne mint párt, hisz abból sok van jobb gazdasági irányvonallal.
    Tehát a Jobbiknál a gyűlöletkeltés és üldözés a meghatározó, a többi csak populizmus köret, hogy könnyebben eladható legyen.

  • Vak Ond
    2016 november 16
    2:51 de.
    Egy fikarcnyit sem írtam a Jobbikról, annak általad rágalmazott rasszizmusáról, gazdasági irányvonaláról, kizárólag úgy általában a magyar parlamentben tengődő megélhetési honatyák országunk iránti érzéketlenségéről, megkülömbözhetetlen gyűlöletkeltéséről és populizmusáról, azt hiszem ez mind a 200-ról elmondható! Sajnos! A magyar parlament csak a boxmérkőzések sajnálatos hiányától külömbözik az ukránokétól. Ami meg az általad babusgatott “újságírót” illeti, tudálékosságán kívül még annyi bátorsága és sütnivalója sincs hogy, elkotródjon ebből az általa élhetetlen koszfészeknek tartott országból, ő ehelyett önmagát aszkéta mártírnak kinevezve látványos kesergéseket erőszakol ki magából.

  • Miért kéne , hogy elkotródjon Mo-ról Föld S Péter? Ő legalább annyira magyar, mint bárki, aki itt leírta, vagy sem a véleményét?
    Én nem rágalmazom a jobbikot rasszizmusa miatt, de ha azt szégyenlik, akkor nem kéne rasszistának lenni! De hiszen ezt korábban nem szégyellték!

  • Katona Zsombor

    A TV2 csak megszokottan aljas, viszont az ATV kezd cukisodni, a Hírtv meg átvette az ATV régi ideológiáját, az MTV1 már nem közszolgálati hanem, Fidesztv lett! Jó hír viszont hogy, már Izaura nevű giccs tévénk is van! Vona meg Orbán hidegen hagynak! Normális ez a hozzáállás?

  • Na az ellenzék által gyűlölt Bayer Zsolt egy újságcikkben cáfolta, (szerinte nem homoszexuális ,hanem családos hetero) Vona és hibáztatja a TV2 csatornát,hogy a hiteltelen Terry B. Zuschlag J .állításait közölte,de azt továbbra is fenntartja,hogy pártvezérként,politikusként nem korrekt!!!
    A témáról ennyit!

  • na itt valóban sokan uszítanak,”szenvednek” az itthoni “diktatúrától”hát tényleg van megoldás,el kéne menniük innen(mint szerencsére,a hasonló…elődeik,újság írók,írók..párttársaik többen megtették)így is
    maradnak itthon kártékony,gyűlölködő,hiteltelen alakok bőven…..
    de szerencsére egyre kevesebb vizet zavarnak,az itthoni normális többség nem hisz nekik!!!

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.