Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből

2014 augusztus 26 9:29 de.155 hozzászólás

Engem a legkevésbé sem érdekel a jobbikosok magánélete. Az, hogy ki kivel bújik ágyba – magánügy. De amikor azt sokezer Facebook olvasó előtt nyilvánosan tárgyalják a szélsőjobboldal hangadói, akkor az már közügy, és igencsak szórakoztató.

2007 november 11-én a Kanadai Magyar Fórum meghívására Budapestről Torontóba érkezett a Civil Jogász Bizottság, akik a Magyar Kultúrközpontban tartottak előadást. Ez a rendezvény volt észak-amerikai turnéjuk legfontosabb állomása, felszólalt többek között Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás és Szöőr Anna is.

A Kanadai Magyar Fórum vezetőit lenyűgözte a Civil Jogász Bizottság tagjainak keresztény erkölcsisége, emberi méltósága, valamint az az odaadás amelyik példaértékűvé tette személyüket a kanadai magyarok előtt. Ahogy Bede Fazekas Zsolt a torontói központ egyik vezetője fogalmazott: „Morvai Krisztina kitartása, rendíthetetlensége, a felé áradó sok mocsok ellenére lenyűgözött”.

Kerekes Sándor tiltakozott Morvaiék meghívása ellen, őt nem hatotta meg a meghívottak humánuma és erkölcsisége. Morvai viselkedése döbbenettel töltötte el: „Személyében egy újabb, magasabb szintű megjelenési formáját látom annak a kétségbeejtő romlásnak, vagy akár lezüllésnek, amely a magyar közéletben egyre inkább elharapózik”. Szóval, mint az olvasó is láthatja, eltértek a vélemények Kanadában.

A torontói előadást követően ünnepi vacsora következett, azon Vaski Gábor, a központ elnöke meghatottan mondott köszönetet a vendégek kitartó munkájáért. Búcsúzásul Vaski úr felolvasta Széchenyi máig ható gondolatait, majd a Himnusz közös eléneklésével záródott a rendezvény.

Dancs Rózsa a központ értesítőjében számolt be az eseményről. Nekem különösen az a rész tetszett, ahol leírta, hogy Morvai három evangélium jellel magyarázta elhivatottságát. Az első az utolsó vacsora, a lábmosás jelenete, a második, amikor Mária megkapja a Hívást, a harmadik pedig Krisztus szamárháton való bevonulása Jeruzsálembe. Én ugyan nem értem a szimbolikát, és azt sem, hogy Morvai miért beszélt „palesztin Máriáról” is, de mindenesetre felemelő rendezvény lehetett.

Morvai később újfasisztaként ragyogó karriert futott be. Jelenleg a Jobbik EP képviselője Brüsszelben havi 8 ezer euróért (kb. 2.5 millió Ft), de a kiegészítőkkel jövedelme elérheti a havi 15 ezer eurót is (közel 5 millió Ft havonta!). Fantasztikus buli ez. Nem meglepően Gaudi-Nagy Tamás is EP-képviselő szeretett volna lenni, de a Jobbik nem küldte Brüsszelbe, azt akarták, hogy az Országgyűlésben folytassa a munkáját fillérekért, ami viszont neki nem tetszett.

De Morvai, a régi harcostárs, segítségére sietett, kivitte Gaudi-Nagyot Brüsszelbe, ott szakértő lesz az Európai Parlamentben. Együtt küzdenek tovább a nemes ügyért – jól megfizetve.

Szöőr jobbikos karrierje kisiklott, a neonácik nem voltak hajlandóak parlamenti képviselőt faragni belőle, pedig ő volt a háborús bűnökkel vádolt Képíró Sándor egykori csendőr százados „pszichológusa” is. Szöőr asszony nem jól viselte az elutasítást, és nemrég néhány nyilvános blogbejegyzésben lerántotta a leplet egykori harcostársairól, azok szerelmi kapcsolatairól, és sok más egyébről is.

Fotó: Polus Online

Fotó: Polus Online

Morvai a “mutatós nő”

„Amikor a Civil Jogász Bizottság-ból kilépve Morvai Krisztina bejelentette, hogy ő szóló karrierre vágyik, még nem sejtettük, hogy ez nem jelent mást, mint, hogy “karrier-jobbikos” lesz. Hogy ez ne legyen olyan feltűnő, még egy büntetőjogi témán hangzatosan összeveszett Dr. Völgyesi Miklós társelnökünkkel, nem volt nehéz, hiszen Miklós a Legfelsőbb Bíróság Büntető Kollégiumát hajdanán elnökként vezette és soha nem csak a szereplés volt a célja, ha szakmáról beszélt. Ettől függetlenül mindenki cat-fightingra gyanakodott, holmi női féltékenységre Krisztina és köztem. Ezúton oszlatom el a kételyt. Völgyesi Miklóssal nem értettek egyet gyakran szakmai kérdésekben, velem mindig megtalálta a hangot Krisztina. Később derült ki csak számomra, amikor már sokan mondták, hogy valóban hiúsági kérdés voltam a “nagyasszonynak”, az élet azóta is engem igazol. Látunk a Jobbikban rajta kívül mutatós nőket? És, ha igen, kapnak média felületet?:) Ezt a hímsoviniszta elvet hozta be a pártba az önmagát feministának tartó és e célért évtizedekig küzdő politikusnő. Ez ám a hitelesség:)”

Morvairól – két zsidó férj után jó “ha a nemzetiek fel nem koncolják”

“Most egy nagyon merészet írok és csak az figyeljen, aki valóban gondolkodik. Gyurcsány megmaradt annak, aki volt, baloldali proletárból, hiába lett milliárdos, ráadásul nyíltan megvethető és gyűlölhető. És a mi Zrínyi Ilonánk? Aki csak fel meri vetni, hogy két zsidó férj után, liberális feministaként, a leszbikusok és pedofilok jogvédőjeként, az MSZP esélyegyenlőségi miniszter jelöltjeként, hogyan változott át áljobbikossá, azt jó, ha a nemzetiek fel nem koncolják. Nem elgondolkodtató?”

Morvai a “primadonna” és Gaudi-Nagy a selyemfiú “Tomi-boy”

“Nem haragszom a rosszakaróimra, akik azt feltételezik rólam, hogy irigylem Morvai Krisztinát, hiszen nyilván nagyon keveset tudnak rólam. Üzenem mindannyiuknak, hogy egy magyar gyártócég főtanácsadója vagyok….. Nem vagyok kamera és mikrofon függő, tehát nem hajt a feltűnési vágy, hogy ostobaságokkal tömjem a becsületes, hiszékeny emberek agyát euroszkeptikusként Európában. A múltamat és a gyökereimet soha meg nem tagadom, sőt büszke vagyok azok egyértelműségére. Az pedig még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elcsábítsak egy háromgyermekes családapát. Nekem születésem óta nemzet a NEMZET és e szó ízére nem 2006. október 23-án egy kapualjban döbbentem rá, ahogy a Székely himnuszt sem aznap este tanultam meg. Hogy ki a hiteles és ki nem a politikai palettán, azt valóban Önök döntik el. Csak arra kérem a kedves Olvasóimat hogy ne a színpadiasság, hanem az emberség és a szakmaiság együtthatója alapján ítélkezzenek. …… A primadonna először megélhetési politikust, majd selyemfiút csinált Tomi–boyból..”

Szöőr tanácsa egykori harcostársának „Tomi-boy” Gaudi-Nagy Tamásnak

“Tamás! Amikor 2010-ben a sztárpáros tagjaként megfúrtál, mint jobbikos képviselő jelöltet, egy szavam nem volt ellened. Nem is álmodtam, hogy mindezt azért teszed, mert már nem megy jól az ügyvédi karriered. Most azonban lelepleződtél. Abba a kézbe haraptál, amely négy évig, mint megélhetési politikust etetett, majd egy kis csellel, de újra elfogadod ugyanazoktól a kenyeret. Ha a becsület szikrája megvan benned, alázatosan bocsánatot kérsz úgy a Nemzettől, mint a három gyermeked Édesanyjától, a Feleségedtől, visszamész ügyvédnek és nem szegődsz el selyemfiúnak Európába. Bízom abban, hogy valami még maradt abból a Gaudi-Nagy Tamásból, akit magyar macsónak, becsületes családapának hittünk és az elszakított területek magyarsága még életében szobrot akart állítani neki azért, amit mint Nemzeti Jogvédő tett. Te nem önmagad árnyéka, hanem önmagad szégyene lettél, dróton rángatott statiszta vagy egy primadonna mellett.”

Hát kell ennél nagyszerűbb nyári szórakozás!

 Lázár György

155 hozzászólás

  • morvai, a mutatós nő…aha…hát, úgy szétcsúszott a 4 év alatt, mint a selfjég 🙂
    na meg – kultúráját jellemző – kis pimaszkodása az USA kongresszusa zsidó képviselőivel, metszett farkincájukat említendő, az se volt semmi.
    alig háromszor vonták meg a szót tőle eddig gyökös hülyesége miatt.
    akad egy réges-régi szurkolói nóta,kicsit gyérhajú focistára kihegyezve, ami így szól:
    ilyen szélső kell nekünk, ilyen, ilyen, pompás, kinek a feje éjjel-nappal világító lámpás! lámpás, lámpás, világító tök!
    lehet behelyettesíteni a nemzet honvédőjét!

  • Ugy is mint erintett, meg ugy is mint kalandos eletu torontoi polgar, hadd kommentaljak nehany erdekes reszletet.
    Mondanom sem kell, hogy azon az ominozus magyarhazi esten teljes eletnagysagban jelen voltam. Ott is es kesobb is ugy tunt nekem, hogy Szoor Anna az egyik legsotetebb, leggusztustalanabb tagja a latogatok tarsasaganak. Akkor is es azota is csak bamulok a szamtalan ostobasagon amit tole hallok es olvasok. Ennek a nonek allitolag ket doktoratusa van. Hogy lehet tehat ennyire ostoba? Dehat ez a hazaffyas Jobb problemaja.
    Morvai szempontjabol a torontoi latogatas valoszinuleg nevezetes marad orokre, mert mint a helyi pletykakbol megtudtam, ott omlott Gaudi-Nagy karjaiba, ahol azota is kenyelmesen megfeszkelt. Igy mennek ok egyutt, kez a kezben, (hogy csak a legnyilvanvalobb testreszeket emlitsem,) a brusszeli naplementebe.
    Hogy a velemenyek annak idejen eltertek, az igaz, amennyiben ok mind ajuldoztak a Morvai labai elott, benyaltak minden olcso, tendenciozus hazugsagat, mig en legkevesbe sem.
    Ami Gaudi-Nagyot illeti, neki halas vagyok, amiert akkor megmentett egy jokora verestol, de azota azert lattam amint egyre melyebbre sulyed az ultrajobbtol a melyborzalomig. Ennek az embernek valoszinuleg elment az esze. Nem csoda, ha az ugyvedi palya tobbe nem fekszik neki.

  • Elfelejtettem megemliteni, hogy igen, a Jobbikban van egy viszonylag mutatos no, aki fiatalsaga reven mega moge utasithatja ezta ket regelkorcsosult nembert, nevezetesen Duro Dora, kepviselo, szoszolo, a derek naci Novak Elod hitvese. O is csak egy hazzaffyas orult, de legalabb konnyu a szemnek.

  • kerekes sándor: mit nem mondasz? ezek a végtelenül toleráns kanadai agyonmagyar jobboldaliak tettleg akartak bántalmazni? hát hun a NER? vagy az a külhoni nemzettársak közt már nem működik?

  • Christopher Adam

    Bizony, ott volt Sándor a torontói Morvai-szeánszon (mint tiltakozó) és valóban eléggé eldurvult a helyzet. Ime a videó, ha netán van néhány olvasó aki nem látta:

  • “A tiltakozó végül nem tette fel a kérdéseit.”

    Miért is nem, Kerekes?
    Ahhoz már gyáva voltál? Féltél, hogy válaszolnak?
    Ami a videón látszik, az nem több, mint egy fizetett vagy megbízott provokatőr pojácáskodása.
    Megadták a lehetőséget, nem éltél vele, tehát ettől kezdve mondhatsz, amit akarsz, hiteltelen.

  • dakota
    2014 augusztus 26
    11:43 du.
    “A tiltakozó végül nem tette fel a kérdéseit.”

    Szerintem azt ő nagyon is bölcsen tette.
    A videót végignézve számomra egyértelműen kitűnt, hogy ott, azon a fórumon, egyedül Kerekes Sándor Barátom volt másként gondolkodóként jelen a teremben. Rajta kívül mindenki más, Jobbikos érzelmű “mélymagyar” volt. Innentől kezdve lehet őt gyáva provokátornak is hinni, vagy bármilyen más sértő jelzőt aggatni rá, de amit ő tett, az egy igazi bátor demokrata jellemű emberre utal. Ha él a nagyvonalúan felkínált lehetőséggel és felteszi a kérdéseit, az ott feltüzelt hallgatóság tagjai őt simán meglincselték volna. Aztán Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás, valamint a rendezők, mint Poncius Pilátus mosták volna kezeiket, mondván: Kerekes Sándor provokált és mi sajnos nem tudtuk megvédeni őt…
    “Silence is golden”, hallgatni arany!

  • bocs, gézám, de dakotának bármivel is érvelni kb. olyan, mint botra beszélni, vagyis értelmetlen. amúgy ő is a turulszövetség tagja: háturul bátor.

  • Kedves István Barátom!
    Ha dakotára nem hatnak az észérvek és nem tudom őt meggyőzni, az legyen az ő baja, de az én véleményem attól még nem fog megváltozni. Én tehát továbbra kitartok azon álláspontom mellett, miszerint Kerekes Sándor Barátunk nagyon is jól tette, hogy nem élt a kérdezés jogával. Ott, az a tömeg ugyanis a szónokok által már alaposan fel volt tüzelve, mivel Morvai Krisztina ékesszólóan, a kedvükre beszélt. Halkan jegyzem meg, hogy anno Adolf Hitler is alkalmazta a tömegpszichózis-hatást, mivel köztudott, hogy a szónoklatai olyannyira meggyőzően hatottak a hallgatóságára, hogy az belőlük már-már önkívületi állapotot, azaz, tömegpszichózist váltott ki. Ebből adódik, ha Kerekes Sándor Barátunk nekik kvázi ellenszegül, a jelenlévőkön azon nyomban úrrá lesz a tömegpszichózis, és a teremben menthetetlenül elszabadul a pokol. Onnantól kezdve ha egy ember üt, az felbátorította volna a többieket is, az őrjöngő lincselőket pedig senki nem lett volna képes megfékezni. Kerekes Sándor Barátunk úgy járt volna, mint Nyúl Béla Hannibál tanár úr, Fábri Zoltán 1956.-ban készült filmjében…
    “Silence is golden”, hallgatni arany!

  • Bogdán Géza barátom!
    Nyúl Bélára még száz év múlva is emlékezni fognak
    If he (Kerekes) would leave in SILENCE , everything would be more simple…!

  • Judith Kopácsi

    Muhorka, ezt azért bízd a jövöre, hogy kik és mire, hogyan fognak emlékezni 100 év múlva.

  • Lázár Gyuri figyelmébe
    Szöőr Annát én nem sértegetném… Negyvenhét éves tisztességes családanya, két felnőtt fia van és egy nem-pipogya férje. Bármelyik ez utóbbi háromból úgy szájon csaphatja, hogy még Kaliforniánál is távolabbra disszidál… (Care should be taken!)

  • Mukkocska,
    Látom a ti fertályotokon csupa izompacsirta kóvályog. Ti ütöttétek agyon a Holt Tengert is?

  • gyuri10: 🙂 mukorka csak egy tesztoszterontól duzzadt agyú szájkaratés agyonmagyar 😛

  • Tisztelt olvasók, nehéz beírnom röviden a véleményem, mert túl sokkat tudok pontosan és valósan. Utálom az áskálódást, az áskálódást.
    1. Kerekes úr gyávának tartom Önt, mert lett volna fogadókészség és kapott volna adekvált választ, de egy ilyen esetben hallgatni nem arany hanem a tudatlansághoz való gyáva ragaszkodás.
    2. A napokban megjelent Medgyessy Péter a gyurcsányi miniszterelnök-buktatóról alkotott véleménye, amiből az őszödi titkos, de igaz beszédéről véleményében egyetértünk:
    “”Egy: egy miniszterelnök sohasem hazudhat. Kettő: ha mégis hazudott, ne vallja be. (Tudom, ebben van egy kis cinizmus.) De három: ha hazudott és bevallotta, azonnal mondjon le.”

    Minden embernek van fény és árnyoldala …
    Morvay egyedűl több igazságot mond ki az EU parlamentben, mint az összes több magyar képviselő együttvéve.
    Gaudi Nagy volt a legszorgalmasabb, a legszinesebb, a legszakmaibb, legfelkészültebb Jobbikos képviselő a Parlamentünkben. Sokat veszített vele a Jobbik. Szerintem is jobb lett volna ha marad, de német és angol nyelvtutása is az EU parlamentbe vonzotta. Siekeres ügyvéd és sokat és sok emberért tett, akiket meghurcolt a Gyurcsány(i) rezsim!

    A magánéletük számomra tabú. Nincsenek könnyű helyzetben. De azt érzékeltem, hogy diszkrétek, ha … és közben a gyerekeik (3+3) érdekében mindent megtenni. Szeretnék itt Bill Clintonra utalni, akinek felesége kitartott mellette, minden körülmények között.

    Szöőr Annáról sokat tudok, de nem irok ide semmit, mert az ő magánélete is tabú számomra. Neki is van fény és árnyoldala.
    A CJB tagjai kiváló szakemberek, további pályájuk is ezt igazolja. Juhász Imre most alkotmánybíró és szerencséje, hogy az ő házassága felhőtlen, karrierje is töretlen. Bizonyára ő is megtett ezért mindent. Horváth Attila a Pázmányon továbra is sikeres és szeretett, tisztelt oktató… A politikai pályának is, mint az életben mindennek, ÁRA VAN!

  • gonda lászló: a jövőben tartózkodjon a minősítésektől és a személyeskedéstől, a jobbik propagandáját nem is említve.
    nagyívű kritikájának 2. pontját meg, ha javasolhatom, terjessze ki orbánra is.

  • A szemét frusztrált kurva jó büdösre keverte a szart.Kár,hogy a marcseléd nem volt ott.Máskülönben hisztina is kezd lecsendesedni a havi sok-sok ezer euró ellenében.Már nem is beszél a metélt farkincákról.Csak nem talált magának egy harmadik zsidó férjet.Esetleg oldalról valami lövőlegényt?

  • Gonda László: Ami Gyurcsányra illik, hazudik, bevallja, lemond, stb., az el lett mondva milliószor mások által is, köztük általam, rögtön azután, hogy a teljes beszéd szövege hallható volt. Nem csak politikusoknak, de minden felelős állásban dolgozónak, állami és privát szektorban, ugyanúgy távoznia kell, ha hazugságon kapják, vagy bevallja, hogy hazudott, szándékos félrevezetés céljából. Ezen az alapon MINDEGYIK jelenlegi magyar politikus, rengeteg köztisztviselő, plusz a privát szektorban dolgozó vezetőnek azonnal távozni kellene. Magyarországon kizárólag morális és/vagy anyagi korrupcióval lehet felelős politikai pozíciót szerezni, hasonló de nem ennyire általános a módszere a karrier kialakításnak a privát szektorban is. Nem hiába kapott komoly elismerést és díjat itt az USA-ban, két magyar kutató több éves munkájukért, ami a Magyar korrupcióról szólt, ami teljesen behálózza a Magyar társadalmat.
    ======
    A Jobbiknak nemhogy nincs egyetlen becsületes tagja sem, de sokat le kellene csukni, mint bűnöző. Azok, akik a Jobbiknak létjogosultságot teremtettek, azok a rasszizmus, megkülönböztetés, sovinizmus és előítéletek hívei, minden társadalom selejtjei. Sajnos a Magyar társadalom már régóta selejt, mert a morálisan lezűlött, becstelen csürhe kerekedett felül, ami elnyomja a becsületes, de gyáva, nemtörődöm, vagy megfélemlített, hallgatásra kényszerített többséget. Nincs nagyon kiút, a Stadionos viktor és a koszos bagázs jól berendezkedett és az ingadozókat is átneveli, hazugsággal, a történelem eltorzításával, hamis nacionalizmussal, sovinizmussal, ámításokkal és bűneik másra kenésével.
    ++++++++
    Most azonban a külpolitikához nem csak 100%-ban idióta, de tájékozatlanul hülye Stadionos viktor falhoz állította az országot az Ukrán-Orosz helyzetre való reagálásaival. Nincs egyetlen érdekszövetség és egyetlen állam, nemzet, amelyiket ne tette volna ellenséggé, beleértve a Lengyeleket is már. Ekkora barom a magyar politikai életben még nem létezett, Szálasi hozzá képest egy diplomáciai lángelme volt és még morálisan is lekőrözte, ugyanis a nácikhoz legalább lojális volt. A Stadionos viktor pedig egy önző, mindenkit hátba szúró, aljas, becstelen politikát ösztönöz, nyíltan hirdetve, hogy bárkinek eladja a lelkét is, felrúg bármilyen más egyezséget, szövetséget, elkötelezettséget, ígéretet, ha még a legaljasabb diktátor (mint pl. ő), fizet érte valamit. A Magyar emberek ezt igazán felfoghatták volna, amikor MINI-szterelnökük baltás gyilkossal üzérkedett. Akkor kellett volna azonnal letartóztani és halálbüntetés híján életfogytiglanira ítélni, napi 12 óra közmunkával, TELJES, a család minden tagjára vonatkozó vagyon elkobzással és a közéletből való kitiltással.
    Magyarország most egyre közelebb kerül egy társadalmi összeomláshoz, amit csak felgyorsíthat az Ukrán válság. A Stadionos viktor viszont egoista hülyeségben és baromságban Világcsúcsot döntött, idáig csak károkozásban előzi meg őt Hitler és Mussolini.

  • Elszomorító, hogy onnan a távolból ilyen hozzáálásokat olvashatok … Az itteni helyzetről nem sok tényt olvashattam, de indulatokat, gátlástalan általánosítást és gyűlöletet annál inkább. Pedig a gyűlölködő ember könnyen vak lesz a tényekkel szemben. Ez a nácizás pedig igen csak szánalmas és szegényes szókincsre vall.

    Mitől tartozkodjak, kedves Ille istván? Ha valaki megzavar egy előadást, de nem képes értelemes vitára, kérdés föltevésre, az gyávaság. Milyen jelzőt méltóztatik nekem engedélyezni. Tisztelettel!
    Nem tudom hogy föltünt e Önnek az utánam beírók jelzői?

  • Gonda László: Nem kell olvasni ezt a weblapot, ami magának messze van. Olvassa a weblapokat, amik közel vannak, Magyarországon adják ki őket és a honfitársai szólnak hozzá a cikkekhez túlnyomó többségben. Mid udvarias, indulatoktól mentes,tényeken alapuló, intelligens, kulturált és kellemes olvasmány. Ön tudhatja legjobban, hogy Magyarország (mindenben) Jobban Teljesít.
    ++++++
    Ezt újra megerősíti most Brüsszelben a nemzetközi diplomácia vitathatatlan zsenije, a legsikeresebb és mindenki által szeretett és tisztelt nemzetközi politikus, a Stadionos viktor. Igazából mindenki rá akart szavazni, hogy legyen az Európai Tanács elnöke, de szerénységből nem vállalta, így lett csak Donald Tusk kinevezve, aki bizony semmiben sem hasonlít a Stadionos viktorhoz!

  • gonda lászló: a maga után beírók jelzői ugyanahhoz az agyonnnemzeti posványhoz tartoznak, amihez maga. a szókincsünkkel meg ne törődjön, biztosan gazdagabb, mint a magáé. a nácit mások nevében visszavonom, az túl elegáns magukhoz.
    mag a nem adott itt elő semmit, csak némi jobbikos propagandát, ahhoz meg meg van a maga fóruma. itt takarodj a neve.

  • Nem az Önök honlapját olvastam, hanem Szöőr Anna véleményét, akivel ezt 6 szemközt is átbeszéltük jó egy éve, egy igen kellemes kávézás mellett. De ez maradjon az én, a mi “titkunk”.
    Az a gyűlölet és az ilyen “takarodj” megjegyzések, azok önteltségét, beteg lelkét minősítik akik írják: a demokrácia nevében !? 🙂
    A német megszállás emlékművénél tartott esti beszélgetésen résztvevők is civilizáltan meghallgattak többször is, pedig voltam előtte náci, provokatőr, fasiszta. De ott egy “háttér ember”, vagy hetilapban (“Magyar Világ”, most “Világ Magyarsága” – ezt mindenütt lehet kapni az országban a ’90s évek eleje óta!?!), internetes blogon zsidóbérenc, zsidó, sőt héberül beszélő, mint Gergényi, Orosz József …, mint egy nyelvet beszélők… Bírom a gyűrődést!
    Ille istván; akinek a náci szitokszó mögötti tömeggyilkosok Önnek nem elég “elegáns” kifejezés, akkor Önben szomorúan szánalmas érzelmek raboskodnak.
    Szöőr Annát továbbra sem minősítem.
    Gyula Bognár: Az ön általánosítása, véleménye a magyar vezetőkről, a képviselőinkről, azt a kérdést váltja ki belőlem: mit és kit szeret, vagy értékel a magyarságból? Ha ennyire rossz a véleménye a vezető réteggel, akkor a hiba nem az ön készülékében van?
    Éltem 15 évet csak Németországban (1976-1990), kettős állampolgár vagyok, de az aki itt maradt Magyarországon és helyt áll, építkezik, gyermekeket nevel, poltikai szerepet vállal, dolgozik és nem diszidált, az tartja meg ezt a maradék országot. Ezért bűnös dolog ennyire általánosítani és így támadni.
    Önök inkább az USA szomszédjuk viselt dolgaival foglalkozzanak, mert 1913 óta drámai következményei vannak a FED megalapításásnak, sőt az “olajdollár” 1971-es kényszere miatti világégés okaival foglalkozzanak, ha már Magyarországért nem tesznek semmit, csak negatív, lejárató cikkeket irogatnak.

  • Ille: A Stadionos viktor kormányát védő Nemzeti Média Csőszök aktívak már minden ellenzéki hangot megütő publikációban, melléjük jönnek az önkéntesen megkergült hülyék, demagógok és az eddig is fasiszta nézeteket valló, magyarkodó soviniszta barmok. Gonda Lászlók, Marcsik, Figyelők mindenütt vannak és lesznek, gyakran meg is kapják megérdemelt jutalmukat. Csak idő kérdése.
    Blog hozzászólások nem változtatnak semmin, most pedig már különösen kevés a jelentőségük, mert a Front vonalai kialakultak. Magyarország diktátora mestert és szövetségest választott.
    WWII kezdetének ma van a 75. évfordulója. WWIII pedig talán múlt héten kezdődött, talán három-négy hónapja a Krimi válság első napján. Majd eldöntik a történészek 25-30 év múlva.
    Horthy nem volt egy politikai lángelme, kormányai sem remekeltek, DE politikusok voltak, akik azért megütötték a korabeli mércét. Rosszul választották meg az ország útját, a Németekkel paktáltak le, a Kommunizmustól való félelmükben.
    2010 óta egy féleszű, beteg állat Magyarország diktátora, a világpolitikához és diplomáciához a nullánál is kevesebbet ért, akit a hozzá hasonló ízig-vérig aljas rablóbanda támogatja és fenntartsa, a végtelenül buta és agymosott kisebbségi ⅔-al. Választottak szövetségest, a Demokráciától való félelmükben. Ezúttal is rosszul. Az eredmény is hasonló lesz, mint 70 évvel ezelőtt.
    Egyik kedvenc Mark Twain idézetem következik; “History does not repeat itself, but it does rhyme.” (A történelem nem ismétli önmagát, de rimmel.)

  • Való igaz, magyarokat is vezetik, de az orruknál fogva. Nincs ellenzék, van ellenség és van látszólagos ellenzék, akik egy követ fújnak a diktátorral, ez az MSZP-Fidesz kölcsönös meg nem támadási szerződése, korrupciós becstelenségen alapiítva. Nincs párbeszéd, nincs számot tevő és befolyásos értelmiség. Nincs a magyar emberek többségében kívánalom, nemhogy demokráciára, de becsületes, felelős, korrupció nélküli, tudás alapú társadalomra sem. Erről a kormányok gondoskodtak tudatosan végzett agymosással. Nem a sorsának aktív irányításával él a magyar emberek többsége, mert nincs ehhez elegendő tájékozott, törődő, gerinces és öntudatos polgár, de nincs rá lehetőség sem, mert puha és kemény diktatúrák követik egymást. Amint egy demokratikusabb, öntudatos és polgárosodással egybekapcsolt társadalom kialakulására lett volna lehetőség, mint pl. 25 évvel ezelőtt, a régi korrupt gárda, új ruhában azonnal elvágta a lehetőséget, hiszen repülni kellett volna mindnek, a legközelebbi börtönbe.
    A magyar társadalom soha nem tudott felzárkózni a nyugati, haladó, demokratikus társadalmakhoz, alacsony képességű, becstelen, aljas, korrupt vezetői nem engedhették ezt meg, nehogy eltűnjenek a süllyesztőben és felelni kelljen kapitális bűneikért. Nincs kiút, nincs jövő, a Stadionos viktor és maffia bandája ezt garantálja most is.
    +++++
    Kis országok sorsát, kevés kivétellel a nagyok döntik el. Ugyanis, megfelelő időzítéssel megjelenő, alkalmas környezetben élő, kivételes képességű politikusok és fejlett, tájékozott, aktív polgárság kell ahhoz, hogy egy kis országból nagy legyen, sőt Világot irányító nagyhatalom. Egy kis szerencse sem árt!

  • gonda lászló: mivel nyíltan bevallotta jobbikos mivoltát, ugye, nem neheztel meg érte, ha a MODEM értelmében persona non grata-nak minősítem?
    úgy is mint szánalmas érzelmek rabtartója.

  • Végre!
    Csak vissza ne kergesse a nyavalyatörés.

  • En nyomatekosan tiltakozom Gonda Laszlo eltavolitasa, vagy elijesztese ellen! Sot! Ragaszkodom ahhoz, hogy itt kozottunk megmaradjon. Remelem, hogy nem veszi a szivere a baratsagtalan hangulatot es marad.
    Erveim a kovetkezoek.
    Gonda ur a jobbik es a melymagyarsag egyik szurke eminenciasa es ideologusa. Ezert nekunk itt szuksegunk van ra, mert o kepviseli ennek az elfajzott magyar allatfajtanak a szellemet a legautentikusabban. En ugyan megszolalni alig hallottam eddig Gonda urat, (o ugyanis legtobbszor a hatterbol operal,) de amit akkor mondott es ahogy mondta, az meggyozott engem arrol, amit mar reg sejtettem, hogy az ultrajobb, hala egyebek kozott neki is, egy teljesen primitiv, elbolonditott csorda akinek az osszetartasahoz es elbutitasahoz eppen Gonda ur szallitja a “szellemi” municiot.
    Ezert tehat nekunk melysegesen szuksegunk van itt Gonda urra, hogy hozzaszolasaibol vilagosan lathassa az olvaso, hogy tulajdonkeppen kikkel is vagyunk mi korulveve.
    Mellette szol tovabba az is, hogy ellentetben a legtobb itteni es egyeb ultrajobbossal, Gonda ur legalabb civilizaltan szolgalja fel a marhasagokat es igy nem kell vele kolcsonos szemelyeskedesekbe es atkozodasokba esni.
    Kedves Gonda Ur! Kerem maradjon es avasson be bennunket a “szellemiseg” szellemisegebe, hadd okuljunk belole.

  • …es persze, megint elfelejtettem a legfontosabbat.
    Ennek a forumnak a magaszabta elveibe nem fer bele az, hogy barkit is eltavolitson csak azert mert nem ert egyet.

    Mint Gonda idezi: “Az a gyűlölet és az ilyen “takarodj” megjegyzések, azok önteltségét, beteg lelkét minősítik akik írják: a demokrácia nevében !? :)”
    Helyesen mutat ra a paradoxonra amelyet itt megvalositani keszul a moderator es a “liberalis” kozonseg. Az eltavolitas maga lenne a liberalizmus megcsufolasa. Amig Gonda ur megmarad a moderalasi szabalyok keretein belul, addig, eppen sajat erdekunkben, demonstralando a liberalis szellemet a forumnak, meg kell tartanunk ot teljes szepsegeben es jo egeszsegben.

  • Megegyszer Gonda ur elso hozzaszolasahoz. Mint irja:

    “Kerekes úr gyávának tartom Önt, mert lett volna fogadókészség és kapott volna adekvált választ, de egy ilyen esetben hallgatni nem arany hanem a tudatlansághoz való gyáva ragaszkodás.”

    Termeszesen On vaktaban es tudatlanul alkotta meg es fejezi ki a velemenyet, mint azt altalaban teszi. Honnan veszi, hogy “volt fogadokeszseg,” ha egyszer ott sem volt? Hogyan iteli meg azt, ami nem hangzott el, mint “tudatlansagot?” On, hogy finoman fejezzem ki magam, kisse elhamarkodottan itel.
    Az estet megelozo hetekben tobb cikkben tiltakoztam es megkertem nehany torontoi baratomat, hogy csatlakozzek a tiltakozasomhoz. Habar mindannyian egyetertettek velem, a tiltakozasukat csak a tavolmaradasukkal voltak hajlandoak kifejezni, hozzam csatlakozni azonban nem vallakoztak. Ennyit a baratsagrol.

    Az eloadas estejen kettoszazhatvan fizeto vendeg jelent meg. En voltam az egyetlen, aki felszolalni mereszelt es hogy a kerdeseimre mennyire volt fogekony a hallgatosag, azt a video bosegesen megmutatta.
    A vegen nem azert hagytam ott a gyulest mert elbatortalanodtam, hanem mert Morvai ontotta a vegnelkuli hazugsagokat, badarsagokat es elvesztettem a turelmemet kivarni amig sorrakerulok. (Amire egyebkent az ellenseges hangulatban semmi garancia nem volt.) A videon lathato jelenet utan visszamentem a terembe es vartam a soromra, de az csak nem akart bekovetkezni. Igy, belatva, hogy ram nem fog sor kerulni, hazamentem.
    Azota szamos jobbikos esemenyen voltam jelen, filmeztem, (egyik-masik videomon On is feltunik, amint hosiesen megbujik, vagy sertepertel a hatterben, elegansan viselve a kek barsony bocskaijat!), kerdeseket tettem fel, nemreg Budahazinak alltam el az utjat, tehat nem volt meg alkalom, ahol meghatraltam volna.
    Hogy On minek tart engem az maganugy. De hogy mit tart batorsagnak, illetve gyavasagnak, az esetleg megerne egy magyarazatot.
    A magamn reszerol a felelem hianyat nem tartom batorsagnak, mintahogy a meghatralast sem tartom gyavasagnak, ha azt a korulmrenyek indokoljak. Ennek ellenere, en meg egyszer sem vettem az alkalmat, hogy meghatraljak, es a torontoi eset legkevesbe sem volt meghatralas.
    En nem vagyok batrabb mint barmely jozan ember, de abbol, amit On eddig ebbol lathatott, semmi esetre sem kovetkezik, hogy gyava lennek.

  • kerekes sandor: majd szóljál, ha meg kívánod változtatni a moderálási módszeremet. addig viszont – ha nem bánod – én döntöm el, hogy meddig engedek ki bárkit is a fórumra a jobboldaliak közül, ráadásul nem a véleménykülönbség okán. ha nem tetszik, amit csinálok, át is veheted a helyemet.
    azután meglátjuk, a te liberalizmusod milyen megengedő lesz…

  • Most szeretnem megvaltoztatni.
    Gondanak mindegy, hogy ir-e itt vagy sem. De nekem, nekunk nem. Nem kell az erodet demonstralni szuksegtelenul, eleg ha betartod a sajat szabalyainkat. Ha Gonda nem sertette meg, akkor nincs ok kidobni.
    Ez nem az a kerdes, hogy ki tolti be az allast. Barki lenne a helyedben, annal tiltakoznek.
    Nem azert vagy te a moderator, hogy erot fitogtass, hanem, hogy moderalj. A szabalyok vilagosak, Gonda betartotta, kidobni tisztessegtelen es hulye lenne. Nekem ez bizony nagyon nem tetszik.

  • Ja, es egyben megkerem a szerkesztoseget, hogy ezt surgosen tisztazza!

  • Christopher Adam

    Szerintem ezt jobb lenne egy szerkesztőségi meeting keretein belül (de akár telefonon, vagy egy-két szerkesztőségi tag között) megbeszélni. Természetesen nehéz lenne összehozni a teljes szerkesztőséget (vagy annak többségét), de akár ketten (privátilag) megbeszélhetnétek a moderációs elveinket és azt, hogy hogyan kéne azokat alkalmazni. Privátilag kéne ezt megbeszélni és tisztázni.

  • Semmi akadalyat nem latom a szerkesztosegi megbeszelesnek, es nagyonis helyeselnem azt. De abban mar nem vagyok biztos, hogy nekem szemely szerint ehhez tul sok kozom lenne. Vagyis, ez nem az en dolgom.
    Tanuja voltam tobbszor is annak, mas forumokon, hogy a moderator elvesztette a fejet es elkezdett tanacsokat adni mindenkinek, hogy hogyan irjon, ahelyett, hogy alkalmazta volna a szabalyokat. Ket kulonosen sulyos esetben is resztvettem, es lattam, amint a forum szinte pillanatok alatt megsemmisult egyszeruen azert, mert a moderator tulbuzgo volt es reszrehajlo.
    Eddig erre nem nagyon lehetett panasz, a moderalas jo volt.
    A moderalas elsoszamu szabalya ez: “moderator, moderald magad!
    A masodik meg ez: a moderalas celja a minel simabb communikacio, nem pedig a minel gyakoribb es gorombabb confrontacio.

    Azert szolok mar most, az elejen, hogy ez igy is maradjon. Ha nem akarjuk hogy elobb-utobb egy Szabad Nep legyen itt belolunk, marpedig azt aligha akarjuk, akkor jo lenne, ha betartanank a sajat moderalasi elveinket es azon tul, ha a moderalas nem valna a hozzaszolasok temajava.

  • Teljes egeszeben eggyett ertek,Kerekes Sandor urral.
    Regota olvasoja vagyok e webb ujsagnak,de miota Ille a moderator azota nagyon sok embernek nem tetszik az en ismeros koreimbol, Ille kioktato,minden leben ketkanal,tudoskodo,szemtelen,es nagykepu viselkedese.
    Javaslom,hogy Ille vegyen vissza a mindenkit kioktato,hatalmaskodo,es a liberalis elveket,reszben elveto,viselkedesebol.
    Ha nem akar,vagy nem tud valtoztatni es alkalmazkodni a liberalis elvekhez mint moderator,akkor sziveskedjek e megbizast vissza adni a foszerkeszto urnak,es bizza rea,es a szerkesztobizotsagra a kovetkezo,valoban moderator megbizasat.

  • a moderator nem engedte at az ot kritizalo velemenyemet.

  • Pfujj ille!Igy kisbetuvel.
    Nembirod a kritikat,de te mindenkit kiszeretnel oktatni.
    nem eppen liberalis hozza allas.

  • kerekes sandor: pech. jó lenne, ha nem itt üzengetnél, nem tesz jót az imázsodnak. meg az is jó lenne, ha nem csak elolvasnád a MODEM-et, hanem értelmeznéd is. gonda jobboldali propagandát folytatott, ami ellentétes a KMH MODEM-jével.
    azon felül, amíg ide nem jöttem, semmi féle moderálási szabályzata nem volt a KMH-nak, és, ha én az erőmet akarom demonstrálni, annak, megnyugtatlak, megtalálom a módját, és nem okvetlenül itt!
    mellesleg ez nem állás, hanem jószolgálati tevékenység.

  • narancs: melyik is volt az? mert én most léptem be 😀 persze, ha személyeskedett, miért is kellene átengedni? csak, mert, azért?

  • narancs: megtaláltam munkásságomat összefoglaló kritikáját. tényleg a szemétben volt, de, mint látja, kiguberáltam. hűséges olvasóinkért mindent!
    amúgy örülök a javaslatának, csak éppen nem hiszem, hogy megfogadnám. tudja, én már csak olyan emberke vagyok, akik az ilyen narancsos utasításoknak nem igazán engedelmeskedem. amúgy boda marcsi ismerős köreiben se tetszik sok embernek a stílusom, de hát, nem is akarom eladni se maguknak, se nekik 😛
    szerkesztőbizottság amúgy sincs, de van christopher, és annyi. lehet nála reklamálni.

  • narancs: nocsak, nocsak…mióta tegeződünk? amúgy soha nem állítottam, hogy liberális lennék. kioktatni meg csak azokat oktatom ki, akik rászorulnak. megtehetem, vagy megtehetem? komplett idiótákkal nem kísérletezem.

  • Pistam, az imazsom miatt ne aggodj, annak majd gondjat viselem, amennyit az meger, en magam. A helyedben inkabb aggodnek a te imazsodert, kulonosen, ha elolvasod a hulyesegeket fentebb, amelyeket irtal.
    Moderator! Moderald magad!

  • kerekes sandor: majd szólj, ha felfogod, ezzel a krakélerkedéseddel mennyit is ártottál a KMH-nak!
    nem érdekel az imázsom, nem abból élek meg. az pedig, hogy hülyeségeknek tartod a kommentjeimet, magánügy. neked ez a véleményed, ennyi.

  • Tiszteletre méltó Kerekes Sándor úr, ahogyan kiállt mellettem. Még a súlyos jelzőket sem veszem zokon, mert annyira rávilágított a moderátor elfogadhatatlan kirekesztő álláspontjára.
    Most csak ennyit írok, mert fogalmam sincs, hogy megjelenik e amit írok. A párbeszéd híve vagyok…
    Arra kérem, hogy írja ide mi volt az esernyőn?

  • gonda lászló:
    “az meggyozott engem arrol, amit mar reg sejtettem, hogy az ultrajobb, hala egyebek kozott neki is, egy teljesen primitiv, elbolonditott csorda akinek az osszetartasahoz es elbutitasahoz eppen Gonda ur szallitja a “szellemi” municiot.
    Ezert tehat nekunk melysegesen szuksegunk van itt Gonda urra, hogy hozzaszolasaibol vilagosan lathassa az olvaso, hogy tulajdonkeppen kikkel is vagyunk mi korulveve.
    Mellette szol tovabba az is, hogy ellentetben a legtobb itteni es egyeb ultrajobbossal, Gonda ur legalabb civilizaltan szolgalja fel a marhasagokat es igy nem kell vele kolcsonos szemelyeskedesekbe es atkozodasokba esni.
    Kedves Gonda Ur! Kerem maradjon es avasson be bennunket a “szellemiseg” szellemisegebe, hadd okuljunk belole.”

    attól tartok, komoly gond van a szövegértésével, ha pedig a súlyos jelzőket se veszi zokon, akkor a jellemével is.
    de tudja mit? megfogadom kerekes sándor tanácsát, és kiengedem a fórumra, intő példaként, hogy’is működnek maguk. a párbeszédet felejtse el. a maga eszmevilága nem alkalmas semmi féle párbeszédre.

  • Az én eszmevilágommal? Eddig erről szinte semmit nem írtam! Az előítéletük és a felelőtlen, vak gyülöletről abuskodó jelzőkkel való dobálódzás nem engemet minősít! Az “álatozás” sem valami civilizált stílus, de most egyenlőre ennyit erről.
    Amiket Kerekes úr és mások is írnak, azok annyira nem rám vonatkoznak, hogy még egy bizonyos mértékig hagyom magamat megalázni is, mert egyszerűen meg akarom érteni ezt a szinte beteges személyeskedést, minden alapot nélkülöző jelzőket írogatókat.

    Kiváncsi vagyok Önökre, akik távol szűlőföldjükről igen furán állnak szinte mindenhez amit történik a megcsonkított, kifosztott Magyarországon. Az a benyomásom, hogy sz otthon maradottakban keresdik a hibát, hogy ne kelljen önmagukban keresni.
    A magyar heylzetre kiváló példa a Tax Justice Network jelentése, amelyről a legjobban 2 éve a “Hitgyülis” hetilap írt beszámolót a szomorú tényekről:
    http://www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa

    Közben az jutott eszembe, hogy a “Világ Magyarsága” nevű hetilapban miket írtak anno rólam Rozgics-Lakatos-Kőrösi … pont ezekkel a vad szövegekkel ellentétes oldali állításokat.

    Azt is idézhette volna, k. moderátor úr: “A szabalyok vilagosak, Gonda betartotta, kidobni tisztessegtelen es hulye lenne.”

    Várom Kerekes úr tényeit ami a “marhaságokat”, “primitívségeket”, már nem is szélsőjobb, hanem “ultrajobbot”, “Morvai ontotta a hülyeségeit, badarságait” stb. illeti.

    Ezek a sorok jelzik, hogy rólam szinte semmit nem tud: “hosiesen megbujik, vagy sertepertel a hatterben, elegansan viselve a kek barsony bocskaijat!)”

    Mint fő szervezző a színpadon szoktam szónokolni anno, ami az én Peugeot 806-s autóm tetején volt. 2010 óta nem vállalok szervezést, felszólalást, csak ha nagyon fontosnak tartom és kérnek. “Kék bársony bocskai” egyszer volt rajtam, amikor tiszteletbeli vitézzé avattak dr.Zétényi Zsolttal és dr.Bene Gáborral egyetemben, 2011.szept.17-én, éppen az őszödi “igazságbeszéd” kiszivárogtatásának 5-ik évfordulóján…

    Én végig csináltam a Kossuth téri 37 napot, majd évekig … de most ennyi elég. Gaudi Nagy és Morvai Önnek, kedves Kerekes úr válaszoltak volna. Nem voltam ott, de jól ismerem Őket, hibáikkal együtt. Tehát rajta, ne kíméljen!

  • Ille Istvánnak: “intő példaként, hogy’is működnek maguk. a párbeszédet felejtse el. A maga eszmevilága nem alkalmas semmi féle párbeszédre.”

    Tényleg mit képzel magáról, hogy Ön határozza meg mások nevében, hogy én és ők párbeszédet folytatnak vagy nem? Én a magam nevében írok! Ön is írjon a asját nevében és ne érezze magát kis diktátornak, mert itt moderálhat. Komoly jelzőket érdemelne felfuvalkodottsága, önteltésge miatt, de fölösleges, mert szerintem törölné is, talán még ezeket is fogja. No meg az számomra az első visszajelzése után világos volt, hogy mi egymással nem folytathatunk párbeszédet, mert Ön fantomokat gyűlöl és bennem örömmel megtalálta a fantáziája.

    A jellememet az ön lekezelő véleménye nem érintheti. Nem szokásom fölöslegesen pattogni. Aki egyszer kiállt a színpadra, annak meg kell tanulni a túlzott szeretettel és a gyűlölettel való együttélést.

  • gonda lászló: nem kell mindent komolyan venni. amit kerekes sándor a maga által betartott szabályokról mond, az az ő véleménye. ha elolvasta volna a MODEM-et, nem is kezdett volna bele a jobboldali propagandájába.
    ne kezdjen ebbe a “gyűlölet”, meg “nem engem minősít dumába”, a maga szájából nem hangzik nagyon hitelesnek. úgy vélem, magyarország egész jól megvan, én nem látom, hogy bárki elrabolta volna.
    vitézzé avatták? nahát, nahát…és, jól bírja? fő szervező, színpadon szónokol? mégis, milyen rendezvényeken? végig csinálta a kossuth téri hugyos partit? hát, ez is elmond valamit az eszmevilágáról, habár tényleg nem írt róla szinte semmit.
    olyan, hogy bizonyos mértékű megalázás nincs. megalázás van.
    én magam a távoli mogyoródról szemlélem magyarország kifosztását, csak még nem tudom eldönteni, kik is fosztják ki? segítene megnevezni a gazokat?

  • gonda lászló: nyugodjon le szépen, kedves vitéz úr! ezen a fórumon meglehetősen sok minden függ attól, hogy mit képzelek magamról 🙂 hogy maga szerint én mit csinálhatok és mit nem, valamint mit képzel el a tevékenységemről, teljességgel érdektelen.
    hogy’ is lehet fantomokat gyűlölni? hogy’ is lehet egy egy fantomot megtalálni magában?
    tényleg, van magának jelleme? micsoda meglepetés! a színpadon általában színjátszók állnak. maga milyen színt játszik?
    kérdeztem egy-két dolgot. mi lenne, ha válaszolna rá? ne aggódjon, az még nem lesz párbeszéd.

  • gonda lászló: nyugodjon le szépen, vitéz úr! szokja a gondolatot: sok mindent meghatározhatok itt, mi több, a közösséget is megvédhetem magától. tessék mondani, hogy’ lehet fantomokat gyűlölni? ráadásul hogy’ lehet egy fantomra találni magában? érti is, amit leír? szóval, magának mégis van jelleme? és, milyen? a színpadon színészek állnak. mondja, maga milyen szerepet játszik?
    néptribun lenne? árulja már el, plebejusok mekkora csoportja választotta meg magát a köznép érdekeinek védelmére, és mikor? néptibun…és még maga beszél az én önteltségemről 😀
    néptribun 😀 jó hogy nem szenátor 😛

  • 😛 😛 😛 néptribunus

  • fejezze be a jobbikos propagandát, néptribun!
    nem vagyunk a harctéren, propagandavideót sem közlünk.
    de azért kössz, hogy legalább színt vallott, milyen eszmevilága is van.
    mi lenne, ha a saját oldalukon agitálna?

  • Írni már alíg van erőm. Ma még folytatnom kell az alkotmányjogi panaszomat… Akkor még is párbeszédet kezdeményez, vagy folytatja a kioktatást?

    2006.szept.23-án közfelkiálltással neveztek ki, amikor a legtöbben voltunk, mert Gyurcsányék trükkje nyomán a Fidesz lemondta a Hősök téri rendezvényt. A Kossuth tér közvetlen Parlament előtti négyszög tele volt, nagy Képernyőt is béreltünk és napi ürítéssel 12 mobil WC-t…

    Azért jó éjt, ha tényleg itt Mogyoródon bagolykodik.

  • gonda lászló: momentán éppen nem mogyoródon bagolykodom, hanem 24 órás szolgálatom utolját húzom, de lényegtelen. egyet áruljon már el: miért is kellene a maga pártjához nem tartozóknak elfogadni a maga képviseletét? a fidesz lemondta a rendezvényt? rohadt nemzetárulók!
    a párbeszédet illetően: ugye, nem gondolja komolyan, hogy párbeszédet folytatnék egy vérjobbikossal?

  • Nem vagyok Jobbik tag és már nem is leszek semmijen pártnak a tagja. Csak magamért vállalom a felelősséget …

    Kerekes úrtól vártam választ, de eddig csak Önön csodálkozom, hogy nem látja önmagát kirvülről. Amit vall, az köszönő viszonybansincs azzal amit tesz.

    Propagandát folytatok? Jól van?
    Milyen módszer ez, ahol kérdéseire a közszolgálati (MTV Napkelte)és az RTL Klub Mokka c. 2007-ben leadott műsoraiban való szereplésemmel válaszolok, azt Ön propagandának minősíti és az én nevemben ír nekem választ?

    Elég zavaros ez így!

  • gonda lászló: néptribun 😀 nem a maga nevében írtam választ, hanem beleszerkesztettem a válaszom a maga hozzászólásába, hogy végre kezelje már magát a helyén!
    a kossuth-téri hugyosok, maga szerint, kit képviseltek és milyen ideológia mellett ágáltak színpadi töltelékei? kik is szónokoltak ott?
    patrubány, toroczkay, bencsik, csurka, jobbik, ifj. hegedüs, magyar nemzeti párt (?)…hogy nem jobbik tag, semmit nem jelent. maga jobboldali propagandát folyat.
    vagy abbahagyja, vagy a MODEM értelmében – és feltehetően kerekes tiltakozása ellenére – megköszönjük jelentlétét ezen a fórumon.

  • Ön méltatlan az én szememben és képtelen értelemes vitát folytatni, annyira elfogult, öntelt, nagyképű alak. El sem kezdtem Önnel igazából semmiféle eszmecserét, csak itt játsza a diktátori szerepét, erőszakoskodik és pattog mint egy bolha. Szabályosan provokál, személyeskedik, erőszakos, kioktat, jobboldali propagandának titulálja a más véleményt, az én tollamba adja az ön sorait, ami egy aljas és alattomos módszer. Úgy tesz mintha Ön lenne az értelmiség etalonja. Tipikus!!! De számomra Ön egy szánalmas méregzsák.
    Most még finom voltam és nőies.
    Önnek fogalma sincs mi folyt a Kossuth téren, még Bethlen János (2008.szept.17-i a Napkeltében a velem folytatott 15 perces interjúban) is hamisnak nevezte ezt a “hugyosozást”. Ez csak egy aljas és beteg lelkü hozzáállás az eseményekhez, mert nem tudja a maga fajta elviselni, hogy a világ más mint amit Ön(ök) szeretnének.
    A kutya ugat, a karaván halad! Kerekes nem válaszolt, maradjanak meg amguk között. Nekem is van fontosabb dolgom, hogy ilyen bolsevik mentalítású komisszárral levelezgessek, mi közben még csak nem is tudok a szemébe nézni és kifürkészni mitől ilyen agresszív.

  • Pista,
    látom a nyavalyatörés erősebb a moderálásnál!

  • gonda lászló: utolsó figyelmeztetés, fejezze be a személyeskedést!
    amúgy nem vagyok mérges, minek is lennék? maga miatt? ne értékelje túl magát.
    maga csak egy neohungarista talpramagyar 😀 hogy mi folyt a kossuth-téren? vizelet, komám, vizelet, póriasan hugy.
    bolsevik mentalitású komisszár 🙂 gonda, magának orvosra van szüksége, nem levelezésre!
    maga, fiam, el van paffanva önmagától, “néptribuni” szerepéről (legalább utána nézett volna a fogalomnak!), pedig csak egy handabandázó hordószónok.
    agresszív lennék? akkor még nem találkozott valódi agresszivitással, de, ha gondolja, összehozom a fidesz-székház önkéntes védőivel, de talán még megtalálom magának a kifordult szájjal üvöltő banyát, meg a kidülledt szemmel fröcsögő savazós nyugdíjast, van választék bőven!
    gonda, maga akar más világot, és a maga fajták – már, ha én is egy fajtához tartozom, akkor maga is, miért ne? -csakhogy abból a világból a többség nem kér.
    maga, fiam, maga él egy másik világban, hát javaslom, maradjon is abban. a karaván valóban halad, de maga a mellette ugató kutya. valszeg még csak nem is fajtatiszta.

  • Egy kisse elmelaztam mas ugyekben es ezert csak most vettem eszre, hogy Gonda ur szemelyes kerdessel fordult hozzam. Termeszetesen a valasz kijar neki es amugyis szivesen elmondanam.
    Ime.
    Nem sokkal azelott, hogy Morvai feltunt Torontoban, azzal botrankoztatta meg eppen a kozvelemenyt Magyarorszagon, hogy megvadolt egyes embereket azzal, hogy tulajdonkeppen ket hazajuk van, ezzel Magyarorszag mellett Izraelre celzott, leven zsidokrol szo, es ennek alapjan a Magyarorszag iranti lojalitasukat vonta ketsegbe, illetve tagadta azt.
    Mi sem latszott kezenfekvobbnek Torontoban annal, minthogy ennek az antiszemita gyanusitgatasnak a keptelenseget a szemebe vagjam. Igy az esernyore a kovetkezot irtam:
    “NEKÜNK ITT MIND KÉT HAZÁNK VAN.”
    Es ugye milyen kulonos, hogy a jelenlevok egy resze ezt rosszneven vette. Holott egyszeru teny allitasarol volt csak szo.
    Morvai hozott magaval egy videost, aki szembol vette fel a jelenetet, de en sosem lattam az altala keszitett videot. Kivancsi lennek, hogy ez a jelenet szembol lathato-e, volt-e Morvaiban annyi tisztesseg, hogy az utjarol keszult videoban ezt nyilvanossagra hozza.
    Ketlem.

  • kerekes sandor: morvai és a tisztesség két külön dolog. miután szépen kihízott brüsszelben – annak idején egész elviselhető nő volt, mármint ágybelileg (agybelileg már akkor se) – de mostanra már rendesen szétesett, elfolyósodott, kivitte magához azt a gaudi nagyot, aki teljességgel vállalhatatlanná vált, még a jobbik berkein belül is, és csak az ügyészség gyávaságán múlt, hogy nem lett közbűntényes elítélt!
    bár, ha lenhardt elvtársuk szinte dicséretes cselekedetet hajtott végre az izraeli zászló elégetésével – ami hasonlóan gyáva bíróságunk szerint nem elítélendő – miért ne?
    megengedhetik maguknak? meg. a 2/3, vagyis a fidesz meg sunyin asszisztál hozzá.

  • Fiúk,
    mondjátok már meg miért hepciáskodik,antiszemitáskodik egy frusztrált kurva akinek az anyja Schwartz Klára néven eladó nő volt a belvárosi Rothschild üzletházban.Igaz,fekete klárára magyarosította a nevét. Ennek ellenére nem hinném,hogy sváb lett volna.A fura csak az,hogy ha Izraelbe vándorolna ez a megélhetési náci ribanc,megkaphatná azonnal a teljes jogú állampolgárságot a szerencsétlen kölykeivel együtt.Persze a bűneiért felelősségre lenne vonva.A magyar-nácik már egy fajtiszta vezért sem tudnak kiokádni önerőből?(huzavona bármicvója 1991 aug.26.án,seggedi 3.14csanád a Köves főrabbi tanítványa lett.Ez a metélt imádó meg Eurábia levegőjét fertőzi)Igaz,ha imrédy lehetett zsidó,akkor ez már a dolgok természetes folyamata.HUNGARIKUM!

  • Kerekes Sándor: Nekem is két hazám van, ezért nem törkedtem Jobbikos parlamenti képviselőségre. Nem akartam nekik ártani. Ezzel a kijelentéssel nekem semmi bajom és érdekelt volna Morva és Gaudi Nagy válasza. Meg fogom őket kérdezni, de az utóbbi időben ritkábban találkozunk.
    Kerekes úr, ha megadná az @ címét elküldenmém amit pl ma is törtöl az Önök cenzora. Már nem fűzök hozzá megjegyzést. értelmetlen mert gátlástalan.
    Morvainak komoly nyirok betegsége van 2006 óta, ezért hord hosszú nadrágot, szoknyát. Büszkén és panasz nélkül viseli évek óta, hajta magát és szinte mindig derüs, figyelmes és tucatnyi emberrel tud egyszerre szeretettel törődni.
    Amit kedves cenzot-komisszárjuk törölt, abban megírtam, hogy a Jobbik azt szeretné elérni, ami az izraeli Kneszetben természetes, hogy egy kéviselő nem lehet kettős állampolgár. Igen elsősorban izraeli, mert Simon Peresz, izraeli államelnök 2007. október 10-én a Kereskedelmi Irodák Szövetségének éves közgyűlésén a tel-avivi Hilton szállóban kijelentette:

    “Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, kivívtuk a gazdasági függetlenségünket, s fölvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát és Lengyelországot. (Közben gúnyosan, szinte ördögien nevet!) S ez már majdnem csoda. De ki idézte elő ezt a csodát? S ha erre én azt mondom, hogy a kormány, akkor önök kinevetnek engemet. Ezt a csodát ugyanis vállalkozó szellemű, bátor, tehetséges és dinamikus emberek idézték elő. Ezt a sikert 20-30 ezer ember érte el”

    Palesztinával már megtették. Lásd a Balfour 1917.nov.2-i nyilatkozatot mi valosult meg abból.

  • Nezze Gonda Ur!

    Nem latom tul nagy ertelmet aprosagokon vitatkozni, de tortenetesen van arrol videom, amint On a hatterben, kek bocskaiban sertepertel a Parlament elotti Jobbikos tuntetes hattereben.
    Nem nagy ugy, semmi nem mulik rajta, de ha az emlekezete hianyos, ha az ervkeszlete hianyos, akkor ertelmetlen ezeket arra felhasznalni, hogy sikamlosan kiter a tenyek elol es valami masra forditja a szot, amint ezt a Jobbikos nagyszajuak rendszeresen teszik.
    A Morvai ostobasagait, hazugsagait meglehetos terjedelme miatt egy kovetkezo postban prezentalom.

  • gonda lászló: hazudik.

  • Mint korabban emlitettem, Morvai Krisztina torontoi vendegfellepesen 260 fizeto vendeg volt es miutan nem kaptam szot, hogy ellenveteseimet elmondhassam, egy websiteot nyitottam. Amikor pedig, ugy harom ev mulva a latogatok szama joval megaladta a tizezret, lezartam a websiteot, mert eppen eleg olvaso szamara tettem vilagossa, hogy mi is a helyzet Morvaival es hogy mi tortent Torontoban.
    Azota a tartalma tovabbra is elerheto nehany archivumban, mint peldaul itt: http://www.dumaujvaros.hu/index.php?t=msg&th=31530&start=0

    A tartalma pedig ez:

    Ez a website azon szerencsesek szamara keszult, akik lattak a Youtube, “A Botrany” cimu videojat, ( http://www.revver.com/video/497803/a-botrany-morvai-krisztin a-es-a-tiltakozo-avagy-a-civil-jogasz-bizottsag-a-magyar-haz ban/) vagy eppen jelen voltak a torontoi Magyar Hazban amikor Morvai Krisztina ott eloadast tartott valamikor 2007 oktobereben.

    Az eloadas a magyar polgari jogok allapotarol kellett volna, hogy szoljon, ugy hirdettek meg, de mint kiderult, ahelyett Morvai inkabb teologiai fejtegetesekkel amitotta el a mintegy szazharmincfonyi* rajongo kozonseget.

    En azzal a szandekkal mentem el, befizetve a borsos belepodijat, hogy nemcsak tiltakozni, hanem megvitatni is szandekoztam azt a szanalmas jelentest, melynek a nepszerusitesere a bizottsag, a Morvai hirhedtsegenek dicsfenyeben, Torontoba es mas amerikai varosokba is eljott. Miutan azonban egy hitterito szolt a szinpadrol, nem pedig jogasz, meghozza a legegetverobb ostobasagokat, ott es akkor nem volt semmi ertelme a hit amugyis csuszamlos kerdeseit megvitatni ezzel a zelotaval. Inkabb ugy dontottem, hogy eszreveteleimet kesobb, es lehetoleg nagyobb nyilvanossag elott fogom megtenni.

    Ez a website annak a valasznak a szinhelye.

    Marcius 5 2008

    Ave Maria

    Nyilt level Morvai Krisztinahoz

    Udvoz legy Krisztina!

    Malaszttal vagy teljes.

    De meg mennyire! A malaszt nem csak kitolti, de tulfolyja az egesz valodat.
    Nem tegeznelek, ha nem ez lenne az evszazados magyar szokas, de szenteknek, barmilyen aprok legyenek is, a tegezes dukal.
    A magam reszerol, Apro Szentem, ha valasztasom lehetne, kutyaba se vennelek, de miutan megigertem a torontoi latogatasod alkalmabol, hogy majd a kormodre nezek, itt kuldom amivel neked (es persze magamnak is) tartozom.
    Nos, Edes Szentem, latom, mar megint elvetetted a sulykot. Vagy csak a korabban elvetett sulyok kelt ki, szokkent szarba es nyitotta ki miazmas viragait? Mindegy. A fo az, hogy egy ujabb nagybetus levellel orvendeztettel meg
    bennunket.

    Az Ur van teveled.

    Bizony, es hogy az az ur kicsoda, tudjuk nagyon jol. Es megis, Draga Szentem, hiaba a misszios munka, a nagybetus levelek, amelyeket boldog es boldogtalan rendre elnyer toled, az egyetlen termes, amely szamodra beerik az a sulyok. Igy nem csoda, ha van boven mit elvetni. De mar nem sokaig, sajnos. Mert mint tudod, “Aki a nagy betuk altal el, az a nagy betuk altal vesz el.”
    De azert ne aggodj. A Szentek Elete meg tartogatja szamodra a keretlen prokatorok es hamis profetak vedszentjenek fenntartott helyet.

    Aldott vagy te az asszonyok kozott.

    Mar persze, kulonosen ha azok az asszonyok palesztin asszonyok.
    Meg mindig fenylon lebeg a torontoi levegoben az allitasod, miszerint az “eredeti” Szuz Maria “csak” egy palesztin lany volt.
    Nos, Draga Szentem, ahhoz kepest, hogy allitolag elvegezted a teologiat, raadasul meg egy pap unokaja is vagy, bizony rosszul emlekszel az Evangeliumra. Hogy melyikre? Melyiket parancsolod?
    Bizony Szentem, Aranyoskam, azok a diktatorikus, judeokomcsi evangelistak mind egybehangzoan arra
    vetemedtek, hogy a “masik” Szuz Mariat zsidonak “hazudjak.” (Biztos oket is az a gyilkos Gyurcsany berelte
    fel.) De te, te utszeli Faszent, majd helyre biccented oket.
    Hozsannah!
    Ne felejts el nehany nagybetus levelet kuldeni nekik is!
    Raszolgaltak.

    Es aldott a te mehednek gyumolcse, Jezus.

    Igen, igen, a kis Jezus, a kisemberek Jezuskaja, aki neked, nap mint nap, szemelyesen hazhoz szallitja az igazsagot, hogy aztan azt te, Pici Szentem, bokezuen, nagybetus levelekben vagjad a vilag pofajaba. De meg is erdemlik! Ez a Jezuska nem csak akarmilyen ocska oreg zsido Jezus am! Hanem Palesztin anyanak Palesztin
    gyermeke! (Vagy esetleg egy “Partus herceg. A fo hogy, ‘nehogy ma’ zsido legyen!”) O is, atyja nyoman, fa szakos.
    Minden esetre aldott, meghozza altalad, aki ot vilagra segitetted es mar nepszerusited is orrfacsaro sikerrel, a torontoihoz hasonlo szent predikaciokban es nagybetus levelekben.

    Asszonyunk, Szuz Krisztina,

    Igy vedlettel vissza szuzze, elobb nehany artatlan kicsi, majd egyre artalamasabb es egyre nagobb hazugsag aran.
    Draga Szentem! Te komolyan azt hiszed, hogy meg akar a pici, puha Magyarorszagon is elhiszi mindenki a
    hazugsagaidat? Vagy talan szentnek lenni annyit jelent, hogy aki hazugsaggal vadol, annak hazugsaghoz kell folyamodnia?
    Te nem azert vagy artalmas, mert marghasagokat mondasz es teszel, hanem mert azt az “igazsag” es a polgari
    jogok neveben teszed.
    Bizony mondom neked, te Mindenszentek legnyomorultabbja, hogy amiota befurakodtal az emberi
    jogok oltalma ala, azota annak mar a neve sem hangzik jol.
    A Jelentes, amelyet a nevedben hirdetnek, meg leginkabb a toilet papirra emlekeztet (termeszetesen
    hasznalat utan,) es mufajat tekintve inkabb volna egy politikai pamflet, mint barmi mas. Akarhany jogi idezet es
    okoskodas sem tudja ettol megmenteni.
    Hazudtal a serultek szamanak a tablazataban.
    Neked csak 167 sebesultre futotta a “jelentesedben.”
    (71. oldal) A magyar sajto es a Goncol Bizottsag jeletese alapjan 1015 volt a serultek szama.
    Mi tortent Edes Szentem? A tobbi talan nem volt eleg Magyar?
    A te hazafias serultjeid kozott akad egy rendor is.
    Hazudtal Szentem! Amiota a vilag vilag es a tomegek az utcan tuntetnek, a rendorokbol mindig tobb serul meg
    mint a tuntetokbol. Neked ezt tudnod kellene. (Tudod is, de nem fer bele a Szentek Eletebe.)
    Edes Szentem! Elhazudtad a 615 serult rendort.
    Hazudtal a tortenelmi elozmenyek leirasaban. Eloadod, hogy 1919-ben hogyan gyilkoltak a kommunistak, aztan
    kecses ivben atleped Orgovanyt es Siofokot ahol szellemi elodeid oly remekul kituntettek magukat. Az “Orgovanyi Majalist” bizony elhazudtad, Draga Szentem.
    De sebaj, megald erte a Pronay-Hejjas-Zadravecz szentharomsaga. Dicso elodeid a civil jogok es a nemzeti
    jogvedelem teren.

    Imadkozzal erettunk, bunosokert!

    Igen, legy szives!

    Ne hagyd, hogy a mi kis vedtelen, az ellenseg altal korulzart es szorongatott icuri-picuri kis hazank az olyan aljas es alnok ellenseg kezere jusson, mint amilyen en is vagyok, aki a kormonfont kis aljassagaidon es hazugsagaidon konnyen atlatunk. De legtobbunk nem erintene meg semikeppen, mert nem akarjak a kezuket es tekintelyuket veled, Aldott Szentem, bemocskolni. Konnyu nekik. Engem az igeret kot.
    De mit artott neked a polgari jog?! Miert kell azt is lejaratnod? Nem eleg, ha magadat es csaladodat hozod szegyenbe? Meg a tobbi jogvedot, akik nelkuled egeszen biztosan jobban boldogulnanak, mint veled. Meg nehany nagybetus level es a teljes Magyar Tarsadalom megkapja a beosztasat toled.
    Nem gondolonad, hogy amig neked jogod van a nagybetus levelekhez, addig esetleg masnak is lehet joga
    ahhoz, hogy a munkajat, ujsagban, radioban szupermarketben es minden mas helyen bekeben elvegezhesse? Tudod milyen jogra utalok… a sz…sz…szolas?…na latod Edes Szentem, tudtam en hogy ismerosen hangzik majd.

    Most es halalunk orajan

    Mar nincs az olyan messze.
    Amiota “jelentesedben” azt is elhazudtad, hogy ki kuldte az utcara a csocseleket, hogy ki batoritotta fel oket (pedig eppen eleg sokaig flangaltak a Kossuth teren) es ki az, aki a nyilas zaszlokat kiosztotta nekik, azota tudjuk, hogy elobb-utobb egyikunk aldozatul esik majd a te gyuloletkelto munkadnak is. Termeszetesen azok az
    aldozatok, akiknek a balsorsabol magadnak hirnevet probalsz kovacsolni, szinten ugyanannak a gyulolkodesnek az aldozatai. De benned meg ahhoz sincs eleg elme es becsulet, hogy erre raebredj.
    Amilyen ocska kis hipokrita vagy, azt is majd megprobalod valaki masnak a nyakaba varrni, de amint latod mar most megallapitom, hogy hazugsagaid, uszitasaid, kis kacer gyulolkodeseid elertek az egyik celjukat, mar hirhedt vagy.

    Hogy bunos is leszel, majd annak is eljon az ideje.
    Jobb erkolcsoket, utszeli Badog Szent!

    Amen

    Nos, itt a vege, fuss el vele!

    Eddig tartott a Morvai Udvozlegy.

    Mindossze annyit kell meg hozza tennunk, hogy amiota az ihlet ezt a “fohaszt” megszulte, azota hosnonk palyaja latvanyosan ivel (vagy inkabb zuhan?) lefele.

    Igen, a “polgari jogok” tobbi vedoi akik ugyancsak szorgoskodnak a sok naci vedelmeben, fokozatosan raebredtek, hogy ok is es a polgari jogvedelem is jobban jarnak, ha ettol a zaptojastol mihamarabb megvalnak. Ugy is lett, a polgarjogi lotyo azota onallositotta magat es legfrissebb hireink szerint, a magyar politikai elet masik ganajturo bogaranak tarsasagaban eloado korutra indul, hogy az egesz orszagban terjessze a naci eszmeket. Igy remel bejutni az Europai Parlamentbe. Ahol ot mar alig varjak!

    Azoknak, akik szerint dehogyis vannak nacik ma Magyarorszagon az javasoljuk, hogy vessenek egy-egy ovatos tekintetet a ganajturok eloadasainak kozonsegere. Ott majd kiderul, hogy vannak-e nacik vagy sem. Azutan pedig figyeljek, hany szavazatot kap a ganajturok vedoszentje az europai parlamenti valasztas alkalmabol. Ahany a szavazat, annyi a naci. Ezt nem lesz nehez kiszamitani.

    Vegul, kerjuk, hogy kuldje el ennek a lapnak a cimet barataihoz, rokonaihoz, sot, akar ellensegeihez is, (meg akkoris, ha nincsenek ellensegei,) hadd ertesuljenek ok is arrol, hogy hanyadan allunk a “polgari jogokkal.”

    Koszonjuk.

  • hát ez óriási! 🙂 hát még a link mögött található hozzászólások olyan fajsúlyos médiamunkásoktól, mint diurnus, zöldi, föld s. péter !

  • ISMÉTELTEN FELSZÓLÍTOM, HOGY HAGYJON FEL A JOBBOLDALI PROPAGANDÁVAL! ha tovább folytatja, kénytelen leszek hozzászólásait spamra tenni!
    ez nem a kossuth-téri hordó, hogy itt szónokoljon!

  • Ille, maga hihetetlen! A nevem alá beírja az Ön véleményét, felszólítását, de a kérdésemre, hogy Ön szerint miben hazudok, nem ad választ. Propagandának mínősíti a volt Civil Jogászbizottság Tagjainak felsorolását, az én véleményemet az Önök “náci”zásáról, Kerekesnek a válszomat… Még ilyet nem éltem meg a kb. 12 éve folytatott fórumozásom alatt. Még a Der Spiegel, FAZ, Süddeutsche és társainál sem. Ön egy mókás figura!

  • Ennyire fél az igazságtól, a másik véleményétől? Ami nem teszik azt tetszése szerint minősíti, más helyett és törli.

  • gonda lászló: abban hazudott, hogy nem engedtem ki a fórumra a hozzászólását. bizony, propaganda, méghozzá erősen jobboldali minden sora. nem kötelező itt erőlködnie. napok óta azon görcsöl, hogy nem engedem folytatni a kossuth-téri hőzöngését.
    amúgy én tényleg egy mókás figura vagyok, szeretem, ha meg tudok nevettetni valakit 🙂
    mi több, hihetetlen is vagyok. hihetetlen, hogy mennyi türelemmel viseltetek a maga féle propagandistákkal szemben! mi a fene! maga a faz-nál fórumozott? én meg a Vörös Újságnál 😀

  • gonda lászló: miből gondolja, hogy amit maga hirdet, az az igazság? miből gondolja, hogy a propaganda szövege vélemény? mert nem egy gittegylet tagjainak a felsorolása az! miből gondolja, hogy én bármitől is félnék?
    mint említettem, nem kötelező itt lobogni, biztosan akad még fórum, ahol vissza is tapsolják.

  • Pista!!!! Az isten szerelmere!
    Gondatol nem lehet rosszneven venni ha jobboldali, hiszen eppen o a “jobboldal.”
    De jobboldalinak lenni se nem bun, se nem tilos.
    Kezdek komolyan aggodni ezek miatt a hulyesegek miatt.
    Ha mas kifogasod nincs, mint hogy jobboldali, akkor hagyd beken es szunj meg kotekedni!
    Marcsi, meg a tobbi aki jobboldali, rendre kuldik az egyik marhasag utan a masikat. Akkor miert eppen Gondaval van a baj?
    Kerlek fejezd be ezt a teljesen szemelyreszabott hajtovadaszatot Gonda ellen. Erre nincs semmi magyarazat es semmi jog. Ebbol eleg.

  • Kedves Gonda Ur!

    Mielott On megjelent itt, mar tobbszor kifejtettem velemenyemet, miszerint olyan, hogy “Igazsag” nem letezik. Igy ha it az igazsagot szandekozik hirdetni, akkor bizony nagyon keserves idoszak var Onre.
    A magam reszerol boldogan beerem tenyekkel. A tobbi csak interpretacio.

  • kerekes sandor: majd szólj, ha te fogod eldönteni, miről írhatok, és miről nem. talán te is elolvashatnád a MODEM-et, és akkor rájönnél, miért nincs itt helye ennek a “néptribunnak”.
    rendben, marcsiék marhaságokat írogatnak, de gonda egy eszmét terjeszt, aminek az ártalmával, gondolom, még te is tisztában vagy.
    hogy miből mi elég, azt, ha nem veszed rossz néven, nem te döntöd el.
    mindezt megírhattad volna privátban is – erre már chris is figyelmeztetett -, de nem, te játszod itt a kereszteslovagot, hát ne csodálkozz a válaszon!

  • Ille István: Csak jelzem, hogy az Önnek nem tetsző hozzászólásokat én @-n megkapom, ezért pontosan tudom mit törölt. Ön nem egy úri ember.

    SEMMIFÉLE ESZMÉT NEM TERJESZTEK! Csak Önt, Önöket “tesztelem” és mosolygok mennyire meg vannak győződve, hogy van jobb- és baloldal. Csak leírom a véleményemet, de Ön, Önök nem tudják a dolgokat a helyén kezelni. Nem az én vagy az Ön(ök) álláspontja az egyetlen üdvözítő.
    A valós események, történésekk egyáltalán nem érdeklik Önöket és az ahogy Ön Ille önkányesen törölget, átír, kioktat, az minimum szánalmas. Egy igazi pszihogramm.

    “Ez eltünt”:

    Christopher Adam: “Pista!!!! Az isten szerelmere!
    Gondatol nem lehet rosszneven venni ha jobboldali, hiszen eppen o a “jobboldal.”
    De jobboldalinak lenni se nem bun, se nem tilos.
    Kezdek komolyan aggodni ezek miatt a hulyesegek miatt.
    Ha mas kifogasod nincs, mint hogy jobboldali, akkor hagyd beken es szunj meg kotekedni!
    Marcsi, meg a tobbi aki jobboldali, rendre kuldik az egyik marhasag utan a masikat. Akkor miert eppen Gondaval van a baj?
    Kerlek fejezd be ezt a teljesen szemelyreszabott hajtovadaszatot Gonda ellen. Erre nincs semmi magyarazat es semmi jog. Ebbol eleg.”

  • Most látom, hogy Christopher írása ott van, de Kerekes neve alatt. Hát ez az Ön műve, Ille, de ügyesen eltitkolja miket manipulál, majd engem nevez hazúgnak…

  • Christopher Adam

    Gonda László,

    Én nem irtam hozzászólást. Az Ön által említett komment valóban Kerekes Sándoré, mint ahogyan a komment melletti név egyébként is jelzi.

  • gonda lászló: hazudik, harmadíziglen is, ami azért felettébb kínos.
    1. kerekes maga által reklamált kommentje megjelent.
    2. nem christopher adam írta
    3. ló..szt kap meg, nem a nekem nem tetsző hozzászólásokat, hacsak nincs hozzáférése a KMH spam és lomtár adatbázisaihoz, amit erősen kétlek.
    az pedig, hogy maga minek minősít, ugye, belátja, mennyire közömbös? miből gondolja, hogy magával szemben nekem úriemberként kellene viselkednem? maga pl. az? de tudja mit? nevezzen meg valakit a kormányból, a fideszből, vagy a seggnyaló médiájukból, aki úriember!
    azzal ugyan egyet tudok érteni, hogy semmiféle eszmét nem terjeszt, mert az, ami a maga fejében kavarog, nem eszme, csak valami zavaros nemzeti katyvasz.
    arról az apróságról meg ne felejtkezzen el, hogy nem maga mondja meg, mit és kinek kell a helyén kezelnie.
    ahogy kerekes a “meg nem jelent” kommentjét követően jelezte, nem okvetlenül maga az igazság egyetlen tudója.

  • chris: felesleges bizonykodnod. gonda tudja, amit tud.ugyan kicsit zizi a pasas – minden komment mögött engem vagy téged lát – de bízom abban, hogy egyszer feltisztul, és pecséttel, aláírással igazolt rendszergazdai istenbizony nélkül is elhiszi, hogy amit ott lát, az a valóság.

  • “in response to Christopher Adam:”

    Ez tévesztett meg! De Ille amit már Ön tőlem törölt, írásaimmal művelt, az joggal tesz engem Önnel szemben bizalmatlanná. Az “ön hazudik”-al igen könynedén bánik, de az is az Ön stílusa, termlszete része.

  • Ille, a harmadik a másodk, de ne gondolja, hoghy Önön kívül mindneki hülye. Na akkor árulja el nekem, hogyan tudom Önek a megkapott @-ket elküldeni, ide kitenni, amit Ön nem töröl?

    A “Submit Comment” alatt van 2 mondat és előtte age ybejölelhető négyszög.

    “Email érteítőt kérek, ha tivábbi hozzászólás érkezik a bejegyzéshez.”

    “Email értesítőt kérek, ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon”

    A lo…szt pedig dugja föl magának!

  • gonda lászló: hazudott, vagy sem? hazudott. ráadásul bár be is néz mindent. azt, hogy hazudik, nem chris állította, hanem én. tud még különbséget tenni, vagy teljesen elszállt az agya? olvassa vissza chris válaszát. ha nem tudja értelmezni, ki is a feladó, akkor sajnálom.
    esetleg megint azt feltételezi, hogy én írtam chris nevében?
    minden rendben van magával, gonda?

  • Látom az előzőt rögtön törölte! Csak én az elütéseket kiajvítva újra elküldtem. Gondolom most jön a letiltás, a kioktatás, aztán itt tetszleg velem szembe, csak hogy Ön manipulál!

  • Na most a kapkodásban, mer tsokkal fontosabb dolgom van mint itt irogassak, ezért most tévedtem, ezért megkövetem! Az Ön fölötti a rossz beírásos.

  • gonda lászló: ettől még nem tudja olvasni azokat a kommenteket, amik moderálásra várnak, tehát megint hazudik. ha töröltem volna, nem tudná bemásolni, mivel az e-mail nem tartalmazza magát a kommentet.
    a lo..sszal kapcsolatban meg megduplázom a tétet: fogjon egyet a kezébe, hogy tudja, mi van a seggében 😛

  • A náci Barbi kezd átalakulni a régi rajzfilm-sorozat Barbamamájává csak épp náci Barbamami ő hehehehehee
    http://www.barbapapa.fr/barbadb/barbapapa-family.php

  • Chris, de amit én @-ben megkaptam, abban ott van amit az előbb küldtem.

    Ille látom Ön gátlástalanul személyeskedhet, de a lo…szos megjegyzésére, ami hazugság, nem reagált. Ügyes. Ez az Ön(ök) “elvtársainka” az isemrt módszere. A személyt kell támadni, hogy a témát kiekrüljék

  • gonda lászló: maga hallucinál…
    Gonda László
    Hozzászólás: 2014-09-26 – 7:39 de.
    de ne izguljon, a másodikat (7:42) valóban törlöm.

  • Az @ tartalmazza a kommentet. Ebben is TÉVED!

  • Ille kollega javícsa má ki a beírásomat hogy láccógyék a jó kis avatárom köfike.

  • Ha az én válaszomat, az Ön ló…szos megjegyzésére törölte, akkor az Ön megjegyzése értelemtlenűl lóg a levegeőben. De ez Önt nem zavarja …

  • Ille 7:41: sehol nem állítottam, hogy Chris hazudott, mert nem is az én stílusom, azt Ön foglalta le!

  • gonda lászló: akkor ne írogasson. boda marcsinak is mindig van fontosabb dolga, de ő is írogat.
    azon felül, kérdezem: mi a célja ezekkel a hozzászólásokkal? ez nem az a fórum, ahol társra talál, sőt, nem gondolom, hogy sokan csatlakoznának olvasóink közül a zászlajuk alá. szóval, mit akar elérni?
    miért nem látja be, hogy akad befogadóbb közösség is, ahol helyt adnak a maga “nem eszméinek”?
    elfogadom, hogy csak véleményt közöl, azonban, mihelyt kikerül a fórumra, az nem vélemény többé, hanem – különösen a MODEM értelmében – zászlólengetésként hat.

  • gonda lászló: maga a téma.

  • gonda lászló: majd segítünk rajta, ugyanis így nincs értelme a moderálásnak.

  • Chris: Ki az a Pista?

  • geyza: ezen nem tudok segíteni.

  • Ille: Kinek irogattam én? Ki az a Boda Marcsa?

    Azzal, hogy Ön folyamatosan “moderál” teljesen lehetelenné tesz bármiféle értelem eszmecserét. Dehát ismerem az ön eszmetársait, ez a céljuk!

    Na és arra miért nem reagál, hogy @-ben megkapom a hozzászólást, a kommenttel EGYÜTT.

  • gonda lászló:
    na, akkor elemezzük.
    “Ez tévesztett meg! De Ille amit már Ön tőlem törölt, írásaimmal művelt, az joggal tesz engem Önnel szemben bizalmatlanná. Az “ön hazudik”-al igen könynedén bánik, de az is az Ön stílusa, termlszete része.”
    christ követte meg, ugyebár? chrisnek címezte a kommentjét, ugyebár? legyen már következetes!

  • gonda lászló: úgy látom, teljesen szét van esve. a MÁSODIK, teljesen felesleges ismétlését töröltem, mert az első is megjelent!
    pocsék a logikája…

  • Kerekes Sándor: 1514-ben Wer­bő­czy így ír: „Mert az igaz­ság erény, tud­ni­il­lik er­köl­csi. A jog ez erény­nek vég­re­haj­tó­ja. A jog­tu­do­mány en­nek a jog­nak tu­dá­sa …az igaz­ság min­den­ki­nek meg­ad­ja az övét; a jog meg elő­se­gí­ti; a jog­tu­do­mány pe­dig ta­nít­ja, ho­gyan tör­tén­jék ez.”

    De azért Ön szerint olyan, hogy igazság nincs. Akkor miért írta azt az önamgában igaz mondatot, de mi köze volt ahhoz Morvai állításána? Látszólag azonos, de alényegre mind a mai napig nem volt képes reagálni.

  • gonda lászló: miért christ kérdezi, ha kerekes nevezett annak?

  • Ille: Nem Christ hanem Önt követtem meg, mert nem törölte a soke leütéssel írt kommentemet.

    “hazudott, vagy sem?” Egyáltalán nem mindegy, de Ön mindent meg tesz, hogy ne cágolhassam hamis állításait. Sőt az alábbi két mondatot is leírtam, ami itt a komentelő ablak alatt van, de ez Önmagában igazolja, hogy a hazugság vágya a ló…asszsal együt hamis volt.

  • gonda lászló: reagáltam. majd segítünk rajta, mivel így értelmetlen a moderálás.
    ami pedig a magával történő értelmes eszmecserét jelenti, az barokkos túlzás.
    a szövegértésével meg komoly baj van. nem kinek írogatott, hanem hasonlóan, mint a nevezett nőszemély.
    ő is folyton arra hivatkozott – mint maga – hogy van fontosabb dolga is, mégis ontotta magából a marhaságait, méghozzá real time 😀

  • “vágya” – vádja

    Ille:
    Beírtam, hogy mi tévesztett meg az @-ben Chrissel kapcsolatban.

    Chrisnek adott válasz volt, de nem értem, hogy akkor miért Pista megszólítás? Gondolom akkor ez Ön.

    Ez az @ másolható szövege:

    “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap

    Kerekes Sandor hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből.

    in response to Christopher Adam:

    Engem a legkevésbé sem érdekel a jobbikosok magánélete. Az, hogy ki kivel bújik ágyba – magánügy. De amikor azt sokezer Facebook olvasó előtt nyilvánosan tárgyalják a szélsőjobboldal hangadói, akkor az már közügy, és igencsak szórakoztató. 2007 november 11-én a Kanadai Magyar Fórum meghívására Budapestről Torontóba érkezett a Civil Jogász Bizottság, akik a Magyar Kultúrközpontban tartottak […]

    Pista!!!! Az isten szerelmere!
    Gondatol nem lehet rosszneven venni ha jobboldali, hiszen eppen o a “jobboldal.”
    De jobboldalinak lenni se nem bun, se nem tilos.
    Kezdek komolyan aggodni ezek miatt a hulyesegek miatt.
    Ha mas kifogasod nincs, mint hogy jobboldali, akkor hagyd beken es szunj meg kotekedni!
    Marcsi, meg a tobbi aki jobboldali, rendre kuldik az egyik marhasag utan a masikat. Akkor miert eppen Gondaval van a baj?
    Kerlek fejezd be ezt a teljesen szemelyreszabott hajtovadaszatot Gonda ellen. Erre nincs semmi magyarazat es semmi jog. Ebbol eleg.

    Hozzászólás Hozzászólások”

  • gonda lászló: óh, nem. a ló..sszal kapcsolatos ráhívásom korántsem volt hazugság, ráadásul nem vágy, hanem javaslat 😀

  • Tehát láthatja, hogy a kommentet is elküldi @-ben. De Ön nem csak, hogy nem úri ember, de nem is demokrata, mert úgy vádol valakit hazugsággal, hogy arra nem is gondol, hogy esetleg Ön téved. Mert ha azt írja, hogy “Gonda Ön Téves” akkor lehetőságet add arra, hogy bizonyítsam hogy Ön téved. megélyegez, mert ezt élvezi, no meg a “ló…aszozást”, majd ezt 😀

  • Ille: 7:39-re még mindig nem reagált!

  • Ille 8:07: “gonda lászló: akkor ne írogasson. boda marcsiNAK is mindig van fontosabb dolga, de ő is írogat.”

    NAK-ot én emeltem ki.

    Ille 8:20 : “a szövegértésével meg komoly baj van. nem kinek írogatott, hanem hasonlóan, mint a nevezett nőszemély.”

  • Ille 7:29 : “3. ló..szt kap meg, nem a nekem nem tetsző hozzászólásokat, hacsak nincs hozzáférése a KMH spam és lomtár adatbázisaihoz, amit erősen kétlek.”

    Ezt cáfoltam, de Ön csak tovább ló..faszozik, ami választ adtam azt törölte.

    A bizonyítékaimat még nem törölte, de gondolom az is sorra kerül. Önkényesen és önérdeküen és nem közérdek érdekében törölget.

  • gonda: én úgy tudtam, maga tévedhetetlen 😀

  • gonda: bírom, ahogy küzd 🙂

  • gonda: hogy mi a közérdek, és mi nem , annak megítélése nem a kompetenciájába tartozik.
    azon felül, ami az úriemberségemet illeti: magával szemben miért is kellene annak lennem?
    azon felül, mondok még magának valamit, ami lehet, hogy meglepi: állításával szemben még elvtársaim sincsenek, mivel elvtelen vagyok (nem önvallomás, “rajongóim” állítják) 😀
    nem töröltem semmit.
    maga beteg…

  • gonda: mire is kellett volna reagálnom? segítsen már ide idézni! abban maga olyan jó!

  • gonda: tényleg komoly gondja van a szövegértéssel. vagy csak a szemüvegét kellene kicserélnie, ugyanis van ott egy pont, egy pontocska, ami, ugyebár, lezár egy mondatot, és a másiknak már más jelentése van.
    ez azért nagyon ciki, hogy egy néptribun még a magyar nyelvtant sem ismeri…

  • Mire?
    Ille 7:39, Idéztem Gonda 8:43

    A pontban igaza van! Nem láttam. De ezért most inkább nem cserélnék szemüveget. Ha a mondatot nagy betűvel kezdené, akkor könnyebben felismerhető lett volna.

  • bícrom a gyűrődést, de azért ezt megszívlelhette volna. Számomra tanulságos volt, de nem ujdonság.

    “Kerlek fejezd be ezt a teljesen szemelyreszabott hajtovadaszatot Gonda ellen. Erre nincs semmi magyarazat es semmi jog. Ebbol eleg.”

  • Szöőr Panniról jó fénykép, de annak is van egy külön története, hogy ő miért nem lett sehol képviselő, miért nem sikerült neki a politikai pályafutás és ezért irigy Morvaira… Bizonyos fokig szánalmas volt, ahogyan a Jobbik után másutt is próbálkozott, de nem járt sikerrel.
    A magánéleti problémamegoldása pedig méltatlan volt a szakmájához. Olvastam SMS váltásaik egy részét, ezért ezt a cikket nem kellett volna megírnia. Ez bűn volt!

  • Pontosítás: a facebookra nem keleltt volna kiraknia ezt a véleményét, mert láthatóan Önök joggal és élvezettel, a legszebb öröm a káröröm jelszóval, lecsaptak rá.

    Ille: Ön ott követte el számomra a legúlyosabb hibát velem és az igazsággal szemben, amikor indokoltam a “kutya ugat, a karaván halad” állításomat. Lehet az egész “jobb oldalt gyűlölni”, de az eredményeket a fairness jegyében elismerni. A világ nem feket-fehér, hanem szines.Izraelről az önérdekérvényesítésben lehet korlátozottan példát venni. Nekünk a módszerek töredéke is már méltánytalan és aléjasan csúsztató támadásokkal jár.

  • gonda: nem tudom, miről beszél. attól tartok, olvasóink közül senki nem kíváncsi, néptribunkám, a maga véleményére.
    ami a jobboldal eredményeit illeti, talán, ha részletezné, miben is nyilvánul meg, sokat segítene a megítélésén, ugyanis eddig az ébredő nacionalizmuson és a magyarok közt mélyített árkon kívül olyan nagyon sok eredményt nem látni!
    amúgy ki is az a nekünk?

  • gonda: majd akkor örvendezzen, ha kerekes meghatározhatná, hogy kinek és mit írok. amúgy dehogy bírja a gyűrődést…

  • Ille: Nem beszélekk, hanem írok, amit Ön tud manipulálni. Dehohy írom l még1x, nem kellett volna kitörölnie. Engem támadostt, stigmatizált, de a linkeket amivel felhomályosíthattam volna, következetesen törölte.

    Az sors útjai kifürkészhetetlenek.

    Ez is tipikus megjegyzés Öntő;: “néptribunkám”, csak ne kelljen a kérdésekre válaszolni, a cáfolatok jogosságát belátni. Maradtam én Önnek mit előítélete diktált, Ön pedig maradt nekem továbbra is az ami miatt kibékíthetetlen ellentét van közöttünk. Most tetteti a hülyét, hogy ne kelljen semmire sem érdemben és belátóan reagálnia. Szánalmas.

    Nem hazudtam, de ott ahol tévedtem, megkövettem Önt, amire Ön sosem lesz képes, mert gyenge lelkületű ember.

  • Gonda Laci, remélem azzal az úriemberrel vagy azonos, aki évekig példát mutatott kitartásban, akinek a telefonszáma 2006-2007-ben 2690-re végződött és akivel jó volt eszmét cserélni a közösségépítésről a Csaba Királyfi Fesztiválon a Galopp Majorban Némedi-Szőlőknél.

  • gonda: ismétlem, hogy maga engem minek minősít, az teljesen lényegtelen, jelenleg még nem számít a mérvadó véleményalkotók közé.
    az pedig, hogy nem beszél, hanem ír, csak egy gyenge szofisztika.
    magát nem kell stigmatizálni, oda van a homlokára sütve.
    maga nem érvelt, csak durcása feleselt, na, ez a szánalmas.
    én meg elkövettem azt a hibát, hogy leálltam magával szópárbajt vívni – pedig sportszerűtlen volt egy fegyver nélkülivel – így elérte, amit akart: magáról szól napok óta az oldal! legyen szíves, mondjon köszönetet, ezt sehol máshol nem érte volna el 🙂
    magával szemben nincs semmi kibékíthetetlen ellentétem, ugyanis semmire se tartom magát.
    további jó szájtépést, néptribunkám! nekem elegem volt magából.
    de azért, még utoljára, elárulná, mi a francot akar ezen az oldalon? mert eddig csak az izzadságszaga jött át, az pedig, ha nem tudná, nem túl vonzó 😛

  • Igen! De ezt itt a cenzúra miatt nem folytathatjuk… 😉

  • gonda: utána néztem. a rendszer CSAK ÉRTESÍTÉST küld az új hozzászólás megjelenéséről, de a MODERÁLÁSRA VÁRÓT NEM KÜLDI!
    tehát megint hazudott. SENKI nem látja a két szerkesztőn kívül – chris és én – a moderálásra váró kommenteket!
    remélem, nem kívánja megcáfolni a rendszer folyamatait?
    mert ahhoz egy csöppet kevés.
    de tudja mit? én gáláns vagyok: print screen a mail mögött állítólagosan magának megküldött kommentre – az ugyanis nem hamisítható – és küldje meg.
    még az is lehet, hogy bocsánatot fogok kérni magától.
    azonban addig marad, ami: hazug. ez pedig egy néptribunra nem vet jó fényt!

  • Ille: Mit? Egy idő után kiváncsi voltam mire képes a cél érdekében. A legalapvetőbb cáfolat elismerésére sem képes, amikor bebizonyítottam, hogy hazugság vádja hamis és tarthatatlan. Az Ön izzadságszaga és flesőbbrendűség érzése, önteltsége idáig bűzlik, de Ön sosem fog tükörbe nézni, mert ahhoz túl gyeneg férfi.
    Gondolja, hogy én Önt valamire tartom? Na ebben végül is egyezik a véleményünk. Ezzel visszatérek értelmes feladataimhoz.
    A sors útjai kifürkészhetetlenek. Mint már írtam volt vala…

  • Ille 10:17. Küldjem meg? Melysik @-címre? Amit nekem küld az egy olyan képekkel illusztrált oldal aminek hamisítása lehetelenség számomra. De azért már megint provokál a láthatalna távolból, mert emgint hazugsággal vádol, pedig arra kér, hogy bizonyítsam állításomat.

    A szöveget ide bemásoltam.
    Gonda László
    2014 szeptember 26
    8:24 de.

    Fényképet ide nem tudokk berakni.

  • gy néz ki az @-ben a teljes szöveg, szépen egy grafius oldalon elhelyezve:

    Gondolja, hogy én ezt hamisítom?

    “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap

    apuwader hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből.

    in response to Christopher Adam:

    Engem a legkevésbé sem érdekel a jobbikosok magánélete. Az, hogy ki kivel bújik ágyba – magánügy. De amikor azt sokezer Facebook olvasó előtt nyilvánosan tárgyalják a szélsőjobboldal hangadói, akkor az már közügy, és igencsak szórakoztató. 2007 november 11-én a Kanadai Magyar Fórum meghívására Budapestről Torontóba érkezett a Civil Jogász Bizottság, akik a Magyar Kultúrközpontban tartottak […]

    Gonda Laci, remélem azzal az úriemberrel vagy azonos, aki évekig példát mutatott kitartásban, akinek a telefonszáma 2006-2007-ben 2690-re végződött és akivel jó volt eszmét cserélni a közösségépítésről a Csaba Királyfi Fesztiválon a Galopp Majorban Némedi-Szőlőknél.

    Hozzászólás Hozzászólások

    Szeretnénk kevesebb e-mailt? Unsubscribe from all follow-up comments or modify your Feliratkozási beállítások.’

  • gonda: maga szerint mi is a célom? hogy engem maga mire tart, teljesen érdektelen. miért is kellene egy senkiházi “néptribun” véleményére adnom? ez az óvodás válasz meg, ugyan, kérem.
    amúgy baromira meg vagyok elégedve a tükrömmel: egész jóképű fickót mutat 🙂
    magának vannak értelmes feladatai: ne, neeee

  • gonda: ennél több észt tételeztem fel magáról. ott van a főoldalon a szerkesztőség e-mail címe.
    mellesleg bevallotta, hogy a főoldalt látja, nem az inkriminált kommentet. tehát hazudik.
    mondja, miért nem látja be, hogy egyre mélyebben gabalyodik bele a hazugságaiba?

  • gonda: ez egy korábban megjelent és engedélyezett hozzászólás másolata. ráadásul semmi köze chrishez.
    tehát megint hazudik.

  • Ille: Miért nem ovassa végig az idézőjelbe helyezett szöveget?

    Azért nem jutott eszembe a küldő @-címére küldeni, mert azt gondoltam, hogy az egy automatikus küldés – az is – amire általában nem lehet választ küldeni.

    Csak nem tudja hagyni ezt a rögeszmélyét: ” “tehát megint hazudik”

    “Legutóbbi üzenetét így olvashattam:

    “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap

    Ille István hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből.

    in response to Gonda László:

    gy néz ki az @-ben a teljes szöveg, szépen egy grafius oldalon elhelyezve: Gondolja, hogy én ezt hamisítom? “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap apuwader hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből. in response to Christopher Adam: Engem a legkevésbé sem érdekel a jobbikosok magánélete. Az, hogy ki kivel bújik […]

    gonda: ez egy korábban megjelent és engedélyezett hozzászólás másolata. ráadásul semmi köze chrishez.
    tehát megint hazudik.

    Hozzászólás Hozzászólások

    Szeretnénk kevesebb e-mailt? Unsubscribe from all follow-up comments or modify your Feliratkozási beállítások.”

  • Elküldtem @-ben. Várom a válaszát.

  • kérdezek én magától valamit, igazmondó gonda: találkozott már ezzel a kommenttel? mert ennek ugyanúgy meg kellett volna érkeznie magához, mivel ugyanahhoz a maga által taglalt posthoz szólt:
    “ugat a barom cigany
    [email protected]

    Hozzászólás: 2014-09-26 – 5:33 de.
    takarodj roma cigany kurva anyad picsajaba vissza barom ille pityu”

    történetesen ez moderálásra került, de előtte, persze, ott várt szépen a sorára. maga pedig azt állítja,hogy minden, moderálásra váró megjelenik magánál.
    ha igen, akkor, ugyan már, ez miért nem késztette reagálásra? mert nem látta, vagy mert úgy vélte, helyes? az egyik a hazugságát bizonyítja, a másik az aljasságát. választhat.

  • Ille: Most ezt kaptam @-ben. Továbbítottam az Önök @-címére.

    “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap

    Ille István hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből.

    in response to Gonda László:

    gy néz ki az @-ben a teljes szöveg, szépen egy grafius oldalon elhelyezve: Gondolja, hogy én ezt hamisítom? “Új hozzászólás itt: Kanadai Magyar Hírlap apuwader hozzászólt ehhez: Szex és a Jobbik – szemelvények Szöőr Anna Facebook bejegyzéseiből. in response to Christopher Adam: Engem a legkevésbé sem érdekel a jobbikosok magánélete. Az, hogy ki kivel bújik […]

    kérdezek én magától valamit, igazmondó gonda: találkozott már ezzel a kommenttel? mert ennek ugyanúgy meg kellett volna érkeznie magához, mivel ugyanahhoz a maga által taglalt posthoz szólt:
    “ugat a barom cigany
    [email protected]

    Hozzászólás: 2014-09-26 – 5:33 de.
    takarodj roma cigany kurva anyad picsajaba vissza barom ille pityu”

    történetesen ez moderálásra került, de előtte, persze, ott várt szépen a sorára. maga pedig azt állítja,hogy minden, moderálásra váró megjelenik magánál.
    ha igen, akkor, ugyan már, ez miért nem késztette reagálásra? mert nem látta, vagy mert úgy vélte, helyes? az egyik a hazugságát bizonyítja, a másik az aljasságát. választhat.

    Hozzászólás Hozzászólások

    Szeretnénk kevesebb e-mailt? Unsubscribe from all follow-up comments or modify your Feliratkozási beállítások.”

  • gonda: jaj de kár, most futott egy felesleges kört! ugyanis az editor. szerkesztőségi címet csak chris látja…
    micsoda pech!
    de tudja mit? írjon az [email protected] címre, még talán foglakozni tudok vele.

  • gonda: teljesen el van tévedve. ez engedélyezett komment, maga csak az után olvashatta, hogy megjelent.
    mondja, tényleg nem érti, hogy’ működik ez?
    maga nem láthatja előbb, mint az át nem esik a moderáláson!
    az idézett mocskot pedig azért nem láthatta, mivel spamra került!
    ne nézzen hülyének, gonda, mi több, maga se láttassa magát annak, mert magánál rosszabb képességűek is már régóta felismerték, hogy amit állít, az HAZUGSÁG!
    mondja, mit erőlködik itt egy debil bizonyítással, aminek semmi köze az oldal működéséhez?
    vagy tényleg ennyire stupid, hogy nem képes belátni, erősen falnak szaladt?
    egy néptribun nem lehet ennyire buta!

  • Ille: Maga nem tud mást mint egy olyan embert aki Önnek semmivel sem ártott, nem támadta, nem bántotta, állandóan gúnyolódik, lekezel, kétségbe vonja sorainak igazságtartalmát, kioktat …

    Fölraktam a linkjét (amit persze Ön törölt) a Magyar Nemzet Online cikkének, ahol a Gyurcsányék elleni per ésszerű határídőn túl hozott ítélete miatt kb. 150 volt pertárs jogosult fejenként 330 eFt kártérítésre és a nevemet is olvashatta, hogy azt én kell csináljam. Tehát Ön pontosan tudja, hogy van értelmesebb dolgom – többek között, – is mint az Ön fura hozzáállásával foglalkozzak. A facebook oldalamon láthatja pályafutásomat, mint mérnök, de gátlástalanul sérteget, hogy nekem nem lehet értelmesebb dolgom. Hitvány egy viselkedés ez. Ez a ballib méditalibán önteltségének a valós arca?

  • Hihetetlen miket kavar! Én csak azt látom amit a 2 mondat itt az ablak lehetővé tesz. Olvassa már el.

    “Email értesítőt kérek, ha további hozzászólás érkezik a bejegyzéshez.”

    Email értesítőt kérek, ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon.”

  • Én eddgi azt tapasztaltam, hogy egy idő után nálam megjelenik amit ezek szerint csak Chris láthat. Elküldöm ezt is, de az alaptalan sértegetéseiért a sors még megfizet magának, abban biztos vagyok.

    Elküldtem egy példát erre a @-címre: [email protected]

  • Ille: Igaza van, amit nem modeált az enm jelenik meg, de a kommentárok megjelennek.

    Ez a fénykép Önről, öntelt mosollyal, karba font kézzel, többet mond mint ezer szó…

  • gonda: hihetetlen, milyen buta!

  • gonda: akkor jelenik meg magánál, amikor ENGEDÉLYEZTE a moderátor a fórumon a megjelenést, aki nem csak én vagyok!
    a sorsot meg csak hagyja ki, kiröhögöm.
    tudja, a sírversem így szól:
    itt nyugszik, kinek nyugta soh’se volt.
    míg élt, gondja soh’se volt.
    a bajt csak nevette.
    míly furcsa most e tréfa:
    szomorúfűz bólintgat felette!

  • gonda: SEMMILYEN olyan komment nem jelenik meg magánál, amit nem moderáltak. a többi komment persze, hogy megjelenik!
    fogalma sincs a testbeszédről, amúgy sincs ezer szava. az egész szókincse jó, ha kimerül max. 300 szóban. jelzem, a lovári 400 szóból áll…
    isten óvja azt a népet, aki magát tribunnak választotta!

  • gonda: elolvastam. semmire sem bizonyíték, max. arra, hogy maga piszkosul el van tájolódva. javaslom, ne erőlködjön.
    hazudott, és ennyi. vigye el a balhét, az lenne tisztességes – már, ha ismeri ezt a magatartást.

  • Mennyi badarságot ír össze-vissza és mennyire szánalmasan nagyképű. Szorongásos kisebbségi érzése van. Értehető mert maradt ki volt, egy senki. Én voltam és vagyok valaki, de Ön erről sosem fog tudomást venni, mert egy senki! Egészségére s további cenzurázásban, manipulálásában. Idióta a sértegetéseivel, ami azt jelenti, hogy a vak gyülölet beteggé tette, de ezt ön föl sem fogja.

    Ha nem tűnt volna föl, akkor az Ön kedvenc szava a “hazudott”, de ez jelzi, hogy milyen szánalmas szűk szókincse van. Ezt próbálja másra vetíteni.

    Elolvasta?
    Gonda László
    2014 szeptember 26
    12:29

  • gonda: ne kísérletezzen pszichológusi minősítésekkel, teljesen alkalmatlan rá. a szókincsem, higgye el, elég bőséges ahhoz, hogy a magáét felülmúlja.
    elolvastam. ismétlem: folyamatosan hazudik a kommentek elérhetőségével kapcsolatban.
    persze, lehet, hogy csak képtelen felfogni, hogy’ is mennek a dolgok.
    az pedig, hogy maga volt és most is valaki, hát, magának legyen mondva. én a maga helyében nem lennék büszke rá.
    magam részéről befejeztem, javaslom, maga is tegye azt. egyet ne felejtsen el: nem tűröm tovább, hogy magáról szóljon ez az oldal.
    éntőlem nevezhet cenzornak, vagy bárminek, mivel lehetőségem van rá – teszek rá, hogy kerekes szerint jogom nincs, azért őt mégiscsak felülírja a MODEM – ha kell – szigorúan a MODEM alapján, és nem egyéni kedvtelésből, mert azért magát annyiba nem nézem, hogy az érzelmeim motiváljanak – simán elhallgattatom.
    ha akarja, mehet panaszra a sóhivatalba, vagy meggondolja, hogy a személyeskedésen és jobboldali propagandán kívül – mert, amit maga itt előad, az nem vélemény – valami értelmeset is közölni kíván.

  • Mindentudó gonda,
    nem tudásból,mindössze rosszindulatból fakad az a böffentésed,hogy az izraeli parlamentben(Kneszet Jiszrael)nem lehet kettős állampolgárságú képviselő.Nézz utána fütyifejű,hogy még hadügy miniszter is volt kettős állampolgár.Manapság is van jó néhány a 120 képviselő között.Öcskös!Nekünk ezzel semmi problémánk nincs.A ti problémáitoktól,remélem egyedül is meg tudtok fulladni.Az Izrael ellenségeinek számító arab képviselőket(achmed tibi,zuábi,stb.)akik fentebb hirdetik,hogy ők nem izraeliek,hanem palesztínok és mégis teljes joggal hirdetik az”igét”melyért fordított helyzetben a magyar parlamentben meglincselnék őket.Nyisd ki a szemed szélesebbre,mert a nyilaskereszt gyengíti a látást.A másik szemed előtti horogkereszt meg még rátesz egy lapáttal.

  • Gonda László

    Gyuri10: személyeskedő rosszindulatod és ős-rasszizmusodból kiindulva, válaszod érthető számomra. A jelzőid, feltételezéseid nevetségesek és megragadtak ott, ahonnan a magadfajta képtelen elszakadni és mindenki számodra akinek véleménye eltérő, esetleg téves, az a Te lelki világodban gyűlölendő lenézendő, lekezelendő, kioktatandó, likvidálandó(?); náci, fasiszta, nyilaskeresztes, horogkeresztes, vaskeresztes, rasszista, trapista, mazochista, hungarista, … Mellesleg leeht, hogy igazad van és köszönöm a felvilágosítást. Nem véletlen, hogy visszaértem saját életmebe és semmilyen politkai szerepet már nem vállalok, hanem igyekszem értelmes közhasznos dolgokkal foglalkozni. Ez a honlap, az ilyen emberekkel való üzenetváltás mint Te v. Ille csak viszolygok. Buta volta, hogy leálltam ezzel a magyarásgo magyarul megvető, gyűlölő társasággal “vitázni”.

    Csodálkoznék ha ezt a válaszomat átengedné a NAGY MODERÁTOR, de én válaszoltam. Maradj meg lekezelő, fennhéjazóan kioktató. Bizonyára erre van szükséged a belső lelki egyensúlyodhoz.

  • Olvasgattam ezt a sok hozzászólást a témában és eléggé elkeseredtem.
    Úgy érzem sokakat jól megvezettek külhonban is.
    Nem szeretném minősíteni sem a Jobbikot sem Gonda Lászlót, mert beperelnének.
    Van már egy perünk folyamatban, ahol a Jobbik perelt be minket “jó hírnevének megsértése miatt, ezen általunk átvett cikk kapcsán:
    http://nep-part.hu/page.php?36

    Sajnos itt nagyon sok a dezinformáció a magyar “jobboldalról”.
    Én csak egyvalamit nem értek!
    Miért nem valódi magyar szervezeteket támogattok, mint pl. mi is?

  • Gonda László

    “Valódi magyar”? De sokan állítják magukról!
    Akinek 3-4 magyarul érző, gondolkodó, jövőjét itt tervező gyermeke van, itt él Magyarországon, és becsületesen dolgozik, alkot, szép és értelmes környezetben él, esetleg háza, kertje, napelemek a háza vagy a társasház tetején, energiasporolós a házában minden, aktív tagja valamilyen értelmes közösségnek, támogatja a látogatásával a magyar kultúrát, vagy magyar rádió adót hallgat, mint pl. Dankó rádiót… az a magyarság érdekében tesz. A többi csak mese.
    Én biztosan nem perelnék, van nekem értelmesebb dolgom, fontos pereim. Engem is pereltek és ügyvéd nélkül is megvédtem és megvédem magamat. Ha hibáztam, akkor viselnem kell a következményeit.
    Az itteni “Ille-Gonda” üzengetésekből semmi értelmeset nem lehet levonni! Főleg komolyabb következtetéseket nem. Éppen tegnap kaptam a Magyarok Világszövetségétől egy @-t, hogy választani kell a Jobbik v. MVSZ tagság között? Ennek okai az évek során alakultak így. Évek óta figyeltem, ismerem és nem okoz nagy örömöt, de meglepetést sem, dehát semmi sem statikus…

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.