Puccs

2014 február 26 1:59 du.28 hozzászólás

Azt mondja Pintér belügyminiszter, hogy lényegtelenek az őszödi beszéd kiszivárogtatásának körülményei, mivel azzal nem követtek el bűncselekményt.

Mondjuk, ez sem okvetlenül igaz, mert ha például egy páncélszekrényből kilopták, akkor az bizony bűncselekmény, ha tetszik ez a belügyminiszternek, ha nem, ha pedig valamelyik olyan személy adta ki, akinek joga volt hozzáférni, az is szolgálati titok megsértése, de abban igaza van, hogy tök lényegtelen az, hogy a pécsi démon, a zsurki mágus vagy a volt honvédelmi miniszter adta ki.

Pintér Sándor belügyminiszter

Pintér Sándor belügyminiszter

Azt is mondta a belügyér, hogy az őszödi beszédnek nem a nyilvánosságra kerülése, hanem igazságtartalma jelenti a bajt, vagyis az, hogy Gyurcsány Ferenc, az ország éppen hivatalban lévő miniszterelnöke hosszú ideje hazudott az embereknek.
Ha maradt volna sofőr valamelyik kapitányságon, akkor sem lenne helyes, ha csak ennyi jutott volna el az agyáig a beszéd tartalmából, de hát miniszterviselt emberről van itt szó, aki mellesleg ma egyike Magyarország leggazdagabb embereinek, rossz nyelvek szerint nyugalmazott olajmaffiózó, márpedig én még hülye maffiafőnököt nem láttam, az olyat verőembernek vagy bérgyilkosnak szokták alkalmazni.

Mindenesetre azt azért leszögezhetjük, hogy az őszödi beszéd tartalma nem volt sem oka, sem elindítója semminek, mert a beszéd maga igen magas erkölcsi elveket fogalmazott meg, ellentétben azzal, amit a Fidesz állított és melyet az általa megvágott, manipulált beszéddel igazolni próbált, sajnos sikerrel tévesztve meg emberek százezreit.

A magyar ember nem nagyon szeret olvasni, úgy negyven százalékuk nem is igen tud, további tíz százalék pedig ugyan olvas, de nem tudja, hogy mit is olvasott.

Magyarember kedvenc műfaja a képregény, mert ott pontosan érthető, hogy a pókember megmenti a szépséges Esmeraldát, mer figyu! Itten felmászik a falon, látod? –  lelógassa a nyálát a liftaknába és lemászik rajta…

De az, hogy Orbán manipulál egy beszédet, majd csapata felháborodik az általa összeállított kis remekművön (Mijaz, hogy kurvaország? Bazze, hogy az annya csipájába lehet így beszélni, mennyen a durva annyába a trágár szemétláda!) – az már magas.
És az is, hogy kirendeli a Kossuth térre a fanatikusait, akiket aztán ellátnak skandálni való jelszavakkal, Gyurcsány takaroggy! – és ezzel is manipulálja a népet, azt már nem értik, mert az bonyolult.

De hát mit is lehet várni azoktól a vitaminhiányos öreglányoktól, akik a Vezér mamelukjának vezényszavára vekkert akasztanak a nyakukba és fütyörésznek, mintha futballbírók lennének?

Az emberek álszentek, és azok szoktak ilyen esetekben a legjobban felháborodni, akiknek szájából dől a szar, akik bazmeg nélkül nem tudnak mondatot se kezdeni, se befejezni.

Meg a kifinomult értelmiségiek egy része, akik már annyira túlfinomultak, hogy az oroszlán se enné meg őket, egészségügyi megfontolásokból mert már egyikük sem bio….

De ez sem érdekes, ez csak az ügy technikai része, a nagy baj az, hogy a magyar nép még a mai napig sem hajlandó megérteni, hogy ami az orra előtt folyt, az bizony puccskísérlet volt.

Tehet erről elsősorban maga az áldozat, az MSZP meg a liberálisok Gyurcsánnyal az élen, aki valamiféle elvont szépségeszmény jegyében hagyta a hiénákat randalírozni, és csak az isteni szerencse mentette meg az országot attól, hogy ne jusson Ukrajna sorsára, belőle meg ne legyen Janukovics, mert igény lett volna rá.

A puccs valamely csoportnak a hatalom erőszakos megragadására alkotmányellenesen, előre eltervezett módon tett kísérlete.
Az állam működésének van egy rendje, a puccsisták ezen bátran átlépnek, aztán vagy győznek és akkor a puccsot forradalomnak minősítik, vagy vesztenek és akkor egy darabig ülnek, mint ketrecben a túzok, mert a hatalom erőszakos megragadására tett kísérletet semerre sem szokták díjazni,kivéve Magyarországot.

Itt az állam rendjének fenntartását vagy eszement diktátorok biztosítják, vagy néhány ábrándos tekintetű értelmiségi kiolvassa a Micimackót és onnan próbálja meg a működőképes és demokratikus állam modelljét levezetni – utóbbi nagyon ritkán sikerül.

A puccskísérlet egyik meghatározó tulajdonsága az előre eltervezettség, és erre derült most fény, merthogy ez idáig a Fidesz tagadta ezt vadul – azt állítva, hogy a nép spontán felháborodása volt az, ami a pesti utcán történt, holott az eseményeket ők generálták, ők irányították, maguk előtt tolva a csőcseléket.

Aztán mikor az első nekifutás nem sikerült, akkor átmentek durvába és első ütemben nekiküldték a gladiátoraikat a televízió-székháznak, majd szétverték ötvenhat ötvenedik évfordulóját, bizonyítva ezzel a külföld előtt (ötven állam és kormányfő tisztelte meg az országot, aztán persze hanyatt-homlok hazarohantak…), hogy itt éppen forradalom van.

Azét az ötvenhatét, melyből az egész mai Magyarország – tévesen, egyébként – a legitimációját eredezteti, és amelyikről csak csorgó nyállal tudnak beszélni a turulbanszületettek – hányinger.

Hogy miért nem merte a puccs szót eddig senki kimondani, az komoly rejtély, nyolc éven át mindenki körbemaszatolta a témát, holott végig nyilvánvaló volt, hogy mi történt.

A magyar értelmiség meg szépelgett meg helyezkedett – a félnótás műsorvezető szerint visszahúzódott a magánéletbe, mint ő is a rendszerváltás előtt, deutálom az ilyen önbecsapó szerencsétleneket…

Mindenesetre most két-három politikus végre kimondta, kimondja az igazságot, de a közvéleményt ez egyáltalán nem érdekli, mert érdekesebbnek véli a kérdést: Járt e Cecil a Török utcában.

A média előráncigálja a lejárt szavatosságú méltóságteljes nagyasszonyt, akinek a helye pedig éppen Király B. Izabella mellett van a történelmi panoptikumban, ott kellene sírdogálnia és az Úr bocsánatát kérni a baloldallal szemben nagyravágyásból elkövetett bűneire, és ezekben még nincs is benne az őszödi beszéd átjátszása Orbánnak.

Mindenesetre, ha a baloldalnak lenne csepp érzéke a kommunikációhoz, akkor a 2006-os őszi eseményeket nemes egyszerűséggel mindenki egységesen puccsnak kellene, hogy nevezze, a Fidesz prominenseit pedig puccsistáknak, hiszen azzal, hogy beismerték, hogy ők indították el a zavargásokat, elismerték a demokratikus állam megdöntésére tett kísérletüket is – de még mindig nem látok egy feljelentést.

Elvált és újraházasodó barátaimnak szoktam mondani, hogy az ember elkövethet egy hibát, de kétszer ugyanazt elkövetni, az már nem hiba, hanem ostobaság.

Nem lenne szabad már megint ennyiben hagyni a dolgot, ellenben el kellene kezdeni spekulálni Kádár kromplilevesének mélyebb értelmén…

Most kellene elkapni a grabancukat, különben itt olyan ország lesz, ahonnan menekülni kell.

A papagáj is azt mondta, mikor otthon akarták hagyni disszidáló gazdái: vágj le, tömj ki, csak el innen!

De azért jobb lenne maradni…

28 hozzászólás

  • Keresem,de még nem találom a turulveréb ész gyártó csodagyerekeit.frivol-marcsa és a többi balfék,hol a 3.14…ban vagytok?

  • gyuri10: hiányoznak? mert nekem nem. frivit meg nem érdemes közéjük sorolni, az utóbbi időben teljesen gúny- és indulatmentes, mi több, tárgyilagos és reális hozzászólásai vannak.
    a turulról:
    TU -URÚ -LU = teremt-védelmez-ember = VILÁG TEREMTŐJE ÉS VÉDELMEZŐJE egy D. Károly nevezetű elmeroggyant levezetés szerint.
    ráadásul a turul nemzetségből lettek az árpádháziak – legalábbis az eredetmonda szerint 🙂 csak, mire ide értek, az a nemzetség valahogy elkopott, mert egyik vérszerződő vezér se adta hozzá a nevét 🙂

  • Zseniálisan alvilági az olajszőkítő maffiavezér Pintér Sándor:annyi nála a zsozsó,hogy még a Vatikánt is meg tudná vásárolni!

  • Látom hiányzom neked, Gyuri!
    A cikkhez szóljak hozzá. Többféle véleményem van. A Belügyminiszter arca NEM bizalomkeltő, egyáltalán.
    ETtől függetlenül, csak most szólt a kilopott bizonyos beszédről. Az én információim szerint nem a páncélszekrényből lopták ki, hanem maga Gyurcsány tette publikussá.
    Ami meg a cikk hangenmét illeti, mikoris az 56-os emlkeket hányingernek titulálta, a válasz erre, hányinger. Fényes, tényleg magyarnak tartja magát?
    Különböző “tévedései” viszont harsány nevetést okoztak. Pl. hogy az 56-os 50.évfordulót az úgynevezett”csőcselék” rontotta el. Mivele a Gyurcsány ellenes tüntetések szeptemberben voltak, s a TV ház gyújtás szept.17-én, nehéz lenne ezt oktober 23-ára lőcsölni. Nem, azt Gyurcsány “ünneplete” meg az úgynevezett 500 külföldi előkelőséggel!
    Ezer és ezer külföldi “átlag” magyart meg a kirendelt rendőrség verte gumibottal és könnygázzal fogadta!
    Ennyit a fenti cikk igazságairól….
    Ezer számra

  • Figyelő
    2014 február 27
    12:13 du.
    1- idézet a cikkből:
    Azét az ötvenhatét, melyből az egész mai Magyarország – tévesen, egyébként – a legitimációját eredezteti, és amelyikről csak csorgó nyállal tudnak beszélni a turulbanszületettek – hányinger.

    Magyarázat a gyengébbeknek
    – A rendszerváltás 56 folytatása. Viszont a szélsőjobb csorgatja utána a nyálát, saját használatra megpróbálja annak egészen más eszmeiségét felhasználni. Ez hányinger.
    Tulajdonképpen mi a gondja vele?

    2.- Wikipédia
    —Hajnalban a rendőrség kiürítette a budapesti Kossuth teret a napközben zajló, október 23-i állami ünnepségre érkezők – köztük három király, 18 államfő, 6 kormányfő és több nemzetközi szervezet vezetője – biztonságára hivatkozva.[9][10] Takács András, az MNB 2006politikai ügyvivője bejelentette, hogy „mivel a rendőrség feloszlatottnak tekinti a demonstrációt, oda már nem térhetnek vissza, és azalkotmányozó nemzetgyűlést sem tudják megtartani”.—

    A rendőrség közleményére alapozva a médiában sorozatosan jelentek meg fényképek a tüntetők sátraiban talált „fegyverarzenálról”, kődarabokról, lándzsákról, késekről, zokniba töltött faszénről, kalapácsokról, fűrészekről, csőfogókról, „harci vasgolyókról”, valamint „gyúlékony anyagokról.”–
    Szegény, békés demonstrálók!

  • Figyelő
    2014 február 27
    12:13 du.
    A teljes eseménysor
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n

    A kiváltó ok egy manipulált, a szövegkörnyezetéből kiragadott mondat, és a fidesz hecckampánya. Gyurcsány mindig hangoztatta, nem tőle indult, de konkrét bizonyíték nem volt a lefolyásra.
    Most megszorongattak néhány érintettet, és a fideszre ráborult a saját bilije. A Magyar sajtó újra tele van vele, és sorra derülnek ki az akkori dolgok szervezési háttérmunkái, amit a fidesz végzett!

    Sajnálom, ez van!

  • Ille Pista hol jár? Csak nincs valami baj?

  • figyelő: egyszer vagyok visszafogott, máris elvonási tünetei vannak?
    hiába, tudok én hiányozni, ha akarok 🙂

  • A demokratikus rend megdöntésére irányuló fegyveres szervezkedésük a legsúlyosabb köztörvényes bűncselekmény tudtomal.
    Az EU-ban és a fejlett világban ez szét kell kürtölni, és kicsinálni a szervezőit örökre.

    A rendőrségnek pedig már akkor meglett volna a jogalapja, hogy éleslőszert használjon,ha velük szemben fegyvert használnak. Túl enyhék voltak, pedig a felvételeken egyértelműen látszik, hogy a csőcselék folyamatosan fegyverrel támadta őket.

    Én beszélgettem erről gy NY-EuRÓPAI rendőrrel, aki ilyen esetben azonnal lőtt,és jogosan.
    Az USA-ban se szaroztak volna ennyit.

    Nembaj, legalább láthatja mindenki, hogy hogy tudjuk majd kikényszeríteni a diktátor eltávolítását. Világszerte se sokan fognak sírni érte, legfeljebb néhány diktátor, mint pl. az általuk üdvözölt iráni….
    A választások úgyis elvannak csalva, ez mindenre feljogosít mindenkit.

    Különben se polgárháború kell ide , amit orbán provokál folyamatosan, hanem csak célzott támadás,civil áldozatok nélkül!

  • Figyelő,
    Most és mindig amikor Neked vagy Rólad akarok írni,satírozás nélkül leírom a neved.Amikor a frarcsikat,a turulmutációkat és balfácánokat hiányoltam,hidd el eszembe sem jutottál.Az hogy Te odaképzeled Magad az 1 dolog.De láthatod,hogy én nem veszlek egy kalap alá a KMH lapos homlokúival.Még akkor sem,ha felkérsz rá.Miért? Azért! Erre most varrhatsz egy szép kokárdát. Vedd észre,hogy a többiek nevét megvetésem jeléül minden esetben kisbetűvel írom.Gy.

  • Pintért nem értékelem mert értéktelen, viszont István tökéletesen érzékeltette hogy ki ez a fickó.Viszont ha kisebbre vennék a felső,Mumszter képet azt értékelném mert rohadt ronda.
    Mondhatnak bármit Orbán és szócsövei,a 2006-Őszi zavargásokat eseményeket Ők irányították,és buzdították a csőcselék hadat.Tökéletes bizonyítékok serege áll rendelkezésre,-Tessenek csak vissza nézni azokat HÍR-Tv-ECHÓ Tv MTVA felvételeket,hogy milyen díszes fasiszta eszméket valló társaság,–és rangos névsor dicsekedik –azzal, hogy egy időben egy helyen milyen ádázul”védték” a demokráciát–.Még sebesüléseke is szereztek,
    ők maguk mondják hogy ott voltak
    Most nem a sipkában megjelent Máriusz bohócra gondolok,-A Hír- tv
    riporterét és vezetőségét pedig bíróság élé kell állítani uszításért és a demokratikus
    Államrend ellenes cselekedet miatt.Orbán vezetésével és tudtával beleegyezésével a háttér galeri volt az irányító
    Aki pedig az Öszödi beszédet nem érti-az ne olvasson politikát-viszont a gőgős gúnár gedeont megértené,–talán.

  • Egy másik aspektusból:

    Őszödi beszéd: 72 órán belül válaszokat vár Orbántól a DK (MTI)

    A Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint eljött az ideje, hogy Orbán Viktor színt valljon, és elárulja a közvéleménynek, ő szervezete-e a 2006 őszi zavargásokat – mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján Kerék-Bárczy Szabolcs. A politikus ezért tíz, az őszödi beszéd kiszivárgásához kapcsolódó kérdést juttat el vezető fideszes politikusokhoz, amelyekre 72 órán belül vár választ.

    Az ellenzéki párt elnökségi tagja azt mondta, beigazolódni látszik az a gyanú, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai 2006. szeptember 17-e előtt ismerték az őszödi hangfelvételt és azzal kapcsolatban „szervező, koordináló tevékenységet végeztek”. Hozzátette, hogy a Wikileaks honlapján található amerikai diplomáciai jelentések is ezt támasztják alá. Kerék-Bárczy Szabolcs jelezte, hogy kérdéseit többek között Orbán Viktorhoz, Kövér Lászlóhoz, Kósa Lajoshoz, Navracsics Tiborhoz, Nyitray Andráshoz, Pokorni Zoltánhoz, Rogán Antalhoz, Szijjártó Péterhez, Kubatov Gáborhoz, Varga Mihályhoz juttatja majd el.

    A politikus többek között választ vár arra, hogy a címzettek mikor és kitől tudták meg, hogy létezik az őszödi beszéd hangfelvétele, illetve azt hol és mikor hallgatták meg először. Emellett azt is megkérdezi tőlük, kikkel beszéltek a felvételről, mi volt a beszélgetések tartalma és hogy eljuttatták-e a felvételt valakinek. Azt is tudni akarja, hogy a megnevezettek részt vettek-e a 2006-os budapesti tüntetések szervezésében, koordinálásában. Kerék Bárczy Szabolcs végül azt a kérdés teszi fel minden egyes címzettnek, „beismeri-e, hogy nyolc éven át nem volt őszinte és igazmondó”, és ha ezt megteszi, akkor elégtételt ad-e az ügyben.

    Arra a kérdésre, hogy valósnak fogadja-e el a Wikileaks dokumentumait, azt felelte, hogy azok valóságtartalmát senki nem cáfolta. Szavai szerint az iratokat úgy tekintik, mint olyan forrást, amelyre hivatkozni lehet és kell.

    Az atv.hu beszámolója szerint Braun Róbert, az Összefogás képviselőjelöltje az ATV Egyenes beszéd című műsorában „nem magyar” titkosszolgálati papírokat mutatott be, melyekről azt mondta, hogy azokat a Wikileaksről töltötte le. Az első idézet szerint Kósa Lajos egy magánbeszélgetésen azt mondta April H. Foley – 2006–2009 közötti – amerikai nagykövetnek: „Most egy gazdasági probléma van, amiből mi egy politikai krízist csinálunk”. Braun egy Orbán Viktornak tulajdonított idézetet is felolvasott: eszerint a Fidesz elnöke arra a kérdésre, hogy nem lehet-e majd azzal vádolni őt, hogy instabilitást kreál, az amerikai követnek azt mondta: „Ez egy olyan kockázat, amit én személyesen vállalok.” Egy újabb idézet szerint Kósa Lajos azt is mondta Foley-nak, hogy az ellenzék – vagyis az akkori Fidesz – nincsen abban a pozícióban, hogy kritizálja a kormányt a kompetenciája és a korrupciója miatt, hiszen saját magának is sok minden van a füle mögött.

    Braun Róbert állítása szerint a titkos jelentésekből látszik, hogy a Fidesz tevékeny részt vállalt abban, ami Budapesten történt 2006 őszén. Az interjú után Braun Róbert azt mondta: az idézett iratok 2006 szeptembere és 2006 novembere között keletkeztek – írta az atv.hu.

    Az Alkotmányvédelmi Hivatal a múlt héten a honlapján hozott nyilvánosságra két, anonimizált formában a 2006-os őszödi beszéd kiszivárogtatásáról készült titkosszolgálati jelentést, amelyek alapján egy szocialista politikus lehet a kiszivárogtató, aki a közzétételről egyeztethetett Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökkel és az MSZP-frakció tagjaival.
    ———————————————
    Íme a levelem:

    Kósa Lajos
    Kövér László
    Kubatov Gábor
    Navracsics Tibor
    Nyitray András
    Orbán Viktor
    Pokorni Zoltán
    Rogán Antal
    Szíjjártó Péter
    Varga Mihály
    Várhegyi Attila

    Budapest, 2014. február 27.

    Képviselő Urak! Várhegyi Úr!

    Néhány nappal ezelőtt az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) nyilvánosságra hozott két erősen megcsonkított dokumentumot, amelyek az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és FIDESZ-vezetőkhöz kerüléséről szólnak. Létezik továbbá legalább még egy, 2009 decemberében kelt jelentés, amely a 2006-os történéseket foglalja össze. A most részben megismert anyagok, valamint az azokat kommentáló kormánypárti politikusok magyarázkodása alapján (ld. különösen Kósa Lajos interjúját, melyet az ATV Szabad szemmel című műsorának adott 2014. február 23-án) beigazolódni látszik az a gyanú, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai már jóval 2006 szeptembere 17-e előtt ismerték Gyurcsány Ferenc ominózus előadásának hanganyagát, s azzal kapcsolatban szervező, koordináló tevékenységet végeztek.

    A fenti állítást támasztják alá a WikiLeaks honlapján fellelhető, 2006-ból származó amerikai diplomáciai jelentések. Ezek szerint Kósa Lajos az akkori budapesti amerikai nagykövettel közölte, hogy „(m)ost egy gazdasági probléma van, amiből mi egy politikai krízist csinálunk”. Elmondta azt is, hogy „az ellenzék – vagyis az akkori Fidesz (KBSZ közbevetése) – nincsen abban a helyzetben, hogy kritizálja a kormányt a hozzáértése és a korrupciója miatt, hiszen saját magának is sok minden van a füle mögött”. Az amerikai dokumentumok szerint, amikor Orbán Viktortól megkérdezték, hogy nem lehet-e majd azzal vádolni őt, hogy instabilitást idéz elő, azt válaszolta: „Ez egy olyan kockázat, amit kész vagyok vállalni”.

    2006 őszén a demokratikus államrend megdöntésére irányuló, jól szervezett puccskísérlet történt Magyarországon. Ez ellentmond annak a nyolc éven keresztül hangoztatott fideszes hazugságnak, mely szerint az események spontán módon alakultak ki, s azokat az őszödi beszéd nyilvánosságra hozatala indította el. Logikailag ez képtelenség: amennyiben ugyanis hónapokon keresztül történt koordináció, mely eredményeként sor került az utcai randalírozásokra, akkor azok eleve nem lehettek spontánok, még akkor sem, ha nem minden tüntetőt is értesítettek előre a várható fejleményekről.

    A magyar társadalom szeretne végre tisztán látni az ügyben. Szeretné tudni a lényeget: mi az Önök érintettsége a demokrácia elleni 2006-os puccskísérletben. Ez most a még pislákoló demokrácia próbája. Vannak, akik már régen szembenéztek a rendszerváltozás óta eltelt időszak magyar politizálásával. És vannak Önök, akik ezt eddig makacsul elkerülték.

    Joga van tudnia minden polgárnak, hogy a Fidesz vezetői hazudtak-e sok éven keresztül, és ha igen, miben, s mit kívánnak tenni annak érdekében, hogy a 2006-os puccskísérletben játszott szerepüket tisztázzák. Ezt elősegítendő, lehetősége van arra, hogy az alábbi egyszerű kérdésekre a következő három nap során egyenes válaszokat adjon, és azokat megismertesse a közvéleménnyel.

    1/ Mikor és kitől tudta meg, hogy létezik az őszödi beszéd hangfelvétele?
    2/ Hol és milyen körülmények között hallgatta meg először a felvételt?
    3/ Kikkel beszélt először a hanganyagról, s mi volt a beszélgetés(ek) tartalma?
    4/ Eljuttatta-e a hangfelvételt valakinek, s ha igen, kinek?
    5/ Részt vett-e olyan megbeszélése(ke)n, ahol a beszédben rejlő politikai lehetőségeket vitatták meg? Ha igen, eze(ke)n Önön kívül ki vett még részt?
    6/ Részt vett-e a 2006. szeptember-októberi budapesti demonstrációk előkészítésében, koordinálásában, a tüntetők szervezésében, mozgósításában, beleértve az erőszakos cselekményeket elkövetőket is?
    7/ Van-e tudomása arról, hogy az előző pontban foglaltakban érintettek-e fideszes vezetők? Ha igen, kik?
    8/ Hajlandó-e eloszlatni miden kételyt, amely a társadalomban az őszödi beszéd kiszivárogtatásával és a 2006 őszi eseményekkel kapcsolaban él?
    9/ Hajlandó-e hivatalosan szorgalmazni az ügyre vonatkozó minden, ma még részben vagy egészében titkos anyag teljes egészében történő nyilvánosságra hozatalát?
    10/ Beismeri-e, hogy az elmúlt nyolc évben nem volt őszinte és igazmondó a 2006-os eseményekkel kapcsolatban? Ha igen, elégtételt ad-e az Ön által is hírbe hozott embereknek és a magyar társadalomnak, és bocsánatot kér-e tőlük a sok éves félrevezetésükért?

    Amennyiben a következő három napban elmulasztaná a fenti kérdések megválaszolását és erről a nyilvánosság tájékoztatását, én készséggel segítek Önnek és megteszem.

    Köszönti:

    Kerék-Bárczy Szabolcs
    a DK elnökségének taja
    az Összefogás képviselőjelöltje

  • falusi
    2014 február 27
    8:40 du.
    A levél bemásolásáért köszönet, elsiklottam a magyar sajtóban felette.

    Orbán mindig is gyáva patkány volt, soha nem fog színt vallani! Csak gondolj arra, hogy az általa áterőltetett törvényeknél sem nyomta meg a szavazógombot, a vazallusokkal szavaztatott. Soha nem volt annyira gerinces, hogy bármiért egyértelműen kiálljon.

    Szerintem a csontlágyulás az idővel csak súlyosbodni szokott, azóta sokkal hajlottabb a gerince, kevesebb terhet bír annál a kevésnél is.

  • Horváth György

    Kósa szánalmas hazugságai
    Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Fidesz nyakig benne van az oszödi beszéd kiszivárogtatásában és az erőszakos cselekmények előkészítésében:
    A Fideszes politikus csütörtök este úgy nyilatkozott a HírTv-nek, hogy nem ismerte az őszödi beszédet elhangzása előtt, csak tudott róla. Szerinte a napokban tett nyilatkozatai között nincs ellentmondás: nyilvánosságra kerülése előtt nem játszották le neki a beszédet, csak elmondtak belőle egy-két dolgot.
    Kósa 24 órán belül tett egymásnak ellentmondó állításokat:

    “-Meghallgattam. Bejátszotta a telefonba.”− ezt az ATV-nek mondta 25-én, amikor arról beszélt egy ismerőse hívta fel, hogy van egy ilyen hangfelvétel.

    Majd másnap a Kossuth Rádióban azt nyilatkozta, hogy nem azt mondta, hogy hallotta, csak azt hogy tudott róla. Csütörtökön pedig a HírTv-nek úgy nyilatkozott, hogy a kettő között nincs ellentmondás.

    Csodálatos adalék: Török Gábor, politikai elemző Facebook-oldalán idéz egy részletet a Heti Válasz Kósa Lajossal készített interjújából:
    − S az őszödi beszéd? Miért csak a hétvégén ismerte el, hogy nyilvánosságra kerülése előtt is hallotta?
    − Azért, mert senki sem kérdezte.

  • Ezt tanulta Janukovics,Orbán…: Ha nincs teljesitmény és
    meggyözö értelmes érved,probàld megfélemliteni az ellenzéket.
    Még mi a közös a két hasonlo történetben?
    Mindkét föszereplö eladositotta,elszegényitette és igy kényszerpàlyàra szerencsétlenkedte az orszàgàt. De a mindenhato nép
    nem tür a végtelenségig!

  • Ille Úr
    Ezt tanulta?

  • –Most kellene elkapni a grabancukat–
    Ha valaki leül és veszi a fáradságot és évről-évre lépésről lépésre át gondolja, elemezgeti, vajon mik voltak a rendszer váltás utáni azok a legfőbb politikai események villongások,gazdasági bűncselekmények sikkasztások, arcátlan nyílt hazugságok, amely ilyen erkölcsi és morális lealjasodást,a törvényeik Alkotmányunk meg gyalázását nép butítást-lélek rontást hozott a Magyar nép nyakába.A Bűnök büntetlenségét-és ennek elterjedését–.A rendszer váltás utáni Magyar közpolitikában, ezen eseményekhez csak egyetlen ember köthető az pedig Orbán Viktor.
    Természetesen ez nem jelenti azt hogy más Pártokban korrupt politikusok nem serénykedtek-mert ott is vannak szép számmal,-sőt össze fonódva-és a bűn büntetlensége ebből ered.-
    Magyarországon nyugalom békesség, tiszta és mindenkire egyaránt érvényes jogrendszer Alkotmányunkra büszkén gondoló nemzet, elfogadható kűl-és bel politikai közélet gazdasági felemelkedés addig nem lesz ameddig a Fidesz jelenlegi vezetését el nem távolítjuk a közéletből.-Orbán Viktort és csőcselék alvezéreit, bíróság elé kell állítani,a 2006-os Őszi Állam ellenes szervezkedésér és folytatólagosan elkövetett csalásokért.
    Miféle nép vagyunk??-hogy egy Hibbant orvosi eset vezér az orruk előtt
    Páváskodik táncol megszállva tart egy országot közben haveri segédlettel ellopja a jövőnket a gyermekeink jövőjét.-Most kellene elkapni a grabancát.-

  • Ott voltam, láttam, mivolt 2006-ban. Nekem jöhetnek mindenféle levéllel, szövegekkel.
    Nem csak én voltam ott, hanem velem volt 3 kanadai születésű gyermekem is.Ők is láttak.
    És sok ezer külföldi magyar….

  • Hát “kedves ellenzék” eszed vagy nem eszed…az ősződi
    beszédet Gyurcsány tudtával szivárogtatták ki,van egy első verzió
    és egy véglegesen rögzített,harmadik nincs…..
    kár ezt ragozni, mert egyre büdösebb a dolog,főleg,hogy Feri
    beismerte és rohadt büszke rá……szegény!
    Szili meg feljelenti,mert őt rágalmazta és most is össze vissza hazudik, ahogy mondta !”reggel,délben.meg….”mindig,és már magát sem tudja követni !!A cirkuszt nem más,hanem ő robbantotta ki!
    Ez az igazság!

  • Szóval Figyelő ott volt és látta… Ezek szerint látta az akasztófákon lógó bábukat, meg a tér kerítésére aggatott cédulákat, amelyek a “zsidó” (vagy annak vélt) közéleti személyek neveit és elérhetőségeit tartalmazták. Látta, amint a békés,lelkes hazafiak közlekedési táblák oszlopait kitépve rontanak a rendőrségre, amint felgyújtják a vízágyút a benne ülőkkel, feltépik a díszburkolatot. (A legjobban az dühített, hogy a legtöbbjük álcának, meg derékmelegítőnek használta hazám lobogóját.) Egyik jobbos barátom nem a téren volt, hanem a Párt direkte az Astoriához rendelt nagygyűlésén, és elszörnyedve mesélte, hogy a rendőrök rájuk rontottak. Csak éppen nem tudta, hogy onnan párszáz méterre, a Deák téren már elkötötték a dekorációnak kitett tankot, és Satu meg Debil elfti kétségbeesetten mobilozott a nem elég hatékony csürhének, hogy: húzzátok már rá a rendőrséget a nagygyűlésre! Ha az ember nagy tömegben van, már azt sem látja, hogy mi történik tíz emberrel távolabb.
    Marcsinak: [email protected], hogy ki szivárogtatta ki a beszédet! Arra lennék kíváncsi, hogy ki szervezte a több mint egy hónapig tartó randalírozást. Bár elég világos a kép. A vekkeres tüntetésen mondta a KV, hogy addig,amíg a kormány le nem mond, addig a Párt minden áldott nap gyűlést tart a téren. És három vagy négy napig tépték is a szájukat a Párt prominensei – Rogánra és Navracsicsra emlékszem biztosan -, de aztán hirtelen abbahagyták. Nyilván nem akadt több pancser, aki lejáratta volna magát a beszédek közben vígan “kempingező”, káromkodó, ürítő “nép” előtt.
    Hogyne, a cirkuszt Gyurcsány robbantotta ki: személyesen farigcsálta az őt ábrázoló bábukat az akasztófákra, töltögette a zoknikat ólomgolyóval, meg a palackokat benzinnel. Ne haragudj, de ekkora ökröt még nem láttam, aki ezt elhiszi.

  • talalom: boda segghülye papagálykommandós. nála ugyan semmit nem érsz el a tényekkel 🙁

  • Pille “moderátor” már megint magát minősíti….(ahelyett hogy elővenné a jobbik modorát…ja nincs olyan?).maga egy
    “bérpapagáj”a vesztes oldalon és csak a bunkóságára lehet
    büszke a saját köreiben…Gratulálok!!!!

  • Ja a “tényeket”..ugye nem maga képviseli????…
    a papagáj egyébként pontos j,de magának a helyesírás sem az erős oldala….(mint általában semmi….)

  • boda: szokjon a gondolathoz, hogy annak megítélése, mi az erős oldalam, meghaladja a képességét. a tények pedig, boda, olyan dolgok, amikről magának fogalma sincs.

  • Pecor!

    Ne izgassa magát,nem minden “álom” válik valóra,szerencsére!

  • Szegény Ille!

    Semmi önkritikája sincs,persze képessége sem,hogy ezt felfogja…..vagy bármi mást….!

  • Pesti Gúnár

    „mivel a rendőrség feloszlatottnak tekinti a demonstrációt, oda már nem térhetnek vissza, és az alkotmányozó nemzetgyűlést sem tudják megtartani”

    [email protected]ßß@[email protected]… :((( A Rákosmezőt már beépítették, a Duna meg éppen folyékony állapotban volt… :(((

    Szerencsére azért nem maradtunk “alkotmány” nélkül, hála az Apple-nek.

  • lelkem, boda asszony, ma kivételesen elnézem a maga szellemileg ideiglenes megálló voltát – tudja, a magvas gondolatok ott nem állnak meg – mivel ma van a születésnapom.

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.