Orbániai szösszenetek

2014 január 26 3:12 de.7 hozzászólás

putyin+orbán

Mi vezette Orbánt, mikor Putyinhoz ment tanulmányútra?

Kétség kívül a hatalmi téboly kiélése tapasztalatainak cseréje igen csak kézenfekvő magyarázat a daliás 2/3isten cáratyuskához való zarándoklatának, de én is azok közé tartozom, akik ennél spirituálisabb magyarázatra gyanakszom. A Hetek egy írása felkeltette a gyanúmat egy lehetségesre.

A lap beszámol róla, hogy „Több mint egymilliárd dollárt költöttek a szovjetek a pszichológiai hadviselés kutatására 1917 és 2003 között – állítja egy nemrégiben megjelent tanulmány”. A tanulmány szerint a tudományos akadémia moszkvai biofizikai intézetének professzora, Szergej Turligin, akinek szűkebb szakterülete a telepátia vizsgálata volt, s jelentős eredményeket ért el a kecske-bűvölésben. Na itt az összefüggés: Orbán ezt birkákkal tudja!

Veled vagyunk Putyin-pajtás. CÖF-kák önkéntes behódolása

Az Origo.hu azt írja, hogy: Az USA kényszerítő helytartót küld, ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája; az orosz kapcsolat erősödése a magyar szabadságot jelenti, ennek megvédésére pedig Békemenetre lesz szükség – vélte Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője, a Demokrata című hetilap főszerkesztője.

Bencsik a lapjában arról írt, hogy: „A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, melynek támogatására alighanem hamarosan újabb Békemenetet kell tartanunk. Március 29., a választások hétvégéje előtti szombat például ideális időpontnak látszik”, valamint „Az egyensúlyozó képesség alatt Magyarország mozgási szabadságát értette, amely szerinte növekszik az erősödő orosz kapcsolattal. Putyin orosz elnökkel a paksi atomerőmű bővítéséről szóló moszkvai tárgyalásokon megkötötte az évszázad üzletét, melynek köszönhetően Magyarország energetikai függősége egy fél évszázadra megszűnik”.

cöf-ka

Legyünk orosz gyarmat!

Hozzátette: „Putyin elnök egy szóval nem kifogásolta a magyar belpolitikai viszonyokat, pedig Oroszország még mindig a világ második hatalma”.

A fő-CÖFka szerint: „Oroszország a tolerancia hazája az új amerikai nagykövethez képest, aki a ’fékek, ellensúlyok és marihuána életmódot akarja ránk kényszeríteni, de Oroszország nem szól bele a magyar belpolitikába, pedig ugyanolyan világhatalom”.

etetés

A nagytestvér

Érdekes párhuzam. Részeg traktoros vs. elmebeteg mégsemlett-traktoros

„Részeg traktoros riogatta a közlekedőket a lengyelországi Olsztyn közelében: az ámokfutásról egy busz utasai készítettek felvételt, amely a LiveLeak portálon kötött ki. Az ittas sofőr mutatványa rendkívül veszélyes volt: össze-vissza cikázott az országúton és többször csak hajszálnyival kerülte el a szembejövő járműveket, ráadásul alig tudta az úton tartani a monstrumot.” – számol be a hvg.hu (http://www.liveleak.com/view?i=f69_1390659722).

Ha eltekintünk attól, hogy a Kádár (-i önkény) jóvoltából nem lett traktoros, s főleg a graz-i magánklinika ápoltja, bár időnként (Zürich) a többet ivott a keletinél is megáll, a jelenség igen csak emlékeztet Őfenesége kormányzására! 😀

A biztonságos közlekedés érdekében. Elgondolkodtam egy Majtényi – Kálmán Olga beszélgetésen.

Majtényi László magyar jogtudós, egyetemi tanár, az MTA doktora, volt adatvédelmi biztos, majd az ORTT volt elnöke, elnöke volt az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet alapító elnöke volt Kálmán Olga vendége. Beszélgetésük során felmerült, hogy miért van az, hogy az országutak mellett tilos a választási párt-kampány plakát, miközben a kormány tevékenységét népszerűsítő plakátok eláraszthatják az utakat.

Állítólag az előbbi elterelheti a figyelmet, így veszélyezteti a biztonságos közlekedést. A beszélgetők azon humorizáltak, hogy ez miért is nem igaz a kormány plakátjaira.

Nos csak rá kell nézni:

jobbanteljesít

Agitprop

Nézz rá és hunyoríts! Na?  Nem épp olyan, mint egy biztonsági öv? 😀

Kiflis liba is talál szemet. Szó-szerint megvalósult, legalább is egy alkalomra Selmeczi Gabika álma

Mint tudjuk a kiflis liba (bár az igazsághoz tartozik, hogy a vak tyúk is találó rá) mondókájában – hogy egy korszerűbb mondással éljek – mint mackó-sajtban a brummogás, annyi igazság van. A tegnapi nap okadatolta, hogy kedvenc kifejezésében (amit még a mocskos Gyurcsánynál is többször tud kimondani egy lélegzetvétellel) – ha nem is úgy – van, pontosabban lehet, némi igazság: bukott baloldal.

„Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettest, aki az MSZP szombati nagygyűlésének egyik felszólalója volt mentő vitte el a rendezvény után. Lukács három perccel a rendezvény előtt leesett a lépcsőről, három lépcsőfokot esett, ennek ellenére vállalta, hogy levezényli a nagygyűlést. Budai Bernadett (na ő sem piskóta – szerző megjegyzése) azt mondta, hogy Lukács végig vérző lábbal beszélt, bár ez egyáltalán nem látszott rajta, hiszen beszéde közben sokat mászkált és viccelődött.” – írja az origo.hu

Róna György

7 hozzászólás

 • Ez a jobban teljesítplakát, engem egy esetleges viagrareklámot jelentene inkább. A kék tabletta.
  Bár hiába tömik választás előtt az országba a potenciálnövelő, emelkedésserkentőt, az ország csak mindinkább lekonyul. (Amíg végképp bealkonyul….)

  Viszont egy ellenplakátot lehetne csinálni: Matolcsi és orbán aládúcolva tartja a nyilat felfelé (mint egy Dalifestményen), de az az alátámasztás után lekókadva lefelé mutat. Aláírva: “Magyarország jobban teljesít?” Mindez narancssárgában.

  Nicknames:

  Matol Csacsi

  Smitma Riska …

 • Ez a Bencsik egy elmebeteg. Oroszország mint tolerancia hazája? Olyannyira toleráns Oroszország, hogy embereket zárnak börtönbe, mert bírálni merték a rendszert, vagy éppen koncerten Putyin ellen zenéltek.
  A másik, hogy a paksi szégyenetet amit a Putyinnal kötöttünk, azt az orosz média köntörfalazás nélkül leírja, hogy stratégiai pontot kívántak szerezni az EU-n belül. Ennek a kívánságnak pedig Orbán gondolkodás és mélázás nélkül lefeküdt, mint egy rossz kurva. De ennek nagy ára van, amit a magyar emberek és utódaik szívnak meg ehelyett a féleszű miatt, aki személy szerint piszkosul jól jár a cimboráival együtt.

 • Az adossàgvàlsàg nem érintette keleti orszàgokban nem volt recesszio.
  Ez a felismerés eredményezte a “Keleti Nyitàs” gazdasàg politikàjàt,
  ami magàval hozza a talàlkozàsok gyakoribbà vàlàsàt.

 • erős et. sajnálom, de kénytelen voltam beletörölni a kommentjébe. mivel képtelen felfogni, hogy a 2009-es kormányhatározat nem arról szólt, amit maga fantáziál, megkímélem a hazugságtól. javaslom, legyen hálás.

 • Kedves népidemokrata!
  Parlamenti hatàrozat volt 2009-ben,a bövités elökészitéséröl.

 • erős dénes: az. maga meg mit is írt? na, ugye.

 • “Az adossàgvàlsàg nem érintette keleti orszàgokban nem volt recesszio”
  S melyek lennének ezek az országok?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.