Lázár János javaslata – a visszamenőleges 35%-os adó fogadtatása Svájcban

2013 február 26 11:52 de.22 hozzászólás

Mit mondjak, eléggé egyértelmű!

Aki könnyesre röhögi magát Lázár Jankó baromságán, az Hans Rudolf Merz szövetségi tanácsos. Igaz, az eredeti szöveg holmi Bündnerfleischról, és annak fűszertartalmáról szól, de kétségtelen, hogy a jó humorú tanácsos a magyar miniszterelnökségi házi feladat olvastán sem reagálna máshogy.

Én megértem: Shakespeare szerint színház az egész világ. De miért mindig Orbánék kapják benne a buffó szerepét?

Ille István

22 hozzászólás

 • buffó: a prózai színjátéktípusok komikus figurája, aki rendszerint a cselekmény alárendeltje, kárvallottja. lassú és egysíkú gondolkozású, s ezt a mentalitást testalkata is kifejezésre juttatja.

 • az iro azt HAZUDJA a cimben hogy a Lazar javaslat fogadtatasarol fog irni…..utana betesz egy videot amirol o maga is megirja hogy EGESZEN MASROL SZOL….egy bizonyos husrol es fuszertartalmarol…….nem ketseges hogy Ille urban egy HAZUDOZO paprikajancsit NEM tisztelunk

 • burkus laci
  2013 február 26
  1:58 du.
  csak megjött! már vártam. nem az a lényeg, hogy miről van szó a háttérben, hanem, hogy orbánból megint bohócot csináltak.
  de, hogy ne hiányozzon, maga is megkapja a kiröhögést: 😀

 • Humor az élet sója!
  Nekem tetszett. Ennek a fajta humornak széles területe van a neten. A készítői egy mozdulatsorra egészen más szöveget tesznek rá. De ugyanakkor irónia is.
  Tulajdonképpen azt jellemezné, közröhej tárgya a magyar politika.
  Persze, jobbról nincs humorérzék, mutatja ezt az orbánnak pitiző kutyus is.

 • Atyaég, burkus, hát ez egy pamflet!

  Nem, nem nem lehet valaki ennyire buta.

  Vagy igen, Rasid?

 • Persze, lehet, hogy ehhez itthon kell élni, hogy vegyük a lapot. Bezzeg nálunk mindenki értette, és mi is könnyesre röhögtük magunkat.

 • Judit Noszticzius

  Lázár János befolyásolja a svájc embereket a pénzért ???? Észreveszünk Orbánék kizsákmányolják-e ??????? Ez nem biztos vagy valószinűlegünk !!!!!

 • Burkus laci!………….Laci-Laci!Tudnod kellene, nem vagy abban a helyzetben,hogy kritikával illesd Illét.A nagy megmondóember nem nézi az ilyen megnyilvánulásokat jó szemmel.Elvárható reakció a hurrá és a taps.

 • Hans Rudolf Merz 2010 Oktober vége ota nyugdijas-volt Bundesrat/svàjci miniszter/-a közéletben és Parlamentben nem szerepel azota.Tehàt a történet még ettöl is régebbi.

 • Dénes ERÖS
  2013 február 27
  4:41 de.

  Hans Rudolf Merz 2010 Oktober vége ota nyugdijas-volt Bundesrat/svàjci miniszter/-a közéletben és Parlamentben nem szerepel azota.Tehàt a történet még ettöl is régebbi.”

  Az mindegy egy pamflet szempontjából. Lehet a video maga múlt századi, itt egy ember fuldoklik a röhögéstől valami marhaságon. Egyszerűen aláapplikáltak egy másik szöveget, ami éppen olyan röhejes.

 • Ille Istvan…….ha ebbol http://www.index.hu/belfold/2013/02/27/vezet_a_fidesz_masodik_a_jobbik/ se latod hogy karos a tevekenyseged a baloldalnak akkor remenytelen eset vagy …..elgondolkodhatnal azon amit most irtam

 • Dénes ERÖS
  2013 február 27
  4:41 de.
  na és? gondolja, hogy ez a lényeg?

 • Topapó
  2013 február 27
  2:05 de.ű
  akkor miért nem hurrázik és tapsol? ejnye, micsoda impertinencia ez?

 • burkus laci
  2013 február 27
  12:41 du.
  csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam. w. churchill.

 • ombre
  2013 február 26
  3:47 du.
  burkus nem hülye, csak verbális mentalista 🙂

 • A 2009-es(minusz 6,8 %-ra) és azt megelözö kormànyzàsra a magyarok csak sirva tudnak gondolni.
  “Elpocsékolt évtized Magyarorszàg szàmàra ” Rik Scheerlinck a belga
  KBC Bank tulajdonàban lévö K&H Bank vezérigazgatoja szerint.

 • Dénes ERÖS
  2013 február 28
  7:17 de.
  nagyszerű.egyetlen hibája van csak: semmi köze a posthoz 🙂

 • Ille..1:10 …du..ne tudd meg mire vagyok kepes verbalisan…sokkal rosszab az mint itt irasban

 • Dénes ERÖS
  2013 február 28
  7:17 de.
  Hm..És mi erről a véleménye a mi kis igazmondónknak?:

  Csődbe vitel: Orbán Viktor 2010. július 23-án (amikor ugye talpig voltunk a csődben) ezt mondta – szó szerint – Kálmán Olgánál (akkor még el mert menni hozzá):
  “A magyar gazdaság, és különösen a magyar pénzügyi mutatók, azok az Európai Unió legtöbb államánál sokkal jobb állapotban vannak. Még a legfájóbb dolog, az államadósság mértéke, ami olyan 80 % körül van, és szerintem nagyon magas, még az is inkább csak egy európai középmezőnynek számít. Tehát – hogy mondjam – nem a…, nem egy abszolút ponthoz kell viszonyítanunk, hanem az európai gazdaságokban, gazdaságok körében kell elfoglalnunk egy jó pozíciót. Az európai gazdaságok körében a magyar gazdaság pozíciója jelenleg jó. Egy gyengeségünk van, az a legfájóbb, ez pedig a növekedés alacsony volta.” —– Nos ennyit tudott mondani arról a “csődről”, amibe a szocik vitték az országot. Most nagyon kiegyeznénk egy ilyen csődhelyzettel!

  Szétlopás: Budai Gyula elszámoltatási kopó beleharapott 1442 ügybe, de csak hetet tudott elráncigálni a vádemelésig, jogerős ítélet sehol, jogerős felmentés akad.

  Tehát kedves és bölcs népfenség, lehet mondogatni, hogy az elmúltnyolcévben csődbe vittek és szétloptak!
  Csak éppenséggel nem igaz…

 • burkus laci
  2013 február 28
  9:29 de.
  ezen nem is csodálkozom 🙂

 • 来把。美女, 我送你手表。。。。。。。。。

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.