Magyarország alkotmánya, valamennyiünk szégyene

2013 február 9 12:34 du.91 hozzászólás

Magyarország, a magyar nemzet és valamennyiünk szégyene, hogy olyan alaptörvénye lesz az országnak, amely a hajléktalanná vált emberek teljes és végső megaláztatására ösztönzi az önkormányzati politikusokat. Bár az Alkotmánybíróság már egyszer alkotmányellenesnek deklarálta a hajléktalanok kitiltására vonatkozó szabálysértési törvény ominózus rendelkezéseit, a társadalmi igazságosságot és a legalapvetőbb humanista értékeket elutasító Fideszt, illetve a hajléktalan Jézus kitiltását is bizonyára megkísérlő Kereszténydemokrata Néppártot az ilyen formalitások aligha zavarják. Ezentúl Magyarország Alaptörvénye rögzíti a “közterületen életvitelszerű lakhatás tilalmát.” A  tényállást eredetileg Rogán Antal (a Fidesz egyéb kérdésekben kissé mérsékeltebb) képviselője, illetve Németh Szilárd és Papcsák Ferenc honatyák javasolták. Magyarországon öt ezertől ötven ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható az, aki az utcára kényszerül.

Hogyan tudsz egy hajléktalan embert vasárnaponként imádni, amikor hétfőn egy másikról nem is veszel tudomást? Forrás: whatwouldjackdo.net

Azzal, hogy az alaptörvénybe emelik a hajléktalanság kriminalizálását nem csak attól a “lehetőségtől” fosztják meg a tönkrement devizahiteleseket, a mélyszegénységben élő idősöket, a reménytelenségbe elsüllyedő állástalan fiatalokat, az alkoholizmussal, kábítószerfüggéssel küzdő embereket, a gyermeküket egyedül nevelő anyákat, vagy apákat, és az otthoni erőszak elől menekülő kiskoruakat, nőket és férfiakat, hogy egy omladozó, bűzős pesti aluljáróba meneküljenek a hideg elől, hanem közellenséggé nyilvánítják őket. Ezentúl maximum akkor lehet eltűrni őket, ha láthatatlanok.

Nem ez az egyetlen rendelkezés, ami hamarosan bekerül Magyarország alaptörvényébe. Az állami finanszírozásban részesülő diákok röghöz kötése és a családi kapcsolat rendkívül szűk definiálása (az élettársak kizárása ebből a kategóriából) is az alaptörvény részévé válik. De a hajléktalanok érintő szekció az alaptörvény most tervezett negyedik módosításánaka legelképesztőbb aspektusa.

Ha ezt szignifikáns tiltakozás és ellenállás nélkül keresztül tudja vinni a fideszes-kereszténydemokrátás kétharmad, akkor nem csak Magyarország kormánya és parlamentje egy embertelen, undorító, hanyingert okozó üszkös és rothadó massza, hanem a magyar nemzet – mint közösség és mint fogalom – is azzá válik. És ha ez tiltakozás és ellenállás nélkül átmegy, mindannyian akik magyar állampolgársággal rendelkezünk, vagy akik a magyar nemzethez tartozónak  tartjuk magunkat, némaságunkkal, vagy indifferenciánkkal szabad utat adunk a fekély terjedésének.

Érdemes lesz Ottawában és másutt is jól átgondolni, hogy mire iratkozunk fel, amikor útlevélhez és magyar állampolgársághoz folyamodunk, és amikor az Orbán rendszer Kanadába kihelyezett antiszemita és szélsőjobboldali diplomatái előtt teszünk esküt a kétharmad morális szarhalmazára.

91 hozzászólás

  • kedves Christopher . nekem buszkeseg az uj alkotmany mert magyar vagyok ….www.index.hu/bloghu/nertars/2013/02/08/lenyomoztak_majd_beideztek_a_kommentelot nem vedtelenek a magyarok tobbe

  • Má’rha…

  • naagyon helyes hogy a hajléktalanok ne aludjanak az uccâkon,DE a kormâny kell gondoskodjon hogy kapjanak normâlis szâllâshelyett munka lehetöséget.

  • mÁrha vidéki paraszt

  • hogy mi van nekünk? alkotmányunk? ez a tákolmány az lenne? na, neee!
    alaptörvényileg megtiltja a hajléktalanságot, ezzel minden hajléktalan törvénysértővé lesz.
    alaptörvénybe építi a felsőoktatásgban végzők röghöz kötését, így aki mégis máshol kíván boldogulni, az törvénysértő lesz.
    igaz, azt is mondja, hogy az önkormányzatok és maga az állam köteles gondoskodni a hajléktalanok elszállásolásáról, csak arról feledkezik meg, hogy ugyanebbe az alapizébe foglalja, hogy hogyan is, és miből?
    mint ahogy azt is elfelejti alapizéileg befoglalni, hogy ha már röghöz köti, végzettségének megfelelő munkahelyet is biztosít neki.
    az alapizébe benne foglaltatik az államháztartás hiányának 50%-a is. nos, ennek alapján orbán is törvénysértő. a kibúvó, mi szerint a teljesül időarányos % a felmentés – ahogy azt kusza szem is behazudta – érvényes, több, mint baromság. mihez képest időarányos? egy választási ciklushoz? akkor már mehet is orbán ellen a feljelentés.
    csak nem lenne olyan bíró, aki le merné tárgyalni.

  • Jávorszky Mária

    Ez a – falusi – pernahajder stílus emlékeztet valakire.
    Hogy csapna belé a hájdermenykő!

  • Weisz ur . igaza van . azert hozzatennem hogy ne csak a kurmanyok feladata legyen a hajlektalanok lakasanak megvasarlasa . miert ne fizessenek a GYAROSOK BANKAROK akik a munkahelyeket kinaba viszik es igy munkanelkuliek millioit szegenyitik el ugy magyarnban mint kanadaban mint az usa-ban ahol szinten allatok modjara elnek hajlektalanok manhattanben IS

  • burkus laci
    2013 február 9
    1:24 du.
    Még az is lehet.
    Te viszont egy talpig úr vagy.
    Igaz, a felett egy milliméterrel sem..
    🙂

  • Jávorszky Mária
    2013 február 9
    1:41 du.
    Pedig- állítólag- kuriózum vagyok.

  • Lélfai Szilárd

    Tisztelt Lap, tisztelt Munkatársak!
    Trudeau azt mondta “legyünk intelligensek”, de azt nem mondta, hogy a totemok magyarul totemek!
    Imádom a nyugati kommunistákat, akik soha nem tapasztalták meg a kommunisták áldásos tevékenységét, viszont reklámozták a kommunista propaganda hazugságait!
    Kanada beszél “cigány bűnözésről”, nálunk ez rasszizmus lenne és tilos!
    Nálunk a Marx elvtárs által megalkotott-megalapított antiszemita kategóriák, kifejezések is ismeretlenek, maga az antiszemitizmus csak azért létezik, hogy legyen mivel büszkélkedni, vagy miért siránkozni!(mikor mi a célszerű!)
    A “röghözkötés” tényleg szomorú! Adjunk a diákoknak legalább havi 200.000 Ft ösztöndíjat, ha egyetemre jár akkor ez az összeg járjon nekik 65 éves korukig, utána ez az összeg lehet a nyugdíjuk alapja! Az, hogy az általános műveltség alapjaival sincsenek tisztában , kötelességről nem is hallottak,(tisztelet a kivételnek, de azok nem tüntetnek), nekik csak jogaik vannak! Tisztára olyanok mint a bujtogatóik!
    Az sem mindegy, hogy pl. az északi, nálunk sokkal gazdagabb államok létszámarányosan mennyi diplomást képeznek ki, mennyit költenek rájuk, és mennyi diplomást “használnak”. Miért reklamálnak a nyugatiak az USA “agyelszívása” miatt?
    Milyen jogászok azok(pl.Bárándyék) akik az MSZMP. MSZP jogutódainak vallják magukat, vagyonilag, de a bűnökhöz, bűnelkövetőkhöz semmi közük! Ez olyan mint amikor valakinek meghalnak a szülei, a vagyonukra igényt tartunk, az adósságaikat pedig “felejtsük el”!
    A hajléktalanok legnagyobb gondja a kötöttség! Milyen alapon követeli tőlük bárki is, hogy minden reggel mondjuk 06 órára menjenek be dolgozni valahová, legyenek ott napi 8 órát, dolgozzanak, és ne fogyasszanak alkoholt sem munka előtt, sem munka közben! Érdekes módon, legtöbbjüknek ételre nem, de alkoholra, cigarettára telik.
    Gondolom ez Kanadából nem látszik, az informátorok pedig nem kellően objektívak!
    Üdvözlettel: Lélfai Szilárd

  • Jávorszky Mária
    2013 február 9
    1:41 du.
    mábocs. kiskegyed környezetében spermahajderek vannak csak. nem azt akarta írni?
    a témához, esetleg? persze, csak, ha van valami értelmes gondolata.
    látja, még a házőrző is kiizzadt magából valami értelmes-félét. igaz, fogalmam sincs, hol olvasta weisz kommnetjében az állam bácsi által megvalósított lakásvásárlást, de ilyen apróságra ne adjon. menjen a saját feje után.
    amúgy is zavaros a mondat, mert egy hajléktalan pontosan azért hajléktalan, mert nincs lakása, így azt az állam elég nehezen tudná megvásárolni.
    persze, ha azt írta volna, hogy a hajléktalanok részére, mindjárt mást jelentene.
    de hát, egy házőrzőtől ne várjuk el túl sokat.

  • Ps.: mennykő…
    (Aki annyira magyar mint ön, az ne satnyítsa a nyelvet…)

  • WEISZ JOZSEF
    2013 február 9
    1:20 du.
    Az új elképzelés szerint kapnak..
    Százötvenezres büntetést ha közterületen alszanak, ha nem tudják kifizetni, (mi a lócsöcsből tudnák?) akkor börtön.
    Igaz, ott legalább enni kapnak, meg tisztálkodhatnak is, amíg lenem tellik a tartozásuk..
    Szép, orwelli világ…

  • Ha valaki nem fogadja el, nem tiszteli ezt az izét, sőt még sercint is rá, az felségsértést követ el?
    Vagy, a kitalálójára esetleg? 🙂

  • Magyarorszàg Alkotmànya a szégyenteljes gyarmati mult befejezése.
    A 89-es az akkori lehetséges ideiglenes Alkotmàny,amit a szoc-lib szerzök megirhattak.
    Kinek nem tetszik a mostani?
    Az idegen hatalom kiszolgàloinak,haszonélvezöinek
    és ezek örököseinek,valamint az internacionalizmust-most globalizmus- a nemzeti érdekek fölé helyezöinek,mert ugy lehet egy
    gazdasàgot az orszàg vezetésétöl függetlenné tenni,idegen érdeküvé
    “stabilizàlni”.

  • ez kemeny volt Chris es fajdalmasan igaz….mi itt Kanadaban sokan azon a ponton vagyunk, hogy nem erdemes tepnunk a szankat, hiszen suket fulekre talal….nemcsak az orban egy gennyfasz, de azok is, akik tamogatjak es sokan vannak!

  • szégyenkező_határon_belüli

    Kedves Burkus Laci! Én meg magyarországi magyar létemre szégyenkezek a mocsok alaptákolmány és kitalálói miatt! Miattuk van megint szégyenteljes hírünk a világban. Nem a magyarságunkkal, hanem a kUrmányunkkal van a gond. Nem volt elég még ennek az országnak “keresztény-nemzeti” horthysta és nyilas kurzusokból?

  • Annyira szeretem itt olvasni azok hozzászólásait – Létfai úr pl. -, akik ezerrel támogatják az új állampártot és tízezerrel lelkesednek az új pártállamért… Jó tudni, hogy vannak, különben még azt hinném, hogy csupa önállóan gondolkodni képes, szegényekkel szolidáris honfi és honleány él szép Magyarországon, és egy darab rabszolgalélek sincs, aki hálás, ha az új diktátor megkíméli az önállóság fáradalmaitól. Hiszen nem kell mást tenni, csak HINNI BENNE, és felvirágzik a magyar!

    Irigylem Létfai úr, mert könnyű azoknak, akiket a vakhit vezérel.

    Csak nehogy Orbán holnap kijelentse, hogy a Föld egy lapos korong… Bár ahogy nézem, maguknak kb. 5 perc kéne, hogy meggyőződéssel vallják ezt is, hiszen a félisten mondá.

  • misi…nyugodtan tepd a szad…jokat rohogunk

  • te burkus

    rendben, rohogd ki magad, de ha lehet utana huzzad le magad a budin te higfosnacigyoker…

  • A hozzaszolasok tobbsegebol is latszik, hogy a tobbseg vagy fel sem fogja mirol van szo, vagy nem erdekli. Nem azt mondja senki, hogy a hajlektalan aludjon az aluljaroban, vagy hogy ne hazasodjanak az emberek, inkabb eljenek elettarskent stb stb… a Cikk arrol szol, hogy ebben a nem-demokraciaban barmit mond ki az alkotmanybirosag (kisbetuvel), azt a hatalom percek alatt megkeruli. Ilyen a vilagon nincs. Meg olyan alaptorveny sem, akarmilyen rohadt takolmany (van a vilagon egy par), hogy a napi torvenyeknek es szuksegleteknek engedve szabdaljak. Mi a [email protected] keres egy alaptorvenyben a roghozkotes, a hajlektalanok ugye? Az alaptorveny kozmegertesen, teljes tarsadalmi egyetertesen alapulo alap-igazsagok jol megszerkesztett osszessege kellene, hogy legyen. Ez a foshalmaz, ami van, es egyre gyurjak (hatha szar lesz belole, ahogy Hofi mondta), szegyen rank, igaza van a cikknek. Meg az is szegyen, hogy ezt sokan nem ertik egy allitolag ertelmes nep tagjai kozul.

  • kedves delutan 9.-en 5:24-kor szegyenkezo hataron beluli . fopgadjunk a szemet sztalinista komcsi alkotmany miatt nem szegyenkeztel , csak most mert nemzeti alkotmany van . tovabbi jo komcsi alkotmanyozast neked

  • G.G!…………..Tudja a család ÁVO-s multját figyelembevéve ezt lehetett várni.

  • falusi
    2013 február 9
    3:08 du.
    bocs, de “csak” elzárás a büntetésük, aminek végrehajtási helye és körülményei is változók. a börtönökben egyszerűen ilyesmire nincs hely. naponta 3.500 huf az átváltási érték – érdekes, ha közmunkára váltanák át, ott napi 5.000 – ugyanakkor az államnak napi 8.000-be kerülnek. igaz, így majd’ 5 hónapra van hol aludniuk, tisztálkodniuk, és van mit enniük.
    mégiscsak humánus az államhatalom, nem?

  • Létfai Szilárd
    Tényleg, milyen jogászok azok (ha már felhoztad), akik olyan törvényeket hoznak rendszeresen, amik alkotmányellenesek és az Uniós jognak sem felelnek meg?
    Neked nem kellemetlen, hogy a szövetségeseink folyton kötelezettség szegési eljárás alá vonja a kurmányodat?
    Kénytelenek szegények saját faszkalaptörvényt írniuk maguknak, azt is gránit szilárdsága ellenére állandóan módosítani. És “kénytelenek” kiherélni az Alkotmánybíróságot az után is, hogy pártkatonáikkal feltöltötték. Mert akkora jogász szakemberek, hogy a politikájukhoz igazítják a törvényeket, és nem fordítva, ahogyan egy tisztességes kormánynak tennie kellene.
    Ezekről írjál, ne Marxról, az MSZMP-ről, meg a világ teremtéséről, mert ezek történnek manapság.
    Vagy ha már MSZMP-zel, akkor Pozsgay elvtársról írj, aki együtt lobogtatja a székely zászlót fidesznyik polgármesterekkel. Az is a héten történt.

  • Az Alkotmányt nem különböző ideológiák mentén kéne vizsgálni, hanem pragmatikusan, ahogy Weisz József a hajléktalanok kérdésével teszi. Vele értek egyet. A hajléktalanok közterületről való eltávolítását csak akkor szabadna megengedni, ha ugyanakkor gondoskodnak emberhez méltó elhelyezésükről.

  • A “burkus lacinak”irom.Szégyelje magát,amiért azt merte mondani,hogy”Büszkesége az uj alkotmány,mert magyar.”Én szégyelem magam miatta,hogy ilyen “magyarral”együtt szivom a lévegőt ebben a magára világszégyent hozó hazában.

  • Christopher Adam ur ! arra biztat hogy gondoljak meg azok akik most jelentkeznek allampolgarsagert . Lepjen tovabb , mondjon le on a magyar allampolgarsagarol ! mutasson peldat ! megteszi ? ugyanis le is lehet mondani rola ugy budapesten mint viva tel avivaban is de kanadaban is . varjuk peldamutatasat ! erre biztassa a romakat is ujsagjaban . azokat akik most kanadaban lopnak

  • Mikor távolitják már el Orbán -t ? Nagy szívességet tennei legalább 14 és fél millió Magyarnak és a Világnak is !!!
    NYUSTYUK KÖCSÖG !!!

  • tapsifules ! BUSZKE VAGYOK A NEMZETI ALKOTMANYRA . ruhelltem a sztalinastat amit maga imadott

  • tapsifules . ne gyere floridaba es akkor nem szivod velem egyutt a levegot !

  • lle István
    2013 február 10
    1:46 de.

    Szia.
    Bizonyára igazad van, de nekem minden börtön, ahol zár van az ajtón, meg rács az ablakon.
    Akik most itt tapsikolnak a hontalanokat érintő szankciók miatt, holnap- ha ők kerülnek hasonló helyzetbe- ők fognak leghangosabban visongani..

  • falusi …azt kihagytad hogy aki konyvet eget/dob ki az holnap….ÁSITOK….

  • burkus laci
    2013 február 10
    8:59 de.
    kedvenc házőrzőm, onnan, mégis, miaf…ra büszke? 1)mivel nemzeti alkotmányunk nincs 2)mivel semmi köze hozzá 3) milyen sztálinista alkotmányról beszél? csak nem arról, amit 1989-ben írtak?
    viva tel aviva? az meg hol van?
    amúgy valóban nem kell a kettős állampolgárságért folyamodókat bármire – pláne nem gondolkodásra – késztetni.
    futottak még kategória, nem játszanak a magyar politikai pályán semmit. ha önbecsülésükhöz ez kell, hát kérjék. se nem oszt, se nem szoroz.
    visszavonom az első mondatomat: legyen csak büszke rá. ha megadja a címét, egy példányt küldök is belőle. azt üveg alá teheti, és minden nap csókolgathatja. nem garantálom, hogy az eredetit fogja kapni, mert azt már annyiszor módosította a 2/3, ahányszor érdeke megkívánta. minden esetre ezt a vendégei – akiknek minden bizonnyal büszkén fogja mutogatni – nem fogják sejteni. ha folyamatos upgrade-t szeretne, javaslom, fizessen elő a magyar közlönyre.

  • falusi
    2013 február 10
    10:39 de.
    valszeg elírtad. nem hontalanokról, hanem hajléktalanokról intézkedik a tákolmány.
    mábocs, hogy bele vau-vau.

  • Ille István
    2013 február 10
    12:02 du.

    Igaz.
    tele vagok hibákkal.
    Büszke is vagyok mindegyikre…:)

  • burkus laci
    2013 február 10
    11:28 de.
    Ásítasz?
    Hm. Nekem inkább toporzéknak tűnik..
    🙂

  • Eljen az uj alaptorveny…magyarorszag uj alkotmanya….az 1989 utan ossze vissza szabdalt 1949-es SZTALINISTA al;kotmanynak csak a nyilas Mpisi felek orultek a pillekopnnyu lektűrős illevel…akinek nem tetszik … mondjon le az allampolgarsagaval jaro HASZONROL az allampolgarsagaval egyutt…gyurcsi IS megmonta…el lehet menni

  • orbanek LELKIISMERETESSEGET mutatja hogy alkotmanyban rogzitik , hogy nem hagyjak MEGFAGYNI az utcan a hajlektalanokat hanem MELEG FEDETT helyre viszik az onkurmanyzatok oket IS….ezt hiaba vartuk eddig az ugynevezett balos komcsiktol

  • Játék a szavakkal, vasárnap délután:

    Nem hagyhatjuk, hogy így legyen (revisited)

    Ha sziszegve nyílik szét az ÁnuszRózsa,
    Kénkőszagra számítunk meg hazug szóra,
    Azt sziszegi, hogy “Mi mindent megbocsátunk”,
    Azt hiszi, hogy most feladjuk minden álmunk,
    Minden álmunk.

    Diákok közt legyeskedni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Reformokról rebesgetni…
    Mi még várjuk, hogy így legyen!…
    Imádok Ötkertben lenni
    Úgy, hogy még volna rá cash-em,
    Romkocsmában beszélgetni
    Szemfényvesztés volt, Führerem!

    Diákokkal megegyezni,
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Gőzöd sincsen, mi kell hozzá,
    Hogy ez valóban így legyen?
    Diákokkal megegyezni,
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Gőzöd sincsen, mi kell hozzá,
    Nem ad választ B. Zsolti sem!

    El ne hidd, ha Dávid mondja, hogy ez jó így,
    El ne hidd, a kormányoldal bárhogy szédít,
    El ne hidd, hogy nyuszik lettünk parancsszóra,
    El ne hidd, hogy kussolunk egy narancs szóra,
    Narancs szóra.

    Diákot mind röghöz kötni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Bírnál minket, ha ezt hagynánk…
    Miért hagyjuk, hogy így legyen?
    Korlátok közt terelgetni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Bizony isten, elég volt már,
    Nem ezt választja senki sem!

    Sirámok közt kezes lenni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Jövőm sincsen, semmim sincs már…
    Hagynom kéne, hogy így legyen?
    Deák téren összegyűlve
    Változtatunk a rendszeren,
    Vityát ismét te sem akarnád,
    Nem őt választja senki sem!

    Imádók közt melldöngetni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Immár nincsen neked sansz rá,
    Nem is hagynánk, hogy így legyen!
    Sirályok közt sólyom lenni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Birkák volnánk, ha ezt hagynánk!
    Nem ad rá módot senki sem!

    Megbundázott meccset nyerni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Ligád sincsen, csapat sincs már
    Miért hagynánk, hogy így legyen?
    Svihákok közt meccset nyerni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Mihály isten! Lesen vagy már!
    Nem ad át passzt ma senki sem!

    Zsiványok közt zsebes lenni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Zsivány minden oligarchád,
    Miért hagynánk, hogy így legyen?
    (Kis)királyok közt isten lenni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Király itten te sem vagy már,
    Nem téged választ senki sem!

    Minden közpénzt zsebre tenni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Sivár minden, lehervadt már..
    Miért hagyjuk, hogy így legyen?
    Regisztrációval nyerni
    Tudom, szép volna, Führerem,
    Zsivány, hidd el, ez a kormány,
    Nem ezt választja senki sem!

    Éhségmenettel együtt lenni
    Izgalmas lesz a flaszteren,
    Millió, ki elégedetlen,
    S csatlakoznak még, úgy hiszem.
    És ha te is úgy érzed, hogy
    Szegény ország tévútra ment
    Ki a fotelből! A Kossuth térre!
    Reszkessen hát a parlament!

  • Topapó
    2013 február 10
    1:40 de.
    Mit nem mondasz?
    A tieid az ÁVO-nál voltak besúgók?
    De miért dicsekszel vele?
    Azt hiszed, h ez valahol jó pontot ér?
    Ha tanácsolhatom, inkább hallgasd el! 😛

  • Christopher, azt hiszem, erős fogalom zavarban vagy. Jézus soha nem volt utcán lakó.
    Értem én, hogy neked nem tetszik az új alkotmány, de arról teljesen elfeljtkezel, mit tett értük az előző kormány? Semmit.
    Most vannak házak ahová mehetnének, de legtöbbje nem megy, éppen így van Montrealban is.

  • ezek a videki falusiak az unalmat is toporzekolasnak hazudjak csak hogy elviseljek az uj alkotmanyt

  • Úgy emlékszem, a törvényjavaslat arról szól, hogy az önkormányzatoknak LEHETŐSÉG SZERINT el kell helyeznie a hajléktalanokat. Hát itt a gond, mivel lehetőség vagy lesz, vagy nem. De inkább az utóbbi.
    Börtönbe zárni bűnelkövetőket szokás.. már ez is sok mindent elárul a rezsimről. Nem fagynának meg és éheznének… de ismertek az öngyilkosságnak nevezett megrendelésre türténő kivégzéseket Magyarországon… igaz, ezt eddig azokkal szemben alkalmazták, akik sokat tudtak… de minden változó, a módszer kiterjeszthető tulajdonképpen más kényelmetlen elemekre is. Úgyhogy ne gondoljuk azt, hogy a hajlaktalanok számára a börtön bármely szempontból is megfelelő hely lehet.

  • Bocsánat, egy mondatban több elütési hibám is van, helyesen:…de ismertek az öngyilkosságnak nevezett megrendelésre történő történő kivégzések Magyarországon…

  • burkus laci
    2013 február 10
    1:03 du.
    Éljen. Kitalálóival és megszavazóival együtt kenyéren és vizen. Vagy 47 ezerből, plusz a kecske.
    Kishuszár!
    A 89-ben népszavazással elfogadott Alkotmányt összesen kilencszer módosították 21 év alatt.
    Az Alaptörvényt nem egészen két év alatt 19-szer.
    Mi a bánatos lófalloszról beszélsz?
    Utcán megfagyni..
    Tod, jókomám, akárhány Alaptörvényt is adnak kinyomtatva egy hajléktalan kezébe, nem valószínű, hogy kitart a fűtési szezon végéig..
    Most nem igazán akarok belemenni avva, hogy ki menjen nyugdíjba, ki ne, mit kérjenek a tanarak, ha kiöregedtek, fizetést, vagy nyugdíjat, hova lett a nyugdíjasok megtakarítása, kap-e nyugdíjat a mostani ötvenes korosztály, hány családot lehetne támogatni a Parlamenyben az időt lopó(és még li tudja mi mindent) képviselők éves juttatásából..
    Hogy az Alaptörvény mindenkire vonatkozik- kivéve a Gyevi bírót..
    Hogy az oktatásból kivont összegek hatszorosa megy stadionok építésére, hogy az önkormányzatokat lehetetlen helyzetbe hozza a központosítás, hogy az agrárpolitikának annyi köze van a mezőgazdasághoz, állattenyésztéshez, mint nekem a NASA űrprogramjához.
    Azt írod, te valahol Floridában.
    Tod, idestezsvér, onnét eccerű. Anyám, (93) nővérem (68) két gyerekem a hétből, négy unokám él ott.
    Nekem MIATTUK nem mindegy, hogy ki hányik bele a ventillátorba !!
    Suba -subaru_ (copy right my Hungarian friend): a sötétség nem mindíg azt jelenti, hogy nincs áram..
    Gyújtsál gyertyát.

  • burkus laci
    2013 február 10
    1:03 du.
    Éljen. Kitalálóival és megszavazóival együtt kenyéren és vizen. Vagy 47 ezerből, plusz a kecske.
    Kishuszár!
    A 89-ben népszavazással elfogadott Alkotmányt összesen kilencszer módosították 21 év alatt.
    Az Alaptörvényt nem egészen két év alatt 19-szer.
    Mi a bánatos lófalloszról beszélsz?
    Utcán megfagyni..
    Tod, jókomám, akárhány Alaptörvényt is adnak kinyomtatva egy hajléktalan kezébe, nem valószínű, hogy kitart a fűtési szezon végéig..
    Most nem igazán akarok belemenni avva, hogy ki menjen nyugdíjba, ki ne, mit kérjenek a tanarak, ha kiöregedtek, fizetést, vagy nyugdíjat, hova lett a nyugdíjasok megtakarítása, kap-e nyugdíjat a mostani ötvenes korosztály, hány családot lehetne támogatni a Parlamenyben az időt lopó(és még li tudja mi mindent) képviselők éves juttatásából..
    Hogy az Alaptörvény mindenkire vonatkozik- kivéve a Gyevi bírót..
    Hogy az oktatásból kivont összegek hatszorosa megy stadionok építésére, hogy az önkormányzatokat lehetetlen helyzetbe hozza a központosítás, hogy az agrárpolitikának annyi köze van a mezőgazdasághoz, állattenyésztéshez, mint nekem a NASA űrprogramjához.
    Azt írod, te valahol Floridában.
    Tod, idestezsvér, onnét eccerű. Anyám, (93) nővérem (68) két gyerekem a hétből, négy unokám él ott.
    Nekem MIATTUK nem mindegy, hogy ki hányik bele a ventillátorba !!
    Suba -subaru_ (copy right my Hungarian friend): a sötétség nem mindíg azt jelenti, hogy nincs áram..
    Gyújtsál gyertyát.

  • burkus laci
    2013 február 10
    1:03 du.
    Éljen. Kitalálóival és megszavazóival együtt kenyéren és vizen. Vagy 47 ezerből, plusz a kecske.
    Kishuszár!
    A 89-ben népszavazással elfogadott Alkotmányt összesen kilencszer módosították 21 év alatt.
    Az Alaptörvényt nem egészen két év alatt 19-szer.
    Mi a bánatos lófalloszról beszélsz?
    Utcán megfagyni..
    Tod, jókomám, akárhány Alaptörvényt is adnak kinyomtatva egy hajléktalan kezébe, nem valószínű, hogy kitart a fűtési szezon végéig..
    Most nem igazán akarok belemenni abba, hogy ki menjen nyugdíjba, ki ne, mit kérjenek a tanarak ha kiöregedtek, fizetést, vagy nyugdíjat, hova lett a nyugdíjasok megtakarítása, kap-e nyugdíjat a mostani ötvenes korosztály, hány családot lehetne támogatni a Parlamentben az időt (és még li tudja mi mindent) lopóképviselők éves juttatásából..
    Hogy az Alaptörvény mindenkire vonatkozik- kivéve a Gyevi bírót..
    Hogy az oktatásból kivont összegek hatszorosa megy stadionok építésére, hogy az önkormányzatokat lehetetlen helyzetbe hozza a központosítás, hogy az agrárpolitikának annyi köze van a mezőgazdasághoz, állattenyésztéshez, mint nekem a NASA űrprogramjához.
    Azt írod, te valahol Floridában.
    Tod, idestezsvér, onnét eccerű. Anyám, (93) nővérem (68) két gyerekem a hétből, négy unokám él ott.
    Nekem MIATTUK nem mindegy, hogy ki hányik bele a ventillátorba !!
    Suba -subaru_ (copy right my Hungarian friend): a sötétség nem mindíg azt jelenti, hogy nincs áram..
    Gyújtsál gyertyát.

  • Ez nem MO alkotmánya hanem fidess alkotmány!

  • Nézem. Nézem a kormányt, nézem a kotmányt, a törvényeket, de már nem csak demokratát nem látok, nem látok nemzetit sem. Volt kádár funkcionáriusok gyurják újra az átnevezett, de tartalmilag ugyan olyan fogalmakat. Lesz itt még közveszélyes munkakerülő is, és még ki tudja mi.

  • Megbolondult a gépem..
    Hadd kérjem meg az admint, hogy ugyan törölje már a felesleges ismétléseimet..
    Köszönöm.

  • Jávorszky Mária

    Az én gépem is megbolondult, nálam 3-ból egyet ha átenged, no de ilyet!

  • Jávorszky Mária
    2013 február 11
    1:48 du.

    Valszeg kínai és felszerelték nyilas-szűrővel…
    🙂

  • Alkotmány nincs 2012.jan.1-től.
    Csak alaptörvény van,melyet a diktátor pártja hozott meg a 2/3-al.
    Talán az a célja a hajléktalanok megbüntetésének,hogy új börtönök felépítésével teremtsenek új munkahelyeket?
    És a börtönökben,majd dolgozni fognak a rabok,akár a SZU Gulágokon,vagy nálunk pl.Recsken ez megtörtént.
    Oda is bűntett nélkül utalták be a gyanúsakat a Bíróságok 5-10-15-20 évekre!

  • Ha megbüntetnének valakit a “törvénytelen kinti éjszakàzàs miatt”
    valoszinüleg a meleg börtönben nem fagyna meg és nem éhezne-ha az
    éjjeli szàllàsra nem hajlando menni-.A büntetés természetesen nem
    egészen érthetö,de a szàndék nem elitélendö.

  • G.G!………..Tudsz olvasni?Nos akkor olvasd el mégegyszer.

  • falusi……csak most fagynak meg emberek az utcan ? gyurcsany idiota alatt nem ? szamold mar ossze hanyan fagytak meg a ti 8 eves REMURALMATOK alatt ? aztan gyere vissza duhongeni mert az olyan muris amikot TOMBOLSZ

  • Bonhomme!………Úgy gondolod,hogy a magyar adófizetők pénzén tanulsz és nyugatnak kamatoztatod, nyugaton?Nem lehúzó politika egy kicsit?Legyen minél több diplomás,csak kiváncsi lennék rá, hogy a termelől vagy szolgáltatói szakmunkát ki fogja elvégezni?A mostani gárda kezd kiöregedni.

  • Falusi! ……………..Ismerted a 89-es alkotmányt?Szerinted magyaeországon hány ember ismerte a szövegét?Miért beszélsz alkotmányelfogadó népszavazásról?Olvass kicsit többet Magyarországról.

  • burkus laci
    2013 február 12
    4:49 du.
    Te lacika..Kezdesz útat téveszteni..A szomszéd macskája is így kezdte, és rá két napjára elütötte egy autó. Higgalom kishuszár, higgalom..
    Állította azt itt valaki, hogy nem voltak hajléktalanok az elmúlt 8 évben? Hogy kerül ide Gyurcsány? Mi a bánatos lócsöcs közöm van nekem az “elmútnyócévhez”?
    Rémuralmunk? Márijaidesanyám..Panaszkodtak a kanadai, vagy az amerikai kollégák? lol
    Dühöngeni ? Miattad? Vagy a hozzádhasonló paprikajancsik miatt? Vicceske vagy..
    Tombolni? Összetévesztesz a Sandy nevű hurrikánnal..Csak nem azóta érzed a nyomást a fejedben? Vagy még gyerekkori maradvány a kőbölcsőtől?

  • burkuspocs

    de gyurcsany nem vett fel fizetest, vilaggazdasagi valsag volt, orban meg rothadt fa kergen viragzik…azert az alapveto kulonbseg a ket ember kozott mindig megmarad, mig a gyurcsany demokraciat epit ellenzekbol is, addig az orban minden oldalrol uszitja a nepet, mert csak ezen a modon tudja gyarapitani ne nem a hazat, a sajat bankszamlajat…remelhetoleg kormanyzasat szigoru felelossegrevonas koveti…

  • Topapó.
    Magyarországon az emberek 95-98%-a soha el sem olvasta egyetlen alkotmányát sem, nem érdekelte, még akkor sem, amikor ezt a tákolmányt két piszkozatban már kiadták, mielőtt megszavazták volna az un. “végleges” verziót ami 2012 Jan. 1-én be lett vezetve.
    Én felhívtam a figyelmét minden ismerősömnek, weboldalakon un. demokráciáért harcoló embereknek, hogy minden szociális ellátáshoz való jogukat elveszi a tákolmány és minden kötelességet elhárít magáról az állam, mi több mindennemű korlátozás nélkül végezheti munkáját és költheti az adópénzt, titkosíthat akármit.
    Mi itt ügyvédekkel kielemeztük a tákolmányt. Magyarországon senki a füle botját sem emelte, de a mai napig sem hajlandók az emberek elolvasni, minek alapján vesztették el és milyen jogaikat, mi maradt meg, mit lehet tenni? Márpedig, aki birka, az ne csodálkozzon, ha a juhászkutya a seggébe harap, amikor az kilóg az a sorból.
    Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyenre képes. A Magyar emberek nagy részének nemtörődömsége, a saját és felebarátaik sorsa iránti apátiája és a következetes, szervezett, célt elérő munkához való hozzáállás hiánya amit a Fidesz/KDNP/Jobbik kihasznál. A nép egy resze meg lett félemlítve munkahelyén, másik része a megélhetése miatt aggódik és fél, családos embereknek nehéz harcolni a jogaikért. Még egy egész országra kiterjedő. 3ü4 napos általános sztrájkot sem tudott összehozni a polgárság három év alatt. 2014 alkalom lenne a változtatni legalább a kormányon, de szerintem ez még kétséges, hogy sikerülni fog.

  • Popopapó
    2013 február 12
    5:25 du.
    Igen, ismertem. Javaslom neked is elolvasásra.
    Tanulságos. Főleg akkor, ha összehasonlítod a mostani, toldozott-foldozott, már tizenkilencszer módosított marhasággal.
    szives figyelmedbe ajánlanám még az Alkotmány harmadik fejezetét, különös tekintettel a köztársasági elnökre..
    Ti. a négyigenes népszavazas egyik fontos kérdése volt. Ahhoz, hogy módosítani tudják az eredeti alkotmányt, kellett a szavazás.
    Ha majd egyszer felét elolvasod annak amit én már elfelejtettem Magyarországgal kapcsolatban, tán még vitaképes is lehetsz..
    Gyúrjál rá. Érdemes. A nyelv is gyönyörű, az ország is, meg az irodalma is..

  • nyilass missi……kezeltesd magaD ……you are about to get a straitjacket in a canadian madhouse……cabinfevered van a hideg tel miatt…gyere ide orlandoba napozni ha van ra penzecsked

  • Figyelő
    2013 február 10
    4:04 du

    “Christopher, azt hiszem, erős fogalom zavarban vagy. Jézus soha nem volt utcán lakó.”
    Átírták a Bibliát? Vagy menhelyet csináltak az Olajfák hegyén található Getsémáné kertből?
    Mert- ha azóta nem történt gyökeres változás keresztény-ügyben, az a kert Jézus kedvenc tartózkodási helye volt. Megfeszíttetése előtti utolsó vacsora után is ide vonult vissza a tanítványaival, és itt árulta el Júdás csókja is.
    Igaz, az nem utca. Az kert…

  • Nyilas Misi
    2013 február 12
    5:40 du. A gengszter váltás óta mikor volt szigorú felelősségre vonás?Majd ha a jobbik megnyeri a választást akkor lesz.

  • kedves libsik….az egyetemi lazadok valamennyiunk szegyene http://www.magyarhirlap.hu/egyetemi-lazadok

  • Bunkó burkus: te vagy az egyetlen “valamennyiünk”.
    P.S. Még annyit sem tanultál meg, hogy fel tudnád tenni az ékezeteket az idétlen szövegeidben te paraszt!

  • burkus laci
    2013 február 13
    7:50 de.
    Hadd kezdjem úgy, ahogy Szentesi Zöld…
    Kezdjük azzal, hogy diákként neked nem kellett lázonganod.. Sőt: te még ingyen járhattál középiskolába, egyetemre. (Máramennuben). Az alaphelyzet az volt, hogy a te diákkorodban volt a rendszerváltás, a diktatúrából demokráciába való, vértelen átcsúszás. Orosz katonai konvojok nem vonulgathattak az ablakotok alatt éjszakánként,hacsak nem közvetlenül a vasút mellett laktatok, amikor az orosz tankokat, gépkocsikat kivonatoztatgatták az országból.

    Vannak az írásban még olyasmik, hogy “A hétfői rendkívüli adásnapokon pedig ’56-os gyilkosok kacsingattak a képernyőn. Ilyen körülmények között a nemzedéki és közéleti ellenérzés rockzenében, hosszú hajban, focimeccseken bukkant ki, és ezzel nagyjából a végére is értünk a lázadás lehetséges fórumainak és módszereinek.”

    Nyolcvankilenctől már minden nap volt adás. Hetvennégytől két csatorna. Most nem azért, de az osztrák tévé is csak a hetvenes évek közepétől működtetett két csatornát.
    Az ötvenhatos, hétfőnkénti különadásban kacsintgató gyilkosokról annyit, hogy nagy valószínüséggel a kedves papa is még porbafingó ifjonc lehetett akkoriban, így érdekes lehetett, hogy Zöldike felismerte a “gyilkosokat”. Remélhetőleg tud ilyesmit trapézon és lovon is, mert akkor nem lesznek megélhetési gondjai, ha egyszer vége lesz a Magyar Hírlapban is

  • kitör a demokrácia, az igényes újságírásra való átállás..

  • falusi…..igazad van….szerinted vissza tudjuk hozni a kadar rendszert vagy nem ? belevagunk mi ketten vagy nem ? varom valaszod !

  • falusi….en azert disszidaltam ugy 28 eve mert a fele fizetesem elment gyerektartasra es 40 evesen ez nem teccet…na mi lesz ? visszahozzuk a kadar jancsit vagy nem…amugy ujabban orbant le kadar jankozzak ha meg nem olvastad…tehat lehet hogy orban az uj kadar janko nemzeti szinekben…ra szavazok

  • Tisztelt szerzö!

    “Magyarország, a magyar nemzet és valamennyiünk szégyene, hogy olyan alaptörvénye lesz az országnak, amely…”

    Kérem,ne beszéljen mások nevében,mert erre nem hatalmazta fel senki.
    Én is magyar vagyok,de nem értek önnel egyet.Arról már nem is szólva,hogy ön elferdíti a tényeket,nagyokat csúsztat.Vagy ön szerint az a szabadság,demokrácia,ha egy kisebbség tekintet nélkül a többségre köztereken alszik,iszik,lakik és összepisili,összeszarja az aluljárókat?Az önkormányzatok minden hajléktalan számára biztosítják az emberhez méltó élet legalapvetöbb feltételeit.A törvény elfogadása elött nyolcvanan fagytak meg a hidegben,Tavaly egyetlen ember halt meg.Mi ebben az antidemokratikus,uram?Aztán az AB tett róla,hogy Magyarország visszatérjen a civilizált világba:most bárki újra szabadon,demokratikusan megfagyhat.De választhat…pestis és kolera között.

  • Ezek nem magyarok?Vajon ök mit szólnak a magyar alaptörvényhez?Hát a most készülö román alkotmányhoz?És önök?

    “A romániai magyarellenes retorika megfékezését kérte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke Victor Ponta román miniszterelnöktől, akivel kedden találkozott. A megbeszélésre azt követően került sor, hogy román-magyar vita alakult ki a székely zászló kitűzése ügyében. Az RMDSZ-nek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Kelemen Hunor a román kormányfőnek elmondta: határozottan visszautasítják azokat a „sovén, magyarellenes” kijelentéseket, amelyeket Valer Marian szociáldemokrata párti szenátor tett. Marian egy vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egyik képviselőtársával együtt olyan törvénytervezetet terjeszt be, amely egyebek között büntetné azokat, akik a nyilvános helyeken nem románul beszélnek.”(MTI)

  • burkus laci
    2013 február 13
    12:00 du.
    Hadd válaszolja erre is, meg az előző beírásodra is.
    Nem, mem óhajtom visszahozni sem a Kádár időszakot, sem az előzőeket. ha akarnám is, okafogyott lenne, mivel a jelenlegi kormány már nagyjából visszahozta. Padlást ugyan még nem söpör, de ha ez így megy tovább még az is elődordulhat.
    Írod, 28 évvel ezelőtt hagytad el az objektum epicentrumát külső vonzóerő hatására. Ha jól emléxem általános iskolai tanulmányaimra, akkor az egyszerű kivonás útján is kiderül, hogy most 68 éves vagy. Ez egyben akár magyarázat is lehet arra, hogy miért itt töltöd az idődet.
    Viszontdemegámhamár.. Tisztelettel érdeklődöm: szerinted ki nevelte fel azt a két gyereket, akik után nehezményezted a negyven százalékos gyerektartást? ki segítette azok kedvesmamáját, hogy megéljenek? Büszke vagy-e arra, hogy a gyerekeid apa nélkül nőttek fel? Várhatsz-e tiszteletet az elhagyott gyerekeidtől?
    Ismered-e annyira a távozásod utáni időszakot, hogy naponta sommás véleményt nyilváníts róla?
    Hirtelenjében ennyit.

  • Ez a tákolmány azért érvénytelen mert az – z emberek nem szavaztak meg, nem hagytak jóvá, erőtlen és érvénytelen – ezert a következő kormány köteles helyralitani a Köztársaságot és a Demokráciát.

  • Ádám. csak nem a keresztény gyökerekre való hivatkozás miatt szégyenkezel ? (Egyébként milyen állampolgár vagy ? Én kettős voltam, de az egyikről lemondtam…)

  • Küszküllö!………….Tudod belegondoltam abba,hogy miért ne lehetne nekünk nagy izraeli alkotmányunk.Már is elkezdhetnénk fegyverkezni a nagy Magyarország visszaállitása érdekében.Mindenkit hadkötelezettségre kényszeriteni mert ez az ország érdeke.A parlamentből mindenkit kizárni aki nem magyar.Törvényeket hozni,hogy aki nem támogatja az ország politikáját és állampolgárait az rasszista,nemzetellenes sőt hazaáruló közben csoportokat küldeni más országokba,hogy szitsák a magyarellenességet.A kanadai csapat már régen megalakult.És még sorolhatnám a sok demokratikus intézkedést amit megtehetnénk.De hat nekünk csak a mostani jutott.

  • Lélfai Szilárd

    1. Én nem szégyellem a magyar alkotmányt, még ha nem is értek minden elképzelésével egyet, mi választottuk ezt a kormányt(a többség)!
    2. A nevemet sem szégyellem, igaz nem is írok mindenféle gyalázkodást!
    3. Attól, hogy valaki “bonhomme”-nek nevezi magát, ugyanolyan “nonhomme” marad mind amikor még “csasztuskákat” írt, majd “pol-beat”-et, most meg ilyen “kecskerím” -eket, s Petőfinek képzeli magát!
    4. Lehet Orbánt szidni, gyalázni, – nincs sajtószabadság, mégsem lesz senkinek bántódása ezért. A gazdasági eredmények és a nemzetközi megítélés – no nem a Kominterné – mégis elismeri, az Ille elvtárs és a hasonszőrűek legnagyobb bánatára!
    5. Igaza volt Szolzsenyicinnek!

  • Lélfai Szilárd

    Először arra gondoltam, hogy valaki elírta a Topapót, rájöttem, nem! Tényleg csak egy popó-apó jöhet ilyen ideológiával mint amilyent Küszküllőnek válaszolt! Ma már józan ésszel senki nem gondol a Trianon előtti Magyarország visszaállítására!
    Bár lehet, hogy ha majd Budapesten lesz a Kneszet, akkor egész Európa a “miénk” lesz!
    Eszembe jutott egy régebbi vicc, bár ez sem a magyarországi antiszemitizmusról szól!
    Izraelben új bevándorlók megnyitják a Nosztalgia nevű orosz éttermet.
    A bejáratnál megváratják az embert. Az étlapon felsoroltakból minden éppen nincs. Az étel rossz. Amikor a vendég leül valahová és éppen enni próbál, megjelenik a pincér, s átülteti egy másik asztalhoz. A fizetőpincér triplán számol és nem tud visszaadni. A ruhatárban kiderül, hogy eltűnt a kabátzsebből valami. Majd pedig amikor az ember elmegy, a tulaj utána ordít “takarodj haza Izraelbe, zsidó!”.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 15
    11:15 de.

    1. Ezzel legtöbben így vagyunk. Magyarország Alkotmányán nincs semmi szégyellnivaló. Magyarország Alaptörvényén meg igen.
    1/a. Igen, ti választottátok.
    1/b. Kisebbség.. Általános iskolai tanulmányaim számtanórái, valamint a tudomány jelenlegi állása szerint is.
    A szavazáson a választásra jogosultak 37%-a szavazott a FIDESZ- KDNP jelöltjeire. (lehet, hogy te Matolcsyval jártál egy osztályban?)
    2. A nevet nem is kell. Azt kell(ene) amihez adod.
    3. Fikció. Szvsz sqart sem tudsz bonhomme-ről, 1gy a csasztuskától a pol-beatig terjedő véleményed elfogadhatatlan, bizonyíthatatlan, egyszóval marhaság..
    4. Klubrádió ügye. Kirúgott műsorvezetők, szerkesztők, médiamunkások.
    4/a. A nemzetközi megítélés legkitűnőbb példái a külföldi lapokban megjelent gazdasági értékelések, a leminősítések.(Lásd még a mai Financial Times-t.)
    5. Részigazságai voltak Szolzsenyicinnek. Hofinak meg igazsága.
    Amikor azt mondta, hogy ” magyarországon az egy főre eső bunkók száma két bunkó.”

    Örülök, hogy segíthettem.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 15
    11:15 de.
    Bocs, de ezt írod: …”A gazdasági eredmények és a nemzetközi megítélés – no nem a Kominterné – mégis elismeri”…
    Példával, nevekkel tudnál szolgálni ehhez az ostoba megállapításodhoz?

  • 🙂
    Találtam nektek egy hibbantjobbant IQ bajnokot…

    http://kepviselofunky.blog.hu/2013/02/15/look_at_this_fucking_moron

    🙂

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 15
    11:15 de.
    na, akkor ideje egy kis adathalmazt olvasnia. nem kell messzire mennie, itt olvasható a KMH oldalán, Orbán nem hazudott a címe.
    utána felkérem, legyen olyan bűbáj, és sorolja elő a gazdasági eredményeket.
    a nemzetközi megítélésre ne fecséreljen energiát. a szart nem igazán lehet fényezni.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 15
    11:15 de.
    még valami: ezt a kormányt nem a többség választotta. ha előveszi a kezén lévő ujjai mellé a lábán lévőket is, talán ki tudja számolni.
    nem tudom, hova tartozónak vallja magát, de, hogy “mi”, már megbocsásson, egy hangyányit nagyképű kifejezés.

  • gybognarjr
    2013 február 13
    9:51 de.
    floridában nem lehet kapni megfelelő code page-t 🙂
    nem paraszt ő, még csak nem is bunkó. egyszerűen tudatlan.
    felelőtlenül gyereket csinált, azután meg sértődötten lelépett, mert micsoda dolog, hogy annak eltartására kötelezték?!
    remélem, odaát több esze volt, mert ott még a gatyáját is lehúzná róla egy okos asszony 🙂

  • A többségi demokrácia választási rendszere a győztesnek vagy a többséggel rendelkező szövetséges csoportoknak biztosítja egy határozott időre a „népuralmat”. Lényege, hogy döntéshozatalkor mindig az – egyszerű vagy a minősített – többség akarata érvényesül, vagyis ez a „többség diktatúrája”.
    1.Történeti vagy írott alkotmánnyal működik mely könnyen, a törvényhozók által módosítható.
    2.A szavazatok viszonylagos többségének megszerzése sokszor elég a kormányzáshoz. Ez a politikai rendszer ellenzéki szerepre ítéli a szavazáskor alul maradtakat, akár a valós többséget.”(Wikipédia)

  • A cikkirotol,mint magas végzettségü embertöl elvárhato lenne a stilus.Minösithetetlen szavai lejáratják mondanivaloját is.

    Nemhogy elfogadják az emberek ezt a törvényt de üdvözlik,mert a hajléktalanok többsége nemis akar változtatni életmodján.Én élek itt,számos hajléktalan ismerösöm van.
    Hajléktalanszállás biztositva,szociális gondozokutcai szolgálat mind.

    Hangulatkeltéssel,a martaloc,baloldali ientellektuellek élnek,ne értvén,hogy az idö tullépett felettük,már más játékszbaályok kezdenek élni Magyarhonban.

    Meg a világon is,hi szen a demokráca utolso fejezének idején-azaz most-már nem leht a 20.század fogalmaival élni.Rendbe teszik a dolgokat.

  • Edit Pálfi Ne vedd sértésnek amit írok neked, de ha konkrétan itt élnél Mo-on akkor lehet, hogy más lenne a véleményed. Mert, azért igy könnyű véleményt mondani. Párttól függetlenül, a mindenkori kormánynak olyan törvényeket kellene hozni, hogy mindenki találjon magának munkát, hogy megtudjon élni és legyen fedél a feje felett. Kanadàban ez hogyan van? Akkor nem lenne kérdés, a hajléktalanság. Ezt is nyugattól vettük át, és rájöttünk, hogy nem is jó. Nagyon sok lakatlan ház van az országban, albérletbe kilehetne adni szerintem, a rászorukonak a ház és a kert gondozásáért. Mert nem mindegy, hogy kinek a szemszögéből nézed, ha pl- most szokatnád a gyereket, hogy egyedül járjon az iskolába, és mindig azon a részen kéne járjon, ahol a hajléktalanok “tanyáznak” nem tudom, hogy mennyire lennél nyugodt. Ráadásul, fertőzés veszélyes is, mert illemhelynek is használják a területet.Például Bp-en nem müködnek a gyönyörű szökőkutak, mert ott fürödnek. Holott, a hajléktalan szállón ezt kulturáltan megtehetnék (tisztelet a kivételnek). Az állampolgároknak is joguk van a kulturált környezethez, a turistáknak meg elvárásuk. Miért lenne ez alól bárki kivétel. Te hogy gondolod?

  • Ádámkának a “mit nem helyett, a mit igen”-ről kellene írnia! Az aluljárókban, állomásokon, ahol több ezer ember fordul meg nap mint nap, ne kelljen már eltűrni a bűzt és az igénytelen mocskot, alapvető higiénia szempontok (a biológia nem politika) miatt sem egészséges hogy ott éljenek. Egy mit igen: több hajléktalan szállót!!!

Leave a Reply


This site is protected by Comment SPAM Wiper.