Változások a KMH körül: november 26-án lehet, hogy akadozik honlapunk

2012 november 25 8:52 du.3 hozzászólás

Az évek folyamán jelentősen növekedett az oldalunkon megjelenő cikkek és hozzászólások száma. Ezzel párhuzamosan a KMH olvasótábora is emelkedett. Ezért eljött annak az ideje, hogy web hosting céget és szervert váltsunk. Nagyobb tárhelyünk, céges email címűnk és új logónk lesz. De a változásnak az az ára, hogy 2012 november 25-én 23 órától (EDT) – akár huszonnégy órán keresztül – akadozhat honlapunk. A transzfert egy kívül álló internetes cég végzi, és ígérték, hogy a lap teljes átvitele transzparens és fájdalommentes lesz. De elképzelhető, hogy Magyarországon elérhető leszünk, miközben Észak-Amerikában nem jön be néhány órán keresztül a portál. Ez mindig az adott felhasználó (olvasó) internet service provider-jétől függ. Türelmüket előre köszönöm!

Az új logónk és fejlécünk

Az új logót fokozatosan vezetjük be, és ezzel lecseréljük a honlapon jelenleg látható illusztrációt és fejlécet. A jövőben egy-egy fizetett hírdetés is megjelenhet a KMH-ban, és a potenciális reklámbevétel a tárhely és egyéb technikai költségek fedezésére fordítjuk.

Lapunk demokratikus elkötelezettsége nem változik. A továbbiakban is a szabaságjogokat, a pluralizmust, és a szociális igazságosságot, illetve a nyugati liberális demokrácia eszméjét igyekszünk képviselni írásainkban.

Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne, emailen és a Facebookon elérhető leszek, ha úgy alakulnának a dolgok, hogy mi is egy rövid “kényszerszünetet” tartunk hétfőn.

[email protected] | www.facebook.com/christopher.adam2

3 hozzászólás

  • Örülök neki hogy a lap eszmeisége,elkötelezettsége a demokráciá felé nem változik.Köszönöm.

  • Kedves Christopher, sokkal áttekinthetőbb volt az oldal, a változtatások előtt.

  • Dakóca Te kis kákán is csomótkereső :
    Ha nem tetszik , lehet elhúzni.
    Javasolhatom talán a számodra legmegfelelőbb oldalt , a Sz’tkoronarádiót ?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.