Az éhségsztrájk után megszületik a demokratikus ellenzéki összefogás?

2012 szeptember 15 12:18 du.48 hozzászólás

Kanadában általában a hóban sétálva hoznak meg kulcsfontosságú döntéseket kanadai kormányfők saját jövőjükről. 1984 február 29-én mondott le Pierre Trudeau, egy hosszú téli séta után. Jean Chrétien pedig 2002 január 15-én szintén sétálgatott a hidegben, és úgy döntött, hogy inkább marad. Magyarországon az egy hétig tartó éhségsztrájk alatt döntött úgy Gyurcsány Ferenc, hogy 2014-ben nem indul újra a miniszterelnökségért. Lehet, hogy a Demokratikus Koalició siralmas eredményei a felmérésekben – tartósan 5 százalék alatt áll a párt támogatottsága – , vagy lehet, hogy maga az éhségsztrájk félsikere – Niedermüller Péter DK-alelnök szerint sokan látogatták meg az éhségsztrájkolókat, de a magyarországi média részéről sokan gúnyolódtak és kevesen érdeklődtek az akció lényegéről: az előzetes választási regisztráció elleni tiltakozásról – győzte meg Gyurcsányt arról, hogy jobban teszi, ha 2014-ben nem indul a kormányfői posztért. Ezzel pedig elhárult a demokratikus oldal összefogását gátoló egyik legnagyobb akadály.

Néhány óra telt el Gyurcsány bejelentése és egykori riválisa, Mesterházy Attila közleménye között: a Magyar Szocialista Párt elnöke a DK-éhségsztrájkot lezáró tüntetésre küldte az MSZP híveit.

“Amíg minden polgár szabadon, titkosan dönthet arról, kire bízza az ország irányítását, addig van esély arra, hogy leváltsuk Orbán Viktort és helyrehozzuk a kormány által most okozott károkat. Ezért fontos minden olyan megszólalás, tett vagy demonstráció, ami a titkos, általános és egyenlő választáshoz való jog megőrzését, a választók jogainak védelmét tűzi ki célul.

Ezért támogatjuk Gyurcsány Ferenc és társai demonstrációját is, amit a parlament előtt folytatnak. Ezért hívunk mindenkit, aki fontosnak tartja a demokrácia védelmét, hogy vegyen részt a ma délutáni Demokratikus Koalíció által szervezett rendezvényen. Álljunk ki közösen a választás szabadságáért, a demokráciáért, a köztársaságért, egymásért és mindazért, amiben hiszünk! Hiszen a demokráciát 22 évvel ezelőtt újból kivívtuk ugyan, de mára azt megtanultuk, hogy azt újra és újra meg kell védeni. Közösen kell megmutatnunk, hogy nem félázsiai nemzet vagyunk, hanem egészen európai. Büszke magyarok, demokraták, akik a történelemben mindig lerázták magukról a hazugságra épülő hatalmat. Ez lesz a sorsa Orbán Viktornak is.”

Gyurcsány kormányfő-jelölti kampányával már nem kell számolni. De ettől még a DK indíthat listás és egyéni jelöltöket. Ez pedig az inkább baloldali, de erősen billegő választókerületekben elszívhatja azt a 4-5 százaléknyi voksot, mely éppen a legnagyobb ellenzéki párt jelölt győzelmét segíthetné elő. Gyurcsány lényeges gesztust tett az MSZP felé, Mesterházy pedig viszontválaszolt. De még így is Mesterházy Attila kezében a labda. El kéne gondolkodnia azon, hogy vajon ő lehetne az a miniszterelnök-jelölt, mely az MSZP, a DK és a Lehet Más a Politika számára egyaránt elfogadható lenne, vagy esetleg mást, egy párton kívüli jelöltet kéne találni?

Amennyiben 2013 szeptemberében elkezdődik a Fidesz által preferált előzetes regisztrációs folyamat, a 2014-es választási kampány több mint félévvel előre lesz hozva. Ellenzéki oldalról a regisztrációra való buzdítás is csak akkor fog menni, ha addigra egy hiteles, higgadt és egy posztorbáni Magyarországra vonatkozó pozitív, építő jellegű tervekkel rendelkező kormányfő-jelölttel áll elő az MSZP, a DK és az LMP.

Gyurcsány felismerte, hogy ő biztosan nem tudja megtestesíteni az MSZP-DK-LMP-összefogást. “Köztudott, hogy közöttem és néhány ellenzéki vezető között nézetbeli konfliktus van. Az a fontos, hogy (…) a Demokratikus Koalíció által képviselt Nyugat-barát és józan polgári politika jelen legyen. Nem engedem, hogy jelöljenek, nem jelöltetem magam a miniszterelnöki tisztségre. Ha lesz közös jelöltünk, azt fogom támogatni”–mondta Gyurcsány a TASR szlovák hírügynökségnek a Kossuth téren.

Egyedül Mesterházy Attila MSZP-je kezdeményezhetne – hitelesen – ellenzéki kerekasztalt. Ennek most jött el igazán az ideje. Gyurcsány mai bejelentése révén a szocialista pártelnök eszébe juthat egy régi közmondás: addig üsd a vasat, amíg meleg!

48 hozzászólás

  • Van aki hisz meg ennek a boszmenek? Holnap ugyis mast mond es letagadja amit ma mondott. amugy Mesterhazy sem jobb!

  • Mohai: Maga még hisz a viktornak, aki egyetlen igaz szót sem mondott az utóbbi húsz évben, kivéve “a”, “az”, “de”, “és”, “hogy”, “meg”, “el”. A maga értelmi képessége is a viktor szintjén, nullán áll.

  • Hát hiába erölködik,hazudott eleget,most kínjában nem tud mit csinálni.
    Aki hazudott reggel,délben meg este milyen jogon nevez másokat hazugnak?????!!!!
    Én a helyében csöndben maradnék és befejezném az éhségsztrájkot,mert semmi értelme!
    Normális ember nem szavaz rá,egyébként a pártja nem lépi át a parlamenti küszöböt és szerintem nem is fogja,
    kivéve ha a hatalom megszerzése érdekében az MSZP és az LMP nem fog velük össze,de ezt nem merik megtenni
    mert akkor ők is bukásra vannak ítélve!Az emberek nem hülyék…..

  • Egy az orszàgunkat rombadöntö politikus,aki semmi felelöségérzéssel nem rendelkezik, probàl a pàlyàn maradni ahelyett , hogy megbànnà az àldatlan eddigi vezetöpolitikusi tevékenységét egy sivatagban, vagy a szerzetesek között. De vigyàzzunk vannak követöi,akik végig csinàlnàk ezt az orszàgfoszto karierjét !

  • junior!

    A te szellemi kepesseged leragadt kb. egy 6-eves szintjen. Nem hiaba rakod a neved melle jr. Ebben a cikkben szo sincs Victorrol. Olyan vagy, mint egy gyerek. Ha valami rosz dolgot csinalt es leszidjak, azzal vedekezik, hogy a masik mit csinalt.

  • A viktor és a koszos bagázs milliárdokkal többet hazudik, lop csal! Gonosz, kegyetlen a betegeket, rokkantakat, nyugdíjasokat kínzó, szociális támogatasukat, magánvagyonukat megtagadó, elrabló bitófára való mafia banda az egész. A viktor kiárusította az ország becsületét személyes előnyért és ezért egy becsületes országban mionimum főbelövés jár, csakhogy Magyarországn kevés a becsületes ember, maga sem az, máskülönben ott lenne azok közt, akik el akarják kergetni ezeket a gonosztevő bitangokat!

  • “az egy hétig tartó éhségsztrájk alatt döntött úgy Gyurcsány Ferenc, hogy 2014-ben nem indul újra a miniszterelnökségért”

    Milyen szépen ki van találva, hogy elegánsan visszavonuljon attól, amire egyébként sem lenne semmi esélye.
    Az a hely bajnainak van előre lezsírozva, mindenki tudja. 🙂

    Az más kérdés, hogy akinek van egy csepp esze és emlékszik még a régebbi dolgokra, nem kér égyikükből sem.

  • Szerző: Boda Marcsi | szeptember 15, 2012, 2:23 du.

    “Normális ember nem szavaz rá”

    Jól mondod, Boda marcsi.

  • Ez az országunkat rombadöntő politikus – hogy egyik orbánvakságban szenvedő olvtársunkat idézzem – nem rombolta szét a hatalmi ágak egyensúlyán alapuló politikai rendszert, minden intézkedésében védeni igyekezett a nép legszegényebb rétegeit, a löttyös indulatok és felkorbácsolt érzelmek helyett megpróbált az észre hatni, és minden elkövetett hibája ellenére európai, demokrata politikus volt, és ma is az. Mellette a mostani miniszterelnök, a szotyolaköpködő Orbán egy provinciális senki, egy felcsúti tapló, a saját és haverjai zsebét közpénzből tömködő rabló, akit normális országban két hét alatt űzött volna ki a nép a parlamentből. Normális országban. Magyarország most nem az.

    Hazugsággal vádolni azt, aki kimondta, hogy nem akar többé hazduni, mert elege van a hazugságokra épülő politikából – nos, ez több, mint pofátlanság azok részéről, akik szó nélkül zabálják be Orbán napi hazugságait, amiket már számon sem tartunk, mert tudomásul vettük, hogy ettől a magyarság átkától értelmes, józan hangot úgysem fogunk hallani.

    Gyurcsány mai beszéde a tüntetésen egyszerűen mestermunka volt. Még mindig ő a legjobb szónok a magyar politikai palettán, de a szónoki tehetségnél fontosabb volt a beszéd mondanivalója: ha a magyar nép nem tér észhez és nem mászik ki az általános apátiából, akkor Orbán uralma marad, és az Magyarország számára a végzet maga.

  • Nyugati orszagokban(demokraciakban, ha ugy tetszik), a levalasztott politikus, partvezer szepen eltunik.Megkapja az
    obsitot, es szep csendben tunodik, hogy mit rontott el. Miert nem kellett a valasztoknak? Ez hulye meg meg mindig ugral. Nem veszi a lapot..A baj, hogy van penze boven es meg mindig tud [email protected] kavarni.
    Gybognar! Nagyon faj a szived???

  • Ott voltam a naggyűlésen.
    Príma kis beszédet mondott Ferink.
    Én sohasem hittem hogy indulni akarna bármiféle újabb választáson.
    Ez csak olyan idióták fejében fordul meg akik fényévnyire állnak az europeer politizálástól.
    Normális poitikus be szokta érni ha kétszer megválasztják kormányfőnek.
    Csak despoták akarnak állandóan kormányfők lenni.
    Aki a mai helyzetben Gyurcsényferit szidalmazza ( mint Mohai akárki , akiről eddig sohasem halottunk ) az leköpi a gyerekei jövőjét.

    Boda értelmű Marcsi :
    Az éhségsztrájk tökéletesen meghozta azt az eredményt , ami miatt végrehajtották.
    A cél nem az volt hogy majd emiatt Felelőtlen Ártány meggondolja magát és majd nem szavaztatja meg a kétharmadjával a választói jog általános eltörlését , hanem hogy felhívja a világ figyelmét erre az újabb pofátlan áltörvénykezésre. ÉS ez sikerült is. New Yorktól New Zeelandig erről írnak a lapok.
    Úgyhogy Marcsi mielőtt hülyeségeket sikkantasz ide be , előtte használd azt a boda fejecskédet.

  • Hat Gay-za! Tenyleg irnak a lapok Feritekrol( Szemenyei szerint, nem azonosultok vele), csak en itt latom a ket szememmel, hogy mit irnak “downunder”. Szepen bemutatjak, mint politikai bohocot(political clown). Nem ertik, hogy mit ugral meg mindig ott, kulonosen, hogy a sajat partja volt kenytelen kigolyozni. Ez erre nem igy megy, hanem szep
    csendesen meghuzzak magukat a levitezlett polik. Ugy, hogy a Feritek legyen a tietek. Senki nem ker belole/luk.
    Azzal, hogy mennyit irnak a lapok rola, en nem dicsekednek. Javaslom keress egy neww-zealand-i, vagy esetleg egy ausztral lapot(talan akarmelyiket) es olvasd el.

  • Kedves Geyza ott a pont nálad !

  • Jimbo! ” … demokráciákban a leváltott politikus szépen eltünik…és csendben tünődik, hogy mit rontott el….” Ugye ezt tette a mostani -egyszer már leváltott- miniszterelnök is? Ezen az alapon rajta miért nem kéred számon, hogy mi a fenét keres már megint itt????

  • Gábor! “Még mindig ő a legjobb szónok a magyar politikai palettán”… Ebben senki nem is kételkedik, mivel az eddigi hírhedt és világraszóló szónoklatát soha sem tudnánk elfelejteni, mert azzal beírta magát a történelembe, pontosabban a -NÉGY ÉVIG NEM CSINÁLTUNK SEMMIT…HAZUDTUNK REGGEL DÉLBE ÉS ESTE …ELKURTUK !…BASSZA MEG….! KURVA MAGYARORSZG…! …MEGUNJÁK ÉS HAZAMENNEK… TESSÉK, EL LEHET MENNI …!
    E szavak, melyek nem tűrik a nyomdafestéket, miből gondolják, hogy a magyar nép kénytelen eltűrni?
    Nem hinném, hogy Gyurcsány az egy heti publikus, salaktalanító gyógyterápiája alatt megvilágosult volna, vagy talán megszállta volna a szentlélek, vagy csupán véletlenségből most az egyszer igazat mondott volna.
    A megvilágosulástól ő messze van, amihez még néhányszor reinkarnálódnia kell, jobb ha most rögtön el is kezdi.
    Erről jut eszembe egy vicc: Két cigány összeveszett, egyik a másiknak azt mondja – te cigány , te engöm átkozol?
    a másik cigány – dehogy átkozlak ín tíged, ín csak jót kívánok neköd, hogy eredj a mennyországba, de most rögtön!

  • Gyurcsány ….. “Közösen kell megmutatni, hogy nem fél ázsiai nemzet vagyunk, hanem egészen európai”….
    Mily ” fennkölt véletlen”, hogy ezt épp most mondja és közvetlen azután, amint a minap Strassburgban Barroso meghirdette az Európai Egyesült Államok tervét! Gyurcsánynak ez kapóra jött, feltételezem már tudott róla,(nincsenek véletlenek, a politikában még kevésbé) ezért is ment éhség sztrájkolni az álnok hazug pszichopata, hogy be tudja jelenteni, hogy nem indul az elnökválasztáson. Mert abban reménykedik a barom, hogy Magyarország cionista föderáció lesz, ahol egységes Európai adózás lenne, csak arról szót sem ejtett Barroso, hogy a bérek is egységes Európai lennének ? Barroso még sok másról sem beszélt, pl.a választásokon fog e számítani a nép véleménye….mivel minden egy kézben lesz. Álmodozzatok, csak barmok!
    Inkább maradunk fél ázsiai nemzet!
    Ki ez a Barrozo és a többi szedett – vedett társaság amely őt körülveszi? Ki által lett megválasztva ez a háttérhatalom mely nemzetek sorsáról akar dönteni? Ki hatalmazta fel őket erre?

    KI AZ UTCÁKRA EURÓPA ÖSSZES NEMZETE !

  • Boda Marcsi megszülted már a 4. 5. gyermekedet mert csak utána jöhetsz ide a KMH-ra megvalósítani magadat (Varga István fideszes honatya)

  • Gyurcsàny egy jo SZONOK, nem is avval van problémànk vele meg Bajnaival. Az eredményeiket sinylödtük és sinylödjük amit IWF tanàccsal elkövettek ! Most az igénytelen hàtuk mögé sorakozottak, dr. Vadai Àgnes, Rona Péter stb. és MSZP-sek szeretnék az elödök rombolo munkàjàt folytatni,olyanok akik még a hibàk beismeréséig sem jutottak el àldatlan 8 évük utàn.

  • Szemét véleményt osztottál meg velünk te rossz uton járó Boda Marcsi.Mohaival, Dakottával,Dénes Erőssel és a többi ferdén gondolkodóval együtt menjetek a fenébe.Ti nem értettétek meg Gyurcsány öszödi beszédét.Vagy az Orbán féle hazudozás tetszik nektek?Én szégyelem magam,hogy ilyen emberek vannak szeretett hazánkban.Ti felelőtlenek vagytok,amikor igy vélekedtek.Nem gondoltok gyermekeitek és unokáitok jövöjéről.Ez felettébb csunya dolog.

  • Remélem ugy lesz!Amennyiben nem lesz összefogás,akkor a jelenlegi rendszer irányitóit nem lehet leváltani!Kedves Jávorszky Mária itt aki szedett vedett az Ön az.Aki nem érti meg öszöd igazi értelmét az sajnálatra méltó!Elképesztő amit itt Ön össze-vissza hord!Igazza van azoknak az embereknek hogy az agymosott embekkel nem lehet mit kezdeni!Ön nem MO-on él?Önnek minden rendben van?Kivácsi volnék hogy Ön is a napraforgó mákvirágok családjában tartozik-e?Megkérem,hogy a személyes jelzőit ne osztogassa,azt tartsa meg magának,mert az magára illik..

  • Budai Ilona! Ebben a tekintetben,bizony egyformak.Egy kis elteressel: A gyurcsanyt olyan kis folennyel valasztottak meg, hogy nemigen volt meggyozo senkinek. Orbant nem a sajat partja lokte ki(hanem valoszinu valasztasi csalas/igy vagy ugy/) “szavazassal” vesztett hivatalt. Tudom csak kis kulonbseg, de azert megis csak kulonbseg.
    Mindazonaltal Orban is szedhedte volna satorfajat. Ez csak annyit jelent, hogy (ebben a tekintetben) egyik kutya, masik eb. Tipikus politikusok.
    Azt mar nem is mondom, hogy Orban nem sajat magat egette le. Fletyo viszont igen. Es meg be sem fejezte. Most
    ehezett egy kicsit???? Hi….hi…Legalabb latjuk, hogy a bohockodashoz ert nagyon. Bar a politikahoz is ertene.

  • Jimbo

    igen, mi is ezt remeltuk orbannal kapcsolatban, tobbszor bukott politikus, elmebeteg (papirja van rola) es azt jatssza, hogy magyarorszag miniszterelnoke….te meg agyhalott idiota varod tole az orszag fejlodeset….remelem vele egyutt kerulsz bortonbe, vagy a zart osztalyra…nekem mindegy, csak eltakarodjatok mindenhonnan, mert mint a patkanyok csak a kort terjesztitek, semmi egeszseges nem fejlodhet ki, amerre ti megjelentek…..csak a veremsotetseg, ferto…

  • hulye javorszky

    a beszedbol is egyertelmuen kiderul (johat nem az ilyen ertelmi fogyatekosoknak, mint te), hogy Gyurcsany volt eleddig az egyetlen politikusunk, akit mindez zavart…az osszes tobbi, elukon orbannal nem zavartatja magat attol, hogy allandoan hazudik, vagy elkurta….most akkor mi van?

  • tevedsz csimbok

    orban eleve csalassal nyerhette a valasztast, legalabbis a 2/3 bizonyosan csak ugy johetett neki ossze…

  • Látom nem kell már nekem foglalkoznom @arcsimbók @öcsfej idétlen beszólásaival.
    Kap ő itt nélkülem is hideget-meleget 😀 😀 😀 😀

  • Már többször megírtam nektek ,Ti “diszmagyarok” semmi közötök hozzánk,idegen érdekeket szolgáltok. Már Obama sem ér rá, hogy izraeli isteneteket fogadja,mert elege van már belőletek. Gyurcsány,Bajnai nem kell nekünk elegünk volt belőlük, hazugságaikból és árulásaikból,kár a gőzért,demokratikusan sohasem juttok hatalomra. Csipkerózsika Te még mindig álmodsz? Érredj már fel és lásd be:nem megy, erről megyőzhetnéd a hasonszőrű “barátaidat” is. Ha kell szárazkenyéren is kitartunk!

  • Berecz Istvàn ! Mi megértettük Gyurcsànyt,elismerjük jo Szonok. A vezetöképességét Bajnaival tartjuk elégtelennek ! Csak a 2008-as IWF mentöövvel 6 év-szoc-lib vezetés utàn tudtàk a teljes összeomlàst elkerülni. De a problémàkhoz nem nyultak. Ilyen lett a 8 éves eredményük . Ezt az ” eredményt ” szép szonoklattal sem lehet szebbé tenni !

  • Földes Ernő, maga tartson inkább lelkiismeretvizsgálatot. Aki Kádár alatt eladta magát MSZMP-nek, hogy osztályvezető lehessen, az ne másokat vádoljon idegen érdekek kiszolgálásával.

  • csipkerózsa, az a kétharmad csak 53 %, de az is csak volt, egyszer és hol nem…. pont, mint a mesében

  • Gábor, funkcionális analfabétáknak hiába magyarázol arról, hogy mit jelentenek a többszörösen bővített mondatok, amikor csak hívószavakat értenek, pont, mint a csirkék.

  • Hehehehe
    Földagyú megint bekajált ebédre egy adag agyagot és mostr köpködi itt a vályogot.
    ( Vagy legalábbis azt hiszi…)

  • Déneském…hja nehéz holmi ” szociális népszavazás ” ,.nek elneveztett nemzetrontásokkal szemben bármiféle reformokat végrehajtani.
    Felelőtlen Ártány most -többek között- annak is issza a levét.
    Eredmény : az orvosok , ápolónők csapatosan mennek külföldre, viszont legalább már 6 hónapot kell várni a közegésségügyben arra , hogy a beteg időpontot kapjon az időpontegyeztetésre.
    Egy szimpla műtétre, ( ha nincs életveszélyben a beteg ) éveket kell várni.
    Legutóbbi rémhír hogy egy mozgássérült kislány fogászati ellátását három hónapos várakozás után kívánták elvégezni.
    Addig meg csak had fájjon a foga.
    Nyuger , mozgássérült nem hasznos tagja Hungaróturulárvalányhajlandnak. El kell venni tőlük mindent..nyugdíjat , illetményt , orvost , utazást , mindent…dögöljenek meg. Nyuggerek különben sem Fideszsesek .

  • Csipkes szaju Rozsa, Gay-za! Csak szeretnem, ha tudjatok, mennyire ertekeljuk ezeket a jelzoket, amivel fentebb illettek minket. Csak nehogy ti, kesobb, visszakiabaljatok, hogy hasznaljuk ezeket a parlagi jelzoket. Ez szokastok, mikor mar nincs mit mondanotok. De jol van ez igy, legalabb nem kell nekunk jellemezni TITEKET. Koszi, hogy megteszitek magatok. Igaz veletlen az egesz, mert fol se fogjatok, hogy mit csinaltok. Hiaba doktoratus, hiaba a
    “bestsellerseg”.Attol meg tyukeszuek vagytok.

  • Jimbo, ez vagy te:
    “Pityu hüje,
    Gyöngyi hüje.
    Csak én vagyok okos egyedül,
    énekem a segembe is felyem van”

  • 8 ÉV és szoc.-lib. vezetés a 2008-as Gyurcsàny,Bajnai csödöt hagyott,amit 2009-ben még megfejeltek-majdnem 7%-os GDP-s CSÖKKENÉSSEL-,a TÉNYEKRÖL IRJUNK ! 2010-re EGY 81,2 %-BAN ELADOSODOTT ORSZÀGOT ADTAK ÀT. MEGOLDATLAN PROBLÉMÀKKAL . PL. A 20 MILLIÀRDOS £ KÖLCSÖN 2012 VISSZAFIZETÉSÉNEK ELKEZDÉSÉVEL-2014-IG KELL VISSZAFIZETNI KB. 10 MILLÀRD £-t. MIRE KELLETT APÉNZ ,HA NEM A PROBLÉMÀKRA ? Ezekre vàlaszoljanak az érintett szonoklo Gyurcsàny és az elemzésig idàig még nem juto Bajnai -a DK-val és a szintén elkövetö Mesterhàzy.

  • haha tuske:) nem szabad ennyire lealazni a fogyatekosokat:)

  • hazudsz Denes

    Bajnai rendben adta at az orszagot, abbol tudtak megvenni a MOL-t emlexel te agyhalott?

  • Szegény,gyenge ellenségeink Csipke Rozsa stb., az adosàgok kamatai annyira rugnak évenként ,mint amennyit az egészségügyre tudunk költeni.Ezért kell az àtvett 81,2%-ot csökkenteni.

  • Igazán remek lesz! A lébőjt – kúra (elsőrangú bohócelőadás) után új erőre kapott igen demokratikus ellenzék (mszp-dk) összefog és legyőzi a gaz fasiszta fideszt! Kár, hogy pojácánk már úgy lejáratta magát, hogy friss-frizurájú Mesterházy főnök is csak égeti vele magát. Nektek annyi, akármilyen választási rendszerben buknátok. Már fölismerték az emberek – itt is elég olvasni a hozzászólásaitokat – hogy az MSZP-DK az MSZMP valódi utódpártja, ugyanazok az emberek és követőik, ugyanolyan hozzáállással, ugyanazzal a mások elleni – akár fizikai – megsemmisítéssel fenyegetőző lumpenproli ivadékok, akik voltatok Rákosi pajtás idején. Köpönyeget váltottatok, de belül ugyanolyanok maradtatok. Egyben van változás – most nem a nagy Szovjetunió, hanem a „demokratikus nyugat” fenekét nyaljátok. Talán a parlamentbe még bekerültök néhányan. Külön röhejes az alábbi idézet gyurcsánytól „Nem engedem, hogy jelöljenek, nem jelöltetem magam a miniszterelnöki tisztségre.” Igazán aranyos, még beképzeli, hogy bárki is megválasztaná ezt a paprikajancsi pojácát.
    Ez a geyza, meg gybognár a DK-sok gyöngyei, igazán megható az igyekezetük, hogy ők is benne legyenek a bohóc-partiban. Még jó, hogy a DK-nak csak ilyenek jutnak. Csatlakozik még hozzájuk csipke rozsa és társai is – így teljes a kép. Összeállt a cirkusz – kezdődhet az előadás – a „demokratikus ellenzék” újabb bohócelőadása bizonyára folytatódik.

  • Bajnai rendben adta at az orszagot, abbol tudtak megvenni a MOL-t emlexel te agyhalott?

    Szerző: Csipke Rozsa | szeptember 17, 2012, 8:02 de. A liba tolvaj az rendbe rakta az országot!

  • cupido

    en pontosan tudom, mi tortent a libas ugyben, pont az ellenkezoje, mint amit ti terjesztetek, ahhoz, hogy ez bebizonyosodjon, csak menj oda es ragalmazd meg, akkor megtudod a buntetesbol, hogy mi tortent a libaugyben, ha nem tudod elhallgassal , masok osszeszarozasaban elsok vagytok, jobban tenned, ha az adobevallasoddal piszmognal INKABB te nemzetszomorito foldsotet gyoker…

  • T.Csipke Rózsa! Nem tudom honnan szalasztottak,de a gusztustalan,alpári nyelvezet amit használsz nem sok jóval kecsegtet.Tanitgasd csak a hazájukat elhagyó emigránsainkat a szép “Magyar”nyelvre.

  • T. Topapó! Csipke Rózsa hozzászólásai tartalmukban objektívek és tényszerűek, nyelvezetét pedig a ti szellemi színvonalatokhoz igazítja, csak hogy megértsétek.

  • Tüske Zsófia! Nem tudom honnanszeded azt az állításodat,hogy én valaha is eladtam magam,hogy tudományos osztályvezető lehessek! Engem a tudományos igazgató keresett meg ezzel az ajánlattal,miután az intézetben többeket megkeresvevse senki nem merte elválalni azt a műszaki feladatot amire ajánlatot tettek nekik. Így végszükségből fordultak hozzám.Ez egy nagy kihívás volt számomra aminek az elválalásához feltételeket szabtam.Uj osztály lett erre a feladatra létrehozva,amihez a munkatársakat kizárólagosan szakmai szempontok szerint szedhettem össze és nem szólhattak bele,különben nem válalom.A fizetéseket,jutalmazásokat kizárolagossággal határozhattam meg.Nekem ez nem egzisztenciális kérdés volt, hanem eddigi munkáim utáni szakmai elismerésként kezeltem. Soha nem voltam pártember,kizárólag a szakmai szempontok határozták meg állásfoglalásaimat,döntéseimet, még akkoris,ha az hátrányos volt esetleg számomra.Soha nem voltam becstelen és igazságtalan,talpnyaló,áruló, min te meg a hozzád hasolóak. Magadból indulsz ki!

  • Imádom ahogy a Rózsa a osztja ezeket a marhákat! Nyomasd nekik kedves Rózsa, hagy érezzék a törődést! 🙂

  • Szerző: Csipke Rozsa | szeptember 17, 2012, 3:48 du.

    Mesélj gedeon, mi történt a libás ügyben, ha pontosan tudod. Érdeklődéssel hallgatlak.

  • T.Parittyás! Látom hiába tanultál annyit az inteligenciád ott van ahol a vakond is érdeklődik.Lehetsz több diplomával nagyon tanult emberként is bunkó.

  • Ez igaz Tisztelt Topapó! És valóban tudok az is lenni. De hát mit tegyek? Ki hozzátok belőlem…:)

Leave a Reply


This site is protected by Comment SPAM Wiper.