Csárdástól flamencoig – Megalakult Montreálban a Cabaret de Magog

2012 április 17 12:36 du.98 hozzászólás

Dzsesszesített Csárdással, flamenco tánccal, helyi zenészekkel, művészekkel és Montreál legfinomabb all-you-can-eat pogácsáival tárta ki kapuit a Cabaret de Magog 2012 április 14-én. A megnyítón jelen volt Kertész Ákos Kossuth-díjas író, Dávid Vera montreáli magyar festő és szobrászművész, Michael Towe fotoművész, Lina Moros táncművész, Kimberly Bourgeois zeneszerző és együttese, valamint Michel St-Pierre és Jonathan Charbonneau gitárosok. Göllner András, a Cabaret de Magog alapítója elmondta: az új kör a sokszínűség és az emberi méltóság elkötelezett híve és támogatója.

Dávid Vera és Kertész Ákos

A Cabaret de Magog az 1911-ben Szentpétervárott megalakult Kóbor kutya kabaré hagyományaira épül. A cári Oroszországban működő kabaré a helyi művészek, írók és gondolkodók találkozóhelye volt. A kabaré rendezvényein rendszeresen jelen volt a kör egyik prominens alapítója, Anna Akhmatova, valamint Borisz Paszternak, Gumiljev Mandelstam és Vlagyimir Majakovszky. A Kóbor kutya kabaré az avant garde és nem-konformista értelmiségiek szabad, demokratikus egyesületeként működött.

Linda Moros flamenco táncművész a Cabaret de Magog-ban

A montreáli Cabaret de Magog elnevezéséről is szólt az est szervezője. Ezékiel próféta könyvében olvashatunk a Magóg királyságról. Anonymus pedig azt írta, hogy Magóg lehetett a magyarok ősi földje, Attila pedig Magóg utolsó királya. “Ahelyett, hogy “Magyar kabarének” hívnánk körünket, Cabaret de Magog elnevezéssel kezdjük el tevékenységünket. Bár a “demagog” szóhoz való hasonlat sem véletlen egybeesés”–mondta Göllner András. “A Cabaret de Magog közép európai és magyar ízű szervezet, ugyanakkor mindenki előtt befogadóak vagyunk, nyitottságot tanúsítunk az új ötletek és gondolatok felé. Ez egy biztonságos hely azok számára, akik a szürke mindennapok ellen lázadnak”–tette hozzá az est szervezője.

Cabaret de Magog a Bernard Street-i Le Dépanneur kávézóban

Göllner András bemutatta Kertész Ákos Kossuth-díjas írót, aki februárban menekült Kanadába, miután antiszemita támadásoknak és folyamatos fenyegetéseknek volt kitéve Budapesten. “Kertész Ákos annak az országnak a politikai menekültje, mely először dicsérettel és tisztelettel fogadta. De mindez megváltozott amikor kritikával illette a jelenleg rendszert. (…) Mi viszont mindig befogadjuk és barátok közt van. Művészként és szabad gondolkodóként tiszteljük “–mondta a Cabaret alapítója.

Az est Michel St-Pierre és Jonathan Charbonneau előadásával kezdődött. Eljátszották a Monti Csárdás dzseszesített változatát és ezt követően az Ocsi Csornijével fokozták a Cabaret hangulatát. A vendégek megtekintheték Dávid Vera nemesnádudvari születésű képzőművész kiállított műveit, akit egyben a Conseil des arts et des lettres du Québec zsűri listájára is beválasztottak és ezért “hivatalból” is követheti a kortárs kanadai művészetet. Dávid Vera kiállított műveit egészítette ki Michael Towe winnipegi származású montreáli fotoművész felvételei. Az estet egy egyedi montreáli együttessel, a Kimberly and the Dreamtime zenésített balladáival zártuk.

Cabaret de Magog a Café Dépanneurben

A Cabaret de Magog következő rendezvényére előreláthatóan júniusban kerül sor. Az első, zsufolásig megtelt találkozó mindenképpen jelzi, hogy van igény Montreálban egy magyar és közép-európai gyökerekkel rendelkező, a kortárs zenét, irodalmat és művészetet felkaroló értelmiségi körre.

98 hozzászólás

  • Kovács Árpád

    Kertész Ákos nem menekült hanem kiszökött ,senki nem üldözte saját akaratából tántorgott ki Canadába félt hogy a magyarok gyalázását büntetlenül nem lehet megúszni ,büntető kategóriába tartozik kertész mocskolódása ,itthon már csak akkor tudtuk meg mikor eladta a házát szinte lopva távozott ,Canadában megtalálta azt a vörös hazáját ócsároló közeget ahol büntetlenül rágalmazhatja a magyarokat.Canadában a magyar mosléknak nincs ám olyan ízes finom falatjai,,kertész csak csak megélte a 80 évét a magyarmoslékon , szájába marad az íze. Madarat tolláról embert barátairól lehet megismerni.

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Kovács Árpád! – Ön ezeket a hazug sorokat csak a főszerkesztő (talán kissé túlzott) liberalizmusa jóvoltából teheti közzé…

  • Hát ide is beokádtál, Kovács nyilas? Vigyázz, érik ám a saller meg a koki!

  • Göllner András

    A Kovácsot meg a kalapácsáról lehet megismerni 🙂

    Köszönöm az ismertetőt szerkesztő úr. Köszönjük, hogy megtisztelt, és szerepet vállalt a Cabaret de Magog alakuló rendezvényén. Sok érdekes, jókedvű és toleráns fiatal kanadai volt jelen.e rendezvényünkön. Mint a képekből is látható, nincs korhatár a Cabaret de Magogban, fiatalok és idősek nagyon jól el vannak egymással. És az est után, a magyarok reputációja e multikulturális közegben bizonyára erősebb volt mint valaha. Mi senkit se közösítünk ki, aki bátran, akár élesen, szólal fel az emberi méltóság védelmében és nem kizárólag a mindenkori hatalom oltárán gyújtogatja a gyertyákat. Körünkben minden demokratikus politikai nézőpont békésen megfér egymás mellett – akár konzervatív, jobb oldali, akár liberális vagy bal oldali szellemiségű. Mi, ellentétben a korábbi montreáli katolikus plébánossal, nem tartjuk a liberalizmust egy dögvésznek. Nem egymás lehurrogására, lejáratására, hanem megértésére törekszünk. Természetesen, azokat nem engedjük magunk közé, akik faji gyűlöletet keltenek, a tiszta vér nevében vitézkednek, Prohászka Ottokár szellemiségét istenítik, üldözik, kirekesztik, megbélyegzik azokat, akik történetesen nem hajtanak fejet Orbán Viktor és rablóbandája előtt. Akik nem kedvelik a félelemmentes, és őszínte párbeszédet, . az eltérő értékek szabad etikai megmérettetését, azok bulizzanak bátran máshol. Hozzánk nem kapnak belépőt. A jövőben még nagyobb lendülettel, és jókedvel folytatjuk a cabarét.:-) …… ,

  • Tessenek már megtanulni helyesen írni, elvtársak…

  • Nemestetu

    akik kulfoldon elnek, azoknak nem kell tudni, de ha figyelmesen beleolvasol lathatod, hogy pont a te hitvany naci oldalarol mindenbe beleszarok nem ismerik a magyar helyesirast leginkabb, annal az egyszeru oknal fogva, hogy nem is magyarorszagon szulettek! importnacik!

  • azert melymagyarkent valoban szegyen nem ismerni a magyar helyesirast!

  • Göllner András

    Nemes, mi így vagyunk helyesek, és nem úgy ahogy te szeretnéd. Mi így teccünk a lányoknak, két cé-vel. Mindent megértenek abból amit mondunk, sőt még azt is amit nem mondunk 🙂 Tudom, ez nagyon fáj neked, de próbáld túl tenni magad ezen a dolgon. Tudod, Mick Jagger is már elénekelte, hogy, You Can’t Always Get What you Want…..Ne add fel. Bonts formát, mutasd meg hogy nem vagy egy unalmas nemes. Szerezz be magadnak egy pár erős, szárnyat és repülj ki az ablakodon, nyomj le egy kört a házad felett, két szárnycsapással, mutasd meg mit tucc. Lehet, hogy lentről, egy kappan rád kattan 🙂 És ne felejtsd el, nemes, mi nem vagyunk se nemesek, se elvtársaid. Mi másként száguldozunk mint te.

  • …körünkben minden demokratikus politikai nézőpont békésen megfér egymás mellett…senkit se közösítünk ki…akár konzervatív, jobb oldali, akár liberális vagy bal oldali szellemiségű… Tényleg?
    Olyasmit mondani mint: “Orbán Viktor és rablóbandája”, azt szabad; de azt hogy “Kertész Akos egy mocskolódó, magyargyalázó szökevény”, az hazugság…;-)

  • Orulok,a mi”uszo es futobajnokunk”baratokra talalt.

  • Vito Dumas

    de nem en megyek azok oldalara fikazni, akik nem igy gondoljak, erzed a kulonbseget?

  • Göllner András

    Kedves Vito. Képzelje, a Cabaret de Magog körében megférnek FIDESZ-re szavazók is, bármikor beengedjük őket. Csak akkor zárjuk be előttük az ajtót amikor aztmondják, hogy akik nem a FIDESZ-re szavaznak a teremben, azok mocskolódó, magyaralázó szökevények. Érti amit mondok, Vitodumás ????? Érti a külömbséget ???? Van egy kis szabadidőm. Elmagyarázom.

    Igen, én, valóban rablóbandának tartom a jelenlegi kormányt, de ezt nem csak bedobom, mint egy lerágott csontott a kutyaketrecbe, hanem alátámasztom bizonyítékokkal, melyeket vagy elfogadunk, vagy megcáfolunk. Ezeken az oldalakon többen is elfogadják amit állítok. Ettől nem esek hasra, képzelje el, mert én a politikai elemzést nem egy népszerűségi szavazatnak tartom. És vannak, akik pedig nem fogadják el amit állítok. Ezzel sincs semmi baj. Ami meglep, hogy akik nem fogadják el állításaimat, kivétel nélkül, nem a cáfolattal szorgalmaskodnak, hanem etnikai származásom után kutatnak, és három szóval reagálnak, amit természetesen papagálymódon hosszas bekezdésekben ismételgetnek: “mocskolódó, magyaralázó, szökevény”. Ez a külömbség Önök és köztem Vitodumás. Én bizonyítok, érvelek, önök meg harácsolnak, és képtelenek az érveimmel szembesülni.

    Most nem fogom Önnek megismételni mind a 10 fejezetét annak a vádiratnak amelyben tényekkel alátámasztva állítjuk, hogy Orbán egy rablógazdálkodást hajt végre Magyarországon. Én többek közt azért tartom Orbánékat egy rablóbandának,mert megfosztották hazámat nemzetközi becsületétől. Például: Orbán egy Kádárista potyautast, egy bólogató pojácát nevezett ki államfőnek, aki önkéntesen feladta alkotmányos szerepét, plagizálta diplomáját, és az egész világ előtt lejáratott bennünket amikor a bűntettért nem magát, hanem a vizsgáztatókat tette felelősssé. Orbán hangosan felszólalt Kertész Ákos ellen, de éveken át némán megtűrt több százezer nyilast saját pártján belül, mindaddig amíg Vona Gábor ki nem vitte őket onnan, a Jobbik táborába. Orbán, és a FIDESZ vezérkara szépen megkoszorúzza Csurka Istvánt sírját, a Tiszaeszlári vérvád újjáélesztőjét, miközben szembefordítja hazánkat Európával, és Kínát tartja Magyarország példaképének. Emlékszik Kedves Vitodumás, amikor Orbánék szépen lekapcsolták az összes budapesten élő Tibeti polgárt, hogy ne tudjanak tüntetni a Kinai Kommunista Pártvezér ellen, amikor az hazánkba járt nemrég ? Megtiltották, hogy tüntessenek annak a pártnak a vezére ellen, mely elsőként állt ki 56-os szabadságharcunk leverése mellett. Én is egy magyar ember vagyok, és ég a bőröm, amikor egy tibetivel találkozom – annak a népnek a fiaival, lányaival akik bezzeg, 56-ban kiáltak mellettünk, a mi Viktorunk meg az első kanyarban elárulta őket.

    Amit a gazdaság területén folytat a FIDESZ az pedig valóban rablógazdálkodás. Az átlagember életszínvonala, olyan szinten zuhan, hogy az félelmetes, és azoké akik a FIDESZ mellett sertepertélnek, a felhők fellett jár. Népünk legtehetségesebb lányai, fiai, havonta több ezrével hagyják el Magyarországot. Tudja milyen pusztítás folyik a magyar felsőoktatásban, az egészségszolgáltatásban, az orvosok tömeges kivonulásáról hallott ?? Olyan kilátástalan helyzetben élnek millók ma odahaza, mint soha korábban. Mondjon egy épeszű, mélyreható gazdasági reformot, amit a FIDESZ akár első uralma, akár most, végrehajtott volna ? Mit csinált Orbán a magyar mezőgazdasággal 1998-2002 között ? A magyar adórendszerrel ? Az egészségüggyel ? A felsőoktatással ? A környezetvédelemmel ? Az iparral ? És kérem ne röhögtessen meg a Szechény tervvel. A jelenlegi költségvetési hiányt nem reformokkal, hanem az emberek kifosztásával próbálják betömni – ilyen, olyan különadókkal, a magánynyugdíjj alapok kifosztásával, a közpénzek tiszi-toszogatásával próbálnak kiügyeskedni, amelyből a legtöbbet saját támogatóik zsebébe tolnak. Most az IMF/EU hitelek segítségével próbálnak egy kis időt nyerni, míg még jobban tele tömik saját kosaraikat. Mit gondol, mért nem tárgyal velük az IMF ? Azért, mert látják, hogy a FIDESZ a helyén hagyta az elavult gazdasági struktúrákat, esze ágába sincs magyarországot a modern piacgazdálkodás útjára állítani. A FIDESZ mindent a helyén hagy, nincsenek reformok, az IMF pénzek elúsznának, és négy évmúlva a rablóbanda már a kanári szigeteken fütyörészne és ellenzékből kiabálna kígyót békát a következő kormányra. Tudniillik, ezt tették 2002-2010 között is. Ismeri a receptet az IMF. A FIDESZ Európa első predatory (ragadozó, fosztogató) államformáját hozta létre. Mit gondol, miért van az, hogy az EU, melyben a konzervatív párttömörülés többségben van, mégis kökemény szankciókat indított hazánk ellen ? Ezért is a zsidók felelnek, a szabadkőmüvesek, ezért is egy elkeseredett 80 éves Kertész Ákost kell alaposan összerugdosni ? Ez a magyar virtus ? Miért nem a Kinai pártvezért rugdossuk jól tökön, hogy leverette szabadságharcunkat, és rabszolgasorsban tartja a Dalai Láma népét ????? Válaszolna kérem nekem erre a kérdésemre ???

    Kedves Vitodumás !!! Ha hajlandó megvitatni velünk állításunkat Orbánról és pártjáról, ha hajlandó lenne meggyőző érvekkel válaszolni állításainkra, melyeket, például, egy több mint 30 oldalas dokumentumban, adatokkal alátámasztva tettünk közzé, és nem csipőből mindenre csak 3 szóval válaszolna, “mocskolódó magyagyarellenes szökevények” akkor komolyan vennénk magát. Mindaddig amíg csak erre képes, alkalmatlannak tartjuk a civilizált párbeszédre, alkalmatlannak tarjuk a Cabaret de Magog körében. Gondolkozzon el egy kicsit, hogy mi is lehet az ami Magyarország egyik legtiszteltebb íróját, egy olyan elkeseredett szöveg kiadására késztetett, amit ön mocskolódó magyaraelleneskedésnek nevez ???? Mért nem lehet egy picikét átérezni, empátiával közelíteni, megértésre törekedni amikor egy elkeseredett ember szövegével találkozik ??? Mért kell első lépésként az elkeseredett öregemberbe rúgni ???? Erre neveltek minket elődeink ???? Ez a magyar igazságosság, a jó modor, ez a magatartás az amitől felsőbbrendűnek kellene érezni magunkat ????

  • Nomen est omen. de magog vagy demagóg?:)
    Jó nevet választottatok göllner, illik hozzátok 🙂

  • Kovács Árpád

    Kommunista magyar ellenes magyar csapat akik valamikor kitántorogtak a komcsi üldözés okán ,most ők a legnagyobb komcsik gyalázzák a volt hazájukat ,a magyarmoslék zabáló kertészt befogadták ünneplik,

    Nyilván való az igazat írtam le ,nem tudják az ellenkezőjével alá támasztani megindokolni , ezért személyeskedésbe váltottak át ,jellemző rájuk.

  • Kovács Árpád

    Göllner András,jó lenne ha papírokat mutatnál be hogy Orbán mit mikot kitől mennyit lopott el ,sőt azt is szeretném látni ,melyik bíróság itélte el mennyire ,, ,,,,ám ne téveszd össze a rabló szoci pártodat a mostani kormánnyal ,,,, osztán neked mint külföldön canadai moslékot zabálsz eleget ,egyáltalán mi közöd a Magyarországhoz , itt nem adózol , nem vagy a társadalmunk szerves része ,mi hasznod a van hazád gyalázásában ,,,egyáltalán mi közöd van az anyországhoz???? ,,,gyurcsany barátod mennyi apanázshoz jutatt???? vagy fáj hogy te nem markolhattál a közvagyonba,??? egyáltalán mi bajod velünk ,,,,,a világ másik oldalán élsz a nagy pocsolyán túl ,nem szándékozol haza települni,,,,,,TE egy rosszindulatú alak vagy .

  • Puchert János

    András a vádiratba ezt is be lehet venni
    http://nol.hu/belfold/ha_nagy_imre_szobrat_athelyezik__demjan_visszavonja_adomanyat
    Károlyi Mihály, József Attila után oda jutottunk, hogy Nagy Imrét is elvinnék a helyéről

  • Kovács Árpád

    Na ezt kapd ki melegen Göllner András ………”Példaértékű a magyar alkotmány

    http://www.magyarhirlap.hu/kulfold/uj_alkotmanyunk_nemet_elismerese.html

    Sok mocskolódás melyet az országunkra kiabáltatok egyszerűen hazugság,rádöbben az európai országok nagy része, hogy a szocik és baloldal hazudik hiteltelen,végtelenségig nem folytatható az ellenünk folyó rágalom,,ismét csúnyán hazugságban maradtok.

  • Kovács Árpád

    Nagy Imre moszkovita volt ,párttársai végezték ki , ebben az időben a kommunisták egymást akasztották,lánya az apja gyikosaival koszoruzta a sírját.

  • lenne a kanadai hires klub számára ujabb attrakció magyarországról….egy ujabb politikai menekült roma család…akinek csak annyi büne van hogy ápr.7én vasrúdakkal meglincseltek egy 45 éves családapát….tudom nehéz lenne hogy az egést LÁKÁTOS család pereputtyával repülöre üljön mert felválltva egymást valamelyikük mindig börtönben van….pedig milyen jól mutatnának Àkos bácsi mellett.és szidhatnák szülöhazájukat hogy egy kis lincselésért ekkora felhajtást csinálni….itt a link is aki nem hisz http://mno.hu/riport/lincseles-berzeken-1069097
    jó olvasást magog vagy talüßan Demagóg klub

  • Drága Ákos!

    Itt is kérlek, hogy küldj anyagot! A 18 anyagodból már csak három van hátra…Tudod hétfőnként jelentetem, meg!

    Nagyon-nagyon hiányoztok!!! A mél, amit küldtem –visszajött:((
    Kérlek jelentkezzetek, nagyon várom!!!

    Millió puszi
    Trixi

  • Deák Kati, Marika és Péter is!

    Ákos! Szeretünk! Deákék

  • demagóg (görög)=”népvezér” Népámító, felelőtlen izgató.Olyan ember, aki tetszetős, de hamis érvekkel vezéri szerepet vagy népszerűséget hajhász (pl. a két demagóg “Az ember tragédiája” athéni színében). A szociális demagógia tömegek jogos elégedetlenségére hivatkozik, és ezzel igyekszik megnyerni őket a saját érdekeikkel ellentétes politikai céloknak (pl.a fasizmus szociális demagógiája). Már az ókori görögben is kialakult elítélő értelme első tagja alapján.
    demagóg(görög)
    Olyan politikus aki arra törekszik, hogy hazug ígéretekkel, a tények elferdítésével, hízelgéssel stb. szerezzen népszerűséget a néptömegek körében.
    demagógia(görög)
    Népámítás, népcsalás. A politikailag elmaradott néptömegek becsapásának módja mindenféle csalogató, hazug ígérettel, hízelgéssel.

  • Lefordítva – LÚZER – önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy, örök vesztes, balek.

  • Puchert János

    Mária akartál valamit közölni velünk vagy csak kezedbe került egy idegen szavak szótárra és abból másoltál ide nekünk, kérlek közöld velünk mert ezt a katyvaszt nem értjük, ki a demagog?

  • Tüske Zsófia

    András, ezt a brigádot te hiába is győzködöd. Nekik egy “nemzetvezető” kell, aki elég, ha a megfelelő hívószavakat szajkózza, hogy mit csinál, az már lényegtelen. Mindenki “komcsi”, vagy “nemzetgyalázó”, esetleg “hazaáruló”, aki nem tisztogatja elég hevesen az alcsúti messiás alfelét. Nekik az alábbi hír is a nemzet dicsőséges felemelkedését hirdeti:
    http://fn.hir24.hu/itthon/2012/04/13/megis-beszantjak-a-corvinust/
    reménytelen nép ez a magyar. egyfelől sikoltozik azon, hogy pusztulunk, veszünk, másfelől meg legszívesebben kiírtaná azt, aki nem az előírt sablon szerint gondolkozik és él.
    (egyébként gratulálok a klubhoz – igazán szívesen mennék oda, ha nem több ezer kilométerre működnék attól a helytől. Érezzétek jól magatokat ott, Kertész Ákossal együtt)

  • Puchert János

    Kovács írjál a kanadai kormánynak, hogy Neked nagyon hiányzik a Kertész Ákos ezért sürgősen küldjék haza vagy fogadjanak be Tégedet is. Nagy Imréről csak a tudatlanok írnak olyanokat amiket Te írtál Nagy az 1956-os forradalom ikonja 1953-ban amikor miniszterelnök lett megszüntette az internáló táborokat véget vetett a deportálásoknak, felülvizsgálták a politikai foglyok ügyeit, egy szavába kerül és megmarad az élete, lemond a miniszterelnökségről elismeri a Kádár kormányt. Nagy Imre lánya nem a gyilkosaival koszorúzott hanem a megválasztott magyar miniszterelnökkel aki egyébként 1956-ban 24 éves frissen végzett diplomás volt, azt, hogy karhatalmista volt a választok előtt nem volt ismeretlen hisz ennek érdekében mindent megtett a kampány során az ellenérdekeltségű fél nem riadva vissza még a hazugságoktól sem

  • Hogy nem érted ? Még le is fordítottam

  • Bizony, nyalják az alcsúti birkapásztor valagát szorgalmasan, és dührohamot kapnak, ha valaki gondolkozik, nem úgy, mint ők, akik csak a csúszómászó hódolat és a gyűlölet között tudnak választani. Aki egy kicsit is gerincesebb náluk, az az ő szemükben már hazaáruló, gyurcsányista, stb. Egyrészt nevetégesek, másrész elszomorító lenyomatát mutatják annak, milyen is a magát nemzetinek nevező magyar jobboldal. Bárhol Nyugat-Európában egy ilyen botrányos jobboldal egyszerűen megszűnne – Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban és a Balkánon még kormányra is kerülhetnek, sőt, Magyarország barbár jurtalakói kétharmadot adnak ezeknek a nyomorult bűnözőknek.
    Viszont megkérdezném én: Kovács Árpád és a többiek, akik olyan vehemensen véditek ezt az álnemzeti-álkeresztény gátlástalan rablóbandát, miért nem takarodtok akkor haza? Miért rontjátok jelenlétetekkel a nyugati morált?

  • “Közmunkások tucatjai várták hiába Borsod megyében az elvégzett munkájuk után a fizetésüket: hetekkel később kapják csak meg – már ha megkapják. Véletlenszerűen utalnak, illetve kapnak kézhez különböző összegeket, választ azonban senkitől. A Belügyminisztérium nem tud a problémáról.”

    http://nol.hu/belfold/kilenc_forintert_dolgoztattak_a_kozmunkasokat

    az orbánizmus diszkrét bája. akinek nincs semmije, az annyit is ér. tehát fizetni sem kell neki.

  • elmondanám, kedves népnemzeti szélsőjobbosok, a munkás bérének visszatartása égbekiáltó bűn, arr a az egyház sem adhat feloldozást.

  • Attól tartok, a szegények ilyen aljas lehúzásához a sokat hivatkozott Jesszus Krisztusnak is volna egy-két szava…

  • Kovács Árpád | április 18, 2012, 1:39 de.

    Hát – mit mondjak… az emberiség, mint olyan összességében sem valami nagy szám, de ez a magyar, ez különösen ocsmány fajta! Nem csoda, hogy menekül tőletek – aki teheti!

    Kiváltképp, amióta otthon, már csak a hozzád hasonlók maradtak! Megnyugtatlak: Orbántól pontosan azt kapjátok, amit megérdemeltek! Csak azt kívánom: éljétek túl valahogy…

  • Aharoni

    sajnos ez az igazsag!

  • Draga jo Javorszky Maria…olvasgasson egy kicsit Adyt….tudja, Gog es Magog….esetleg lenne kedves a Javorszky nev eredeteröl es szarmazasarol is egy kis, önre jellemzö alapos ismertetöt adni?

  • Göllner András

    Köszönöm Kedves szavait Tüske Zsófia. Szeretettel várjuk, ha erre jár, és külön köszönet az érdekes, mindíg elgondolkozató hozzászólásaiért. és köszönet, Puchert Jánosnak, Megjobbított úszókészüléknek és a többieknek akik értelmes adalékkkal szolgáltak.

    Sajnálom, hogy elég sok olyan ember is idemerészkedik aki csak a vak, előítéletekkel fűtött gyűlöletkeltésre képes (Kovács, Jávorszky, dakota, Nemes, stb). Az utóbbiak rég óta bebizonyítottak hogy képtelenek a civilizált, az értelmes, a kölcsönös megértésre törekvő párbeszédre. Velük nem foglalkozom.

  • Kedves Göllner András, és mások, nagyon örülök a kanadai Cafe de Magognak, a békés, mosolygó arcoknak – különösen a Magyarországon (zsidósága miatt is) gyalázott Kertész Ákosénak. Önök nemcsak otthont nyújtanak a kanadai magyarságnak, hanem egy kicsit helyettünk, Magyarországon élők helyett is megmentik a magyar közösségek és a magyar nemzet becsületetét.

  • cvekedli, majd ha előbújsz álneved alól

  • margaret toth thomson

    valami siralmas ….ezt mind-mind vègigolvasva…tulajdonkèppen itt kinek – kinek meg van a maga betonozott kozhelyhely szinten felszines fajdalmasan primitiv mondokàja…..egyetlen egy szo …egyetlen egy sincs …az emberi
    èrtèkrol vagy èrtèkek kozelitèsèrol, megèrtèsrtol, toleranciàrol, szeretetrol, muvetlsègrol, XXI. szàzadi friss èrtelmes gondolatot èn mèg nyomokban sem talàlok itt…sajnàlatosan siralmas…bizonyitvàny

  • teved Margaret Toth Thomson

    a balliberalis oldalrol MINDENKI emberi hangon kezdte a vitakat, en peldaul egeszen addig emberi hangon csevegtem, amig a jobboldalrol lenembudosciganyoztak az eltero velemenyem miatt, szoval az ekes szolas tartott ket napig, ….azert kanadaban sem trubadurokra bizzak a rasszista neonacikat, lassa be!

  • Sajnos akarmit beszeltek itt Canadaban Kertesz Akos nem egy menekult csak kihasznalja a lehetoseget hogy itt meg az lehet.

  • Fak, nem hiszem, hogy te volnál az, aki ezt meg tudja ítélni.

  • Kovács Árpád

    Kertész a az öreg moslékzabáló a magyar moslékon 80 évet megélt ,legyalázott világhírű magyar kaja nem is lehetett olyan rossz , ,kíváncsi lennék rá hogy a canadai moslékon megél e másik 80 évet,nem hiszem,,, az öreg fűbe kapaszkodik és ugy [email protected] mert a magyar moslékot nem tudja helyettesíteni semilyen nyugati műmoslék.

  • kovács, a te szádból úgy száll a kénköves hullaszag, hogy az ember már-már azt hiszi, Szálasizombiként maradtál itt tovább szennyezni a szellemi környezetet. De ne reménykedj, előbb-utóbb azért téged is kiterítenek.

  • Göllner András

    Köszönöm Kedves Hell István. Igyexünk. 🙂 Mint látja, nem könnyű.

  • Kedves Javorszky Maria en ugyan szivesen elöbujok a nickem, azaz az Ön szerinti alnevem alol, de hetszentseg, hogy Ön nem fogja elhinni, de üsse kö:Kovacs Arpad…gondoltam kettö azert megsem kellene belöle, ezret lett cvekedli a nick, nehogy tudathasadassal vadoljak derek druszamat. Adyval haladt kicsit közben?

  • cvekedli:)

  • Először is, irigylem a montreáli magyarokat, ha ilyen jó buliaik vannak! Üdvözlöm Kertész Ákost, és örülök, ha ez a váltás jól sikerült!
    Végig olvasva az itteni kommenteket, úgy ahogy ezt máskor is tenni szoktam, újból, és újból megállapítom, hogy jobb a világ bármely más táján magyarnak lenni, mint Magyarországon. Speciel, én Izraelben érzem magam magyarnak, mert itt is lehet, és nem rúg belém, az a sok flusztrált, agymosott senki, akik itt is visszaböfögik, azt a szennyet, ami elöntötte Magyarországot.
    Kovács Árpád! Azt hiszem sokunk számára az az általad emlegetett magyar moslék, csak akkor lenne emészthető, ha nem olyanok böfögnék vissza, mint te, és a hozzád hasonlók!
    Addig pedig, maradnak a saját, nem magyarországi magyar élményeink, és ha nagyon fáj már a stilusod, akkor tovább szörfözünk a neten. Persze mi vigyázunk, hogy ne a ti oldalaitokon, mert attól kimenne a gyomrunk.

  • Örülök ha mértéktarto véleményeket olvashatok! De egypàr kérdésem van.1.Miért most lettünk moslékzabàlok,és 80 évig nem?És remélem izlett a moslék!? 2.A Ràkosi és Kàdàr alatt miért nem mondta ki Konràd György,hogy bovli orszàg stb.? Talàn mert most elkell szàmolni mindenhol és mindenért ? Nem csinàlhathato 5 Milliàrdos adossàg megint mint Hiller alatt !?

  • Szàmtalan megoldatlan promléma van az orszàg elött ! De miért nem aggodtunk: 1. A 2004-2007 közötti tüzoltok tuloràinak kifizetéséért ? 2.Az egészségügyiek fizetésért / elvàndorlàsukért / ? 3. A Budapesti Közlekedési Vàllalat-ért ? A MÀV-ért ? Azért,hogy Magyarorszàgon csak 3,8 Millioan dolgoztak, dolgoznak /fizetnek adot/ ?/Csehorszàgban kb.1 Millioval több !

  • Kedves András:
    Köszönom hogy válaszoltál. Ez szép volt tõled.
    Persze feleletednek, -akármilyen hosszúra is sikerült-, semmi köze a krumpli árához (se
    semmi máshoz sem), de legalább is bizonyítja hogy jó nevelésben részesültél.
    Kertész A’kos nem tagadhatja azt ami minden ujságban olvasható: kifejezései gyalázzák
    hazáját és népét. (Vagy csak Magyarországot? 🙁
    In quanto Orbán Viktor és rablóbandája: Kit, hol, mikor és mennyivel raboltak ki?
    Ha tudod, menj, jelentsd föl és bizonyítsd be. Ha nem, kuss, vagy még be is perelhetnek! :-)))
    Ah, magam is egy elkeseredett nyolcvanéves ember vagyok, ne üss!
    Vito

  • majd meseld el dumas, hol lehet annyi penzre szert tenni becsuletes munkaval, mint amennyit orban osszeharacsolt az elmult tiz ev alatt? miutan en is vagyok olyan okos, mint o, legfeljebb nem annyira aljas, alig varom, hogy idesorold, hol lehet tehetseges magyar ertelmisegnek penzre szert tennie, kulonosen ennyire manapsag magyarorszagon! jahogy ez neked tetszik es, mint egyebkent sem becsuletes magyar allampolgar, csupan arra ugyelsz, de arra kinosan, hogy mig orban es bandaja akadaly nelkul megszedheti magat, addig a masik oldalon egy eltunt fillerert is akasztanatok??? ha ilyen mocskok kozott kene elnem, mint ti, folyamatosan hanynek!

  • Göllner András

    Vitó Dumás: Megrendelésre nem írok szövegeket – pláne olyanoknak akik
    1. Figyelmetlenek
    2. Előítéletekből táplálkozva, bezárt fülekkel, szemekkel viszonyulnak a valósághoz.

    Vitodumás: Az a te bajod, ha lusta vagy elolvasni azokat a tanulmányokat, könyveket, cikkeket, vagy kommenteket amelyekben állításainkat akár feljebb, vagy másutt, jómagam és rengeteg más társadalomtudós tényekkel alátámasztva, több százszor már bebizonyította – nevezetesen azt, hogy Magyarországot Orbán az úgynevezet “predatory state” (fosztogató állam) és az önkényuralom pályájára állította, és megfosztotta hazánkat nemzetközi becsületétől, jó hírnevétől. Ne várd el tőllem, vagy tőllünk, hogy lustaságod, tanulatlanságod hiányába, most külön órákat tartsak it a drága Christopher Adam lapjának komment részébe, és újfent bebizonyítsam azt amit már réges régen és nagyon sokszor bebizonyítottam. Erre nincs időm. Lapozz vissza, olvasd el a váditaunkat, olvasd el Debreczeni József könyvét, nézz utána a legfrissebb adatoknak Simicska Lajos műveleteivel kapcsolatban. Ismétlem, azzal a három szavaddal – mocskolódó magyarellene szökevények – csak azt dokumentálod, hogy egy lusta, figyelmetlen és tanulatlan ember vagy. Nem fogok helyetted dolgozni. Változtass magadon. . Még be tudod hozni hátrányaidat, ha elkezdesz olvasni. Ha feladod előítéleteidet és friss, nyittott szemekkel közelítesz a tényekhez, pár hónap alatt újjászülethetsz. Sok sikert. Sose késő tanulni.

  • Hrussóczy Győző

    Göllner.Christofer, Kertész stb.
    Szégyen rátok !! Szegény Magyar hazánk ilyen értelmiségeket teremtett??
    Hazafias összetartástól nem tudtok semmit? Tanultságotokat arra használjátok fel, hogy bomlasszátok a magyarságot és ravasz módon viszályt keltsetek. Mi tudjuk hogy kinek a befolyása alatt vagytok és kinek az érdekét szolgáljátok. Ismeritek az öreg mondást: ” Divide and conquer”.
    Tudom hogy mi “tudatlan” és “buta” lények vagyunk a szemetekben. Azt is tudom hogy a hatalom a kezetekben van minden vonalon.
    Ajánlanám hogy tagadjátok meg azt magyarul tudtok beszélni, hogy valami közötök is van a magyarsághoz.
    A sok magyar aki Obánra szavazott és támogatja ugye nem számit_? Ti uraljátok a közvéleményt , vagy legalább is remélitek. Csak mulassatok és ócsároljátok továbbra is a hazafias érzésü magyarságot. Remélem egyszer még valaki felelőségre fog vonni benneteket.

    Pipszi

  • Senki sem lesz attol sem hazafiasabb, sem magyarabb, hogy zsidozik, es attol sem, ha a magyar nemzetnek olyan sulyos karokat okozo Orban Viktort tartja az egyedul udvozito Fuhrernek. Eppen hogy az ilyenek osztjak meg a magyar kozosseget.

  • Tüske Zsófia

    Hrussóczy (ej, de magyar név is ez….) a sok magyarnak, aki orbánra szavazott, már nem nagyon tetszik a tripla adózás, a bankok által továbbhárított, az internetadó, a békekölcsön-tervek, a gazdagoknak nyújtott kedvezmények, a szegények sanyargatása. azokkal, akik még mindig az érdekkörbe tartoznak, nem nagyon akar összefogni a becsületére kényes többi magyar. Pláne, ha hazafias összefogáson a rákosi-korbhoz hasonló rettegésből adódó kussolást érti. Azt ajánlanám, talán nézzen körül az elszegényített, megnyomorított északi és keleti régiókban, ahelyett, hogy Göllneréknek adna utasításokat.

  • Dénes ERÖS | április 20, 2012, 8:02 de.

    „A Ràkosi és Kàdàr alatt miért nem mondta ki Konràd György,hogy bovli orszàg stb.?”

    Nos, ha valaki – hát ő kimondta! Méghozzá – ha más szavakkal is – Magyarországon mondta ki, amivel jelentős kockázatokat vállalt és komoly hatósági zaklatásnak tette ki magát!

    Itt és most azok fújnak rá, akik ott és akkor: sunyi módon lapítottak, vagy éppenséggel kollaboráltak!

    Úgy hogy ez – nem talált!

  • Nem hiszem el, hogy vannak olyanok, akik nem tudják, hogy Konrád György a kádárizmus idején – a népnemzetiektől eltérően – az üdözött demokratikus ellenzék tagja volt.

  • Érezzék jól magukat,egymásközt vannak.

  • Szerző Tüske Zsófia | április 22, 2012, 3:14 de.

    zsó fika, “Azt ajánlanám, talán nézzen körül az elszegényített, megnyomorított északi és keleti régiókban”.
    Te jártál már ott?
    Hallgasd meg ezt a videót, ő biztos jobban ismeri az ottani helyzetet, mint te.

  • Lakatos Attila egy szélhámos… a romák kiközösítik maguk közül…

  • Kedves AHARONI. Konràd György azt is irta az àltalam kritizàlt cikkében,hogy bovli kormàny stb.Miért nem voltak az elözö idöszak kormànyai bovlik? Gyurcsànyé,aki sajàt bevallàsa szerint 1,5 évig nem kormànyoztak,majd kölcsön felvevésével menekültek meg a fizetésképtelenségtöl? 2004-2007 közötti tuloràkat sem tudtàk a tüzoltoknak kifizetni,a többi problémàt is elodàztäk.A problémàkat a Bajnai kormàny is meghagyta Orbànéknak. 1. Egészségügyiek fizetése,elvàndorlàsa. 2. Oktatàsügy. 3. Budapesti Közlekedési Vàllalat.4. Malév. 5. Màv. 6.Tüzoltok tulorài.7.A 2008-ban felvett IMF kölcsön elsö rèszletét /Betlen Jànos szerint 5 Milliàrd £-t ebben az évben kell vissza fizetni. 8. A 2002-es àllamadossàg 53%-rol 2010-re 83%-ra nött, ezeknek a megnövekedett terhei. 9. Hiller Istvàn minisztériuma 5 Milliàrdos adossàgot hagyott az udod miniszternek. Milyen kormànytalan kormànyok voltak hatalmon? Hogyan kaphatott a mostani kormàny ekkora tàmogatàst megbizatàsàhoz? Konràd György vàlogathatott,vàlogathat és összehasonlithatna INFORMÀCIOKAT a teljesség érdekében. amit egy magyarul nem tudo /egyoldaluan tàjékoztatott/ külföldi ujsàgiro kevésbé tudott és akart. De nem tette,hanem uszott az àrral!

  • Nagyon jó kérdések, kedves Dénes Erős.

  • Göllner András

    Hrussoczy Győző: Papagályszövegekkel nem fogod sokra vinni. Ész nélkül járatod a szájadat. Olyan vagy mint azok akik évszázadokkal ezelőtt tagadták, hogy kerek a föld.Úgy beszélsz mint a tücsök és a bogár. Fején találtad a szöget – tudatlan és buta vagy. Mindezt be is bizonyítanám neked, de nem tartlak elég érdekesnek, vagy tanulékonynak, hogy a drága időmet ezzel töltsem. Érted amit mondok nem ? Próbáld összeszedni magad. Darabokra vagy esve.

  • göllner-gayza-úszóhólyag, a papagáj-t j-vel, ha kérhetném, mert bántja a szépérzékemet, különösen egy állítólagosan magasan kvalifikált tanerő tollából.
    Hrussóczy-nak igaza van, jön még kutyára kamion.

  • Nemes öcsi most mitszarakocc evvela heje sírással nelégymá ilyen ócska .. ( Lang Györgyi után szabadon )

  • Mákonyos Dakonya.
    Hogy nem tud leszokni erről az állandó kényszeres névleképzési mániájáról.
    Kéne már rája egy súlyos psichológus.

  • Vito Dumas:
    Ákosbácsi Mr. Kertész örökérvényű írásával kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg és próbálnám értédesre adni a lényeget , a mondanivalóját , a benne rejlő alap és aranyigazságokat valamint a roppant kifejező erőt :

    Akinek neminge nevegye magára.
    Fernstéhen kismagyarkám ?

  • Napersze én megértem hogy a zelborult agyú mélymagyar , mikor magára ismer az írásban , felháborodik. Hiszen a leg tipikusabb kárpátmegyei..izé..medencei szokás az hogy mindig a más a hibás , mi ugye frankó gyerekek vagyunk szívem ? Én , Te , nomeg a gyerek !….a szomszéd viszont dögöjjön meg.

  • göllner-gayzuka-úszóhólyag szerintem kapj be egy kóser uborkát, az majd megnyugtat 🙂

  • Göllner András

    Dakota – az én papagályomat ly-vel írom. Madarat barátjáról, tollat madaráról…..A kóser ubi már kopirájtozva van, te kis bilinkó !!!!. Ne kezd ezt a Snitpalizást Te is má’. Ez nem a testnevelési főiskola.

    Hogy lásd, megbocsájtó hangulatba vagyok, ajándékba, küldök neked egy túrós rudit. Ne kapd be egyszerre – szépen lassan, úri módra fogyaszd, balfácán……bocs, jobbfácán.

  • göllner-gayza-úszóhólyag, szerintem ajánlgasd a túrós rudidat a baráti körödnek, hátha szerencséd lesz és ráharap most is valamelyik, mint a múltkor:)

  • Jut eszembe, hogy megy a demagóg kabaréd? 🙂

  • gölner, Április 23.2012.9:31 DU.Valaki itt nagyon átment doktorból stricibe !

  • Göllner András

    Csillapodjatok le szélsőségesek. A végén átmentek agylázba és azt is ránk kenik. Bújjatok szépen össze egymással és látogassátok végig a mai napi kínálatot. Daki, a demagóg kabaré nagyon jól megy – rajtad röhögünk 🙂

  • Ez szép mondat vót, de hun van innen a faszista ?

  • göllner, egyre szánalmasabb, amit itt produkálsz tanár létedre.
    A pedagógusok szégyene vagy.
    Biztos nagy sikere lesz a közönséges, perverz, undorító megnyilvánulásaidnak néhány helyen, amikor majd olvassák:)

  • Christopher, szerintem ezt a felesleges topikot is lezárhatod a szólásszabadság jegyében:)

  • Göllner András

    Dakoca, most bezzeg eleged van mi ????? Nem szereted amikor visszaborítják rád a bilikét Koca ???? Hány pedagógust kérdeztél meg arról, hogy a pedagógusok szégyene vagyok, te eszement kis kalitkamadár ??? Szedd már össze magad és próbálj értelmes, felnőtt és józan módon viselkedni a nagy nyilvánosság előtt. A röfögéssel nem viszed sokra, Koca. Majd ha elkezdesz érvelni, akkor odafigyelünk rád. Addig csak azt mondjuk nelked, hogy – oink oink (ez angolul volt) 🙂 .

  • göllner, a pedagógus kollégáidtól, de még a diákjaidtól sem szükséges azt már megkérdezni, hogy mi a véleményük rólad! Amikor ezeken az oldalakon te és a felbérelt haverjaid embertelen ocsmány utcai strici szavakat használva sértegettetek engem és rajtam kívül mindenki mást , csakis azért, mert védte hazáját és nemzetét, még a Szent Koronát sem kímélve,akkor te jól szórakoztál és a strici haverjaidat még meg is dícsérted ezért ! Kegyetlen, kíméletlen vadállat vagy ! Valahogy akkor nem zavart téged a nagy nyilvánosság ! Az ilyeneknek mint te és az aljanép gyűlölködő társaságodnak nem lesz megbocsátás, se az emberek közt, se Isten előtt !

  • göllner-gayza, felőlem röföghetsz továbbra is nyugodtan, eddig sem tettél mást 🙂 Neked lesz kellemetlen, ha olyanok is olvassák, akik eddig nem tudtak erről a perverziódról:)

  • ÉLJEN MAGYARORSZÁG ! ÉLJEN A MAGYAR NEMZET !
    AZ ANYAFÖLD FÉREGTELENÍTÉSE ELKEZDŐDÖTT !

  • javorszky, ha a feregtelenites elkezdodott volna, te nem kapalodzhatnal itt!

  • Göllner András

    Jávorszky nácika.Hiába erőlködsz, a tanári kar nem vesz téged komolyan, mert egy pojáca vagy. Olvasd el korábbi bejegyzéseidet te kis eszement paprikajancsi. Nemcsak én, hanem Albert Einstein is seggfejnek hívna, búbosvöcsök. Érted amit mondok ???? Az értelmiség számára nem vagy vitapartner.Megvetünk és röhögün rajtad, te szerencsétlen.

  • Sajnos korán jöttek a az amik, Kertész Àkos megmaradt.

  • Hrussóczy Győző

    GÖLLNER András!
    Ne haragudj, de a “papagály” még egyszer megszólal.
    Üres sértő ocsmányorólásodat nyugtázom.
    A te fajtád PARAZITA lény. Eszedet csak sértegetésre használod. Fasiszta stilusu,beképzelt, nagy öndicsérettel rendlkező, fölényes, kitanult KOMMUNISTA elvű vagy, Tudással és szellemi elnyomatással igyekszel hazánkat szerető, tisztességes Magyarságot megingatni.Megrögzött, elferdült, kártékony módon mételyezed a Magyar népet kertész árpád mintája után. Ezekre az erőszakos fajtákra mindketten emlékezhettünk. Akkoriban még kegyetlen surmók voltak eszméd hüséges követői. Az ő ideáljuk Marx, Lenin, Engels, Rákosi stb. volt. Ma sajnos az u.n. “kitanult” kétszinű akadémikusok végzik munkájukat. Lehet hogy én úgy beszélek (hangomat nem is hallottad!) mint “a tücsök és a bogár”,-viszont a te-fajta paraziták (a legártalmasabb féreg) tudásukat palástolt nemzetközi köntösben árasszák el a világban, felsőbb rendüségüket hirdetve és a világot mételyezve csupán egy céllal
    Hitvány férgek vagytok, saját fészkeiteket bemocskolva, mások kiszipolyozásával (agyilag és anyagilag) működtök
    megálmodott világ birodalmotok érdekében. Valahogy igyekeztem kedves soraidra hasonló stilusban válaszolni!

    András sajnálom hogy “DRÁGA ÉRTÉKES” időded rám pazaroltad sértő és fölényes hangu megjegyzéseiddel.
    Még jobban sajnálom hogy “magas műveltségedet” ilyen félelmetes módon tereled barátoddal a hires kertésszel
    a magyarság ellen. Tudásod lehet,- de CIVILIZÁLT NEM VAGY!! Van még időd tovább tanulni. Én már a 89-ik évemet taposom és nem kivánok tovább vitatkozni egy begyepesedett, beképzelt magyar ellenes szélhámossal.
    Sajnálom ha te fogod mint pedagógus a fiatalokat tanitani.
    (Na most jön igazán az áradat!!! “Náci”, “Antiszemita”, stb. a szokásos védelem!
    Pedig egyik sem! Csak MAGYAR !!!!

    Ha válaszolni akarsz nagyon hálás lennék ha tisztességes hangnemben irnál, pedagógushoz illően, mert a fenti stilusért nem fogod a “Nóbel Dijat” megkapni,- én meg nem válaszolok “proletár- stilusu” irásodra.
    Bár ki tudja? Kertész is megkapta’

  • Tiszteletem, kedves Hrussóczy Győző!

  • Libas Misi!,

    Hrussoczy bacsi

    persze lehet magyar, de a magyarok egy jelentos szazaleka bortonbol figyeli az esemenyeket, mert bunozok! es maga is lehet magyar, persze, egy sorvadtagyu mumiaimitator, aki ket beontes kozott ideszurcsogi a hanyadekat nyelocsove kilazult izmainak rendetlen munkalkodasa reven….leginkabb eltakarodjon innen, mert bearulom a noverkenek, hogy a pelenkaja melle csurgo vegtermeket szetkeni a frissen huzott agynemujen… raadasul csak olyan stilusban erdemel valaszt, mint amilyenben idefirkal! remelem Gollner Andras elott jo peldaval allok!:) egyebkent maga helyeben felvennem a kapcsolatot a kanadai indianokkal, ott meg talan lehet eselye a venek tanacsaban, de ott is csak mint elhamvadt szivarveg!:)

  • Tisztelt Hrussóczy Győző, gondolom, nem érte váratlanul az iménti fröcsögés.
    Várható volt. Olyan kiszámíthatóak:)
    Jó egészséget kívánok Önnek!

  • Attól, hogy valaki “MAGYAR”, még lehet olyan szánalmasan antiszemita, mint te, Hrussóczy. Persze lehetnél ugyanúgy demokrata is – de nem vagy az. 🙂

  • Hrussóczy Győző

    LIBÁS MISI.
    Hogy tudtál ennyi okosat kitalálni Misike a liba agyaddal? Melyik börtönből irtad a szellemes gondolataidat?
    Neved nincsen mert rejtőzni kell ugye? Göllner stilusod mutatja hogy az ő táborába való való vagy. Ha lenne pelenkám,és főleg kakás, beletörölném pimasz taknyos komcsi képedbe.

  • Libas Misi!,

    Hrussoczy bacsi

    ne idegeskedjen, mert meg a vegen a csaladja oromere infraktust kap! komcsi meg a szellkalmani nagynenikeje!

  • Hrussóczy Győző

    LIBÁS MISIKE.Most már “Szánalmas Antiszemita” lettem Hell Pistike szerint..Talán ki kellene találni egy törvényt mondjuk amit “antihugarista” bűnözésnek neveznénk.. “IDÉZET A TÖRTÉNELEMBŐL”
    Röviden, ostoba és barbár nép, akik a legsötétebb pénzsóvárságot egyesítik a legundorítóbb fennsőbbségi mániával, és leküzdhetetlen gyűlölettel azokkal szemben, akik eltűrik őket, és akiknek a bőrén megazdagodnak. Azért nem kellene megégetnünk őket. Voltaire a zsidókról, V. kötet, filozófiai szótár, 3. rész, 1764.

    HELL hidd el nekem hogy te vagy a szánalmas., Vagy nem tudsz tovább gondolkodni , mint ami heccelést beléd őröltek?

  • Győző, kicsihuszár, tévedsz, ha azt hiszed, hogy minden magyar náci, bármennyire is szeretnéd a magyarokat azonosítani a nácikkal (ami szerintem aljas lelkületre vall, és szó szerint magyarellenesség). Szerencsére nem így van, a magyaroknak csak egy jól körülhatárolható törpe kisebbsége olyan szélsőséges, mint te vagy. Márpedig ha nem így van, akkor a nácizmus elutasítása nem lehet “antihungarizmus”.

  • Hrussóczy Győző

    HELL Tudomásodra hozom hogy nem vagyok ;és soha nem voltam náci. De még csak nem is antiszemita.’
    Sajnálom hogy ezek a védekezéseid. Magyar igen, voltam és maradok. Zsidó barátaim nagyon sokan vannak, de nem a te heccelő, sunyi fajtádból. Talán figyelj olyanokra mint Noam Chomsky vagy hasonó gondolkodásu TANULT egyénekre.Ne üres fejü gyülölet keltő megjegyzésekkel foglalozz, mert csak magadnak meg hasonszőrű barátaidnak ártasz. Ha ezt nem érted menj oda aholva neved mutat. !!!

  • Hell István

    Aki a náciellenességet “magyarellenességnek” (sőt antihungarizmusnak, hungarizmusellenességnek) fordítja, az a nácikat a magyarokkal azonosítja. Az úgy beszél, ahogy a nyilasok. If it walks like a duck and quacks like a duck, it must be a duck…

  • Megmondom őszintén, csodálkozom, hogy a nagy hírveréssel beharangozott Demagóg kabaréd, Göllner, nem ajánlott fel lehetőséget Gerendásnak. Mi az a havi két milla, amire szüksége van havonta? Olyan nagy kérés ez? Te nem értékeled a művészetet, Göllner.
    Megvan még egyáltalán a kabaréd?
    Rég nem hallunk róla egy szót sem, pedig szívesen olvasnánk a riportokat, híreket a rendezvényekről, nézegetnénk a képeket a népes közönségről.

  • Ennyit a nagyérdemű Demagóg Kabarédról, Göllner:)))
    Annyit ér, mint ami miatt ezt a cikket írtad róla.
    Úgy mindenestől.

  • Ille István

    dakota
    2013 május 1
    10:19 du.
    orvos látta már?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.