Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

51 milliónyi ékszerrel kampányol a politikusfeleség. Drága ízlése miatt támadják az amerikai Republikánus Párt leendő elnökjelöltjének, John McCainnek a feleségét. Cindy McCain egyik hivatalos megjelenésén mintegy 300 ezer dollárnyi, azaz több mint 51 millió forintnyi ékszert és luxusruhát viselt magán.

2,6 milliárdot örökölt egy nő, de nem kérte. Kilenc millió fontot, vagyis több mint 2,6 milliárd forintot örökölt egy brit nő, ám ezt az összeget nem kívánja magára költeni. Jane Ritchie-re a hatalmas vagyon egy távoli unokatestvére révén szállt, amiből az 59 éves nő oktatási központot kíván létrehozni.

150 ember adatait küldte meg az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) az APEH-nek az elmúlt néhány hónapban - írja a Magyar Nemzet. Az érintettek úgy vettek igénybe egészségügyi ellátást, hogy rendezetlen volt a jogviszonyuk. Az adóhatóság évekre visszamenőleg is behajthatja rajtuk a be nem fizetett járulékot.

5 millióra bírságolták a Rossmant. A fogyasztók megtévesztése miatt 5 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Rossmann Magyarország Kft.-re. A drogérialáncot üzemeltető vállalkozás egyes boltjaiban nem lehetett megvásárolni az akciós áron meghirdetett parfümöket.

59 évesen hármas ikreknek adott életet egy nő a párizsi Cochin Kórházban; az édesanya és a gyermekek is jól vannak. A terhességet megelőzően az ázsiai származású édesanya mesterséges megtermékenyítésen esett át.