Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Azt gondolom, ez szolgálja Magyarország érdekét”
- reagált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn arra, hogy az SZDSZ elutasította a minap közzétett cselekvési programját.

„Magyarországon évi 33 milliárd forintot költenek a 8-14 éves gyerekek, akiket egyre tudatosabb vásárlói hozzáállás és márkaelkötelezettség jellemez”
- mondta a korosztály fogyasztási szokásait felmérő kutatás budapesti bemutatóján Gábos Zsuzsa, a Szonda Ipsos marketingkutatási igazgatója.

„Múlt hét végén az iskolások után járó, frissen megérkezett állami támogatásból fizették be a gázszámlát, de az, hogy máshonnan vették el a pénzt, csak átmeneti megoldás”
- vallotta be a Borsod megyei Vilmány jegyzője, miután az iskolások nem kaptak meleg ebédet az első tanítási napon, mert nem volt gáz a település önkormányzati intézményeiben, köztük az általános iskolában sem.

„Adott a lehető­ség az összehangolt támadásra a nyugati világ ellen”
- mondta Jonathan Stevenson, a US Naval War College stratégiai tudományokkal foglalkozó professzora, aki szerint a terrorellenes harcban nem a nyílt háború, hanem a megelőzés és az online kommunikáció felhasználása a célszerű.

„Az utóbbi időben már csak golfozok és kocogok, így természetesen messze vagyok a csúcsformámtól. Még egy utolsó tréninget tartok régi edzőmmel, Sepp Maierrel, hogy kibírjam a rám váró 75 percet”
- jelentette ki Oliver Kahn, a 39 éves hálóőr, akit 69 ezer néző, azaz teltház búcsúztatott az Allianz Arenában. A Bayern München kapuslegendája már csak a túlélésre játszott, mikor a német labdarúgó-válogatott elleni búcsúmérkőzésen befejezte pályafutását.