Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

120 000 iPhone3G készüléket értékesített összesen a T-Mobile Németországban július 11-e óta - nyilatkozta a társaság vezérigazgatója. Hamid Akhavan szerint felülmúlták a várakozásokat, mivel minimum 75 000 darabot szerettek volna eladni Németországban.

2,18 literrel is beéri a brit Trident Performance Vehicles által kreált Iceni kupé környezetbarát sportkocsi. Az Iceni common rail dízelmotorja biodízellel is mûködik, s a különleges, úgynevezett nyomatékszorzó technológia jóvoltából sokkal kevesebbet fogyaszt, mint hagyományos társai.

608 millió forintot kapnak a kínai olimpiai bajnokok A kínai kormány mintegy 2,6 millió eurónyi jüant oszt szét a pekingi gyõztesek között. Az aranyérmesek - függetlenül attól, hogy egyéniben, párosban vagy csapatban diadalmaskodtak - fejenként 51 ezer euróval (11,9 millió forint) gazdagodnak.

254 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott a hétvégén egy rendszám nélküli Mitsubishi Lancer Fonyódnál.
A történtekrõl a Sonline.hu internetes oldal adott hírt kedden, s a mért sebességet egyben új „autópálya-rekordnak” minõsítette.
A jármûvet nem tudták azonosítani, ezért eljárást sem tudnak a sofõr ellen indítani.

3 jelentkezõ pályázik már Dávid Ibolya helyére. Viniczai Tibort, az MDF alelnökét hétvégi ülésén jelölte a Fejér megyei választmány. Almássy Kornél alelnököt a Somogy megyei, Olajos Péter európai parlamenti képviselõt pedig a Hajdú-Bihar megyei választmány jelölte a közelmúltban. Az MDF XXII. tisztújító országos gyûlését szeptember 27-én tartják.