Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Lépj egyet elõre”
- ezzel a jelmondattal indította útjára programját januárban a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal. Mára csaknem 15 ezren nyertek el támogatást a Lépj egyet elõre program idei szakaszában. A program összesen 22 ezer személy ingyenes képzését finanszírozza.

„Az az állítás sem igaz már, hogy a Fidesz a keresztények pártja. A párt bázisa ma már nem vallásosabb az átlagnál”
- közölte Mráz Ágoston Sámuel politológus a Fidesz-frakció számára tartott elõadásában.

„A lehetõ legjobb ajánlatot tettük Gerának, amit csak tudtunk, de nem sikerült megtartanunk. Sok sikert kívánunk neki pályafutásában”
- nyilatkozta Tony Mowbray, a WBA edzõje, miután Gera Zoltán hivatalosan is a szintén élvonalbeli Fulhamhez szerzõdött.

„Én azonban egyelõre nem vagyok nyugdíjas, és nem is készülök erre a szerepre. Még sokat akarok tenni ezért a klubért, és száz gól után sem akarok leállni a gólgyártással”
- mondta „Pippo”, azaz Filippo Inzaghi, akinek rosszul esik, hogy senki sem veszi számításba õt a Milan következõ szezonjának támadósoránál.

„Megállapodás, megállapodás, megállapodás”
- ezt emelte ki Orbán Viktor, miután Szapáry György, az MNB volt alelnöke társaságában találkozott az IMF képviselõivel.

„A 4-es metró közepesen drágán épül”
- tudatta a DBR Metró Projekt Igazgatóság. Az egyes metróberuházások a sajátosságok miatt nem hasonlíthatók össze; a belvárosban, rendkívül kedvezõtlen talajviszonyok között épülõ 4-es metró megvalósításának költségei a nemzetközi középmezõnybe tartoznak.