Vissza a tartalomjegyzékhez


Schumacherék 20 millióra perlik a takarítónőt

Ralf és Cora Schumacher 80 ezer eurós, azaz 20 millió forintos pert indított a család korábbi takarítónõje ellen, mert állítólag több dolgot is eltulajdonított a házból.

A háziasszonykodás mellett olykor autóversenyzéssel és modellkedéssel is foglalkozó, az ügyben egyébként szószóló szerepet betöltõ Cora az eljárás megindítását azzal indokolta, hogy mint minden embernek, úgy számára is kellemetlen, ha felbontják leveleit, kipakolják a szekrényét, vagy használják privát tárgyait. A Schumacher házaspárnál 2004-2007 között dolgozott takarítónõ állítólag mindenhez hozzányúlt, amihez nem szabadott volna, igaz, Cora apróságokon is kiakadt. Például banánok eltûnését, valamint kiürült arc- és kézkrémes tubusokat kért számon az 51 esztendõs alkalmazotton. A takarítónõ ügyvédje szerint védence semmit nem követett el Schumacherék ellen, a vádakat is nevetségesnek érzi, hogy ellopott banánokért kelljen Ulrikének felelnie.
Az ügy elsõ tárgyalási napján máris történt egy fordulat, Ulrike G. ugyanis a bíróságon azzal állt elõ, hogy személyiségi jogait megsértve Cora Schumacher folyamatos videokamerás megfigyelés alatt tartotta.