Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„100 millió forint pluszkiadást jelent egy év alatt a kormányátalakítás”
- mondta Balsai István, az ellenzéki párt országgyûlési képviselõje annak kapcsán, hogy az Ország­gyûlés elfogadta az új kormányszerkezetet tartalmazó törvényjavaslatot.

„Muszáj, hogy létezzen a miénkhez hasonló élet”
- jelentette ki Doi Takao, aki most tért vissza a Földre az Endeavourral 16 napos ûrutazásából. Azt azonban õ és a kollégái is tagadták, hogy ezt személyes tapasztalataik alapján gondolják így. Mint mondták, nem láttak semmi olyasmit, ami a földön kívüli élet bizonyítéka lenne.

„Soha nem mondtuk, hogy Gyurcsány Ferenc fejét kérjük”
- mondta Kovács Kálmán liberális politikus, aki szerint könnyen megbukhat az MSZP-kormány, és ezért újra kell kötni a koalíciót új tartalmi és személyi feltételekkel.

„Elisabeth egészséges, nagyon beszédes, és jól van”
- mondta Gabriele Helm, a 24 évig pincébe zárt Elisabeth Fritzl 35 éves húga, aki szerint testvére napról napra egyre erõsebb lesz. Gabriele, aki teljes életet élt szülei­vel a házban, meglepõdött azon, hogy mennyire normálisnak tûnt nõvére az õt ért borzalmak ellenére. Az orvosok azonban hozzáteszik, hogy csak fokozatosan szokhat vissza a normális életbe.

„Nyugtalanító jelzéseket kapok Lengyelországból”
- közölte William Gaillard, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) rasszizmus elleni küzdelemmel foglalkozó szóvivõje. Ahogy közeledik az ausztriai és svájci labdarúgó-Eb, egyre inkább aggódik az UEFA a lengyel stadionok lelátóin elharapódzó rasszista megnyilvánulások miatt.