Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Mûködik a túlélési ösztön az SZDSZ-ben”
- nyugtázta Kóka János az SZDSZ küldöttgyûlése után.

„Élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon”
- mondta Janis Joplin még a ’60-as években. A tehetséges, fiatal énekesnõ, Amy Winehouse kísér­tetiesen követi elõdje önpusztító tanácsát.

„McCain szenátor nem jött el ma este, biztosan egy kis távolságot szeretne tartani tõlem. Így van ezzel a lányom, Jenna is, aki külön költözik tõlünk.
A két demokrata jelölt sincs itt ma este. Clinton szenátor a mesterlövészek miatt nem tudott bejutni az épületbe, Obama szenátor pedig éppen templomban van”
- George Bush utolsó nyilvános fehér házi beszédét hétvégén egy sajtóvacsora keretében tartotta, ahol szólt lehetséges utódairól.

„Nincs lehetõség testmozgásra, és csupán azért fogytam, mert szó szerint halálra éheztetik a rabokat”
- mondta Broderick Lloyd Laswell, aki nyolc hónapja az arkansasi börtön foglya. A most 140 kilós férfi ez idõ alatt több mint 45 kilogramm súlyfölöslegtõl szabadult meg. A fegyenc követeli, hogy hideg helyett meleg ételt szolgáljanak fel a börtönben.

„Nem vagyok klinikailag depresszív. Túlságosan realista vagyok, a világ elszomorít.
A pszichológusom azt tanácsol­ta, hogy három hétig ne nézzek tévét, és ne olvassak újságot. Meg kell hogy mondjam, segített”
- nyilatkozta Bret Easton Ellis, amerikai író a XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál dísz­vendége múltbeli depressziójáról.