Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

2275 esetben riasztották a tűzoltókat országszerte vasárnap hajnalig a szombati viharkárok miatt.

200 roma várta a Magyar Gárda tagtoborzására érkezett öt leendő gárdistát a Heves megyei Pétervásárán. Atrocitás nem történt, de az eseményen megjelent Kolompár Orbán OCÖ-elnök (Országos Cigány Önkormányzat) is, aki szerint a gárdistákat provokációként küldték a településre.

3 darab páncélozott, speciális, 450 lóerős A8-as Audi érkezett az országba, és rövidesen üzembe is helyezik őket. A gépkocsikat a Köztársasági Őrezred szerezte be a kormányfő és más védett vezetők biztonságos szállítására. Mindez része annak a beszerzési programnak, melyre az országos rendőrfőkapitány kért felmentést az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságától azért, hogy az egész beszerzési eljárást államtitokká minősíthessék.

1 helyet esett vissza, így tizennyolcadik a legfrissebb női világranglistán Szávay Ágnes. A magyar teniszező a legutóbbi WTA-tonán Dubaiban egyéniben és párosban is már a legelső fordulóban kiesett.

7 éven át hazudott Salgótarján fideszes alpolgármestere. Fenyvesi Gábor ellen öt rendbeli közokirat-hamisítás bűntette és négy rendbeli magánokirat-hamisítás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség, mert a politikus úgy használt doktori címet, hogy felsőfokú végzettsége sincs. Az érintett maga ismerte el, hogy nem doktor, és az is biztos, hogy hét éven át nem mondott igazat mint közszereplő.

295 milliárd forint évente a számítógépes tudatlanság ára. Ennyi veszteséget okoz évente hazánkban az a tény, hogy a számítógéppel dolgozó munkavállalók többségének nincsenek megfelelő felhasználói ismeretei.