Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„A magány mindennapos jelenség az idősek otthonában. A robotkutyák nagyon hasznosnak bizonyulhatnak azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak élő kutyához hozzájutni”
- nyilatkozta Dr. William Banks professzor a Saint Luis Egyetemről. Az amerikai kutatók szerint nem számít, hogy a nekünk oly kedves csóváló farok igazi-e, avagy egy robotkutyától származik.

„Olyan ez, mint a homokszemek a fogaskerekek között”
- mondta Brian Bethune közgazdász a hét elején rekordmagasságba szökött olajár kapcsán.

„A béketárgyalásokat és az érintkezést a palesztin fél minden szinten szünetelteti, mert az izraeli agresszió fényében nincs semmi értelmük”
- közölte Mahmúd Abbász palesztin elnök szóvivője. A palesztin elnök vasárnap minden kapcsolatot felfüggesztett Izraellel, miután a zsidó állam válasza hetven halálos áldozatot követelt.

„Izrael elkötelezetten hiszi, hogy ez év végéig sikerül egy történelmi megállapodást kötnünk a palesztinokkal. Nagyon sajnáljuk, hogy felfüggesztették a tárgyalásokat, tudjuk, ez nem vezet semmire. Mi azt szeretnénk, hogy beszéljünk a problémákról”
- nyilatkozta Mark Regev, Ehud Olmert izraeli miniszterelnök szóvivője.

„Egyetlen és nyilvánvaló céljuk, hogy összezavarják a választókat, elvegyék a kedvüket attól, hogy az urnákhoz járuljanak. Gyurcsány ezen a hétvégén is azt magyarázta az egyszerű népnek, hogy függetlenül a referendum végeredményétől, úgysem változik semmi. Kormánya és jómaga a helyén marad, s azonos módon politizálnak tovább”
- írta a Pozsonyban megjelenő SME liberális szlovák napilap a március 9-ei magyar népszavazásról.