Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

1,7 millió forintért, azaz 10 ezer dollárért iszik havonta Kabbala-vizet Madonna. Az énekesnő különleges, szentelt Kabbala-vizet iszik, amelynek palackja 5 dollárba kerül. A zsidó miszticizmus megszállottjaként a Londonban élő díva eddig több millió dollárt ajánlott fel jótékony célokra hitbuzgalmában.

8 emeletet zuhant autójával egy férfi Indonéziában. Járó motorral várakozott egy parkolóházban, és véletlenül rálépett a gázpedálra.
A kocsi olyan erővel ugrott meg, hogy átszakította a parkolószint fémkorlátját, és lezuhant egy másik autóra. A vezető szörnyethalt, a parkoló kocsi szerencsére üres volt.

1000 étterem jelentkezett eddig a február 7-ei Torkos Csütörtökre - nyilatkozta a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója. Az önkéntesen féláron étkeztetők napja két évvel ezelőtt indult, akkor 400 étterem jelentkezett, míg tavaly már 700.

60 autó ütközött a sűrű ködben a spanyolországi Kasztíliában, Madridtól mintegy 50 kilométerre.
A balesetben hárman sérültek meg. Először egy autópálya egyik oldalán ütközött össze harminc autó, majd pár perccel később ugyanennyi jármű az ellenkező irányban is, ugyanazon a környéken.

500 ezer Logant hív vissza a Dacia. A román autógyár összes, 2007 előtt készült autóját visszarendelte ellenőrzésre, kiderült ugyanis, hogy ezeknél a hátsó lökhárító összeszerelése során hanyagság került a munkafolyamatba, a hibás illesztések miatt beszivárgó víz pedig rozsdásodást okoz a hátsó kerékjáratoknál.

100 millió eurós üzem épül Tatabányán. A sebtapaszokat és inkontinenciatasakokat előállító dán Coloplast után most az amerikai BD döntött úgy, hogy Tatabányán építi fel új, fecskendőgyártó bázisát. Az egészségügyi ipar jelenleg közel ezer munkavállaló számára biztosít kereseti lehetőséget a Komárom-Esztergom megyei városban, s az új beruházásnak köszönhetően újabb ötszáz munkahely létesül.

2,8 millió forintért hétfőtől megrendelhető a FIAT 500-as.