Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Fegyverbe, ez az utolsó esélyetek!”
- hangzott el egy-egy torokból, amikor több mint ezer Fradi-szurkoló gyűlt össze a Pénzügyminisztérium előtt. Így kérték az illetékeseket, hogy revideálják döntésüket, miszerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította azt a pályázatot, amelyet egy angol üzletember cége nyújtott be az FTC Üllői úti ingatlanegyüttesének tulajdonjogára.

„A Magyar Demokrata Fórum ezzel újra csak azt bizonyította: nem más, mint egy olyan törpepárt, amely politikai Miki egérként kandikál ki Gyurcsány Ferenc szivarzsebéből”
- mondta Tarlós István, miután egy újságíró emlékeztette őt Csapody Miklós MDF-es országgyűlési képviselő felszólítására, miszerint Tarlósnak - kádárista megnyilatkozásai miatt - távoznia kellene a népszavazási kampány vezetői posztjáról.

„A bioüzemanyagok többsége többet árt, mint segít a környezetnek, ezért az angol kormánynak korlátozást kellene bevezetnie ezek arányának növelésére”
- állapította meg egy brit alsóházi bizottság hétfőn.
 
„Próbálj meg más utat találni arra, hogy segíts, és elérd, amit akarsz! A bomba, a fegyverek nem megfelelő eszközök erre a célra”
- mondta Omar bin Laden, Oszama bin Laden fia nyilvános beszédében, mert véget akar vetni az apja által gerjesztett erőszaknak.