Vissza a tartalomjegyzékhez


Mi okozta Heath Ledger halálát?

A boncolás eredménye nem egyértelmű, és még 10-14 napig is eltarthat, mire kiderül, hogy mi okozta a kedden New York-i otthonában elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger halálát - közölte a kórboncnok szóvivője kedden.

A színész holtteste mellett a rendőrség receptre kapható gyógyszereket talált, ebből sokan arra következtettek, hogy a sztár túladagolásban halt meg.
A Túl a barátságon című film Oscar-jelölt szereplőjét házvezetőnője találta meg eszméletlenül manhattani otthonában kedd délután. Heath Andrew Ledger az ausztráliai Perthben született 1979. április 4-én. Első filmszerepét 1997-ben Sydney-ben kapta, majd Amerikában próbált szerencsét. Szerepelt a 10 dolog, amit utálok benned című filmben (1999), a Hazafiban (2000) és a Lovagregényben (2001). Az igazi áttörést azonban a Túl a barátságon című mozi hozta meg számára 2005-ben. Ebben egy homoszexuális cowboyt játszott. Legutóbb a Batman-sorozat legújabb epizódját, Batman - A Sötét Lovagot forgatta, amelyben ő alakította a főhős ellenfelét, Jokert.