Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

3,5 milliárd forint összértékben kap jutalmat december 15-éig mintegy 6200 köztisztviselő - az eddigi gyakorlattól eltérően idén teljesítménytől függ a kiosztott pénz mértéke.

70 méteres transzparenssel tüntetett az egészségügyi reform ellen az a néhány tucat tüntető, akik kedden reggel jelentek meg a Kossuth téren.

2 havonta kell tölteni a gyártó szerint a Philips cég új, Xenium 9@9k márkajelzésű mobiltelefonját.

2000 szakember ellenőrzi majd az ünnepek alatt a késztermékek minőségét, valamint az élelmiszertermékek útját az üzletekig.

14 haláleset történt a dél-koreai Hankook gumigyár üzemeiben az elmúlt másfél évben. Az ügyben a koreai hatóságok nyomoznak.

3,6 milliárd dollár veszteséget okoztak idén az USA-ban az
e-kereskedelmi csalások. Ez 20 százalékkal több, mint a tavalyi adat - derül ki a CyberSource friss elemzéséből.

30 millió kilogramm hús tűnt el az idei húspiacról. A visszaeső kereslet miatt tíz százalékkal csökkent a fogyasztás, ezért a legális feldolgozók visszafogták a termelést. Azt azonban nem tartják kizártnak, hogy ezt a húst mégis kimérték a hentesek, csakhogy számla nélkül.

29 milliárd eurót költ új modellekre a Volkswagen. Ennyit fordít a következő három évben üzemanyag-takarékos modellek fejlesztésére, a termékpaletta korszerűsítésére. A cél az, hogy 2018-ra az értékesítés elérje a tízmillió darabot.

25 ezren késhettek a BKV-sztrájk miatt a hét elején. A dolgozók az átszervezések miatt demonstrálnak, a vállalatvezetés dicséri a cég átalakítását, és fejlesztéseket helyezett kilátásba.