Vissza a tartalomjegyzékhez

Slaza
Így irtunk mi szponzorált cikk

Elege van a vérszívó gyilkosokból? Rühelli a kegyetlen darazsakat, az arcátlan legyeket? Vagy egyszerűen nem csípi a szúnyogokat?
Van megoldás!

Az új KEMITOX SHADOW spray ellen nincs esély.
A KEMITOX SHADOW
rovarölő molekulái - mint árnyék - a végsőkig követik az Ön ellenségét! Nincs értelme a cikázásnak, nincs értelme az irányváltásnak, a lámpa körüli keringésnek. Ha egyszer a KEMITOX SHADOW molekulái útjukra indultak, a rovarnak nincs tovább!
Ezzel azonban még korántsem értünk ajánlatunk végére!
Környezetvédők számára itt az új KEMITOX SHADOW INTELLIGENCE PLUSSZ!
A vadonatúj termék magában hordozza a KEMITOX SHADOW összes jó tulajdonságát, ugyanakkor PLUSSZ fokozatú intelligens molekulái nemcsak a végsőkig követik, de fel is ismerik a rovarokat! Így amenynyiben Ön véletlenül egy ártalmatlan élőlényre emelt kezet - illetve spray-t -, a KEMITOX SHADOW INTELLIGENCE PLUSSZ intelligens molekulái futni - vagyis repülni - hagyják a rovart. Sőt, felismerő képességüknek köszönhetően az ártatlan állat számára megfelelő táplálékot juttatnak annak szervezetébe, így kárpótolva az indokolatlan izgalmakért.
Ám, ha Önnek mindez nem elég, ismerkedjen meg a vadvízi túrákon edződött, menedzsertípusú férfi számára kifejlesztett szuperváltozattal, a KEMITOX MANUÁL-lal, mely ötvözi a KEMITOX SHADOW INTELLIGENCE PLUSSZ öszszes jó tulajdonságát a kreatív egyéniség olykor nyers erőben manifesztálódó érzelmi megnyilvánulásaival. KEMITOX MANUÁL már fémnyelű változatban is!
Hívjon most! (Ugyanitt Wartburg eladó!)