Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

Valóra vált az álmom. Ezután már egész életemben békében élhetek
- nyilatkozta a 81 éves Fred Mitchell, egy 1945-ös kamikazetámadás túlélője, miután a múlt héten a megbékélés jegyében kezet rázhatott egy volt kamikazepilótával.

Úgy gondolom, meg kell fizetnünk a hibáinkért
- nyilatkozta Nelson Piquet háromszoros Forma-1-győztes, miután gyorshajtásért elvették a jogosítványát, és ezért újra KRESZ-tanfolyamra kell járnia.

Elveszett a termés, nincs hol aludnunk, de még csak főznünk sincs hol
- mondta Musamat Manwara Khatoum, hétgyermekes anya, egyike annak a 20 milliónak, akiknek otthonát elmosta az ár Indiában, Bangladesben és Nepálban.

„Lélegeztetni kell az ország kiszáradt tüdejét.”
Luzsi József, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének (MEGOSZ) elnöke szerint mintegy 15 ezer hektárt érintett a rendkívüli szárazság, 10-12 milliárd forintnyi kárt okozva.

Nézd, ez már nem a 15. század. Nem mehetsz el csak úgy akárhova a világban, hogy kitűzd a zászlód, és azt mondd, ez a föld az enyém
- nyilatkozta Peter MacKay kanadai külügyminiszer annak kapcsán, hogy Oroszország az Északi-sark jégtakarója alatt kitűzte az orosz zászlót a tengerfenékre.

Jelentse, ha mobilozó, dohányzó, vagy rádiózó BKV-sofőrt lát!
- kéri Regőczi Miklós, a közlekedési társaság kommunikációs igazgatója annak kapcsán, hogy néhány napja valószínűleg éppen ez utóbbi miatt nem hallotta meg a vészcsengőt egy villamos vezetője.