Vissza a tartalomjegyzékhez


Tisztelt Sztori Magazin Szerkesztősége

Alulírott özvegy Pók Imréné azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy tessenek mán’ kijönni ide, mihozzánk, és egy fájintos riportot készíteni rólam is, mint ahogy a sztárokról szoknak, mer’ volna igény rá, hogy a kisemberek élete is be legyen mutatva.

Olyanra gondolok például, hogy írták legutóbb is, hogy Pálffy István és D. Tóth Kriszta újra együtt. Na most meg lehetne írni, hogy „özvegy Pókné és Gyula bácsi újra együtt”, mer’ tudniillik az igaz, hogy a Gyula két éve kilépett, és a hízladába’ helyezkedett el, de a múlt héten visszajött, ide, a vegyesbe, és azóta tényleg újra együtt dolgozunk, mint a Pálffy meg a D. Tóth!
Aztán! Írják, hogy a Rubint Rékának lesántult a lába, és szegény nem bírt elmenni a plázába. Nekem meg a hátam fáj mán’ 15 éve, de nem is fáj, hanem egyenesen hasogat, főleg, ha zivatar jön! Tudnék adni orvosi pa-pírt is, csak jöjjenek! Mondjuk, az lenne a címe, hogy „Irén néninek hasogat a háta”, mert lánykori néven Irénnek kereszteltek.

Aztán! Írják, hogy VV Ágica a TV 2-nél próbálkozik. Jó cikk, meg fontos is, de kéne egy olyan is, hogy „özvegy Pókné a mikrósütőnél próbálkozik”, mer’ képzeljék el, egyszerűen nem tudtam kivenni a leírást az olvasószemüvegem nélkül, és azóta se bírom kinyitni a mikró ajtaját! Úgyhogy, ha jönnek, hozzanak mán’ egy szerelőt is, ha megkérhetném!
És nagyon jó volt az a cikkük is, hogy Karinak nem tetszett Enci hajtincse, de tudnék én még ettől is jobbat: „özvegy Póknénak sem tetszett Enci hajtincse”, mondjuk ez lehetne a címe neki, mer’ amit ez a nő csinál mostanában, az mán’ tényleg több a soknál. Úgyhogy várom magukat, jó a lapjuk, de legyen még jobb, özvegy Pókné! (Slaza)