Vissza a tartalomjegyzékhez


Programok

Ollószóló 2 - Lossonczy Tamás, a magyar modern művészet egyik legkiemelkedőbb alakja, a Közép-európai Egyetemen (CEU) állítja ki legújabb kollázsait. A kiállítás június 12-ig tekinthető meg, hétköznapokon 10-18 óráig. (V., Nádor u. 9.)

Óbudai Könyvhét június 1-3. között, az Óbudai Nyár rendezvénysorozat nyitóprogramjaként. (III., Fő tér)

Párizs magyarul - válogatás magyar fotóművészek történeti és kortárs fotográfiáiból. Megtekinthető augusztus 26-ig a Mai Manó Galériában. (VI., Nagymező u. 20.)

Dzsingisz kán és öröksége - a mongol világbirodalom Bonn, München, Schallaburg és Isztambul után szeptember 2-ig a Magyar Nemzeti Múzeum mutatja be a nagysikerű kiállítást. (VIII., Múzeum körút 14-16.)

100 éves a pesti kabaré - A Budavári Palotában szeptember 20-ig látható kiállításon az egykori szórakozóhelyet idéző enteriőrben filmek, fotók, hangfelvételek és eddig ki nem állított relikviák adják vissza a századelő e sajátos intézményének hangulatát. (Budavári Palota E épület)

Kósa Károly festőművész kiállítása Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeumban látható augusztus 20-ig. Kósa művészetében a hagyományos festészet világát ötvözi korunk vizuális jelrendszerével. (Székesfehérvár, Országzászló tér 3.)