Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

9,5 millió dollárért kelt el az elmúlt hetekben egy licitálást követően a porn.com; a sex.com domainnévért pedig tavaly fizetett ki új tulajdonosa 12 millió dollárt. A porn.com havi több millió egyedi klikkelést regisztrál.

3234 eljárás folyt magyar rendőrök ellen különféle jogsértések miatt 2006-ban, ebből 362 esetben bűncselekmény, 736 esetben szabálysértés, 2136 esetben fegyelmi ügy miatt indult eljárás.

86 rendőrt rúgtak ki végül, és 11 esetben született bírósági ítélet.

76 százalékban nem mutatkoznak be az ügyfélnek, és 10 százalékban nem tesznek fel kérdéseket az ügyfél igényeinek felmérésére a közép-európai banki alkalmazottak - derült ki egy nemzetközi minőség- és szolgáltatás-ellenőrző vállalat felméréséből.

17 százalékkal, hihetetlen tempóban nő évente a rákos megbetegedések száma a kínai lakosság körében a rendkívül környezetszennyező gazdasági tevékenységek miatt.

155 millió embernek kell elhagynia otthonát háborúk, elsivatagosodás és fejlesztési projektek következtében, mivel a globális felmelegedés és következményei egy egész világra kiterjedő válsághelyzetet fognak teremteni - figyelmeztet egy amerikai segélyszervezet által elvégzett tanulmány.

20 operátor fogadja keddtől a rendőrség által működtetett zöldszámon a rendőri intézkedésekkel kapcsolatos panaszos bejelentéseket. A rendőrség azt ígéri, hogy még a névtelen panaszokat is kivizsgálják.

1000. gólját szerezte meg a hétvégén a brazil Romario. A 40 éves focista ezzel beérte honfitársát, a ranglistát vezető Pelét.

7,7 millió külföldi látogató 166 milliárd forintot költött el Magyarországon az év első negyedében, 1,2 százalékkal kevesebbet, mint a múlt év első három hónapjában, ugyanakkor a magyarok külföldi költései 77,4 százalékkal 110 milliárd forintra emelkedtek - közölte a KSH.