Vissza a tartalomjegyzékhez

TZolee
Szájensz csenel

A következő egy órában egy szenzációs tudományos felfedezésnek járunk utána! Az elmúlt ötszáz év folyamatos kétségben tartotta a Föld lakosságát: vajon csíphette-e meg szúnyog Kolumbusz Kristófot? Eddig csupán homályban tapogatózott a tudomány, most azonban fantasztikus új eredmények láttak napvilágot. Fjord Verőeren grönlandi származású tudós legutóbbi közép-amerikai útja során olyan indián törzsekkel ismerkedett meg, akik állítják, a kis vérszívók már évszázadok óta megtalálhatók a kontinensen!

!!!Reklám!!!

Vajon megcsíphette-e Kolumbusz Kristófot egy szúnyog? Fjord Verőeren grönlandi származású tudós szerint igen! A kutató hosszú órákat töltött a rejtély felkutatásával, így jelenleg ő a téma legismertebb szaktekintélye. Indián barátja a következőket mondta el nézőinknek: „Jó estét!”

!!!Reklám!!!

Úgy tűnik, ma végre fellibben a fátyol az évszázados titkokról és megtudhatjuk, égett-e Kolumbusz Kristóf bőre a kis vérszívók csípésétől? Fjord Verőeren grönlandi származású tudós barátja, Csuklok Hakicsuknak törzsfőnök a következő titkokat mondta el forgatócsoportunknak: „Jó estét! Szerintem igen! A törzs féltve őriz egy mondát, miszerint valamikor régen egy hajó érte el partjainkat és a belőle kilépő fehér ember első szava ez volt: Hát ezek itt is itt vannak!” De vajon kik azok az ezek? A következő részben saját elképzeléseink szerint restaurált jelenetekkel illusztráljuk a szédítő tudományos felfedezést, melyről hamarosan egy hollywoodi szuperprodukció is készül.

!!!Reklám!!!

Tévénézők millióit foglalkoztatja a rejtély, mit mondott Kolumbusz az újvilágban? Mit jelent, hogy ezek itt is itt vannak? Csuklok Hakicsuknakot kérdezzük: „Nem tudom, de ennyi erővel akár szúnyogok is lehettek. Meg Fjord Verőeren is azt mondta, hogy szerinte valószínű.” Bizonyára Önök is láthatták, amint Csuklok Hakicsuknak szavai alatt, a rekonstruált jelenetben egy szúnyognak látszó tárgy tűnt fel Kolumbusz testén. Így bizton állíthatjuk, megoldottuk a több évszázados rejtélyt! Igen Kolumbuszt megcsípte egy szúnyog (vagy nem). A jövő héten még nagyobb rejtélyt oldunk meg: szemtanúk megszólaltatásával derítjük ki, mit csinál a szél, amikor nem fúj.