Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

128 éves korában elhunyt a salvadori illetőségű Cruz Hernández, a világ legidősebb asszonya.

300 ezren látták február végéig a Vincent van Gogh életművét bemutató kiállítást Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban.

118 Leninről elnevezett utca van Magyarországon.

40 éves kor alatti nők csak férfi családtag kíséretében hagyhatják el Líbiát - közölte az al-Dzsamáhiríja című kormánylap az „átmeneti szabályozást”.

176 lékhorgászt mentettek ki egy úszó jégtábláról Szentpétervár közelében a Finn-öbölből.

1500 orvosnak, 5-6000 asszisztensnek és kórházi dolgozónak kell munkahelyet váltania - jelentette be Molnár Lajos egészségügyi miniszter.

75 évi börtönre is ítélhetik azt a svájci férfit, aki elismerte Thaiföldön, hogy megsértette az óriási tiszteletnek örvendő Bhumibol Aduljadedzs királyt.

1735 napig tartó házasságuk minden egyes napjáért 255486 forintot fog kapni Heather Mills, Paul McCartney volt felesége a pár válását követően.

20 százalékra kívánja emelni az Európai Unió a megújuló energiaforrások részarányát a teljes energiafelhasználáson belül 2020-ig.

3 millió dollárért kelt el az eBay internetes aukcióján az az ablak és kerete, amelyből Lee Harvey Oswald annak idején lelőtte John F. Kennedy amerikai elnököt.

5 találat hiányzik Romariónak, a brazilok klasszis veterán labdarúgójának ahhoz, hogy elérje az 1000 gólos álomhatárt.

550 új műfüves pálya épülhet hazánkban mintegy 21 milliárd forintból az úgynevezett Országos Labdarúgópálya-létesítési (Ollé) program keretében.