Vissza a tartalomjegyzékhez


Kossuth tér

Tisztelt Vizin Balázs!

A Megosztottak a Kossuth téri forradalmárok című cikkéhez lenne hozzáfűznivalóm. A cikk címe is felháborító számomra, de térjünk rá arra, ami engem személy szerint érint. A Forradalmi Bizottmány nem kizárt a tagjai közül, hanem a semmittevését látva 2007. 01. 14-én én jelentettem be a kiválásomat, amiről felvétel is készült. 
Engedelmével néhány információ, hogy tisztábban lásson. A Magyar Nemzeti Bizottság alapító tagja vagyok. Ez leellenőrizhető az akkor beadott rendőrségi kérelmen is, a demonstráció bejelentése kapcsán. Sőt, még mindig tagja vagyok, ezt Takács András igazolhatja, de Gonda is tudja ezt. Ezek után én és vitéz Gálfalvy Gallik Béla alakítottuk meg a Forradalmi Nemzeti Bizottmányt, amelyben az Ideiglenes Elnökség tagja lettem. Majd kimagasló eredményeim miatt országos koordinátornak választottak papíron. Kiválásom oka egyszerű: nem akartam olyan csapatban dolgozni, amely néhány emberen kívül nem ismerte a munkát. Voltak viták is. Kiválásom után létrehoztam a Magyar Nemzetért Mozgalmat. A mozgalom eredményesebb volt, több embert mozgatott meg és vonultatott fel, mint a téren bármelyik szervezet. Többek között az Igaz Magyarország polgári körrel (Bonyhád) is szerveztünk autós félpályás lezárásokat. Ennek keretében Pest megyét vállaltuk el.
Egy jó cikk reményében nem kellene leamortizálni az embert. Míg olyanokat, mint Satu felmagasztalni, aki nem kevés pénzt lopott gyűjtései folytán. Vagy Gonda, aki csak a szócsépléshez ért. De ez nem az én dolgom.

Tisztelettel:
Balogh Béla