Vissza a tartalomjegyzékhez


Merülés az események világába

A sárga tengeralattjáróról eddig sokaknak csak a Beatles slágere jutott eszébe. Egy ideje azonban a hazai internet tengerén is felbukkant egy hasonló színű „merülő csészealj”. E jól beazonosítható merülő tárgy az Esemény Menedzser online magazin () emblematikus figurája, amely napról-napra elkalauzolja olvasóit az események, rendezvények, szakvásárok, kiállítások, szabadidős és életmóddal kapcsolatos események, no meg az utazás és vendéglátás világába.

Mi az, amit biztos nem talál itt az olvasó? Például útikalauzt a (pesti) estbe... Az online magazin - a szerkesztők szándéka szerint - élmény- és értékközpontú eseményeket ajánl, hasznos tippekkel ellátva az olvasókat: üzlet- és magánembereket egyaránt.
A családok és a baráti társaságok programfelelőseinek kimondottan „ajánlott irodalom” a hétvégi tippeket, kulturális, családi programokat, túratippeket vagy az évszakonként változó szabadidős, hobbitevékenységeket összegyűjtő hírlevél, amelyre ingyenesen fel lehet iratkozni. Akárcsak a hét eleji hírlevél az üzleti események iránt érdeklődők számára, akik a szakvásárok, kiállítások, konferenciák és tréningek kínálatából meríthetnek szakmájuknak, érdeklődési körüknek megfelelően.
Az oknyomozói vénával megáldott olvasó, aki szeret a színfalak mögé is bekukkantani, hamar felfedezheti, hogy ki is igazából a hír szerzője, hiszen az Esemény Menedzser online magazin nem magányos „harcos”, hanem az O|G|H portálcsoport tagja, ahol a nagyobb étvágyú hírolvasók tovább kalandozhatnak a rendezvények ( oldalon. (x)