Vissza a tartalomjegyzékhez


Sípszó

Posztert vett, ezért agyonverte fiát

Belehalt sérüléseibe az a tizennégy éves indiai gyerek, akit apja krikettütővel vert meg, mert a válogatott játékosokat ábrázoló posztert vásárolt. A részeg családfő, aki ellenezte, hogy a fia ilyesmire költi zsebpénzét, a közbelépő feleségét is többször megütötte. Az asszony elvesztette eszméletét, majd amikor magához tért, azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget. A vérben úszó fiút azonban már nem sikerült megmenteni, a kórházba szállítás után meghalt. (MTI)


Nyíltan bundáznak Romániában

Nyíltan vállalja a „bundamérkőzéseket” Petru Paleu, a román férfi kézilabda-bajnokságot toronymagasan vezető Savinesti elnöke, hogy felhívja a figyelmet az ország sportéletében uralkodó törvénytelen állapotokra. „Ha valami megtehető félelem nélkül a labdarúgásban, miért ne fordulhatna elő ugyanaz a kézilabdában is? Pénzre van szükségünk, mert kapust és balszélsőt szeretnénk igazolni, hogy erősek legyünk a legközelebbi Bajnokok Ligájára. Várom az ellenfelek ajánlatát” - mondta a semmitől sem tartó elöljáró. (MTI)


A Tigris menti meg az Universumot?

Ha Dariusz Michalczewski szombaton Hamburgban legyőzi az amerikai Derrick Harmont a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú bajnoki címéért kiírt összecsapáson, profi pályafutása 48. sikerét könyvelheti el. A lengyel ökölvívó így egy találkozóra megközelíti az amerikai Rocky Marciano világrekordját. A legendás Rocky 49 alkalommal diadalmaskodott. „Az én célom az 50 diadal” - mondta a Tigris becenévre hallgató Michalczewski. - Akkor én leszek minden idők legnagyobb bokszolója. (origo)


Völler: Ne bántsák Kahnt 

Rudi Völler, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya arra kérte a sajtót, hogy ne feszegesse a világsztár kapus, Oliver Kahn magánéletét. A harminhárom éves Kahnt március elején azért kezdte ki a bulvársajtó, mert egy huszonegy éves pincérnővel megcsalta akkor még állapotos feleségét, Simonét, aki két hete egészséges fiúgyermeknek adott életet. Ennek ellenére a pár múlt pénteken bejelentette, hogy válik. (origo)