Vissza a tartalomjegyzékhez


Síbörzék Pesten és Budán

A havas évszakban szinte minden hétvégén el lehet látogatni síbörzére, ahol az újak mellett még a régi és használt felszerelésünknek is van csereértékük.
Az idei síszezonban több lehetőség is kínálkozik a használt lécek, bakancsok, ruhák és kiegészítők csereberéjére. Használt áru beszerzése előtt azonban érdemes kikérni hozzáértő sportember tanácsát is.

A Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, Zichy M. út 14., tel.: 363-3730) évek óta rendszeresen megtartják az InterSí-börzéket. Ebben az évben még két vasárnapon, január 19-én és február 9-én lehet válogatni az 1500 négyzetméteres vásár folyamatosan bővülő kínálatából. Az árusítás reggel 10 és 16 óra között zajlik, a belépőjegyek 240 forintba kerülnek. Az árusítóhelyekért négyzetméterenként 3000 forintot kell fizetni.
Vasárnaponként a III. kerületben is zajlik a használt felszerelések cseréje. A Kerék utcai Általános Iskolában 9 és 14 óra között tart nyitva a síbörze. A kereskedők mellé a magánlátogatók is bevihetik saját felszerelésüket cserére vagy eladásra. A belépőjegy fejenként 200 forintba kerül. További felvilágosítás a (30)932-2947-es telefonszámon kérhető. (Arany-Média)