Vissza a tartalomjegyzékhez


AS Roma: Samuel 40 millióért sem eladó

Walter Samuel 40 millió dollárért sem eladó. A Real Madrid az összeg felét ajánlotta az argentin válogatott labdarúgóért, de Franco Sensi, az AS Roma elnöke még a duplájáért sem hajlandó megválni a bajnokság éllovasának egyik kulcsjátékosától. „Samuel a védelem oszlopa, a jövőben is ráépül a hátvédsor” - jelentette ki határozottan a rómaiak első számú vezetője. 

A fővárosiak 1983 óta nem nyertek bajnokságot, így a mostani remeklés meghozta az étvágyukat. A bajnoki aranyérem megszerzése után ugyanis a BL-ben is jól akarnak majd szerepelni, ehhez pedig Fabio Capello vezetőedzőnek nagy létszámú keretre lesz szüksége. Így arra sincs sok esély, hogy két kissé mellőzött játékos, az olasz válogatottban is szereplő Vincenzo Montella, valamint a japán Nakata Hidetosi eligazoljon. 
„Teljesen normális, hogy mindketten bizonytalanok. Profi futballisták, akik minden mérkőzésen játszani szeretnének - mondta Sensi. Keretünk huszonnégy tagú, de a találkozókon csak tizenegyen léphetnek pályára. Ezért várniuk kell. Montella miatt nem aggódom, biztos vagyok benne, hogy marad a klubnál.” (MTI)