Vissza a tartalomjegyzékhez


Kutyaközpont

Mikor elkezdődött a híres New York-i kutyakiállítás, a Madison Square Gardenen lévő szállodák valósággal kutyaközpontokká váltak.
Ez történt a Hotel Pennsylvania esetében is, ahol 900 szobát tartottak fent a rendezvényre érkezők számára és több mint 1000 férőhelyet kedvenceiknek.
„Hihetetlen, hogy mekkora a forgalom” - mondta Geraldine Fasolino, a szálloda igazgatója. „Rengeteg a munka, főként egy olyan szállodában, ahol a kutyusokat egyébként nem nézik jó szemmel. Biztosítanunk kell a „vendégeink számára plusz törülközőket, ágytakarókat, pótágyakat, hajszárítókat, illatosított fertőtlenítőszereket… A heti takarítás és mosoda költsége meghaladja az átlagos havidíjat. Mindezek mellett gondoskodnunk kell különféle relaxációs hanganyagokról is a házikedvencek számára, hogy megfelelő hangulatban ébredhessenek a nagy napon.”
A verseny a Westminster Kennel Clubban kerül megrendezésre, több mint 2500 nevezővel, 158 kutyafajtából. Mindenki izgatottan várja, hogy ki kapja meg az ország legtekintélyesebb kutyashowjának trófeáját. (AP)