Vissza a tartalomjegyzékhez


Nyert és vesztett a Real Madrid


Real Madrid játékosok gólöröme a Lazio elleni mérkőzésen. Fotó: Reuters

Nyolc sérültje van a Real Madrid labdarúgócsapatának: a kedd esti Lazio elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után sorban álltak a futballisták az orvosi rendelő előtt. A legsúlyosabb Ivan Helguera állapota: a középpályás bal lábán nyílt seb keletkezett és az egyik lábujja is eltört, amikor Simeonéval ütközött. A csapat orvosa szerint a futballista valószínűleg nem léphet pályára a hét végi bajnoki fordulóban. Fernando Morientesnek a szeméremcsontja fáj: a válogatott csatár is pihenni kénytelen néhány napot, így Vicente del Bosque vezetőedző rá sem számíthat a Racing Santander ellen szombaton. Fernando Hierro, Steve McManaman és Luis Figo is megsérült a kedd esti találkozón, de szerencsére csak könynyebben, így a szakvezető szerint ők hárman a hét végén már bevethető állapotban lesznek. Tovább nehezíti a fővárosi gárda helyzetét, hogy Ivan Campo, Flavio Conceicao és Savio sem százszázalékos.
A Real Madrid a Bajnokok Ligája 3. fordulójában, hazai pályán 3-2-re nyert a Lazio ellen és pontveszteség nélkül vezeti a D-csoportot.
A Bajnokok Ligája e heti eredményei: A-csoport: Valencia - Manchester United 0-0, Sturm Graz - Panathinaikosz 2-0; B-csoport: AC Milan - Paris SG 1-1, Galatasaray - Deportivo La Coruna 1-0; 
C-csoport: Lyon - Arsenal 0-1, Bayern München - Szpartak Moszkva 1-0; D-csoport: Real Madrid - Lazio 3-2, Leeds United - Anderlecht 2-1.